-
380 λίτρα?
Μ' άρεσε που λιβανίζανε μερικοί μερικοί τα κουπεσεντάν μόλις δύο σελίδες πιο πριν. Το δικό μου έχει 430 λίτρα και πάλι λίγα τα θεωρώ για τετραμελή οικογένεια με μεγάλες μεταφορικές ανάγκες. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το αccord έχει κάπου κοντά στα 400.
Α4, 3, C, πόσο χώρο έχουν ?
το βάρος δεν μου αρέσει .... 1500kg-1700kg
A 4 = 480
3 = 460
C = 475
Τότε είναι πολύ λίγα, τα 380 ......
-
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...το μικροτερο S40 εχει 410...εχει γινει καποιο λαθος
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
- 'Αυτάκια' αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι συνεχίζω να μη βλέπω (μ' αρέσει που αναφέρει το press release ότι 'We are one of the few manufacturers to give the driver access to all infotainment functions via controls in the steering wheel' - βέβαια infotainment μάλλον δε θεωρείται η αλλαγή ταχυτήτων, αλλά και πάλι...)
Οντως...γενικα διαρρεει παντως οτι θα εφοδιαζεται με αυτακια
- Το αυτόματο κιβώτιο, παρότι διπλού συμπλέκτη, εξακολουθεί να δίνει χειρότερες επιδόσεις απ' το manual. Βέβαια ας είναι γρήγορο στις αλλαγές (πάνω κάτω) κι ας χάνουμε κάτι απ' το 0-100...
Μαλλον εν αντιθεσει με το pr ειναι παλι ρυθμισμενο με γνωμονα την οικονομια και οχι τις επιδοσεις
- Δε βλέπω να αναφέρεται eLSD, αλλά μπορεί απλά να έχει παραληφθεί απ' το press release.
- Απ' όσο γράφει, τετρακίνηση θα έχει standard ο Τ6 (3λιτρος) και κατ' επιλογήν ο D5 (diesel). Για τις υπόλοιπες εκδόσεις δεν;
Και απο οτι συμπεραινω μαλλον μιλαμε για το επομενο σταδιο Haldex....Το pr αναφερει την υπαρξη torque vectoring awd...και η Haldex αναφερει το εξης:
To continue to strengthen its leading position, Haldex is also working with the next technology generation, a system for torque vectoring, known as Haldex Dual Torque Drive, which offers significant improvements with regard to vehicle dynamics, compared with traditional four-wheel drive systems....ισως δουμε λοιπον αυτη τη νεα γενια -
Πολυ ωραιο μεσα-εξω (ειδικα μεσα!) και ωραια γκαμα κινητηρων...!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τιμολογιακα εκτιμω οτι η βασικη εκδοση kinetic Τ3 (1.6-150) χωρις awd και powershift θα ειναι κοστιζει 26-28χιλ
Interesting...
επιτελους να παρεις ενα αμαξι της προκοπης...
Όχι για μένα... ο φάδερ έχει ξεκινήσει να σκέφτεται για αντικατάσταση της μερκέντας... Αυτόν δεν θα τον πειράξει το μικρό πορτ μπαγκάζ... Για εμένα μόνο από 450 λίτρα και πάνω και απαραιτήτως με 5η πόρτα και τετράγωνο σχήμα! Αν είναι άνετο για 4-5 επιβάτες (χωρίς να σου κάνει το κούρεμα φλατ στο πίσω κάθισμα) και έχει αρκούντως άνετη ανάρτηση* και καλή ηχομόνωση, νομίζω είναι πολύ καλύ λύση γι' αυτόν.
- Σαν volvo θα πρέπει λογικά να είναι πολύ άνετο, αλλά διαβάζω κάτι σχόλια ότι το κάνανε ζμπορ και αυτό και φοβάμαι...
Θα τον ψήσω να κοιτάξει και το κινέζικο ( ) λοιπόν...
-
Driving Scenes - Highway
Driving Scenes - City
Studio Exterior
Studio Interior
Short promo video
Crash Test
Pedestrian Detection System
Pedestrian Detection System - Animation
Pedestrian Detection System - Camera View
Collision Warning with Full Auto Brake animationΑυτο που μου τη σπαει πιο πολυ ειναι το χρωμα...χαθηκε ενα μπλε, ενα ασημι να μας το δειξουν
-
...ενα μπλε, ενα γκρι σκουρο, ενα μαυρο, θα ειναι οτι πρεπει...
