-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
:lol:
Τις κρυφές χάρες της Ελλαδάρας Νίκο....
Που οι περισσότεροι κλαίγονται και από την άλλη κυκλοφορούν με Rolex και Tourbillon ?
Ααααακριβώς!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέραΜην είσαι κακός
2 λεπτά το μήνα, είπαμε
-
Που οι περισσότεροι κλαίγονται και από την άλλη κυκλοφορούν με Rolex και Tourbillon ?
Με Cauyene (ML, X5, LR, Disovery κτλ) φωροντας μονο Luis Vuiton, Burbery, Prada, Gucci και παει λεγοντας.....
Ουρτ ρε νεοπλουτα ζωα!
-
Σπύρο συμφωνώ μαζί σου, αλλά για να αγοράσεις μία ρέπλικα άριστης ποιότητας πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη .
Τα 200 ευρώ , πιστεύω ότι είναι πολύ λίγα.Στο παρακάτω site μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ
http://www.idealwatches.com/index-fake-rolex.htmΦαντασου δηλαδη διαλογο:
-Ωραιο Ρολεξ ρε φιλε Ντίντη!!!....Πανακριβο ετσι??
-Οχι καλέ Σάκη.... ρέπλικα* είναι...
-Πολυ καλο παντως.Θα εδωσες κανα διακοσαρι ευρω ετσι??
-Τι λες καλέ...Οχι και διακοσια ευρω!!!Εδω μιλαμε για ρέπλικα* γνησια.
Ενα χιλιαρικο εδωσα....-Καλα και γιατι δεν επαιρνες με τα λεφτα αυτα ενα παρα πολυ καλο SEIKO??
-A να χαθεις σαχλε....Για ποια με περασες??Tα SEIKO ειναι για το λαουτζικο....
*Ρέπλικα. Ο καινουριος ορος που χρησιμοποιειται κατα κορον (χανοντας ετσι και την αξια του) απο οσους χρησιμοποιουν μαϊμου-προϊοντα.
Π.χ. για μαϊμου τσαντα/ρολοϊ/ρουχο που αγοραστηκε απο παγκο:
'Αγορασα σημερα μια ρεπλικα Λουϊ Βουϊτον απο την Ερμου μονο με 5 ευρω...' -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Σπύρο συμφωνώ μαζί σου, αλλά για να αγοράσεις μία ρέπλικα άριστης ποιότητας πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη .
Τα 200 ευρώ , πιστεύω ότι είναι πολύ λίγα.Στο παρακάτω site μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ
http://www.idealwatches.com/index-fake-rolex.htmΦαντασου δηλαδη διαλογο:
-Ωραιο Ρολεξ ρε φιλε Ντίντη!!!....Πανακριβο ετσι??
-Οχι καλέ Σάκη.... ρέπλικα* είναι...
-Πολυ καλο παντως.Θα εδωσες κανα διακοσαρι ευρω ετσι??
-Τι λες καλέ...Οχι και διακοσια ευρω!!!Εδω μιλαμε για ρέπλικα* γνησια.
Ενα χιλιαρικο εδωσα....-Καλα και γιατι δεν επαιρνες με τα λεφτα αυτα ενα παρα πολυ καλο SEIKO??
-A να χαθεις σαχλε....Για ποια με περασες??Tα SEIKO ειναι για το λαουτζικο....
*Ρέπλικα. Ο καινουριος ορος που χρησιμοποιειται κατα κορον (χανοντας ετσι και την αξια του) απο οσους χρησιμοποιουν μαϊμου-προϊοντα.
Π.χ. για μαϊμου τσαντα/ρολοϊ/ρουχο που αγοραστηκε απο παγκο:
'Αγορασα σημερα μια ρεπλικα Λουϊ Βουϊτον απο την Ερμου μονο με 5 ευρω...'τα Seiko μια χαρά ρολογάκια είναι!
