-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Θα το κουνήσει ο τύπος το Panamera για να το δούμε ολόκληρο?καλυτερα να το αφησει εκει που ειναι.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Θα το κουνήσει ο τύπος το Panamera για να το δούμε ολόκληρο?
καλυτερα να το αφησει εκει που ειναι.
Μετά την εμφάνιση της Estoque μάλλον θα το ξαναβάλει μέσα
-
Eγώ πάντως, που έχω δει το ελαφρώς καμουφλαρισμένο μουλάρι, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα....είναι τεράστια και με περίεργη αναλογία, δεν δείχνει να έχει τη χάρη μιας Μaserati Quatroporte!!
Ο πίνακας οργάνων και η κονσόλα είναι όπως στις φωτό που έχουν διαρρεύσει, 'Πορσίζουν' και εντυπωσιάζουν,
το υπόλοιπο όμως θα το ξαναδώ όταν λανσαριστεί κανονικά, και θα κρίνω ανάλογα -
κατι,κατι πισω δεεεν...κατσε βεβαια να φυγει και το camo και βγαζουμε την αποφαση.. -
Δυσαναλογη ειναι.
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
κατι,κατι πισω δεεεν...κατσε βεβαια να φυγει και το camo και βγαζουμε την αποφαση..με την αφαιρεση των πισω θεσεων μπορει ανετα να μετατραπει σε station για τα ψωνια απο τα διαφορα mega markets η ακομα και σε μια σπορ νεκροφορα.
συγγνωμη δηλαδη ειναι σχεδιο που δουλευονταν επι χρονια αυτο? -
δε δουλευόταν το σχέδιο επί χρόνια, άλλωστε απ ότι άκουσα η Πόρσε απέλυσε σύσσωμο το τμήμα του ντιζάιν μετά την Καγιέν. Πλέον όλες οι 911-μπόξτερ κτλ θα είναι ίδιες τον αιώνα τον άπαντα...
Τα μηχανικά μέρη δουλεύουν χρόνια και μεταξύ μας το ίδιο έκανα με την καγιεν και θησαύρισαν....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
κατι,κατι πισω δεεεν...κατσε βεβαια να φυγει και το camo και βγαζουμε την αποφαση..με την αφαιρεση των πισω θεσεων μπορει ανετα να μετατραπει σε station για τα ψωνια απο τα διαφορα mega markets η ακομα και σε μια σπορ νεκροφορα.
συγγνωμη δηλαδη ειναι σχεδιο που δουλευονταν επι χρονια αυτο?ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν!
-
Τι άλλα σκ@τά θα δούμε ρε π@υστη μου
Ο κόσμος δίνει παραγγελίς εεε?
Και τον έχεις για γνωμικό
Μάλιστα.......αν αυτό είανι το μέλλον των Γερμανικών εταιριών με τεχνολογικό υπόβαθρο όπως η porsche,να με συγχωράτε παιδιά αλλά δημόσια δηλώνω,JAPAN RULEZZZZZZZZZZ.
Ai γ@μηθείτε ξενέρωτοι του κερατά κι απευθυνθείτε στον κάθε κομπλεξικό αναλφάβητο περί αυτοκίνησης. -
Είσαι άρρωστος, Μάκη? [πλάκα κάνω]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι άρρωστος, Μάκη? [πλάκα κάνω]κανει τον ...Αμερικανο
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
κατι,κατι πισω δεεεν...κατσε βεβαια να φυγει και το camo και βγαζουμε την αποφαση.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι άρρωστος, Μάκη? [πλάκα κάνω]Ξέρω ότι κάνεις πλάκα και πάνω απ όλα με το θάρρος χωρίς ίχνος παρεξήγησης.
Πες μου ρε Νίκο,τη φιλοσοφία μου την ξέρεις τουλάχιστον όπως και πολλά μέλη εδώ μέσα.
Και δεν είμαι καθόλου κολημένος,το ξέρτε πολύ καλά.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΡΣΕ?
ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥΕΛΕΟΣ πια,ποσο ποιό κάτω θα φτάσει η αυτοκινητιστική κουλτούρα?
Alfa romeo κουβάς(ΜιτΟ) αν διαφωνώ περί αξιοπιστίας,είναι δυνατόν η ΑΛΦΑ μικρομεσαίο?
Και η φιατ τι να βγάλει?
Την antilexus?
Αι γαμηθειτε ολοι ρε............Golf kai skata στα μουτρα τους ,είναι το golf όπως το 2άρι που ξεμπάζωνε με 112 άλογα?
Αλλά οι πιτσιρικάδες τα διαβάζουν και λένε είναι τρελλός γιατί δε τους 'ετυχε κάνα εργαλέιο 30ετίας να δούνε πως είανι τα αμάξια. -
Γιατί δεν σας αρέσει; Ωραίο είναι, η Καγιέν είναι πιο όμορφη και πουλάει;
-
Εγκάθετε Λεωνίδα!
-
Eπειδή πουλάει δεν σημαίνει ότι είναι κ ωραία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί δεν σας αρέσει; Ωραίο είναι, η Καγιέν είναι πιο όμορφη και πουλάει;Σκατα ειναι και η καγιέν.
Μα θα μου πεις πουλάει.
ΟΚ.
Αυτοκινητο PORSCHE δεν είναι
Η PORSCHE όπως και η Ferrari κλπ ήταν θρησκέια,σχολή,τεχνολογία.
Αν θα τους δω να το κλέινουν το μαγαζί μη βρίζουν τα τζαπόνια,καλά να πάθουν.
Κάποτε ξέρεις όταν ονειρεύεσαι όλο τον κοσμο δικό σου έρχεται και η παρακμή και τότε θα θυμηθούν την ιστορία τους,κάποιον ferdinand porsche αλλά θα ειναι αργά,να ψάξουν να τη βρουν στα σαλόνια της κυρίας που δεν καταδεχετε να οδηγησει yaris αλλά.........smart!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είσαι άρρωστος, Μάκη? [πλάκα κάνω]
κανει τον ...Αμερικανο
Eμ αυτά τα εργαλεία έμειναν ρε Σπύρο μόνο,mustung,dodge challenger/charger (καλά για το RAM δεν το συζητάω ) κλπ.
BMW 316 me 35χιλιάρικά να το βαράς κόφτες και να έχεις και έναν βοηθό να το τραβάει κλωτσιές πίσω στο φτερό να γυρίσει σβούρες -
Η αυτοκίνηση είναι μπίζνα, όποιος είναι ρομαντικός, ας ασχοληθεί με την ποίηση.
Porsche Panamera