Παντως την καταλαβαινω την πολιτικη τους. Θελουν με αυτο το χρωμα να τονισουν περισσοτερο τις γραμμες του, με ενα φωτεινο και ιδιαιτερο χρωμα, το οποιο να μην εχει
ξαναπαρουσιαστει προσφατα σε καποιο νεο αυτοκινητο. Νομιζω αυτο το πετυχαν, και θα μεινει στο μυαλο μας, ασχετως αν σε αρκετους (και σε εμενα) δεν αρεσει το συγκεκριμενο χρωμα...Edit: Αλλο ενα video με λιγο καλυτερη αναλυση.
-
To χρώμα είναι το ίδιο με το κόνσεπτ καρ που είδαμε πέρισυ, δεν είναι τυχαίο.
-
Δεν ξέρω αν μεροληπτώ, όμως σχεδιαστικά προς το παρόν,είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία του.
-
δεν το είδαμε ακόμα .......από κοντά ....
-
Πυκνωνουν οι αναφορες για rear wheel drive biased τετρακινηση......
-
για κάντο πιο λιανά ....
-
Τετρακίνηση με μεγαλύτερο ποσοστό ροπής στον πίσω άξονα.
-
Αυτο ακριβως, αλλα μου φαινετε πολυ περιεργο να ισχυει κατι τετοιο....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτο ακριβως, αλλα μου φαινετε πολυ περιεργο να ισχυει κατι τετοιο....και για την κίνηση πίσω θα κρατήσει το συμπλέκτη ? θα βάλει 'πραγματική' τετρακίνηση ?
-
Haldex δεν θα είναι;;;; Άρα μιλάμε για κατά βάση προσθιοκίνητο με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι του 50% πίσω (ή του 100% της διαθέσιμης, που αν ο μπροστά άξονας δεν έχει πρόσφυση είναι το 50% της ολικής... ).
Δε νομίζω να έχει η Volvo άλλο σύστημα και ούτε κάποιο αυτοκίνητο με εγκάρσιο κινητήρα να είχε rear biased 4wd.
-
Βασικα δεν εχω απαντησεις... Το μονο που ξερω ειναι οτι το press release μιλαει για torque vectoring awd system...που σημαινει...Torque vectoring is the next step in AWD, its contribution being that it can get power to any wheel nearly instantly without having to use the brakes or cut power.....
Το μονο που βρηκα σχετικα με την Haldex Που ως γνωστο προμηθευει την Volvo ειναι οτι...To continue to strengthen its leading position, Haldex is also working with the next technology generation, a system for torque vectoring, known as Haldex Dual Torque Drive, which offers significant improvements with regard to vehicle dynamics, compared with traditional four-wheel drive systemsΚαι μεσα σε ολα αυτα ακουγοντε ολο και περισσοτερες φημες για rear wheel drive biased..
-
To πάνω μέρος του ταμπλώ και τον κεντρικό αεραγωγό για τι τα έκαναν τόσο σκατά; Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο άσκημο αεραγωγό... Σαν αμερικανιά του 90-95 είναι. Κρίμα γιατί τα εσωτερικά των Volvo εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια είναι εξαιρετικά.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Βασικα δεν εχω απαντησεις... Το μονο που ξερω ειναι οτι το press release μιλαει για torque vectoring awd system...που σημαινει...Torque vectoring is the next step in AWD, its contribution being that it can get power to any wheel nearly instantly without having to use the brakes or cut power.....
Το μονο που βρηκα σχετικα με την Haldex Που ως γνωστο προμηθευει την Volvo ειναι οτι...To continue to strengthen its leading position, Haldex is also working with the next technology generation, a system for torque vectoring, known as Haldex Dual Torque Drive, which offers significant improvements with regard to vehicle dynamics, compared with traditional four-wheel drive systemsΚαι μεσα σε ολα αυτα ακουγοντε ολο και περισσοτερες φημες για rear wheel drive biased..
Λογικά θα είναι ότι φοράει και το Saab 9-3X και το Insignia, που είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω.
Στην προκειμένη περίπτωση rear-biased = 100% of available torque στις πίσω ρόδες...
Τώρα αν είναι κανένα καινούριο σύστημα... μακάρι!
Nέο VOLVO S60