ο πατέρας μου έχει ένα kinetic 20+ χρόνια...αθάνατα. Mακάρι να άντεχαν τόσο τα Rolex...*ξέρω ότι κάνεις πλάκα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα Seiko μια χαρά ρολογάκια είναι!
ο πατέρας μου έχει ένα kinetic 20+ χρόνια...αθάνατα. Mακάρι να άντεχαν τόσο τα Rolex...*ξέρω ότι κάνεις πλάκα
Οχι απλα μια χαρα elteo.Τα SEIKO για μενα τουλαχιστον ειναι τα καλυτερα ρολογια που μπορει καποιος να αγορασει.Και εξηγω γιατι:
1)Εχουν την καλυτερη ισως σχεση τιμης προς αξια.
2)Εχουν αριστη ποιοτητα κατασκευης χωρις να επιδιωκουν να καλυψουν κανενος ειδους ματαιοδοξια.
3)Ειναι διαχρονικα ομορφα.Ενα SEIKO '5αρι' κατα τη γνωμη μου ειναι το ιδιο κλασσικα ομορφο με ενα αντιστοιχης 'ηλικιας' ακριβο ρολοϊ.
4)Κλεινουν μεσα τους τη φιλοσοφια του λαου που τα εφτιαξε:
Δουλευουν πολυ-Δουλευουν καλα-Δεν κουραζονται-Και ειναι και σεμνα χωρις να κραυγες και φανφαρες.Οriginal Γιαπωνεζοι δηλαδη... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με Cauyene (ML, X5, LR, Disovery κτλ) φωροντας μονο Luis Vuiton, Burbery, Prada, Gucci και παει λεγοντας.....
Ουρτ ρε νεοπλουτα ζωα!
Τι σημαίνει** ουρτ **???
Και γενικώς τι έχετε πάθει με τις Cayenne???(Ενα από τα καλύτερα all round αυτοκίνητα ever)
Αναφερω αλλα 4 SUV.... Μονο το Cayenne ειδες;
Σιχαινομαι τα SUV!!!!!!!!
Ειναι βαρια!
Καινε μια πετραιλεοπιγη για να κανουν 1 χιλιομετρο!
Ειναι ψιλα με ψιλο κεντρο βαρους...με οτι αυτο συνεπαγαιτε!
Οι κατασκευαστες τους εχουν την ταση να δινουν επιδωσεις GTi... σε 5θεσιες νταλικες.... Και να βαζουν φρενα απο τα GTi μοντελα της γκαμας τους....
Συνηθως τα αγοραζουν ατομα που ΔΕΝ ξερουν να οδιγουν!
Συνηθως τα αγοραζουν ατομα που θελουν να τραβηξουν την προσωχη των αλλων....
Το μονο SUV που μ αρεσει ειναι το Lexus RX400h....
To ουρτ δεν ξερω τι συμαινει.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, ρολογάς σωστός, που φτιάχνει ρέπλικες καταπληκτικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας ΠΟΛΥ καλά υλικά στις κάσες** και αυτόματους μηχανισμούς Seiko ή Miyota (= Citizen)**. Ε, παιρνεις ρέπλικα Ρόλεξ με 200 ευρώ, δουλεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς σέρβις (είπαμε, Japan μηχανισμοί, σκυλιά μαύρα), και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέραΚαι γιατί να μη πάρω τον Ιάπωνα κατευθείαν
(Όπως αυτόν που έχω τώρα)
Αλλά ξέχασα είναι και η ματαιοδοξία μας στη μέση.τα Seiko μια χαρά ρολογάκια είναι!
ο πατέρας μου έχει ένα kinetic 20+ χρόνια...αθάνατα. Mακάρι να άντεχαν τόσο τα Rolex...Άλλα τόσα χρόνια και βάλε θα λειτουργεί Σάββα.
35+ ετών κι όμως ακόμα άψογο στη λειτουργία του. Όταν ρώτησα ένα τεχνικό αν χρειάζεται συντήρηση, η απάντησή του ήταν απλή.
