-
Η μάρκα masterline 1966 λέει σε κάποιον κάτι;
Έκαναν δώρο σε έναν φίλο μου ένα ρολόι, εκ Γερμανίας πρέπει να'ναι. -
Καλοφορετο,οντως ειναι πολυ ομορφος χρονογραφος.Μιας και σε βοηθησα λιγο στο διλημμα σου,θελω αν μπορεσεις να βαλεις δικες σου φωτο μολις σου ερθει.Φορεμενο στο χερι σου,να δουμε πως σου ταιριαζει!
-
Πραγματι, ομορφο Κωνσταντινε
ταιριαζει γαντι σε ... κυριους σαν εσενα -
Ευχαριστώ παιδιά θα ανεβάσω φωτό μόλις έρθει με το καλό.
-
Kon Ωραιο ρολογακι!!!Ποσα σου πηγε?
-
Με γεια Kon5
Κάπως έτσι είναι και το δικό μου
-
Αυτή η tissot είναι για εμένα καταραμένη μάρκα. μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό ρολόι. έχω αλλάξει 1 φορά χρονογράφο και 2 φορές μπαταρία μέσα σε 4 χρόνια. ζήτημα να έχω φορέσει το ρολόι 5 φορές. τώρα που το είδα από περιέργεια, πάλι χωρίς μπαταρία είναι. κάθε φορά που αλλάζω μπαταρία κάνουν και ένα τεστ στεγανότητας...
να το δικό μου τισό
-
Θενξ παιδιά! 305 έουρος κόστισε.
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Με γεια Kon5
Κάπως έτσι είναι και το δικό μουΊδιο είναι μόνο το λουρί αλλάζει. Αν δεν σου κάνει κόπος πες μας εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θενξ παιδιά! 305 έουρος κόστισε.Με γεια Kon5
Κάπως έτσι είναι και το δικό μουΊδιο είναι μόνο το λουρί αλλάζει. Αν δεν σου κάνει κόπος πες μας εντυπώσεις?
Για εντυπώσεις επιφυλάσσομαι για το μέλλον μιας και ακόμα δεν το έχω φορέσει γιατί μου πέφτει λίγο μπόλικο το μπρασελέ (μου το κάναν δώρο την Κυριακή που μας πέρασε και δεν έχω βρει χρόνο να πάω να το ρυθμίσω )
-
Καποια στιγμη μεσα στο 2009 θα το χτυπησω σιγουρα
-
Φοβερό Κωνσταντίνε!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Καποια στιγμη μεσα στο 2009 θα το χτυπησω σιγουραρεσπέκ. Όρμα του.
-
πριν λιγες μερες μου κλεψανε απο το σπιτι διαρηξη δλδ ενα ρολοι μαρκας CHOPARD αξιας 3500ευρω βεβαια το δικο μου ηταν ρεπλικα των 100 ευρω.
ευτυχως θε πειτε που δεν ηταν γνησιο
-
δλδ μπορω να παρω δωρο σε καμια γκομενα τσαντα απο μαυρο στην ερμου και να της πω πως ειναι ρεπλικα?τη γλιτωνω τη σφαλιαρα ετσι?γιατι αν της πω 'μαιμου' δεν με σωζει τπτ
-
ρεπλικα και μαιμου το ιδιο ειναι απλως η ρεπλικα ειναι αντιγραφο ακριβειας ας πουμε.
αμα δεν ξερει ο αλλος δεν το ξεχωριζει. -
Αν ριξεις μπανανα ποιο θα την αρπαξει πρωτο;
-
η ρεπλικα μαλλον,αμα ειναι πιο ακριβη δε θα ναι και πιο γρηγορη?
-
Πέρα από την πλάκα, οι ρέπλικες έχουν grades. Μια grade A ρέπλικα ξεχωρίζει ΠΟΛΥ δύκολα από το original κομμάτι, ακόμα και για κάποιον που ξέρει τι του γίνεται. Και δεν είναι σπάνιο να πωλούνται στο χιλιάρικο.
-
χωρις καμια ειρωνια πλεον,ΓΙΑΤΙ να την παρει καποιος?δλδ θα τον χαλασει ενα ρολοι μιας αλλης μαρκας που να κανει αυθεντικο ενα χιλιαρικο?και αυτο γενικευεται για ολα τα προιοντα
πραγματικα δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια αυτων που αγοραζουν μαιμουδες-ρεπλικες,οπως θες πες τα -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
χωρις καμια ειρωνια πλεον,ΓΙΑΤΙ να την παρει καποιος?δλδ θα τον χαλασει ενα ρολοι μιας αλλης μαρκας που να κανει αυθεντικο ενα χιλιαρικο?Μαζί σου είμαι. Προσωπικά θα αγόραζα αυθεντικό ρολόι του χιλιάρικου, υπάρχουν πολύ καλά.
Ο αντίλογος λέει ότι, για κάποιον που θέλει διακαώς ένα Vacheron ας πούμε, που ξεκινούν από τα 6-7 χιλιάρικα τα πιο απλά (υπάρχουν και ακόμη πιο ακριβές μάρκες), το δεδομένο μιας ΚΑΛΗΣ ρέπλικα στο χιλιάρικο δεν είναι κακή επιλογή. Μιλάμε για ρολόγια εξαιρετικής κατασκευής, μηχανισμού κλπ., πέρα από το ντεζαβαντάζ ότι πρόκειται για... ρέπλικες.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.