-
Ποιος έχει 'κόλλημα' με τα ρολόγια? Τι φοράτε και ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου σας?
Έχω ένα Casio Oceanus chronograph μοντέλο OC-503, σχετικά φτηνό, με χρονογράφο, κρύσταλλο από ζαφείρι, βιδωτή κορώνα, πολύ βαρύ και με τέλειο φινίρισμα------> CLICK ME!
Aκόμα, ένα πανάρχαιο αυτόματο Seiko σειράς 5, μοντέλο SNX206K-----> CLICK ME!
Ένα επίσης πανάρχαιο ηλεκτρονικό Citizen Sailing Timer, το πρώτο ηλεκτρονικό ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για ιστιοδρομίες, δεν βρίσκω φωτό όμως . Αντέχει ακόμα και δουλεύει άψογα, μετά από 15 χρόνια.
Πρόσφατα, προστέθηκε ένα ακόμα αυτόματο Citizen Diver's watch, πολύ παλιό μοντέλο και αυτό που το έψαχνα καιρό ------> CLICK ME!
Πάμε στα όνειρα τώρα:
Omega Seamaster, official certified America's Cup Regatta chronometer:
Omega Speedmaster, γνωστό και ως 'The moon watch'. Πρωτοφορέθηκε από τους Άρμστρονγκ και Ώλντριν στο φεγγάρι:
Ως φαν των Ιταλικών πραγμάτων γενικότερα, δεν θα μπορούσα να μην ονειρεύομαι και το Panerai Luminor Marina Automatic:
...καθώς και το Militare Mod. 2004 από την θυγατρική Anonimo:
-
Ποιος έχει 'κόλλημα' με τα ρολόγια? Τι φοράτε και ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου σας?
Έχω ένα Casio Oceanus chronograph μοντέλο OC-503, σχετικά φτηνό, με χρονογράφο, κρύσταλλο από ζαφείρι, βιδωτή κορώνα, πολύ βαρύ και με τέλειο φινίρισμα------> CLICK ME!
Ένα επίσης πανάρχαιο ηλεκτρονικό Citizen Sailing Timer, το πρώτο ηλεκτρονικό ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για ιστιοδρομίες, δεν βρίσκω φωτό όμως . Αντέχει ακόμα και δουλεύει άψογα, μετά από 15 χρόνια.
Πρόσφατα, προστέθηκε ένα ακόμα αυτόματο Citizen Diver's watch, πολύ παλιό μοντέλο και αυτό που το έψαχνα καιρό ------> CLICK ME!
Πάμε στα όνειρα τώρα:
Omega Speedmaster, γνωστό και ως 'The moon watch'. Πρωτοφορέθηκε από τους Άρμστρονγκ και Ώλντριν στο φεγγάρι:
Ως φαν των Ιταλικών πραγμάτων γενικότερα, δεν θα μπορούσα να μην ονειρεύομαι και το Panerai Luminor Marina Automatic:
-
Πάμε στα όνειρα τώρα:
-
Φοράω έναν ταπεινό χρονογράφο της swatch,αξίας 100 ευρώ.
Απεχθάνομαι τα χρυσά ρολόγια,αυτά που έχουν διαμάντια,τα γυαλιστερά και τα ψηφιακά (μόνοα αυτά)
Μου αρέσουν πολύ οι χρονογράφοι της omega,ειδικά το speedmaster,κάποιοι της breitling,μερικά της tag heuer,το mille miglia της chopard και πάει λέγοντας...
Δε νομίζω όμως,να έδινα ποτέ τόοοσα λεφτά που κοστίζουν αυτά τα ρολόγια.Με 1-2-3 χιλιάρικα παίρνεις τόσα πράγματα...
Τα ταπεινά swatch κάνουν 100ευρώ και μπορείς να τα αλλάζεις όποτε τα βαρεθείς και δεν στεναχωριέσαι αν σπάσουν,χαθούν κλπ.
Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ότι τα μόνα κοσμήματα του άντρα είναι το ρολόι και τα μανικετόκουμπα...
-
Δεν θα έλεγα όχι σε ένα *Vacheron Konstantin *για το γραφείο...
-
Φοράω ένα tag heuer, δώρο του πατέρα μου. Ξέρω ότι κάνει αρκετά χρήματα, αλλά το προσέχω, είναι το μόνο κόσμημα που φοράω κ φυσικά το φοράω στο δεξί για αντίδραση στο κατεστημένο!
Σε πολλές περιπτώσει θα ήθελα ένα πιο φτηνό swatch, για να μπορώ να το φοράω και στην οικοδομή και στο γυμναστήριο, αλλά οκ, συνήθισα να το βγάζω.
-
Καθημερινά, ένα χρονογράφο της 'Τίμπερλαντ' (Δεν έχει βγεί από το χέρι μου από το 2002 που το αγόρασα και γενικά τα ρολόγια που 'μπαίνουν' στο χέρι μου δε βγαίνουν παρά μόνο για μπαταρία, λουράκι ή για να αλλαχτούν με κάποιο καινούργιο).
Υπάρχει ακόμα ένα 'Σέικο DX' (Δεκαετίας του 70 ) , κι ένα 'Αλέν Ντελόν' (δώρο της γυναίκας ) .
Θα ήθελα ένα 'Ζεράρ Περεζώ' αλλά...
(@ 'nasos79' σωστός, το ρολόι πάντα στο δεξί χέρι πρέπει να το φοράμε άσχετα εάν είναι κόσμημα ή όχι ) .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(@ 'nasos79' σωστός, το ρολόι πάντα στο δεξί χέρι πρέπει να το φοράμε άσχετα εάν είναι κόσμημα ή όχι ) .σωστός!!!
Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα αυτό:
γιατί έχει το κουρδιστήρι αριστερά, και ρυθμίζεται χωρίς να το βγάλω από το (δεξί) χέρι. Εννοείται ότι το ρολόι το φοράω πάντα, ακόμα και στον ύπνο
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
http://www.watchesonnet.com/images/images_127/xlarge/3570.50.jpgRESPECT!
-
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ρολόγια..
αλλά μάλλον εδώ μέσα είμαι ο μόνος που τη βγάζω με ένα φτηνιάρικο swatch (χρονογράφος όμως όχι μλκίες ) ..
Σαφώς και θα ήθελα κάποιο καλύτερο, τρώω ώρες χαζεύοντας ρολόγια, αλλά δεν είμαι ακόμα σε θέση να διαθέσω περισσότερα λεφτά για ένα καλύτερο..
Ο πατέρας μου έχει ένα πολύ καλό (δεν έχει σημασία τι, μην κάθομαι τώρα να πουλάω μούρη ) το οποίο λογικά θα περάσει σε μένα, αλλά δε νομίζω να μου κάνει καρδιά να το φοράω, τέτοιος ατσούμπαλος που είμαι..
Πολύ ωραίες οι φωτο πάντως.. -
'krus' ποιό είναι το 'δεξιοτίμονο' citizen ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'krus' ποιό είναι το 'δεξιοτίμονο' citizen ;Citizen Diver's Automatic, όπως λέω και στο πρώτο ποστ, της σειράς Promaster μοντέλο 8203, αυτόματο (με την κίνηση του χεριού) ΚΑΙ χειροκίνητο (από την κορώνα) κούρδισμα, αδιάβροχο στα 200μ.
Ο λόγος βασικά που έχει την κορώνα αριστερά, είναι γιατί φτιάχτηκε για να φοριέται πάνω από καταδυτική στολή χωρίς να ενοχλεί την κίνηση του καρπού του αριστερού χεριού. Βολεύει πολύ όμως όσους το φοράνε στο δεξί
είμαι λίγο... παλιομοδίτης, ΚΑΙ στα ρολόγια...
-
Να και το ρολογάκι μου (δώρο της μάνας μου)
Εγώ που είμαι μικρός,γιατί νόμιζα ότι τα ρολόγια τα φοράνε στο αριστερό;
-
Πρίν από έξι μήνες απέκτησα το Hercules της Breitling. Πολύ καλό με πιστοποιημένο *χρονόμετρο *(1/4 sec) και ζυγίζει 224grams (εννοείται με μηχανισμό και όχι μπαταρία) . Το μόνο αρνητικό (και σημαντικότατο) είναι πως αυτό είναι απο τα πολύ λίγα μοντέλα της εταιρίας που δε διαθέτουν το λογαριθμικό κανόνα στη περίμετρο(φοβερό εργαλείο!!!). Ζυγίζει όμως σχεδόν 1/3 περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα και έχει μεγαλύτερη διάμετρο κάσας, πράγμα που το κάνει πολυ εύχρηστο (κάνει και για το γήπεδο). Το επόμενο θα πρέπει να είναι το Navitimer Heritage.
Απεχθάνομαι τα Rolex.
Έχω ακόμη και ένα swatch απο πιτσιρικάς το οποίο είναι μαύρο με μαυρους! δείκτες και ένα τμήμα που αλλάζει κάτι μυστήρια χρώματα.Υ.Γ. Το hercules αγόρασα ΠΟΛΥ φθηνότερα (καινούριο) απο την τιμή 'βιτρίνας' [/i]
-
Μου αρέσουν αυτό ... TAG HEUER Carrera και αυτό ... ROLEX Daytona
Δε νομίζω να δώσω ποτέ τόσα λεφτά για ρολόι ... γιατί παρόλο που μου αρέσουν πάρα πολύ οι χρονογράφοι ... δεν τους ανέχομαι στο χέρι μου
-
αυτό είναι το ρολόι μου εδώ και 2 χρόνια, δώρο μάνας
μπορεί να μην είναι τπτ το τρομερό αλλά εμένα μ'αρέσει πολύ αυτό το μπλε
http://store.swatch.com/watch/YGS400GXδεν έχω ψάξει για κάτι άλλο πιο ακριβό και που να θέλω, όταν συμβεί θα το ποστάρω
-
-
ωραίο θέμα Σπύρο (λέει άλλος ένας με φετίχ τα ρολόγια).
λοιπόν έχουμε και λέμε
Tag Heuer We-110R εδώ κι 7 χρόνια και δεν το βγάζω ποτέ.
Απο παλιά ενα Seiko 5 δώρο του πατέρα μου πριν 20+χρόνια που δουλεύει ακόμη, άλλο ενα Seiko μεταγενέστερο και διάφορες άλλες μούφες που αγόρασα κατα καιρούς επειδή μου άρεσε η φάτσα τους και μόνο (swatch klp.)
κι όταν μεγαλώσω (!!) θα πάρω κι εγώ ένα Omega Speedmaster (μουχει καρφωθεί απο τότε που είδα το original στο Imperial science museum πριν 20+ χρόνια)
-
Swatch εδω και 4-5 χρόνια.. από περσι όμως και ενα Rolex GMT Master II, μαζί με όλα τα χαρτιά γνησιότητας,δωρο του παππού για το πτυχίο (το οποίο δεν το φοράω σχεδόν ποτέ,
(Ο παππούς είχε χρόνια να εμφανιστεί και να κάνει δώρο....τα έκανε όλα μαζεμένα)
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.