-
Για τους λάτρεις των Panerai, κατεβάστε από δω: http://www.panerai.com/panerai_screensaver.zip ένα πολύ ωραίο screensaver!
-
-
-
Δηλαδή είναι πάρα πολύ χοντρό οπότε πιθανόν και βαρύ αφού είναι χρυσό, τα μισά του κόλπα δεν φαίνονται αν δεν το βγάλεις να δεις από κάτω και μάλλον δεν το φαντάζομαι να είναι και πολύ αδιάβροχο....
Σπάνιο ναι, σπέσιαλ ναι, ακριβό ναι.... αλλά not very impressed.... -
Γιατί υπάρχει περίπτωση να το φορέσεις ποτέ ????
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Γιατί υπάρχει περίπτωση να το φορέσεις ποτέ ????Φυσικά δεν έχεις καθόλου άδικο.... ακόμα και το είχα δεν θα το φόραγα.... και γιατί είναι πολύ ακριβό για να το κουβαλάς στο χέρι σου αλλά και γιατί δεν είναι εύχρηστο!
Οπότε για ένα καθαρά χρηστικό αντικείμενο που φοριέται εφόσον αυτό δεν είναι χρηστικό και δεν θα φορεθεί αφαιρούνται ακόμα μερικοί πόντοι! -
Καλά τότε λέω να μην το παραγείλουμε. Εξάλλου πάντα θεωρούσα τα ρολόγια σε χρυσό κιτς !!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε αυτήν τη σελίδα: http://www.ruspluss.com/index.html?lang ... ge=catalog
έχει πολλά μοντέλα.
Η σελιδα αυτη εχει μοντελα με ενδιαφερον design.
Απο ποιότητα τι λένε; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε αυτήν τη σελίδα: http://www.ruspluss.com/index.html?lang ... ge=catalog
έχει πολλά μοντέλα.
Η σελιδα αυτη εχει μοντελα με ενδιαφερον design.
Απο ποιότητα τι λένε;Είναι αρκετά καλά, οι μηχανισμοί είναι ελβετικοί Valjioux συνήθως, οπότε οκ.
-
-
Λογω δουλειας φοραγα ενα DIVE RITE diving computer και ρολοι,ενα SUUNTO D3 που φοραω τωρα και παλιοτερα το κλασικο PROMASTER CITIZEN με το οποιο δουλευα καποτε πριν τα κομπιουτερς,γερο ρολοι
-
Φοράω ένα Guess που είναι και δώρο από κοπελιά.!
Τώρα τι θα ήθελα να φοράω.... ένα bvlgari!!! -
Εγω πλέον φοράω αυτό, δώρο της αρραβωνιαστικιάς μου
Θα ήθελα να μην φοράω απολύτως τίποτα
-
Το Bvlgari Αθήνα υπάρχει πουθενά ακόμα?
-
Για όλους όσους έχουν γράψει στο thread , επιβάλλεται μιά βόλτα στην Γενεύη , όχι για να επισκεφτείτε τα 'κεντρικά' των μεγάλων ονομάτων , αλλά γιατί πρέπει να πάτε στο Μουσείο Ωρολογίου και Ωρολογοποιϊας .
Απλά , ΔΕΝ περιγράφεται το τί θα δεί κανείς εκεί !!!!!!!!
Αποστόλης Νούσιας.
PS μόλις καταφέρω να 'βάλω μπροστά' το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου , θα ακολουθήσει post με φωτό απο την συλλογή μου. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Bvlgari Αθήνα υπάρχει πουθενά ακόμα?Δεν το έπιασα.... Τι να υπάρχει?
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δεν το έπιασα.... Τι να υπάρχει?
Ήτανε συλλεκτικό και είχε κυκλοφορήσει σε πολύ λίγα κομμάτια. Γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάπου προς πώληση..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το έπιασα.... Τι να υπάρχει?
Ήτανε συλλεκτικό και είχε κυκλοφορήσει σε πολύ λίγα κομμάτια. Γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάπου προς πώληση..
Ποιο απ'ολα??
-
Το 'bvlgari Αθήνα'.
-
Η ΒVLGARI βγάζει πολλά διαφορετικά μοντέλα και πρέπει να υπαρχουν όλα στην Ελλάδα. Αντιπρόσωπος είναι ο Καίσαρης (αν θυμάμαι καλά!)
Νομίζω ότι οι τιμές ξεκινούν από 2500-3000 euro και φτάνουν... πολύ ψηλά (ενδεικτικά ένα που είχα δει πριν 5-6 χρόνια έκανε τότε πάνω από 100.000.000 δρχ.!)Δε ξέρω αν μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που είναι συλλεκτικό...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.