-
όμορφο .... .... .... και αιλουροειδές σχήμα
-
μακάρι να βγεί κάτι που να μοιάζει με αυτό στο τελικό σχέδιο
-
Να μία ολοκληρωμένη φωτογραφία του S60 Concept...πώς σας φαίνεται;
-
Η πρόσοψη είναι κακή!Πολύ Τζάγκουαρ, πολύ προχωρημένη, δε ξέρω...ψαταίριαστη με το υπόλοιπο αμάξωμα. Κι εκείνα τα μικρά φωτιστικά σώματα δίπλα στη μάσκα 'φορτώνουν' άσκοπα ένα ήδη γεμάτο σχέδιο..
-
-
καποιος πρεπει να θυμίσει στη Volvo τι σημαινει ομορφο γιατί πήραν την κατηφόρα φαίνεται...
χταπόδια και σουπιές θα έβλεπαν στον υπνο τους κάποιοι
το πίσω μερος πολύ καλό -
-
Είχα την εντύπωση πως οι πίσω πόρτες θα άνοιγαν προς τα πίσω δλδ σε αντίθετη φορά απ'ότι έχουμε συνηθίσει. Εντυπωσιακό.
-
Προς τα πίσω ανοίγουν! Πολύ έξυπνος ο μηχανισμός αν και είναι απίθανο να φτάσει στην παραγωγή.
-
ΙΚΕ και προς τα πίσω ανοίγει ναι απλά νόμιζα ότι ο μεντεσές θα βρίσκεται στο πίσω κομμάτι της πόρτας.
-
Πανέμορφο!
Καλά , όλοι με τη BMW τα έχουν βάλει?
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... r-bmw.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
-
Το σχέδιο τα σπάει...και με 1.6Τ με 180 ίππους να δω τι θα λένε κάποιοι μετά...
το εσωτερικό αναμενόμενο...σίγουρα θα μοιάζει με του XC60... -
πόσο θα κάνει ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσο θα κάνει ?Eίναι πολύ νωρίς...πάντως αν και θα είναι κατάτι μικρότερο από το υπάρχον S60 ενώ και ο κυβισμός θα είναι και μικρότερος εγώ περιμένω από 30000 και πάνω...αλλά είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση...το μοντέλο αν και θα ερχόταν στην αγορά τον Ιούνιο μετά τη Γενεύη τώρα μάλλον πάει για αρχές του 2010 λόγω της κρίσης...
-
Τι θα βγεί όπως στην foto. ??? δεν νομίζω .
Μακάρι . Πολύ μου αρέσουν οι πόρτες .
Απαιχτο απο πίσω .
Η εντονη προσωπικότητα απο εμπρός. -
μπροστά δεν μου αρέσει .....
-
Να σημειώσω ότι η foto δεν μπορούν να δώσουν το βάθος. Ας περιμένουμε γιατί μου μυρίζουν αλλαγές .
Για μένα είναι Super
-
Αν και γενικά τα volvo μου αρέσουν το συγκεκριμένο το βρίσκω λίγο κακομούτσουνο μπροστά βέβαια μέχρι την παραγωγή θα αλλάξουν κάποια πράγματα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Να σημειώσω ότι η foto δεν μπορούν να δώσουν το βάθος. Ας περιμένουμε γιατί μου μυρίζουν αλλαγές .Για μένα είναι Super
Ένα χρόνο έχουν,το 2010 θα έρθει στις αντιπροσωπείες...ας κάνουν μία καλή έρευνα για το τι αλλαγές θέλει το target group των πελατών τους και βλέπουμε....
-
To σχέδιο εξαιρετικό. Έστω και με λίγες διαφορές να βγεί στη παραγωγή, σε σχέση με το υπάρχον θα είναι σαν μια ενδιάμεση γενιά να μην κυκλοφόρησε ποτέ. Θέλω να πιστεύω πως το ίδιο θα ισχύει και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς όπως χώροι και δυναμικά χαρακτηριστικά.
Nέο VOLVO S60