-
Είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο έχει λίστα αναμονής; Φταίει το αυτοκίνητο γι' αυτό;
Ή μήπως κάποια αυτοκίνητα αξίζουν λίστα αναμονής και κάποια άλλα όχι; Ποια είναι τα κριτήρια;
Η αναμονή εξαρτάται από τη ζήτηση: το αυτοκίνητο αρέσει στον κόσμο, η προσφορά δεν επαρκεί και γι' αυτό πρέπει να περιμένεις.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και το αυτοκίνητο ΑΞΙΖΕΙ την ζήτηση και δεν έγιναν ξαφνικά όλοι...ηλίθιοι!
Επιπλέον, κάποιοι κι εδώ μέσα περίμεναν 10 μήνες για ένα Civic... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο έχει λίστα αναμονής; Φταίει το αυτοκίνητο γι' αυτό;Ή μήπως κάποια αυτοκίνητα αξίζουν λίστα αναμονής και κάποια άλλα όχι; Ποια είναι τα κριτήρια;
Η αναμονή εξαρτάται από τη ζήτηση: το αυτοκίνητο αρέσει στον κόσμο, η προσφορά δεν επαρκεί και γι' αυτό πρέπει να περιμένεις.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και το αυτοκίνητο ΑΞΙΖΕΙ την ζήτηση και δεν έγιναν ξαφνικά όλοι...ηλίθιοι!
Επιπλέον, κάποιοι κι εδώ μέσα περίμεναν 10 μήνες για ένα Civic...Το πόσο διαφημίστηκε αυτό το αυτοκίνητο το σκεφτήκατε καθόλου;
Μήπως τελικά παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο για πολλούς; -
Γιατί, άλλα δεν έχουν διαφημιστεί; (π.χ. ΜΙΝΙ, Golfω, I-30, Cee'd - πρώτη φορά βλέπω αμάξι να ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙ στη χειροφρενιά - )
Να μην πω τίποτα για τα Jumbo Bebe που ακούω τις διαφημίσεις στο ραδιόφωνο και κάθε φορά μου'ρχεται να ξεράσω τ'άντερά μου...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί, άλλα δεν έχουν διαφημιστεί; (π.χ. ΜΙΝΙ, Golfω, I-30, Cee'd - πρώτη φορά βλέπω αμάξι να ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙ στη χειροφρενιά - )Να μην πω τίποτα για τα Jumbo Bebe που ακούω τις διαφημίσεις στο ραδιόφωνο και κάθε φορά μου'ρχεται να ξεράσω τ'άντερά μου...
Και ποιού δεν του 'ρχετε να ξεράσει (εκτός βέβαια από τα κουτσούβελα);
Όμως έχει διαφημιστεί πολύ περισσότερο από όλα όσα αναφέρεις... Είναι
φυσιολογικό... -
το 500 θα μοσχοπουλησει και η φιατ δεν εκανε τπτ διαφορετικο απο αυτο που κανανε τοσες και τοσες μαρκες...
εχει απλα χεσμενο τον αγοραστη...ας περιμενει..και καλα κανει εφοσον το προιον της δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο..
προσωπικα δε θα περιμενα τοσους μηνες οσους προβλεπουν πανω κατω..αν και μαρεσει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το 500 θα μοσχοπουλησει και η φιατ δεν εκανε τπτ διαφορετικο απο αυτο που κανανε τοσες και τοσες μαρκες...εχει απλα χεσμενο τον αγοραστη...ας περιμενει..και καλα κανει εφοσον το προιον της δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο..
προσωπικα δε θα περιμενα τοσους μηνες οσους προβλεπουν πανω κατω..αν και μαρεσει.
Το ότι θα μοσχοπουλήσει είναι δεδομένο...
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση... -
Εγώ έτσι κι αλλιώς καλυμμένος είμαι προς το παρόν από αμάξι, οπότε περιμένω... Αλλά και πάλι, το 500άρι μου πέφτει κάπως μικρό για το είδος των διαδρομών που θέλω να καλύπτω. Για τη μητέρα μου όμως είναι ό,τι πρέπει!
-
Γιατί, άλλα δεν έχουν διαφημιστεί; (π.χ. ΜΙΝΙ, Golfω, I-30, Cee'd - πρώτη φορά βλέπω αμάξι να ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙ στη χειροφρενιά - )Μάλλον δεν έχεις υπ' οψιν τα πρώτα Alfasud που το χειρόφρενο έπιανε στους μπροστά τροχους
Η γραμμή παραγωγής δεν σχεδιάζεται για το αρχικό peak και μόνο. αλλά για το steady state από 2-4 χρόνια της παραγωγής. Ολοι οι κατασκευαστές αυτό κάνουν. Το Mini είχε πάνω από χρόνο αναμονή στην Αρχή. Δηλαδή η BMW τους έχει χεσμένους όλους ;;;
Το λάθος για πρόβλεψη μεγαλύτερης παραγωγής το έιχαν κάνει με το Stilo που ύστερα από το αρχικό peak το εργοστάσιο δούλεβε στο 30% και εκεί έχασαν πολλά χρήματα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
το 500 θα μοσχοπουλησει και η φιατ δεν εκανε τπτ διαφορετικο απο αυτο που κανανε τοσες και τοσες μαρκες...
