-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αν δεν ασχολεισαι με τις καταδυσεις....Γιατι να πληρωσεις για ρολοϊ με βυθομετρο;;;;
[/i]Ρε άσε τα βυθόμετρα...αφού σε είδα. Ζαχαρώνεις το δικό μου εσύ.
Αφου ειναι ωραιο.....
Τι να κανω;;; -
Nα το μπάξεις=αγοράσεις...
-
http://www.specialopswatch.com/cart/pro ... 3&option=3
H απόλυτη στεγανότητα.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
http://www.specialopswatch.com/cart/products.cgi?detail=33&option=3H απόλυτη στεγανότητα.
Τα αμερικανακια λενε οτι θελουν!
Αλλα κανα διο κομματια ειναι ωραια.
Σε μαυρο παντα, με μπρασελε. -
Ξεπουλάω (δείτε αγγελίες)
Ας τα πάρει κάποιος, είναι κρίμα να τα σκοτώσω σε μαγαζί -
Τι λέτε για αυτό το Seiko Sportura Kinetic;
Είναι Limited Edition 500 κομματιών...
Γενικότερα πάντως η Seiko έχει βαλθεί να τους τρελλάνει όλους. Εκτός από τα πάρα πολύ καλά (και σε design) κατά την άποψή μου Grand Seiko:(χωρίς υπερβολή, αντίστοιχο ή καλύτερο του Rolex Submariner - τιμή γύρω στα 3400 ευρώ..)
έχει αναγγείλει (σε συνεργασία με την Ιαπωνική Credor) το Spring Drive Sonnerie:
http://www.credor.com/lineup/sonnerie/index.html
Το μοντέλο παρουσιάστηκε στη φετεινή έκθεση της Βασιλείας, θα παράγεται σε 4 κομμάτια το χρόνο...Η τιμή του (σύμφωνα με πληροφορίες) περί τις **107.000 ευρώ ** ... Οι δε παραγγελίες θα γίνονται μόνο απευθείας από τη Seiko Ιαπωνίας...
Είπε κανείς τίποτα;
-
το δικο μου απολυτο φετιχ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
το δικο μου απολυτο φετιχ
Εμενα μου σπαει τα νευρα που ειναι παναλαφρα....
Ειχα παρει ενα χρονογραφο απο ενα φιλαρακι, να δω πως καθετε στο χερι και καθε τρεις και λιγο κοιταζα να δω αν ειναι ακομα στο χερι μου....Ατσαλι και χρυσος....
Τα κεραμικα υλικα ειναι μονο για τα φρενα των Porsche/Ferrari/Mercedes και το τζακι! -
Και πλατίνα, παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και πλατίνα, παρακαλώ.Χμ......
Ναι μεν, αλλα οχι για μενα.
Ειναι ιδια αποχρωση με το ατσαλι....
Αλλα δεν εχει την ιδια αντοχη..... -
Η πλατίνα είναι για αυτούς που τους αρέσει να έχουν ένα ακριβό ρολόι χωρίς να δείχνει ότι είναι ακριβό. Είναι συνειδητά 'δύσκολη' επιλογή. Προσωπικά το προτιμώ.
-
γνωριζετε τα ρολογια FORTIS?
Σκεφτομαι να αγορασω ενα θα ηθελα γνωμες.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
γνωριζετε τα ρολογια FORTIS?Σκεφτομαι να αγορασω ενα θα ηθελα γνωμες.
Πολύ αξιόλογα. Go for it!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η πλατίνα είναι για αυτούς που τους αρέσει να έχουν ένα ακριβό ρολόι χωρίς να δείχνει ότι είναι ακριβό. Είναι συνειδητά 'δύσκολη' επιλογή. Προσωπικά το προτιμώ.Ναι....
Αλλα ειναι σαν να χεις Nissan Micra με εσωτερικο Merc S-Class....
Ετσι το βλεπω....
Απο την αλλη, ειναι καλη λυση..... -
-
Όμορφο μου φαίνεται...
Τώρα από τεχνικά είμαι άσχετος, αλλά μου άρεσε πολύ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όμορφο μου φαίνεται...Τώρα από τεχνικά είμαι άσχετος, αλλά μου άρεσε πολύ...
Η φωτο το μειωνει πολυ. Οταν το δοκιμασα επαθα πλακα!!
Και καλη τιμη για αυτοματο. Εχει και στο πισω μερος κρυσταλο που φαινεται ο μηχανισμος. Πολυ ψαρωτικο.
Ο ΕΤΑ 2836-2 νομιζω ειναι ο ιδιος μηχανισμος που φοραει το rolex submariner.
-
Aπο την Παρασκευη ειμαι ενας ευτυχησμενος κατοχος ενος ΟΜΕGA seamaster(2254.50.00).Ειναι το αυτοματο και το χρωμα του ειναι μαυρο.Φωτογραφιες διστυχως δεν ξερω πως να ανεβασω).
Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω αυτοματο ρολοι και μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες.Το ρολοι το φορεσα το βραδυ για πεντε ωρες περιπου και οταν πηγα την αλλη μερα να το φορεσω ξανα ειδα με εκπληξη οτι το ρολοι πηγενε δεκα λεπτα πισω.εβαλα την σωστη ωρα το φορεσα για λιγο και μετα το εβγαλα.μετα απο εικοσι περιπου ωρες που πηγα να κοιταξω την ωρα ειδα σχεδον σταματημενο.Μολις το κουνησα λιγο πηρε ξανα μπρος .Η ΟΜΕGA αλλα και στο μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν οτι εχει αυτονομια 44 ωρες.Μηπως εκανα κατι λαθος? -
Koυρδισε το πρωτα. Μην αρκεισε στο κουνημα
-
Και πως κουρδιζει?sorry αλλα ειμαι ασχετος με τα αυτοματα.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.