-
γιατί?
Παίρνεις ~navitimer με 1500?? -
παιρνεις με 1500 ευρω Omega Speedmaster?!?!
απο που??γιατί?
Παίρνεις ~navitimer με 1500??Γιατι λιγα ειναι 1500 ευρω? Τελοσπαντων, ειναι προφανες οτι μιλαω για τιμες μεσω net και οχι σε καταστηματα και ειδικα Ελλαδα...Το speed πχ εχω δει κατι αποκλισεις απο 2Κ μεχρι και 4...Το navi max να παει μεχρι 2Κ...
-
θεωρω πως ναι.. για οριτζιναλ speedmaster ειναι λιγα..
πως μπορεις να εισαι σιγουρος πως αυτο που θα σου στειλει το ταδε καταστημα απο το νετ θα ειναι οριτζιναλ? το εχεις παει στην επισημη εδω να το δουν και σου δωσαν το οκ?
γιατι εχω δει μαϊμουδες πολυ καλης ποιοτητας.. -
Σε ότι αφορά τη Breitling, η ίδια η εταιρία υπαγορεύει πως τα ρολόγια της δεν πωλούνται επ ουδενί μέσω του διαδικτύου παρά μόνο απο τους αντιπροσώπους της με κωδικό καταστήματος που αναγράγεται διάτρητος, με σφραγλιδα και υπογραφή γνήσια, στην καρτέλα εγγύησης του ρολογιού.
Το Ναβιτάιμερ βγαίνει σε αρκετές εκδόσεις και η βασική του έκδοση κοστίζει περίπου €2900 στην καλύτερη περίπτωση (με εκπτώσεις, μετρητά, κλπ.)
Κατα την άποψή μου, καθ' ότι έιμαι και φαν της Breitling, το Ναβιτάιμερ είναι το κορυφαίο σε αυτή τη κατηγορία.
Σε καμία περίπτωση €1500 δεν είναι λίγα. Ίσα ίσα είναι και πάρα πολλά μάλιστα. -
Καμιά καλή πρόταση για ρολόι - δώρο στη σύζυγο για πρωτοχρονιά + γιορτή + γενέθλια, έχετε;
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Σε ότι αφορά τη Breitling, η ίδια η εταιρία υπαγορεύει πως τα ρολόγια της δεν πωλούνται επ ουδενί μέσω του διαδικτύου παρά μόνο απο τους αντιπροσώπους της με κωδικό καταστήματος που αναγράγεται διάτρητος, με σφραγλιδα και υπογραφή γνήσια, στην καρτέλα εγγύησης του ρολογιού.
Το Ναβιτάιμερ βγαίνει σε αρκετές εκδόσεις και η βασική του έκδοση κοστίζει περίπου €2900 στην καλύτερη περίπτωση (με εκπτώσεις, μετρητά, κλπ.)
Κατα την άποψή μου, καθ' ότι έιμαι και φαν της Breitling, το Ναβιτάιμερ είναι το κορυφαίο σε αυτή τη κατηγορία.
Σε καμία περίπτωση €1500 δεν είναι λίγα. Ίσα ίσα είναι και πάρα πολλά μάλιστα.νομιζω πως μιλαμε για Omega, εδω περα...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καμιά καλή πρόταση για ρολόι - δώρο στη σύζυγο για πρωτοχρονιά + γιορτή + γενέθλια, έχετε;Folli-Follie να δεις αλλά εξαρτάται τι χρήματα έχεις να διαθέσεις...μπορεί να προτιμά δαχτυλίδι με διαμάντια...και να μπορείς να τα διαθέσεις...το θέμα είναι ο προϋπολογισμός...
-
Καμιά καλή πρόταση για ρολόι - δώρο στη σύζυγο για πρωτοχρονιά + γιορτή + γενέθλια, έχετε;χρηματα?
-
Καμιά καλή πρόταση για ρολόι - δώρο στη σύζυγο για πρωτοχρονιά + γιορτή + γενέθλια, έχετε;Ενδιαφέρομια κι εγώ για τη Στέλλα, για να ακούμε - βλέπουμε προτάσεις
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καμιά καλή πρόταση για ρολόι - δώρο στη σύζυγο για πρωτοχρονιά + γιορτή + γενέθλια, έχετε;
χρηματα?
