-
6 χρονια? Εγω αλλαξα τη προηγουμενη βδομαδα σε 2 ρολογια ,ενα δικο μου και ενα της γυναικας στα 2,5 χρονια.Στο δικο μου αλλαζω δευτερη φορα και το εχω απο το 2007.
Τη πρωτη φορα που αλλαξα μου πηραν 50 ή 60 ευρω.Τωρα προφανως εχουν πεσει οι πωλησεις και πανε να βγαλουν τα σπασμενα απο το service.. -
Από το 2002 μέχρι τώρα έχω αλλάξει μόνο μια φορά μπαταρία
Είμαι δηλαδή τώρα με την ίδια από το '08
Επίσης μπάνια και σχεδόν οτιδήποτε κάνω έξω από το σπίτι το κάνω με αυτό , με εξαίρεση γυμναστική γιατί στο παρελθόν σε γυμναστήριο είχα στραβώσει το κούμπωμα έτσι όπως πρηζόταν και λύγιζε ο καρπός
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Doc, δώσε περισσότερα info να πέσουν προτάσεις. Θες κάτι περισσότερο επίσημο, θες κάτι πασπαρτου, μπρασελε υποχρεωτικα; Εγώ πάω με τον infinity πάντως, ο Πορτογάλος είναι state of the art αλλά σαφώς πιο dressy.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η OMEGA χρεωνει 110 ευρω την αλλαγη μπαταριας πλεον...Ελεος...αλλαγη μπαταριας + αλλαγη φλατζας + ελεγχος στεγανοποιησης, 15€ σε ρολογά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η OMEGA χρεωνει 110 ευρω την αλλαγη μπαταριας πλεον...Ελεος...
αλλαγη μπαταριας + αλλαγη φλατζας + ελεγχος στεγανοποιησης, 15€ σε ρολογά.
Ναι αλλά αν κάνει μαλακία ο ρολογάς και σπάσει, ραγίσει, χαλάσει κάτι σε Omega 5.000 ευρώ τότε
-
γιαυτο δεν πηγα σε οποιονδηποτε ρολογα.
-
pierce21 δεν είμαι για τόσο καλό ρολόι...
27 χρονώ είμαι ακόμη, σκέφτομαι κάτι λίγο σπορτίφ που θα μπορούσα να το φορέσω σχεδόν καθημερινά, δλδ κάτι με μπρασελέ ως επί το πλείστον, στο στυλ που παρέθεσα...Από την άλλη, έχουμε κανένα τόπικ για μονόπετρα?
Άαααααλλο παζάρι εκείνο...
Πήγα είδα μερικά σε κοσμηματοπωλεία εδώ στο Düsseldorf στην Könnigsallee, αλλά για να πω την αλήθεια μόνο στην Tiffany&Co είχαν τα πιο όμορφα... Φαρμακείο βέβαια
Αξίζει να πάρει κανείς από οίκο ή από κοσμηματοπωλείο? Και που ξέρουμε αν η πέτρα είναι αυθεντική κ το πιστοποιητικό γνήσιο? Μπορεί να γράφει ο,τι θέλει πχ ο κοσμηματοπώλης (στην Ελλάδα που είχα πάρει ένα δώρο από κοσμηματοπωλείο, το πιστοποιητικό το έγραψε μπροστά μου εκείνη τη στιγμή...). Από την άλλη έχω έναν κολλητό που έχει άκρες σε Λίβανο κ φέρνει διαμάντια από εκεί...
καθαρότητες, χρώμα, κοπή, βάρος όλα κάνουν τρελό συνδυασμό -
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πιστευω οτι το τριπακι σερβις καθε τοσα χρονια ειναι λιγο υπερβολη... ενας ελεγχος για στεγανωτητα καθε 3-5 χρονια ειναι αρκετος... γινεται πολυ γρηγορα αν θελουν τα τυπακια να ειναι ειληκρινη... με τον πελατη.... 5 λεπτα το βαζουν σε κλοβο κενου και βλεπουν τι παιζει... τα ποσα αυτα για σερβις ειναι εξωπραγματικα πλεον για τη χωρα μας... απο εβδομαδα θα βαλλω το δκο μου που το επισκευασαν στην Ελλαδα.. (Θεσσαλονικη) κατοπιν προτροπης συμφορουμιτη.. και θα καταλαβετε τι εννοω σχετικα για το κοστος... σερβις που αναφερθηκαν...
