-
-
Ωραίο δε το λες, ούτε μέσα, ούτε έξω. Μόνο το τιμόνι μ' αρέσει.
-
Tης π@#@ από διακόπτες και διακοπτάκια δίπλα στο λεβιέ...
-
Eμένα μου αρέσει πολύ. Όμως και η (αποτυχημένη) 928 μου φαίνεται φοβερή. Γιατί αγοράζουν αυτές τις (απαράδεκτες) 911 δεν καταλαβαίνω.
-
Δε μου αρεσει... -
Ούτε κι μένα Κώστα.
-
Και υπ' οψην οτι θα εχει να ανταγωνιστει το κοσμημα που λεγεται quatroporte...
Ας περιμενουμε βεβαια να τη δουμε ,αλλα εμενα με χαλανε οι ανλογιες της.
Το πισω μερος της μοιαζει με ενα τετραθυρο πρωτοτυπο της Bugatti στη προ VW εποχη, που στηριζοταν στη EB 110.edit: EB112 την ελεγαν...
Αλλα και τη Royale
Καθως και το TATRA T 600...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και υπ' οψην οτι θα εχει να ανταγωνιστει το κοσμημα που λεγεται quatroporte...
Ας περιμενουμε βεβαια να τη δουμε ,αλλα εμενα με χαλανε οι ανλογιες της.
Το πισω μερος της μοιαζει με ενα τετραθυρο πρωτοτυπο της Bugatti στη προ VW εποχη, που στηριζοταν στη EB 110.Καθως και το TATRA T 600...
Το θέμα είναι ότι ο Έλληνας αντί να πάρει το κόσμημα όπως λες που λέγεται Quattroporte...θα πάρει αυτό το έκτρωμα...
-
Απο πρωτοτυπια στο Τσουφενχαουζεν...μηδεν.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δε μου αρεσει...τι #@$@#@# ειναι αυτο?σιδηροδρομικο μεταξονιο φαναρια πιο κλασσικα και απο μπετοβεν και αισθητικη αναποδογυρισμενης μαουνας
και σκατα να βγαλει η porsche θα γινουν αναρπαστα
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
και αισθητικη αναποδογυρισμενης μαουνας -
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Πως κάνετε έτσι! το εργαλείο θα είναι οικολογικά ολοκληρωμένο θα έχει δηλαδή start-stop και οι Γερμανοί θα το χαρακτηρίσουν ξανά ως επανάσταση στο χώρο του αυτοκινήτου....(το start-stop)ναι χαρη σε αυτο θα καταναλωνει μια δαχτυληθρα βενζινη λιγοτερη στα 500χιλιομετρα.
-
Και το microsite...
http://www.porsche.com/microsite/panamera/default.aspx
Seldom has a Porsche been so eagerly awaited. But now the wait is over: The new Panamera is here. And it has redefined the 4 door,
4 seat design.Explore its uniqueness. Dive into a new dimension.
The new Panamera. The 4th dimension.
-
τωρα μην ακουω για Quattroporte-και δηθεν κοσμημα....
καμμια σχεση σε ποιοτητα και τεχνογνωσια η μια εταιρια με την αλλη...
η Μαζερατι πηρε ενα πλαισιο κλεμμενο εκανε ενα αυτοκινητο με γελειο εσωτερικο και επειδη εχει ομορφη μασκα εγινε και κοσμημα?
ακομα ζητανε σχεδια για κινητηρες απο Φερραρι..
αρα να λειπουν οι συγκρησεις....
αλλο η επιστημη και αλλο η προχειροτητα.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
η Μαζερατι πηρε ενα πλαισιο κλεμμενο εκανε ενα αυτοκινητο με γελειο εσωτερικο και επειδη εχει ομορφη μασκα εγινε και κοσμημα?Έχω την ακριβώς (μα ακριβώς!) ανάποδη γνώμη. Από που είναι κλεμμένο το πλαίσιο της Quattroporte? Είναι αποκλειστικά σχέδιο της Maserati, ίσως η 8C (και οι GT/Spyder) να χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία αλλά και αυτό το πλαίσιο αποκλειστικά Maserati είναι.
Το εσωτερικό της εγώ το βρίσκω εξαιρετικό και αν κάτι δεν μου αρέσει αυτό είναι οι αναλογίες του εμπρός μέρους.
-
ο κοσμος μας αγαπητε ειναι ωραιος γιατι δεν συμφωνουμε ολοι!
το εσωτερικο της Μαζ το βρησκω απαραδεκτο...
για το σασι θα πληροφορηθω μπορει να κανω και λαθος...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Και το microsite...
http://www.porsche.com/microsite/panamera/default.aspx' target='_blank
Seldom has a Porsche been so eagerly awaited. But now the wait is over: The new Panamera is here. And it has redefined the 4 door,
4 seat design.Explore its uniqueness. Dive into a new dimension.
The new Panamera. The 4th dimension.
Κάνε ρε φίλε 4 μέτρα μπρος να την δούμε γιατί μας βλέπω για αντιπροσωπεία
-
Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Θα το κουνήσει ο τύπος το Panamera για να το δούμε ολόκληρο?
-
Με το καλό και μια εξάπορτη limo... ή γιατί όχι μια έκδοση πούλμαν με μπαρ,ψυγείο και τραπεζάκι αεροπορικού τύπου....
Porsche Panamera