Πολλά , για γύφτους μας πέρασες ?
-
πολλα.....
rolex, omega, cartier..
κανενας αλλος που να ξερει καλυτερα?
εναλλακτικα, με τα ιδια λεφτα, τους παιρνετε και αμαξι!! -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Folli-Follie να δεις αλλά εξαρτάται τι χρήματα έχεις να διαθέσεις...μπορεί να προτιμά δαχτυλίδι με διαμάντια...και να μπορείς να τα διαθέσεις...το θέμα είναι ο προϋπολογισμός...
Εντάξει, για την μάνα των παιδιών μου μιλάω, λέω να ξεπεράσω τα φόλλι φολλίε.
Ενδιαφέρομια κι εγώ για τη Στέλλα, για να ακούμε - βλέπουμε προτάσεις
Κι εσύ; Καλή ιδέα είχαμε με τα ρολόγια, δεν βρίσκεις;
.....rolex, omega, cartier..
Μοντέλο;
-
Folli-Follie να δεις αλλά εξαρτάται τι χρήματα έχεις να διαθέσεις...μπορεί να προτιμά δαχτυλίδι με διαμάντια...και να μπορείς να τα διαθέσεις...το θέμα είναι ο προϋπολογισμός...
Εντάξει, για την μάνα των παιδιών μου μιλάω, λέω να ξεπεράσω τα φόλλι φολλίε.
Κι εγώ λέω να ξεπεράσω τα Folli-Follie μπας και γλυτώσω-καθυστερήσω το δικό σου λόγο
-
Σωστός! Έπρεπε να το σκεφτώ κι εγώ νωρίτερα, αλλά δεν υπήρχε τότε ένας φίλος να με συμβουλέψει.
Δεν είχε εφευρεθεί και το internet, χάλια... -
δωστε μου μια πιστωση χρονου να ριξω μια ματια!
-
Καλά, αρκεί να θυμάσαι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα καλό είναι να έχουμε αποφασίσει...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σε καμία περίπτωση €1500 δεν είναι λίγα. Ίσα ίσα είναι και πάρα πολλά μάλιστα.νομιζω πως μιλαμε για Omega, εδω περα...
Αναφέρθηκε και το Ναβιταιμερ στο ίδιοπ ποστ με το ωμέγα.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Αναφέρθηκε και το Ναβιταιμερ στο ίδιοπ ποστ με το ωμέγα.
boofy καλα τα λες οπως και ο συνφορουμιτης tm. Τωρα συγκεκριμενα για το Navi, θυμαμαι απο ebay uk το ειχε πετυχει το ματι μου και το εκανα με την ισοτιμια, μαλιστα ητανε και απο μαγαζι δεν γνωριζω αν ειναι μουφα ή οχι Το ιδιο ισχυει και για το speed. Θα περασω μια βολτα παντως απο τα τοπικα καταστηματα εδω περα να δω τιμες, Χριστουγεννα που ειναι
Τελοσπαντων, τωρα για τα παιδια που ζητανε για συμβουλες για τις γυναικες τους δυστυχως (ή ευτυχως ) δεν εχω ιδεα απο γυναικεια ρολογια Κατι απο TAG ισως, εχει ωραια κομματια.http://www.tagheuer.com/the-collection/ ... bl?lang=en
-
Αφού αποκλείσαμε τα FF πάμε σε ρολόγια χιλιάδων ευρώ...Bulgari,Zenith,Gucci,Cartier,Rado,Omega,Hublot,Van Cleef and Arpels...πάλι εξαρτάται το χρήμα που θέλεις να διαθέσεις...καλό θα είναι να πάτε να κοιτάξετε στα καταστήματα...Βουκουρεστίου,Κηφισιά κτλ...Βvlgari έχει ο Καίσαρης
Σε ενδιάμεσες τιμές μπορείς να δεις και τα Links of London που έχουν υποκατάστημα στο Citylink,στη Βουκουρεστίου,γύρω στα 500-800 ευρώ... -
Χθες χάζευα το site της Rolex και απ' ότι βλέπω έχει βγάλει καινούργιο sea dweller (deep sea), ένα πραγματικό κτήνος.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.