'Τα Seiko η μόνο συντήρηση που θέλουν είναι να λειτουργούν'. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, ρολογάς σωστός, που φτιάχνει ρέπλικες καταπληκτικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας ΠΟΛΥ καλά υλικά στις κάσες** και αυτόματους μηχανισμούς Seiko ή Miyota (= Citizen)**. Ε, παιρνεις ρέπλικα Ρόλεξ με 200 ευρώ, δουλεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς σέρβις (είπαμε, Japan μηχανισμοί, σκυλιά μαύρα), και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέρα
Και γιατί να μη πάρω τον Ιάπωνα κατευθείαν
(Όπως αυτόν που έχω τώρα)
Αλλά ξέχασα είναι και η ματαιοδοξία μας στη μέση.τα Seiko μια χαρά ρολογάκια είναι!
ο πατέρας μου έχει ένα kinetic 20+ χρόνια...αθάνατα. Mακάρι να άντεχαν τόσο τα Rolex...Άλλα τόσα χρόνια και βάλε θα λειτουργεί Σάββα.
35+ ετών κι όμως ακόμα άψογο στη λειτουργία του. Όταν ρώτησα ένα τεχνικό αν χρειάζεται συντήρηση, η απάντησή του ήταν απλή.
'Τα Seiko η μόνο συντήρηση που θέλουν είναι να λειτουργούν'.Το ¨Αλανταλον τι σχεση εχει με τα SEIKO??
-
Η Rolex φτιάχνει πολύ καλά ρολόγια μέσης κατηγορίας τιμής. Δεν είναι καλύτερα, ούτε χειρότερα από άλλα ρολόγια με τα ίδια χρήματα. Έχουν εξαιρετικούς μηχανισμούς (τα δύο λεπτά που χάνουν/μήνα είναι το φυσιολογικό για μηχανικά μη tourbillon ρολόγια) και δεν χαλάνε εύκολα. Έχουν διαχρονικό σχήμα που έχει αντιγραφεί από πάρα πολλές εταιρίες του χώρου και ο μόνος λόγος που έχουν 'κακό' όνομα είναι ότι κυκλοφορούν πάρα πολλές ρέπλικες.
Η μεγάλη επιτυχία της Rolex να καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές 'premium' εταιρίες στον χώρο οφείλεται αφενός στην πολύ καλή διαφήμιση και αφετέρου ότι είναι συχνά η πιο φθηνή λύση για να μπει κανείς στον κόσμο του καλού ρολογιού. Θεωρώ αρκετά παράλογο να κατηγορούμε κάποιον επειδή διάλεξε ρολόι από την συγκεκριμένη εταιρία, το ίδιο παράλογο με το να βάζουμε όλους τους ιδιοκτήτες Cayene στο ίδιο τσουβάλι.
Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που θα είναι με το χέρι μονίμως τεντωμένο ώστε να μπορούμε να δούμε το απόκτημα τους που μπορεί να είναι αυθεντικό, ή όχι, με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν ιδιοκτήτες Cayene που χρησιμοποιούν το καταπληκτικό σύστημα τετρακίνησης του οχήματος τους μόνο για να ελίσσονται στα επικίνδυνα πεζοδρόμια της Αθήνας.
Υπάρχουν και άλλοι όμως που αγόρασαν Rolex επειδή τους αρέσει να έχουν ένα σχετικά ακριβό ρολόι στο χέρι τους, ακόμα και αν δεν το γνωρίζει κανείς, όπως ακριβώς υπάρχουν και κάτοχοι Cayene που θα πάνε στους πιο κακοτράχαλους χωματόδρομους, και σε μη αποχιονισμένους δρόμους για να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους. Εκεί που δεν θα ενοχλούν κανένα και που η απόλαυση είναι μεταξύ του αντικειμένου και του κατόχου, όχι μέσω της προβολής του 'εγώ' του κατόχου στους άλλους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η Rolex φτιάχνει πολύ καλά ρολόγια μέσης κατηγορίας τιμής. Δεν είναι καλύτερα, ούτε χειρότερα από άλλα ρολόγια με τα ίδια χρήματα.... ο μόνος λόγος που έχουν 'κακό' όνομα είναι ότι κυκλοφορούν πάρα πολλές ρέπλικες.Μαϊμουδες Χρηστο, μαϊμουδες.
