-
Rolex Daytona σε τι τιμες παιζουν Ελλαδα??
Και που βρισκουμε?
-
Παίδες με έχετε ψήσει άσχημα να πάρω επιτέλους ένα σοβαρό(κάπου στα 500 με 800 ευρώ άντε 1000 ) ρολόι.....αν μπορείτε και έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου προτείνετε κάποια μοντέλα θα ήταν καλοδεχούμενα καθώς 2 ώρες τώρα έχω βγάλει τα μάτια μου σε διάφορα site...η αγορά δεν πιστεύω να γίνει μέσω Internet αλλά παραδοσιακά.....αν μπορείτε να βάζετε και καμιά ενδεικτική τιμή σε ό,τι προτείνετε..
το στύλ μου είναι κάτι σε Omega speedmaster,seamaster ή κάτι σε Tag heuer Carrera αλλά δεν έχω ιδέα το πόσο κοστίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα... thanx προκαταβολικά -
Λοιπον επειδη εχω διαφορα ενθετα κλπ αλλα εχουν μεσα ειδικες εκδοσεις για καθε μοντελο που αναφερται οποτε η τιμη δεν ειναι ενδεικτικη κλπ (ειναι καπως τσιμπημενη) σας δινω καποια χρησιμα τηλεφωνα. Ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση ή κατι τετοιο.
OMEGA, SWATCH GROUP Μαντζαγριωτακη 3, Καλλιθεα τηλ- 2109565656
ROLEX, POBA, Πλ.Κολοκοτρωνη 1, Στοα Καλλιγα, Βαλαωριτου 5, τηλ- 2103222188
ΤΑG HEUER, Βηχος Ωρολογια, Εθνικης Αντιστασεως 103, Νεο Ψυχικο τηλ- 2106753701
ΠΑΤΣΕΑΣ (τα εχει ολα εκει μεσα και κανει καλες τιμες) Αγ. Γεωργιου 8, Χαλανδρι τηλ- 2106811553
Ελπιζω να βοηθησα Για ebay ρωτηστε καλυτερα τον Krus ξερει καλυτερα
-
Γεια σας παιδια!
Σκέφτομαι να προχωρήσω στν αγορά ενός ρολογιού μέσω internet. Το κατάστημα βρίσκεται στην Ελβετία (http://www.swiss-knife.com). Το ξέρει κανείς σας? Είναι αξιόπιστο ή θα την πατήσω? Για αγορές από Ελβετία πληρώνεις και τελωνείο?
Και τώρα στο δεύτερο θέμα. Το κατάστημα αυτό διαθέτει μερικές μάρκες όπως:
wenger, mondaine, camel active, victorinox. Τι προτείνετε από τα παραπάνω?
Επίσης, αξίζει να πληρώσει κάτι παραπάνω κανείς για ένα automatic ή όχι? (Όπως θα καταλάβατε δεν είμαι και τόσο σχετικός με το αντικείμενο...) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω εχω το παρακατω και δεν το βγαζω ποτε απο το χερι μου....Εχω κ ενα απλο 'Cartier Roadster 2004 Athens Olympics Limited Edition'
Αλλα δεν βρησκω φωτο πουθεναK ενα Frank Muller 'Long Island', 'Crazy Hours'
Αλλα, ουτε γι αυτο δεν βρησκω φωτο της προκοπης....Λοιπον..... Στα παραπανω προσθεστε ενα
Breitling Bentley
k ενα Citizen Eco-Drive.....
Οχι τιποτ' αλλα, αλλα μετα απο 2μιση χρονια, το 'Cartier Roadster' εχει γινει σαν 'ινοξ' και το γυαλισμα, το σερβις και τα χαλασμενα λουρακια.... θα πανε κοντα στα 2χιλιαρικα.....
με 700ευρω πηρα το Citizen Eco-Drive κ ειμαι ΟΚ.....
Οσο εχει φως εξω, αυτο δουλευει..... -
Το Eco-Drive δουλεύει και με εσωτερικό φωτισμό, όχι μόνο daylight. Το πήρες ψιλοακριβά πάντως, οι μαγαζάτορες στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει εντελώς
Μιλάμε για τιμές 150% πάνω από του εξωτερικού και το λιγότερο 200% πάνω από αν ψώνιζες από ίντερνετ. Έλεος.
