-
-
Fake είναι μάλλον. Σε τέτοιες θερμοκρασίες παγώνουν και οι υγροί κρύσταλλοι και η οθόνη μένει κολλημένη στην ίδια ένδειξη (έχω βάλει ρολόι στη κατάψυξη). Εδώ η ένδειξη των δευτερολέπτων αλλάζει σχεδόν κανονικά.
-
Από ένα γρήγορο search στο net οι θερμοκρασία που παγώνουν οι κρύσταλλοι κυμαίνεται από τους -15F ως και -20F.
http://forums.techguy.org/hardware/324601-do-flat-lcd-monitors-freeze.html
http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=118639Το -15F είναι -26 C που είναι κάτω από τη θερμοκρασία ενός καταψύκτη (στους -20C). Δεν είναι και ότι καλύτερο... Αλλά δεν είναι και νεράκι
-
Τα protrek παντως βαση κατασκευαστη αντεχουν μεχρι -10C
Εμενα αυτο που βαζει σε σκεψη ειναι το οτι δεν το γυρναει στο πλαϊ να φανει ποσο μεσα στο παγο ειναι
-
μόλις 'χτύπησα' ένα τέτοιο
-
Του έκανες ζημιά;....!!!!
Καλοφόρετο...καλά χλμ...!!!! -
Μετά από 9 χρόνια σκληρής και αδίστακτης χρήσης (από μες στη θάλασσα, σε ορειβασίες, έως στις δεξιώσεις Πρεσβειών), πήγα για σέρβις το Rolex Oyster Perpetual Datejust (ατσάλι μέσα έξω, με λατινικούς χαρακτήρες).
Είχε αρχίσει να πηγαίνει πολύ μπροστά, και τελικά σταμάτησε!
Κοστος 300Ε -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μετά από 9 χρόνια σκληρής και αδίστακτης χρήσης (από μες στη θάλασσα, σε ορειβασίες, έως στις δεξιώσεις Πρεσβειών), πήγα για σέρβις το Rolex Oyster Perpetual Datejust (ατσάλι μέσα έξω, με λατινικούς χαρακτήρες).
Κοστος 300Εγμτ να μην μπορώ να χαρώ το Submariner...
στη δουλειά δεν το φορώ, σε χειρουργεία κτλ απαγορεύεται, όλο κ κάπου θα χαθεί σε καμιά τσέπη...
γυρνώ κάθε απόγευμα-βράδυ σπίτι, πηγαίνω στο δωμάτιο, βάζω μπρος το κουρδιστήρι κ το 'φορτίζω'...
Για να πω την αλήθεια, χίλιες φορές μπαταρία
Μόνο τα ΣΚ βγαίνει από τον φορτιστή -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κοστος 300ΕΕχω αυτο: http://www.chrono24.com.gr/cartier/sant ... urerIds=43
απο το 1985... και εχει 2 φορες απο τοτε παει για σερβις σε αυτα τα λεφτα περιπου, δεν εχει βγει απο το χερι μου.. απο τοτε, το εχω χασει σε μια παραλια της κεφαλωνιας και το βρηκα την αλλη μερα που η θαλασσα ηταν ηρεμη!! οταν βολευτεις κατι δεν το βγαζεις απο το χερι σου... σε καταλαβαινω απολυτα..!!!!
-
Λίγο παλιά βέβαια
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κοστος 300ΕΕχω αυτο: http://www.chrono24.com.gr/cartier/sant ... urerIds=43
απο το 1985... και εχει 2 φορες απο τοτε παει για σερβις σε αυτα τα λεφτα περιπου, δεν εχει βγει απο το χερι μου.. απο τοτε, το εχω χασει σε μια παραλια της κεφαλωνιας και το βρηκα την αλλη μερα που η θαλασσα ηταν ηρεμη!! οταν βολευτεις κατι δεν το βγαζεις απο το χερι σου... σε καταλαβαινω απολυτα..!!!!
Kι εμένα αυτό είναι το concept μου, ΕΝΑ ρολόι για κάθε μα κάθε περίσταση (χρηστικώς και αισθητικώς), ΕΝΑ ρολόι μέχρι να πεθάνω εγώ ή αυτό.
Να το χαίρεσαι και το δικό σου Mr 224! -
Ποια η γνώμη των ειδικών γι' αυτό? Δεν με νοιάζει τόσο να έχει το super μηχανισμό, θέλω όμως να είναι αξιόπιστο και να μην ταλαιπωριέμαι όπως ο κολλητός μου με το Panerai.
-
Θα σου είναι πολύ μικρό το ρολόι, εκτός και αν είσαι μικροσωμος. Από μηχανισμό μια χαρά είναι, αλλά μην περιμένεις μηχανικό που να μην πάθει πότε τίποτα.
-
Γνωμες για Omega Aqua Terra Chronograph;
-
Ωραία φαίνονται στις φωτό...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποια η γνώμη των ειδικών γι' αυτό? Δεν με νοιάζει τόσο να έχει το super μηχανισμό, θέλω όμως να είναι αξιόπιστο και να μην ταλαιπωριέμαι όπως ο κολλητός μου με το Panerai.Γιατί δεν κοιτάς για κανένα SEIKO και γενικά προς Ιαπωνια μεριά?
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Ποια η γνώμη των ειδικών γι' αυτό? Δεν με νοιάζει τόσο να έχει το super μηχανισμό, θέλω όμως να είναι αξιόπιστο και να μην ταλαιπωριέμαι όπως ο κολλητός μου με το Panerai.
Γιατί δεν κοιτάς για κανένα SEIKO και γενικά προς Ιαπωνια μεριά?
Λεπτό άρα και ευαίσθητο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.
-
Το λεπτό όντως ισχύει. Θα το ήθελα λίγο πιο βαρβάτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το φόρεσα για μην μου μπουν ιδέες. Περισσότερο μου άρεσε σαν σχέδιο και κυρίως σαν τιμή.
-
Καλα ναμαστε με υγεια και λεω του χρονου να αγορασω το κατωθι για τις ορεινες δραστηριοτητες του σκι!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάς για κανένα SEIKO και γενικά προς Ιαπωνια μεριά?
Λεπτό άρα και ευαίσθητο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.
Αλλο ένα θρεντ που λέμε ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Λοιπόν, αν και δεν απασχολεί και κανέναν απ´ότι φαίνεται, αυτό το μοντέλο όπως και τα άλλα φτηνά της iwc χρησιμοποιούσε ebauche από την ΕΤΑ (2892-2) μέχρι το 2011, μεταγενέστερα χρησιμποεί Sellita (SW300).
Υγ. Αν ενοχλούν και σε αυτό το θρεντ οι σωστές απόψεις δεν ξαναγράφω. Και οι ΜΠΟΥΡΔΕΣ καλές είναι
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.