-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Δεν φέρνεις και το εργαλείο σου κάποια φορά να το καμαρώσουμε εν δράση.....Άγγελε αυτή την φορά είχα προγραματήσει να το φέρω μαζί αλλά δεν πρόλαβα!
-
Ωραία ήταν. Εγώ βέβαια άοπλος αλλά καμάρωνα τα υπόλοιπα παιδιά.
Μετά τον αγώνα του Δημήτρη (8-9/4), θα κανονίσουμε και άλλη καρτοσυνάντηση!
-
Yπαρχει καρτο-τοπικ καπου ?
-
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Yπαρχει καρτο-τοπικ καπου ? -
Eυχαριστω
-
Θα είμαι σήμερα (Σάββατο 1/4) στην Παλλήνη κατά τις 3 το μεσημέρι με άλλα 3-4 παιδιά από το ΜΧ-5 club. Θα δούμε και τα δοκιμαστικά της Φ1. Αν το δει κανείς εγκαίρως και έχει όρεξη, ας περάσει, έστω και για καφέ.
-
EυχαριστωEkei είμαστε και περιμένουμε να σε ενημερώσουμε και να σε γνωρίσουμε..............για ελάτε τώρα που 'ανοίγει' και ο καιρός και έχει να γίνει ..............πανικός................
Την Κυριακή έχουμε αγώνα ROTAX MAX στην πίστα ,στις Αφίδνες με την συμμετοχή ενός μέλους της παρέας ..........του speedaddict.....
Η κερκίδα έχει κλειστεί ήδη...........και για μηχανικό έχουμε έτερο της παρέας και επιστημονικό τον sjx................καταπληκτική ομάδα.........στην κερκίδα και όπου χρειαστεί........tm,A-Viper,ANGEL 13 και αρκετοι ακόμη ..... -
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/04/2006 at the Spata pistaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δυστυχως εχει GTCC στο Καρτοδρομο
-
Δυστυχως εχει GTCC στο ΚαρτοδρομοΚαι εκεί είμασταν ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Και εκεί είμασταν ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμία σχέση με Τον πανταχού παρών?
-
Κατά τις 8 με 8:15 θα βρεθούμε στα καρτ της Παλλήνης. Κανονίστηκε αστραπή, θα είναι λαός.
Όποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες: 6974 502765
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κατά τις 8 με 8:15 θα βρεθούμε στα καρτ της Παλλήνης. Κανονίστηκε αστραπή, θα είναι λαός.Όποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες: 6974 502765
ΔΕΝ παίζω... Είμαι 4 κιλά βαρύτερος σήμερααααααααααα...
(Θα είμαι εκεί)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κατά τις 8 με 8:15 θα βρεθούμε στα καρτ της Παλλήνης. Κανονίστηκε αστραπή, θα είναι λαός.Όποιος θέλει περαιτέρω πληροφορίες: 6974 502765
ΔΕΝ παίζω... Είμαι 4 κιλά βαρύτερος σήμερααααααααααα...
(Θα είμαι εκεί)
-
Τα χρονόμετρα τι έγραψαν?
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα χρονόμετρα τι έγραψαν?Δεν ξέρω. Ποιος κοιτάει τα χρονόμετρα; Είχαμε μια απίστευτη μάχη με το Phaethon και τον αδερφό του, οπότε οι χρόνοι είναι σε δεύτερη μοίρα!!
Όταν είναι 'ημέρα χρονομέτρησης' τότε πηγαίνω μόνος μου
-
Και εκεί είμασταν ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμία σχέση με Τον πανταχού παρών?
Έχουμε μέλη ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και το Σαββάτο θα είμαστε στις Αφίδνες.............at the pista.......!!!!!!!!!!!!!!!!!! με τα 'εργαλεία' μας........
-
Για όσους μείνουν στην Αθήνα και δεν πάνε στα Μέγαρα ή στην Αμφίκλεια γίνεται αγώνας καρτ για το ROTAX MAX CHALLENGE, στην πίστα που είναι στις Αφίδνες, με πολλές συμμετοχές (31) και μέλους της παρέας μας......
Οπότε έχετε επιλογές .................μην κάτσετε σπίτι......
-
Στην Κεφαλονιά έχει καμιά εκδήλωση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στην Κεφαλονιά έχει καμιά εκδήλωση;Δεν το είπες νωρίτερα να φτιάξουμε κάτι.....
FORUM....Ο....ΚΑΡΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!!!