-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Για το Poljot αναφέρεστε ή για το Citizen?Μου άρεσει πολύ το Poljot.. αμά αντέχει στο MiG, δεν θα αντέχει στα δικά μας?
όλα τα αυτόματα μη-quartz μοντέλα που δεν είναι 'certified chronometer' παρουσιάζουν αποκλίσεις τέτοιας τάξεως. Ήμουν μεταξύ Poljiot και Citizen, αλλά όπως είπα κατέληξα στο δεύτερο λόγω παροιμιώδους αντοχής των μηχανισμών και εξίσου παροιμιώδους αντοχής στη θάλασσα.
-
αρα λες την μεγάλη απόκλιση την έχουν τα Poljot.
Εγω πάντως ενα Citizen Divers που έχω με μπαταρία όμως γιατι έχει LCD για ενδείξεις χρόνου κατάδυσης, αποσυμπίεσης, αλάρμ τυχον γρήγορης ανάδυσης, χρησιμοποιεί μπαταρία..
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Εγω πάντως ενα Citizen Divers που έχω με μπαταρία όμως γιατι έχει LCD για ενδείξεις χρόνου κατάδυσης, αποσυμπίεσης, αλάρμ τυχον γρήγορης ανάδυσης, χρησιμοποιεί μπαταρία..ναι, φυσικά! Ηλεκτρονικές ενδείξεις και quartz λειτουργία ΧΩΡΙΣ μπαταρία (αλλά με γεννήτρια που φορτίζει με την κίνηση του χεριού) έχουν μόνο τα Kinetic της SEIKO.
-
το αγαπημένο μου είναι το καταδυτικό μου Stinger της Φιλανδικής εταιρείας Suunto...
αλλά φοράω κατα καιρούς ένα Timberland (γυναικείο μέγεθος) και ένα Swatch (ανδρικό μέγεθος).
Το επόμενο θα είναι ένα Ωμέγα Seamaster -
Aρμα μάχης το JAGA της φωτό...Το 'χω σκίσει...Το 'χω 4 χρόνια αλλα έχει τραβήξει πολλά....
Για ....outdoor activities!Αν και τα αδικούν οι φωτό είναι πολύ ωραία, ποιοτικά και φθηνα....Γι' αυτό και .....αρκετά.
Τέλος εχω κι ενα SEIKO SPORTURA kinetic auto relay (δώρο της πεθεράς βλέπετε...) ωραίο, αλλα το αισθάνομαι βαρύ στο χέρι και δε με τρελλαίνει....
-
Seiko automatic,με λατινικούς χαρακτήρες και λουράκι γιατί τα ρολόγια με μπρασελέ μου μοιάζουν όλα ίδια...
Seiko γιατί είναι made in Japan και γιατί όταν η Seiko έφτιαχνε ρολόγια οι άλλοι φτιάχναν κομπολόγια!!!
Και με γυάλινο καπάκι για να βλέπουμε τα γρανάζια να κουνιούνται!!!
-
Αθάνατα ρολόγια τα αυτόματα SEIKO. Έχω γύρω στα 3-4 '5άρια' για όσους ξέρουν, όλα 20ετίας εκτός από ένα που είναι πιο καινούριο και έχει κι αυτό ανοιχτό καπάκι πίσω όπως το δικό σου. Δεν παθαίνουν τίποτα.
-
Δείτε αυτό το λινκ: http://www.timefactors.com/index.html
έχει μέσα ΠΟΛΥ ωραία κομμάτια, και σε καλές τιμές!
Αν το είχα βρει πιο νωρίς!
-
-
-
Cartier 'Roadster Chronograph'
Cartier 'Roadster Athens 2004'
Frank Muler 'Crazy Hours'
Breitling 'For Bentley' δεν θυμαμαι το μοντελο....Ψαχνω 'De Grisogno'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
RESPECT για τα Audemars Piguet!!! Καταπληκτικά ρολόγια, ξεχωρίζουν από το σωρό, αλλά είναι πανάκριβα ρε γμτ...
Συμφωνώ απόλυτα....μπορεί να είναι λίγο overpriced αλλά ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα.
***Χρήσιμο Tip για επίδοξους αγοραστές : ***
Θα ήταν καλό να αποφεύγουν την αγορά τους άνθρωποι με πολύ λεπτό καρπό....
Είδα *λεπτοκαμωμένο *κύριο με Τ-Shirt, να φοράει το Audemars Piguet T3 , με 44'' κάσα !!! (αυτό που φορούσε ο Arnold στο Terminator )
Το θέαμα ήταν γελοίο....Από μακριά, ηταν σαν να είχε βάλει στο χέρι του ένα ρολόι-ξυπνητήρι (σαν αυτά τα παλιά της γιαγιάς)
και να το είχε δέσει με λουρί στον καρπό του... -
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
***Χρήσιμο Tip για επίδοξους αγοραστές : ***
Θα ήταν καλό να αποφεύγουν την αγορά τους άνθρωποι με πολύ λεπτό καρπό....