Χρησιμοποιω ενα Cartier τα τελευταια 25 χρονια.... εχει παει για σερβις 3 φορες... λειτουργει αψογα θα ελεγα..224.v το Cartier φαντάζομαι είναι quartz, σωστά?
Λαθος!!! ειναι μηχανικο αυτοματο....
Για μονοπετρο πας βρυξελες και αγοραζεις απο χονδρεμπορο που το βαζει και σε βαση εκεινη την ωρα... σου δινει και το πιστοποιητικο... την τιμη την μαθαινει απο το χρηματηστηριο στο αμστερνταμ εκεινης της μερας... το συμφωνεις και το απογευμα πας και το παιρνεις....
-
Στα μάτια μου το portuguese είναι σαφώς πιο νεανικό, σε σχέση με τα μπρασελέδια της προηγούμενης σελίδας.
-
Portuguese Chrono (3714) έχω απο το 2007, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχει μέσα Valjoux 7750 (αν και λίγο καστομια) και όχι IWC μηχανή.
Καλό για την αντοχή, την ακρίβεια και το σέρβις, κακό σαν επένδυση και κλάση. Την επόμενη φορά θα κοίταγα σε κάτι του στυλ 5001 η regulator (που δυστυχώς σταματήσανε).
Βέβαια η απόλυτη κλάση ακούει στο όνομα Duomètre... -
Τρύφωνα δε θέλω τσιγκουνιές.
Εδώ είσαι:
-
Έχω γνωστή στη Richemont 60-80% rebate μια φορά κάθε χρόνο...
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Βέβαια η απόλυτη κλάση ακούει στο όνομα Duomètre...Όταν μιλάμε για Jaeger σταματά η κουβέντα, οπότε +1.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Βέβαια η απόλυτη κλάση ακούει στο όνομα Duomètre...
Όταν μιλάμε για Jaeger σταματά η κουβέντα, οπότε +1.
η κουβεντα περι ρλογιων ξεκιναει και σταματαει στην a lange und sohne.και ενα βιντεο με το τελευταιο τους επιτευγμα το lange 31, αυτοματο με χειροκινητο κουρδισμα και power reserve 31 ημερων.......
http://m.youtube.com/#/watch?v=pTEDH36Fc5o
τιμη μη ρωτησετε ετσι και αλλιως ολα τα ρολογια τους ειναι η λευκοχρυσος η χρυσοςSent from my android iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
pierce21 δεν είμαι για τόσο καλό ρολόι...
27 χρονώ είμαι ακόμη, σκέφτομαι κάτι λίγο σπορτίφ που θα μπορούσα να το φορέσω σχεδόν καθημερινά, δλδ κάτι με μπρασελέ ως επί το πλείστον, στο στυλ που παρέθεσα...Παίζει να είσαι και οριακά μέσα στις τιμές του rolex http://www.zenith-watches.com/en/#/coll ... low/3/9/59 , http://www.iwc.com/en/collection/pilots/IW3777/ (αν και το προτιμώ σίγουρα μα δέρμα αυτό) ενώ αυτό πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω http://www.zenith-watches.com/en/#/coll ... /3/35/1072
Και αφού πιάσαμε lange και jaeger , να και η δικιά μου καψούρα
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Και αφού πιάσαμε lange και jaeger , να και η δικιά μου καψούρα
Μιας και δεν βλεπω ποτε να αποκτησω ενα lange η δικια μου καψουρα ειναι το κατωθι mechanical.
-
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ βολεύομαι με ένα τέτοιο:τι ειναι αυτο μωρε
αμα το ρολοι δεν λεει επανω Glashütte,δεν μετραει
http://en.wikipedia.org/wiki/Glashütte
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.