-
Θα προτιμούσα και εγώ πίσω να μην είναι σαν μία μεγενθυμένη 911. Αλλά εδώ πουλά το Cayene δεν θα πουλήσει η Panamera???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Θα προτιμούσα και εγώ πίσω να μην είναι σαν μία μεγενθυμένη 911. Αλλά εδώ πουλά το Cayene δεν θα πουλήσει η Panamera???Η Cayene πουλάει επειδή είναι SUV.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα προτιμούσα και εγώ πίσω να μην είναι σαν μία μεγενθυμένη 911. Αλλά εδώ πουλά το Cayenne δεν θα πουλήσει η Panamera???
Η Cayene πουλάει επειδή είναι SUV.
Και το Tοuareg δεν είναι SUV??? όμως το Cayenne εν Ελλάδι έχει φέτος 207 ταξινομήσεις και το Touareg 127..... Μοιράζονται και το ίδιο σασί.... [/b]
-
Στατιστικα δηλαδη 8α πουλησει περισσοτερο απο το Phaeton. Κατι ειναι κ αυτο.
-
οπως φαινεται στη φωτογραφια, δεν εχει κλασικο σχημα.
η Carrera εχει, η προηγουμενη Cayenne ειχε, η Panamera οχι.
Οι γραμμες της κατα καποιο τροπο δεν ειναι τελειες. -
-
Πολύ στριμωγμένα θες να πεις, αν κυκλοφορήσει έτσι...
-
The most pointless car of the century...
-
Στριμωγμένο 'φαίνεται' το άνοιγμα της ανοιγοκλείνουσας καλύπτρας εισόδου-εξόδου, όχι της καμπίνας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
The most pointless car of the century...Aκόμα δεν μπήκαμε στον αιώνα απένειμες και τίτλο
Εγώ στριμωγμένη βλέπω την από και επιβίβαση κατα τα άλλα χώροι υπάρχουν, όχι ανάλογοι του μεγέθους του οχήματος αλλά δεν νομίζω ο ιδιοκτήτης της να προβληματιστεί. Εδώ κυκλοφορούν μικρομεσαία με χώρους για τους πίσω επιβάτες χειρότερους από πχ Panda και παρόλα αυτά μια χαρά πουλάνε -
απο το πλαι, το πισω μερος θυμιζει Alfa Romeo, η ακμη του πισω μερους θυμιζει εντονα Stilo, απο πισω κοιταζοντας το η πορτα του μου θυμιζει Volvo, ενω τα φωτιστικα ειναι σετακι απο το καινουριο ford mondeo..
μια χαρα! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aκόμα δεν μπήκαμε στον αιώνα απένειμες και τίτλο
Εγώ στριμωγμένη βλέπω την από και επιβίβαση κατα τα άλλα χώροι υπάρχουν, όχι ανάλογοι του μεγέθους του οχήματος αλλά δεν νομίζω ο ιδιοκτήτης της να προβληματιστεί. Εδώ κυκλοφορούν μικρομεσαία με χώρους για τους πίσω επιβάτες χειρότερους από πχ Panda και παρόλα αυτά μια χαρά πουλάνεστην σειρα 1 αναφερεσαι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aκόμα δεν μπήκαμε στον αιώνα απένειμες και τίτλο
Εγώ στριμωγμένη βλέπω την από και επιβίβαση κατα τα άλλα χώροι υπάρχουν, όχι ανάλογοι του μεγέθους του οχήματος αλλά δεν νομίζω ο ιδιοκτήτης της να προβληματιστεί. Εδώ κυκλοφορούν μικρομεσαία με χώρους για τους πίσω επιβάτες χειρότερους από πχ Panda και παρόλα αυτά μια χαρά πουλάνεΓιατί προφανώς δεν αναφέρονται σε 'οικογενειάρχες' αλλά σε ανήσυχους οικογενειάρχες που δε βάζουν τους χώρους πάνω-πάνω στη λίστα τους...αλλά την οδηγική απόλαυση και τη πίσω κίνηση. Δε μπορείς να τα έχεις όλα. Σου αρέσει η πίσω κίνηση και 3 ή 5 πόρτες, πάρτο....σου αρέσουν οι χώροι, πάρε Octavia. Απλό είναι. Άλλωστε...δεν είναι και ΤΟΣΟ δραματικά τα πράγματα όσο νομίζεις. Έλα να σε βάλω πίσω να δεις. (ειδικά από το Panda που είναι το εταιρικό μου...έχει καλύτερους η 1...βασικά ίδιους χώρους με 147 έχει, για να σου δώσω να καταλάβεις).
Το θέμα είναι ότι η Panamera (τουλάχιστον στο μυαλό μου) δεν έχει λόγο ύπαρξης από μια εταιρία που φτιάχνει sports coupes εδώ και χρόνια. Το SUV το φάγαμε...επειδή ήταν η 'μόδα'...αλλά αυτό προσωπικά δε το δέχομαι...και το θεωρώ το πιο άχρηστο αυτοκίνητο ever. Οι χώροι προφανώς φαίνονται έτσι πίσω επειδή είναι τραβηγμένο πολύ πίσω το κάθισμα.
-
Paramera έπρεπε να λέγεται βασικά...
-
The new four-door Porsche will get hybrid power.
Drivers can expect economy of around 31mpg. The Panamera will share its hybrid powertrain with the petrol/electric Cayenne hybrid which has already been revealed in prototype form.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
The new four-door Porsche will get hybrid power.Drivers can expect economy of around 31mpg. The Panamera will
share its hybrid powertrain with the petrol/electric Cayenne hybrid which has
already been revealed in prototype form.> >http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 943_25.jpg Καλό είναι να αναφέρουμε τις πηγές παίδες (αυτό είναι από το autoexpress.co.uk), μη μας πάρουν στο κυνήγι. Αυτο το δελτίο τύπου απεστάλη στους δημοσιογράφους σήμερα μόλις. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι και τόσο νέα. Το σύστημα είναι εξελιγμένο από κοινού με την VW (με μάλλον περισσότερη εμπλοκή της VW από ότι της Porsche) και μελλοντικά δεν αποκλείεται να το δούμε σε Touareg και Q7. Στην Cayenne έχει φορεθεί ήδη, το αυτοκίνητο είναι έτοιμο εδώ και μήνες, αλλά οι πωλήσεις δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Και το λίνκ από 4Τ: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=5961
-
krus υπάρχει υδατογράφημα στην φωτό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό είναι να αναφέρουμε τις πηγές παίδες (αυτό είναι από το autoexpress.co.uk), μη μας πάρουν στο κυνήγι. Αυτο το δελτίο τύπου απεστάλη στους δημοσιογράφους σήμερα μόλις.Ειναι χτεσινα τα νεα παντως.
Αναφερομαι στο συγκεκριμενο δελτιο τυπου που δο8ηκε στη δημοσιοτητα απο το worldcarfans:
http://www.worldcarfans.com/9080107.003 ... s-releasedΕdit: http://www.porsche.com/uk/aboutporsche/ ... 2008-01-07
-
Αν δεν είχε τις πίσω πόρτες θα ήταν καλύτερο?
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
ΒΜW σειρά 1 που την πάτησε ελέφαντας?
Πολύ ετεροχρονισμένο quote...
Porsche Panamera