Σχετικά με τα Breitling, τα έχω ξαναγράψει. Καταπληκτικά ρολόγια σε δυνατότητες, τα περισσότερα είναι COSC certified και με λογικότατες τιμές, αλλά σχεδόν όλα τα βρίσκω overdesigned γμτ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Σχετικά με τα Breitling, τα έχω ξαναγράψει. Καταπληκτικά ρολόγια σε δυνατότητες, τα περισσότερα είναι COSC certified και με λογικότατες τιμές, αλλά σχεδόν όλα τα βρίσκω overdesigned γμτΑκριβώς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Σχετικά με τα Breitling, τα έχω ξαναγράψει. Καταπληκτικά ρολόγια σε δυνατότητες, τα περισσότερα είναι COSC certified και με λογικότατες τιμές, αλλά σχεδόν όλα τα βρίσκω overdesigned γμτ
Ακριβώς.
Νταξ', είναι θέμα γούστου Χρήστο. Σε άλλους αρέσει να είναι φορτωμένο το ρολόι. Προσωπικά λέω, όσο πιο απλό, τόσο καλύτερα.
πχ. αυτό το καταπληκτικό Sinn 756 Flieger (όποιος δεν ξέρει τη μάρκα, ας googlίσει λιγάκι, μιλάμε για ΠΟΛΥ καλά ρολόγια)
-
...Σχετικά με τα Breitling, τα έχω ξαναγράψει. Καταπληκτικά ρολόγια σε δυνατότητες, τα περισσότερα είναι COSC certified και με λογικότατες τιμές, αλλά σχεδόν όλα τα βρίσκω overdesigned γμτ
Ακριβώς.
Νταξ', είναι θέμα γούστου Χρήστο. Σε άλλους αρέσει να είναι φορτωμένο το ρολόι. Προσωπικά λέω, όσο πιο απλό, τόσο καλύτερα.
πχ. αυτό το καταπληκτικό Sinn 756 Flieger (όποιος δεν ξέρει τη μάρκα, ας googlίσει λιγάκι, μιλάμε για ΠΟΛΥ καλά ρολόγια)
ΠΟΛΥ ωραίο.
+1 στα περί απλότητας. -
Ακριβώς.
εσυ εβαλες το ΤZAG και το αγορασε?
-
Όχι, ήξερε από μόνος του ο άνθρωπος το ωραίο και το καλό ρε!
-
ειμαστε φιλοι και συναδελφοι με το Γιωργο.
-
πράγματι πανέμορφο!
πόσο έχει να πάρουμε ένα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πράγματι πανέμορφο!πόσο έχει να πάρουμε ένα?
756 Λίρες αγγλίας από δω: http://www.chronomaster.co.uk/Sinn Cu ... 0Stock.htm
(και ΜΟΝΟ από δω)
Περίπου ένα 1100 ευρά δλδ.
-
πράγματι πανέμορφο!
πόσο έχει να πάρουμε ένα?
756 Λίρες αγγλίας από δω: http://www.chronomaster.co.uk/Sinn Cu ... 0Stock.htm
(και ΜΟΝΟ από δω)
Περίπου ένα 1100 ευρά δλδ.
Τhank u. Θα χτυπήσω ένα. Πανέμορφο!
-
εμένα γιατί δεν μ'αρέσει καθόλου??
-
elteo
μη βιαζεσαι, εκτος αν τα 3'/ημερα που χανει το αυτοματο δεν σε ενοχλουν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
elteoμη βιαζεσαι, εκτος αν τα 3'/ημερα που χανει το αυτοματο δεν σε ενοχλουν...
δεν το παρήγγειλα ακόμα...κοιτάω και κάτι ανάλογο σε άλλα online shops.
-
τα αυτοματα θελουν μεγαλη προσοχη, γιατι μπορει να απογοητευτεις με την ακριβεια τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
elteo
μη βιαζεσαι, εκτος αν τα 3'/ημερα που χανει το αυτοματο δεν σε ενοχλουν...
δεν το παρήγγειλα ακόμα...κοιτάω και κάτι ανάλογο σε άλλα online shops.
3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά την ημέρα???
Τι του λες ρε Σπύρο του ανθρώπου??? -10/+20 sec ανά ημέρα είναι η απόκλιση, κι αυτή για να την 'πιάσεις' πρέπει να είναι extreme οι συνθήκες, πχ. υπερβολικό ψύχος ή ζέστη (μιλάμε για πολικά ή τροπικά πράγματα).Το δικό μου γερμανικό Aristo, με αυτόματη μηχανή ΕΤΑ 2824-2, δεν έχει υπάρξει μέρα που να χάσει/κερδίσει πάνω από 4-5 sec, και το έχω μετρήσει με quartz αυτό.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.