-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ορειβατικό ρολόι (θερμοκρασία,βαρομετρική πίεση,υψόμετρο...κτλ) ελαφρώς ανθεκτικό υπάρχει;
απο τι τιμές ξεκινάνε περίπου; (μέχρι 200-250€ βρίσκεις;;)http://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... f7162b79bc' target='_blank
Το πήρε φίλος ('τρελός' που παίρνει τα βουνά ) πριν λίγο καιρό, στην έκδοση με τιτάνιο που είναι αρκετά πιο ακριβό. Ήταν ανάμεσα σε αυτό και σε ένα Suundo (αν δε κάνω λάθος το http://www.oroloi.gr/product_info.php?p ... f7162b79bc' target='_blank ) Πολύ καλό απ΄ότι λέει, αν και θέλει διάβασμα στις οδηγίες για να αξιοποιηθεί πλήρως.αυτά είναι
μάλλον κάτι σε casio θα πάω και εγώ γιατί Θα υπόκειτε σε αρκετά χτυπηματα... -
Σημερα εμαθα για ενα Vacheron που οταν περναει απο τα μηχανηματα του αεροδρομιου τρελαινεται και χανει την σωστη ωρα.Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι φταει η ποιοτητα των μεταλλων και δεν μπορει να γινει κατι(!) Σας φαινεται λογικο αυτο;Ποια ρολογια ακριβως το παθαινουν αυτο;
-
για πες λεπτομερειες....
-
Τα μεταλλα δεν ειναι λεει απομαγνητισμενα...και δεν μπορει να γινει καποια παρεμβαση εκ των υστερων,ειναι θεμα ποιοτητας των υλικων...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin από ποιο ebay store το ψώνισες;
Λέω να πάρω και γω κάνα τελείως φτηνό casio για τις αθλητικές μου δραστηριότητες (βασικά για τη θάλασσα) για να μη χαλάσω το 'καλο' μου swatch.
Εκτός και αν πάρω κάνω q&q απ το μαγαζί της γειτονιάς.Από εδώ το πήρα, κάτσε να το παραλάβω πρώτα για να δω αξιοπιστία...
Ήρθε το Casio, όλα άψογα και γρήγορα! Ούτε τελωνεία, ούτε άλλα παρατράγουδα!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ορειβατικό ρολόι (θερμοκρασία,βαρομετρική πίεση,υψόμετρο...κτλ) ελαφρώς ανθεκτικό υπάρχει;
απο τι τιμές ξεκινάνε περίπου; (μέχρι 200-250€ βρίσκεις;;)http://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... f7162b79bc' target='_blank' target='_blank
Το πήρε φίλος ('τρελός' που παίρνει τα βουνά ) πριν λίγο καιρό, στην έκδοση με τιτάνιο που είναι αρκετά πιο ακριβό. Ήταν ανάμεσα σε αυτό και σε ένα Suundo (αν δε κάνω λάθος το http://www.oroloi.gr/product_info.php?p ... f7162b79bc' target='_blank' target='_blank ) Πολύ καλό απ΄ότι λέει, αν και θέλει διάβασμα στις οδηγίες για να αξιοποιηθεί πλήρως.αυτά είναι
μάλλον κάτι σε casio θα πάω και εγώ γιατί Θα υπόκειτε σε αρκετά χτυπηματα...Μεταξυ των 2 ρολογιων το suunto ειναι σαφως ανωτερο....Γενικα τα συγκεκριμμενα ρολογια θεωρουνται οτι καλυτερο στον τομεα των wristop computers..Δεν ειναι τυχαιο,οτι ειναι επιλογη ολων σχεδον των οδηγων βουνου στο εξωτερικο και, γενικοτερα, των φυσιολατρων..Οι μετρησεις τους(ατμοσφαιρικη πιεση, υψομετρο,κλπ) ειναι πιο ακριβειας απο τις αντιστοιχες των casio....
-
με μια πρόχειρη ματιά ξεχώρισα αυτόαπο τα suunto
http://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... 0ea4107c88
για ρίξτε καμιά γνώμη.
(το site αυτό είναι αξιόπιστο για αγορά;-καμια άλλη πρόταση ή μαγαζί στο σαλόνικα;;) -
με μια πρόχειρη ματιά ξεχώρισα αυτόαπο τα suuntohttp://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... 0ea4107c88' target='_blank
για ρίξτε καμιά γνώμη.
(το site αυτό είναι αξιόπιστο για αγορά;-καμια άλλη πρόταση ή μαγαζί στο σαλόνικα;;)Απο το σαιτ αυτο εχουν αγορασει και καποια παιδια απο το φορουμ αυτο και ειχαν δηλωσει πολυ ευχαριστημενοι... παντως, προσωπικα το θεωρω λιγο ακριβουτσικο....Οσον αφορα το συγκεκριμμενο ρολοι, εμενα μου αρεσει πολυ εμφανισιακα...ωστοσο, στα ιδια λεφτα ακριβως αγοραζεις το suunto core,που ειναι σαφως ανωτερο και απο δυνατοτητες και απο το λογισμικο που χρησιμοποιει για τις μετρησεις...για μενα, δες και το vector που κοστιζει 100 ευρω πιο κατω και εχει ολα τα βασικα χαρακτηιστικα που σε ενδιαφερουν...