Τι θα πει ρεπλικα?? -
Πολύ σωστά.
-
Πω ρε παιδια υπαρχουν τελικα πολλα κομπλεξικα-ζηλιαρικα ατομα......................... εχω χαζεψει με ολα αυτα που διαβαζω......
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τι θα πει ρεπλικα??
ρεπλικα η [replíka] O25α : αντίγραφο έργου τέχνης φιλοτεχνημένο από τον ίδιο το δημιουργό του πρωτοτύπου. ||
(με επέκτ.) πιστότατο αντίγραφο έργου τέχνης. [γαλλ. rὐpliq(ue) -α ή ιταλ. replica (προφ. [ré-]) με επίδρ. του γαλλ. réplique] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι θα πει ρεπλικα??
ρεπλικα η [replíka] O25α : αντίγραφο έργου τέχνης φιλοτεχνημένο από τον ίδιο το δημιουργό του πρωτοτύπου. ||
(με επέκτ.) πιστότατο αντίγραφο έργου τέχνης. [γαλλ. rὐpliq(ue) -α ή ιταλ. replica (προφ. [ré-]) με επίδρ. του γαλλ. réplique]Βabiniotis Rules
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τι θα πει ρεπλικα??
(με επέκτ.) πιστότατο αντίγραφο έργου τέχνης. [γαλλ. rὐpliq(ue) -α ή ιταλ. replica (προφ. [ré-]) με επίδρ. του γαλλ. réplique]Βabiniotis Rules
μπα απλό ελληνικό λεξικό.
-
Υπάρχουν και άλλοι όμως που αγόρασαν Rolex επειδή τους αρέσει να έχουν ένα σχετικά ακριβό ρολόι στο χέρι τους, ακόμα και αν δεν το γνωρίζει κανείς, όπως ακριβώς υπάρχουν και κάτοχοι Cayene που θα πάνε στους πιο κακοτράχαλους χωματόδρομους, και σε μη αποχιονισμένους δρόμους για να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους. Εκεί που δεν θα ενοχλούν κανένα και που η απόλαυση είναι μεταξύ του αντικειμένου και του κατόχου, όχι μέσω της προβολής του 'εγώ' του κατόχου στους άλλους.
Μα... τα SUV.... δεν ειναι οτι καλυτερο εκτος οδοστροματος.....
Αν θες κατι για εκτος δρομου.....
Υπαρχουν φτινοτερα και πρακτικοτερα αυτοκινητα..... -
...και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέρα
Μην είσαι κακός
2 λεπτά το μήνα, είπαμε
Προφανώς το έχεις προσεγμένο Χρήστο. Μιλάω για κακομεταχείριση, ένα 5άρι αυτόματο Seiko δεν θα διαμαρτυρηθεί ΠΟΤΕ. Πολλά ακριβά κομμάτια, θα χάσουν τη μπάλα.
Κάπου είχα ένα λινκ, όπου ένας τύπος ΕΒΡΑΣΕ το 5άρι Seiko του μέχρις εξατμίσεως όλου του νερού, και στη συνέχεια το πέταξε στην κατάψυξη για μια εβδομάδα
Το καημένο το ρολογάκι, αν και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο τζάμι του, σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχασε.... 15 δευτερόλεπτα!
-
Σαν ναυτικος εχω και εγω ενα 5αρι SEIKO που το αγορασα απο την Ιαπωνια
-
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.