εχει απλα χεσμενο τον αγοραστη...ας περιμενει..και καλα κανει εφοσον το προιον της δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο..
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση...Φαίνεται ότι δεν διαθέτετε υπομονή.... η αναμονή είναι ωραία.....
στη περιπτωση σου σιγουρα..
για το θεμα της bmw προσωπικα δε δινω δεκαρα για το αν μια εταιρεια δεν εχει ψαξει να βρει τροπο να εχει ετοιμα αυτοκινητα...
το αμαξακι δε πρεπει να το περιμενεις πανω απο ενα μηνα...(προσωπικο οριο)...τοσα πτυχια εχουν, ας βρουνε τροπο...
θα με πεις εδω περιμενε ο αλλος το γκολφ4 6 μηνες...το σιβικακι μπροστα του ειναι μαυμπαχ...τεσπα...να χαμε να λεγαμε
-
Ναι, αλλά το χειρόφρενο του Cee'd πιάνει ΠΙΣΩ.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση...Κακως,πολυ κακως...Μια σωστη κυρια οφειλει να εχει υπομονη.
Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει κι ο ratanplan...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση...Φαίνεται ότι δεν διαθέτετε υπομονή.... η αναμονή είναι ωραία.....
Αναλογα τι περιμενεις και που.
Σκεψου οτι ο περισοτερος κοσμος δεν μπορει να περιμενει 6-7 μηνες για να παρει το αμαξι του.
Εγω παλι αν το αποφασιζα.....θα περιμενα και ας εβριζα απο μεσα μου. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κακως,πολυ κακως...Μια σωστη κυρια εφειλει να εχει υπομονη.Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει κι ο ratanplan...
Σε λίγο θα μας πείτε και ότι οι σωστές κυρίες ποτέ δεν φτύνουν...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση...Κακως,πολυ κακως...Μια σωστη κυρια εφειλει να εχει υπομονη.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ούτε εγώ θα περίμενα, σίγουρα θα στρεφόμουν σε άλλη λύση...Κακως,πολυ κακως...Μια σωστη κυρια εφειλει να εχει υπομονη.
Οφείλει θες να πεις...
Τι να κάνουμε ρε αδερφέ όταν διαθέτω τα χρήματα, δεν μπορώ να περιμένω ούτε γι' αυτοκίνητο! Είναι αυτό που λέμε το θέλω τώρα!
Δεν μιλάω απαραίτητα για το 500αράκι!@sv2: Αυτό το έχουμε συζητήσει...
Δεν μπορώ να περιμένω. Δύο ελατώματα έχω... Είμαι ανυπόμονη και πεισματάρα!
Εσύ βέβαια είσαι ο αρχηγός της υπομονής, αφού περίμενες για την κούκλα σου τόσους μήνες...
Εγώ θα είχα σκάσει. -
Κακως,πολυ κακως...Μια σωστη κυρια εφειλει να εχει υπομονη.
Σε λίγο θα μας πείτε και ότι οι σωστές κυρίες ποτέ δεν φτύνουν...
Άμα μου ρθει μια ροχάλα να την καταπιώ;
-
Οριστε οι μυθοι καταριπτοντε....πες και για τις κλανιες, πες πες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οριστε οι μυθοι καταριπτοντε....πες και για τις κλανιες, πες πες! -
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
στη περιπτωση σου σιγουρα..
για το θεμα της bmw προσωπικα δε δινω δεκαρα για το αν μια εταιρεια δεν εχει ψαξει να βρει τροπο να εχει ετοιμα αυτοκινητα...
το αμαξακι δε πρεπει να το περιμενεις πανω απο ενα μηνα...(προσωπικο οριο)...τοσα πτυχια εχουν, ας βρουνε τροπο...
θα με πεις εδω περιμενε ο αλλος το γκολφ4 6 μηνες...το σιβικακι μπροστα του ειναι μαυμπαχ...τεσπα...να χαμε να λεγαμε
To 2003 , όταν είχε πρωτοβγει η τότε Corolla, είχα παράδοση πάνω από 2.5 μήνες.
Και μιλάμε τώρα για Corolla ΟΚ;
Επομένως, αν μια Corolla , που δεν έχει τίποτε ιδιαίτερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, ζητάει σχεδόν 3μηνο, δεν βλέπω τον λόγο ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, είτε λέγεται ΜΙΝΙ , είτε 500 , είτε Beetle να μην έχει το ίδιο...
ΣΑΦΩΣ, καλό θα ήταν να το είχαμε ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα που θέλαμε την επόμενη μέρα!
Αλλά δεν γίνεται, κάτι τέτοιο!
FIAT 5oo 2007