-
ποια η διαφορά του core green με το core orange (ή το black)?
στο επίσημο site τα έχει σαν ένα προϊόν κ δεν μπορώ να τα συγκρίνω, αλλά στην τιμή έχουν 70€ διαφορά ...και το χειρότερο είναι ότι μαρέσει το ακριβό -
ποια η διαφορά του core green με το core orange (ή το black)?
στο επίσημο site τα έχει σαν ένα προϊόν κ δεν μπορώ να τα συγκρίνω, αλλά στην τιμή έχουν 70€ διαφορά ...και το χειρότερο είναι ότι μαρέσει το ακριβόΔυστυχως αυτο συμβαινει και σε αλλα μοντελα της suunto.. Αν και νομιζω οτι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες....Απο δυνατοτητες ειναι τα ιδια παντως.
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
Απο το σαιτ αυτο εχουν αγορασει και καποια παιδια απο το φορουμ αυτο και ειχαν δηλωσει πολυ ευχαριστημενοι... παντως, προσωπικα το θεωρω λιγο ακριβουτσικο....
Είναι πολύ ακριβό, από διάφορα e-shops ή ebay shops τα βρίσκεις στη μισή τιμή. Καλύτερη τιμή μπορείς να βρεις και από μαγαζί εδώ Ελλάδα.
-
TO Casio αυτό πάντως το έχω παραγγείλει προχτές από Ebay σε δημοπρασία, αλλά την έκδοση με τιτάνιο και μου βγήκε 130 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Το περιμένω
-
το πρώτο μου ρολογάκι... ελπίζω να κάνω σιγά σιγά κ την δική μου συλλογή
269€ (-10% λόγο έκπτωσης) = 240€
-
Με γειες Βασίλη!
Άντε και με έχα μηχανικό ρολόι εύχομαι -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με γειες Βασίλη!
Άντε και με έχα μηχανικό ρολόι εύχομαιΑσ' τον ανθρωπο!
Δεν προλαβε να παρει το πρωτο και θα τον βαλεις σε εξοδα παλι!
Θα το χαρει, θα παιξει λιγο και μετα τον στελνουμε σουμπιτο να παρει εναν μιχανικο, αυτοματο χρονογραφο.... -
Γνωστο αντρικο περιοδικο εχει ενθετο με ρολογια για το καλοκαρι, νεα μοντελα κλπ με τιμες που κυμαινονται απο 80 μεχρι 194.000 ευρω.
Μου αρεσε το καινουργιο submariner με αυτο το ωραιο γαλαζιο που βγαλανε καθως και βρηκα υπερβολικη την τιμη του Audemars Piguet Royal Oak Concept Carbon (το σχεδιο μαμαει ομως).
edit: καλοριζικο vasili
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μου αρεσε το καινουργιο submariner με αυτο το ωραιο γαλαζιο που βγαλανε καθως και βρηκα υπερβολικη την τιμη του Audemars Piguet Royal Oak Concept Carbon (το σχεδιο μαμαει ομως).
Eκτός του ότι έχει πιο μεγάλο όνομο και από χαλίφη του Μπρουνέι, δεν μ' αρέσει κιόλας.
Πόσο έχει; Με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα πουθενά τιμή. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eκτός του ότι έχει πιο μεγάλο όνομο και από χαλίφη του Μπρουνέι, δεν μ' αρέσει κιόλας.
Πόσο έχει; Με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα πουθενά τιμή.To ενθετο γραφει οτι ειναι μια πολυ περιορισμενη εκδοση το συγκεκριμενο και ειναι 194.600 ευρω.
-
Με γειές Βασίλη!! Αυτά τα σουούντο με τα ενσωματωμένα τζι πι ές έχουν αρκετή πλάκα και το συγκεκριμένο είναι και ωραίο!
Φίλος ψάχνει για ρολόι 250-300 Ε που να είναι όχι τετράγωνο, όχι πολύ προχωρημένο ντιζάιν, μόνο με μπρασελέ και να μην είναι κάσιο/τζάγκα/σιτιζεν/κτλ ενώ εγώ του συνιστώ να πηγαίνει πάνω από 100μ . Καμία πρόταση?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Με γειές Βασίλη!! Αυτά τα σουούντο με τα ενσωματωμένα τζι πι ές έχουν αρκετή πλάκα και το συγκεκριμένο είναι και ωραίο!Φίλος ψάχνει για ρολόι 250-300 Ε που να είναι όχι τετράγωνο, όχι πολύ προχωρημένο ντιζάιν, μόνο με μπρασελέ και να μην είναι κάσιο/τζάγκα/σιτιζεν/κτλ ενώ εγώ του συνιστώ να πηγαίνει πάνω από 100μ . Καμία πρόταση?
Swatch Windfall ειναι το μοντελο και κυμαινεται καπου εκει νομιζω η τιμη, μπορει και λιγοτερο. Να δει και τα μοντελα στη σειρα Core της swatch επισης εχει και αλλα σχεδια με μπρασελε.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.