-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
η μπόξτερ θα ήταν σωστή αν παράληλα καταργούσαν την 911 κάμπριο που είχε βγει αρχικά μόνο για λόγους λάιφσταιλ
Προχθές κάποιος πόσταρε (braker?) ένα βίντεο που πήγαιναν βόλτες με τις Porsche και σε κάποια φάση πέρασε μια 944 (928?) και μου φάνηκε να είχε χρώματα της Martini σαν αυτήν εδώ!
Της μόδας είναι ή τυγχάνει να είναι ο ίδιος;;
-
Εγώ αναρωτιέμαι πώς πήρε ιστορικές πινακίδες εφόσον είναι γνήσια 944 τούρμπο... Γιατί αν είναι μετατροπή από 924 δεν νομίζω να τις δικαιούται, ενώ αν είναι γνήσια είναι στην καλύτερη β' εξάμηνο 1985, οπότε δεν έχει συμπληρώσει 30ετία...
-
Η 30ετια ισχυει απο 1/1/2010 απο κει κ πισω ισχυε η 25ετια
-
Το ξέρω, αλλά και πάλι δεν μου βγαίνουνε οι πράξεις (2009 - 25 = 1984). Τέλος πάντων, να την χαίρεται και να την φροντίζει ο κάτοχος και ας την έχει και με πινακίδες Ζιμπάμπουε!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κυράτσα η κυρία Βακαλάου;έλα μου ντε, ώρα είναι να μας πιάσει παλι στο στόμα της
-
Κυράτσα η κυρία Βακαλάου;Λίγα για την πεθερά μου...
-
Άσχετο, το παιδί στο cabrio, ολόκληρο γαϊδούρι πίνει απο το μπιμπερό και κάθεται στο παιδικο καθισματάκι;
Δε θα είναι 10 χρονών αυτό; -
Θα μπορούσε να γίνει και διαφήμιση: 'Σε μια Πόρσε παλιμπαιδίζεις'
Εναλλακτικά... 'Στα πίσω καθίσματα χωράει παιδί έως 4 ετών. Προσποιηθείτε οτι είστε τεσσάρων λοιπόν' -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για τις άλλες θα συμφωνήσω οτι ήταν κακές κινήσεις η κάυμαν όμως πιστεύω οτι ήταν σωστή κίνηση και η μπόξτερ θα ήταν σωστή αν παράληλα καταργούσαν την 911 κάμπριο που είχε βγει αρχικά μόνο για λόγους λάιφσταιλ. Όποιος θέλει αέρα στα μαλιά του με 911 ας πάει στη παραδοσιακή τάργκα. Αλλα αυτά είναι για να συζητάμε εμείς , αυτοί που τα αγοράζουν είναι **κυράτσες από την Εκάλη και το Π.Ψυχικό , γκόλντεν μπόυς από το Λονδίνο και νεο Ρώσοι μεγιστάνες **που γενικά απλώς τους νοιάζει να συγκρίνουν ποιος έχει το ακριβότερο , πιο καινούριγο και πιο γυαλιστερό παιχνίδι κάθε εβδομάδα είτε είναι σπίτι, κότερο, αυτοκίνητο, χρυσαφικό κτλ.
Τι κομπλεξική προσέγγιση είναι αυτή ?
+00
-
Άσχετο, το παιδί στο cabrio, ολόκληρο γαϊδούρι πίνει απο το μπιμπερό και κάθεται στο παιδικο καθισματάκι;
Δε θα είναι 10 χρονών αυτό;Άσχετο, αλλά δεν είναι μπιμπερο, μπουκαλάκι με στομιο είναι. Τα χρησιμοποιουν στο ποδοσφαιρο, την ποδηλασία, στα γυμναστηρια και στα δημοτικα σχολεια.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για τις άλλες θα συμφωνήσω οτι ήταν κακές κινήσεις η κάυμαν όμως πιστεύω οτι ήταν σωστή κίνηση και η μπόξτερ θα ήταν σωστή αν παράληλα καταργούσαν την 911 κάμπριο που είχε βγει αρχικά μόνο για λόγους λάιφσταιλ. Όποιος θέλει αέρα στα μαλιά του με 911 ας πάει στη παραδοσιακή τάργκα. Αλλα αυτά είναι για να συζητάμε εμείς , αυτοί που τα αγοράζουν είναι **κυράτσες από την Εκάλη και το Π.Ψυχικό , γκόλντεν μπόυς από το Λονδίνο και νεο Ρώσοι μεγιστάνες **που γενικά απλώς τους νοιάζει να συγκρίνουν ποιος έχει το ακριβότερο , πιο καινούριγο και πιο γυαλιστερό παιχνίδι κάθε εβδομάδα είτε είναι σπίτι, κότερο, αυτοκίνητο, χρυσαφικό κτλ.
Τι κομπλεξική προσέγγιση είναι αυτή ?
+00
Δεν είμαι κομπλεξικός είμαι μάλιστα και πρώην κάτοχος κάμπριο (όχι πόρσε) και ο καθένας με το παρά του κάνει ό,τι θέλει άλλωστε , απλώς γενικότερα πιστεύω οτι κάμπριο και σοβαρό σπορ αμάξι δεν πάνε μαζί ανεξαρτήτως μάρκας. Οτι η πόρσε αρχικά τη κάμπριο την έβγαλε για να ικανοποιήσει τέτοιες ανάγκες της αμερικάνικης αγοράς κυρίως είναι ιστορία (για τον ίδιο λόγο έβαλε αρχικά και αυτόματο κιβώτιο σε 911).
-
100% true and approved
-
Δε θα είναι 10 χρονών αυτό;Απο παρατηρητικοτητα σκιζεις
Σε αλλη χωρα τιο πιστσιτικι θα την οδηγουσε -
http://www.youtube.com/watch?v=RbAUxpdE ... re=related
Ένα αρκετά κατατοπιστικό βίντεο από τον Ιερεμία
Porsche Panamera