Είδα *λεπτοκαμωμένο *κύριο με Τ-Shirt, να φοράει το Audemars Piguet T3 , με 44'' κάσα !!! (αυτό που φορούσε ο Arnold στο Terminator )
Το θέαμα ήταν γελοίο....Από μακριά, ηταν σαν να είχε βάλει στο χέρι του ένα ρολόι-ξυπνητήρι (σαν αυτά τα παλιά της γιαγιάς)
και να το είχε δέσει με λουρί στον καρπό του......Για την ώρα βουλεύομαι με ένα yacht master **intermediate **(μικρός καρπός, γαρ)...
Έχω το γνώθι σ' εαυτόν
-
Μου αρέσουν πολύ τα ρολόγια -ειδικά στους άνδρες- αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω σταματήσει να φοράω. Νιώθω ότι με καταπιέζουν...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μου αρέσουν πολύ τα ρολόγια -ειδικά στους άνδρες- αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω σταματήσει να φοράω. Νιώθω ότι με καταπιέζουν...Αγαπητή Ελσα , μην το βλέπεις τόσο πεζά
Το ρολόι δεν είναι μόνο για να βλέπουμε την ώρα, είναι ένα διαχρονικό αξεσουάρ που έχει τη σπάνια ιδιαιτερότητα να συνοδεύει συνεχώς τον ιδιοκτήτη του. Xιλιάδες ρολόγια είναι διαθέσιμα, εκατοντάδες εξαιρετικά, πολύ λίγα όμως συνδυάζουν ιδανικά την υψηλή τέχνη της ορολογοποιίας και την εξαιρετική κομψότητα.
Π.χ.
ROLEX DAYTONA
JAEGER LECOULTRE REVERSO CHRONOGRAPHE RETROGRADE
VACHERON CONSTANTIN OVERSEAS CHRONO
BAUME & MERCIER HAMPTON «K»
PATEK PHILIPPE
GIRARD-PERREGAUX
PIAGET COLLECTION GOUVEMEUR
BREITLING SHADOW FLYBACK
FRANCK MULLER CALENDAR
AUDEMARS PIGUET CITY OF SAILS CHRONOGRAPHE -
AUDEMARS PIGUET CITY OF SAILS CHRONOGRAPHEΑυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου όνειρα!!!
Παρατηρήστε στο κόκκινο dial, το σήμα του Alinghi, σκάφους που κέρδισε το America's Cup
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
AUDEMARS PIGUET CITY OF SAILS CHRONOGRAPHE
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου όνειρα!!!
Παρατηρήστε στο κόκκινο dial, το σήμα του Alinghi, σκάφους που κέρδισε το America's Cup
Συμφωνώ και συμπάσχω φίλε Krusenstern
Και για μένα είναι το ποιο όμορφο ρολόι ever
Ομως και τα $ 40.000 δεν είναι και λίγα...... -
Ομως και τα $ 40.000 δεν είναι και λίγα......'xcuse me???? Και δε παίρνω ένα (Γ)κάμπριο.....?????
('ακουγα' κι εγω 'πανάκριβο', λέω θα κάνει 6-7000 $..... )
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
??('ακουγα' κι εγω 'πανάκριβο', λέω θα κάνει 6-7000 $..... )
Τόσο κάνουν τα 'φθηνά'..
-
Εκτος απο τα ηλεκτρονικα Casio's που ειχα στο σχολειο, στο λυκειο πηρα ενα Timberland Chronograph (το πλησιεστερο που μπορουσα να βρω, δεν ειναι αυτο:http://img251.echo.cx/img251/3967/dsc000394oj.jpg) κ πριν μερικα χρονια το αγαπημενο μου καλοκαιρινο CK που ειναι πολυ μινιμαλιστικο κ ελαφρυ.
http://www.pmwf.com/Watches/CalvinKlein/CKQuartzDressWatchFront.jpg
Το πηρα μολις 15 λιρες απο τα Duty Free αλλα δυστυχως καπου το εχασα..Τωρα βρισκομαι σε περιοδο που ψαχνω για καινουριο ρολοι κ τεινω προς το Omega Speedmaster Professional:
Τι λετε?
Για τα Raymond Weil ποια ειναι η αποψη σας?Dream watches αυτη τη στιγμη: Vacheron Constatin Chronographe Overseas και Royal Eagle, Breguet Type XX και Heritage.
PS: Tι ειναι το ταχυμετρο?
PS2: Ποια ρολογια κανουν τικ-τακ? Δεν το λεω για πλακα.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.