-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Στο τελευταίο τεύχος των 4Τ έχει ένθετο με ρολόγια...Καλά, πάλι τις φτηνάτζες βρήκατε να μοστράρετε;Δυστυχώς, το 80% των μοντέλων για τους περισσότερους από εμάς (φαντάζομαι) αποτελούν όνειρα θερινής (εν μέσω Φθινοπώρου) νυκτός
Ακριβώς. Είναι καλό για χάζεμα το ένθετο αλλά σίγουρα όχι για κάποιον που θέλει να αγοράσει ρολόι. Τώρα εάν τα έχει ώστε να χτυπήσει σχεδόν 30Κ ρολόι, θα θέλα να τον βρείτε και να του προτείνετε φωτογράφιση του γκαράζ του!!!
-
Κάποια γνώμη για τα Nautica ? Αξίζουν σαν μηχανισμοί / ποιότητα η έχουν μόνο το name?
-
Εχει ψωνίσει κανένας από το e-men.gr? Είναι όλα γνήσια, με εγγύηση κλπ ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας μετά???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχει ψωνίσει κανένας από το e-men.gr? Είναι όλα γνήσια, με εγγύηση κλπ ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας μετά???Δεν έχω ψωνίσει, αλλά οι τιμές του είναι συμπαθέστατες, για ελληνικό e-shop.
-
Ξέρει κανένας κάποιο ηλ.κατάστημα ή από e-bay να έχει λουράκια για SEIKO.
-
Ενδιαφέρομαι για ένα armani (AR0263). Γνωρίζει κανένας κάποιο αξιόπιστο internetικό μαγαζί?
(Το ΕΜΕΝ τελικά δεν το έχει, κρίμα και είχε καλή τιμή )
-
To παράγγειλα σήμερα
-
Νέους ωραίο το εργαλείο και καλοφόρετο! Απλό, αλλά μ' αρέσει πολύ και ας μην έχει μπρασελέ!
-
Πολυ ωραιο Νεος, μπορεις να μας πεις τιμη και απο που το αγορασες (καταστημα/ιντερνετ);
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
Η παραγγελία έγινε από εδώ http://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... b11c100221 και επειδή δεν το έχω βρει σε μαγαζί για να το δω από κοντά έχω λίγο άγχος για το αν θα δείχνει τόσο καλό στην πραγματικότητα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
To παράγγειλα σήμεραΠολύ όμορφο. Καλοφόρετο.
-
Έχουμε καμιά ιδέα για ψηφιακό με μεγάλα νούμερα, σχετικά οικονομικό; Σε σοβαρή σχετικά εκδοχή, καθώς το Q&Q που είχα πασάρει στον μπαμπά χάλασε (έσπασε το πλαστικό που πιάνει το αξονάκι από το λουράκι) και λέω να του το αντικαταστήσω.
-
Suunto
-
Για να πάρει Suunto για τον πατέρα του πρέπει να προσδοκά κάποιο μεγάλο αντάλλαγμα. Αλλά και πάλι δεν είναι καλή ιδέα, γιατί είναι ακριβό αλλά μοιάζει φτηνό.
Εγώ είχα πάρει για το στρατό από ένα μαγαζάκι στη Γούναρη (πολύ ευγενικός κύριος) ένα Jaga με 12 ευρώ, με χρονόμετρο, ξυπνητήρι, ημερομηνία, φωτισμό. Μετά από 4 χρόνια δουλεύει ακόμα με την ίδια μπαταρία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε καμιά ιδέα για ψηφιακό με μεγάλα νούμερα, σχετικά οικονομικό; Σε σοβαρή σχετικά εκδοχή, καθώς το Q&Q που είχα πασάρει στον μπαμπά χάλασε (έσπασε το πλαστικό που πιάνει το αξονάκι από το λουράκι) και λέω να του το αντικαταστήσω.Για ρίξε μια ματιά:
Επίσης, έχει ξαναγίνει πολύ της μόδας το πρώτο, original g-shock της Casio. All-time classic, αν του αρέσουν τα μαύρα πλαστικά. Μάλλον θα είναι το επόμενο που θα πάρω. Για δες: click
-
Σπύρο κάτι σε αμιγώς ψηφιακό ψάχνω... Το g-shock είναι καλή ιδέα, θα ρίξω λίγη μελέτη για το τι υπάρχει τώρα...
Τα suunto ξεφεύγουν λίγο, δωράκι θέλω να κάνω, αλλά να μείνει και τπτ για μένα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σπύρο κάτι σε αμιγώς ψηφιακό ψάχνω... Το g-shock είναι καλή ιδέα, θα ρίξω λίγη μελέτη για το τι υπάρχει τώρα...Τα suunto ξεφεύγουν λίγο, δωράκι θέλω να κάνω, αλλά να μείνει και τπτ για μένα.
Αυτό το g-shock που σου έδειξα είναι ηλιακό, με αυτόματη (radio-controlled) ρύθμιση ώρας σε 5 ζώνες. To κλασικό είναι αυτό (στις φωτό είναι με το illuminator αναμμένο, κανονικά είναι λευκή η οθόνη:
Φθηνό και α-θά-να-το πραγματικά, αν κάνεις σωστά τις αλλαγές μπαταρίας θα δουλεύει για πάντα. Σε ελληνικά μαγαζιά το βρίσκεις πε΄ριπου 70 ευρώ, αλλά φοβάμαι τη μόδα που επανέρχεται ότι θα το ακριβύνει.
-
Nαι, τα διάβασα τα specs, εξάλλου είχα παλιότερα (=γυμνάσιο/λύκειο) ένα για βασικό, γιατί το Irony παραήταν καλό για κάθε μέρα για το στυλ μου.
Το ηλιακό καλό φαίνεται, για να δούμε...
Θενξ ρε. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σπύρο κάτι σε αμιγώς ψηφιακό ψάχνω... Το g-shock είναι καλή ιδέα, θα ρίξω λίγη μελέτη για το τι υπάρχει τώρα...Τα suunto ξεφεύγουν λίγο, δωράκι θέλω να κάνω, αλλά να μείνει και τπτ για μένα.
Τσίπη
Πάντως σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την αγορά ενός ανάλογου ρολογιού -
Όχι και τσίπης... Ένα δωράκι θέλω να κάνω, άσε που τα features των suunto (που άρεσαν σε μένα ) δεν πρόκειται να τα εκμεταλλευτεί... Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, οπότε...
Τα casio τα βρίσκουμε σε καλύτερες τιμές στο ίντερνετ γενικότερα;
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.