-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρο, τα κουπιά που τα βολεύεις στο Yaris?
ok, you asked for it:
αναδιπλώνω το πίσω κάθισμα, και χωράνε μια χαρά! Όλα τα κουπιά, και όλα τα στραβωμένα ψαλίδια από 147, καθώς και δείγμα χαλικιού και γαλάζιας μπογιάς από τα κέρμπς κάποιας πίστας!
Για βάλε κι εσύ τη λέμβο σου στην πίστα να δεις τελικά πώς φαίνεται ο κόσμος ανάποδα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε, πολυμορφικές τάσεις έχει, κάπου θα χωράνε...
Εσυ καμικαζι μην μιλας...
Εμένα τουλάχιστον το τιμόνι δεν κοιτάει αν είναι καλά χτενισμένο το μαλλί μου...
Ειπαμεεεε το εχω αλλαξει - εχω βαλει ματ υλικο για να μην μπορω να κοιταχτω
Eχει ενα ντουλαπακι κατω απο τη θεση του συνοδηγου που ειναι οτι πρεπει
Αυτό είναι για τα σωσίβια! Μην τα μπερδεύεις!
Εσυ μπερδευτηκες....Μιλαγα για το 2ο ντουλαπακι που εχει κατω απο αυτο για τα σωσιβια
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δεν χρειαζεται κουπια... τρισκαταρ(α)το ειναι...
Πήγα να αγοράσω ένα γιαράκι και ήθελε δίπλωμα κωπηλάτη! Γι αυτό το πάει καλά ο krus...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ok, you asked for it:
αναδιπλώνω το πίσω κάθισμα, και χωράνε μια χαρά! Όλα τα κουπιά, και όλα τα στραβωμένα ψαλίδια από 147, καθώς και δείγμα χαλικιού και γαλάζιας μπογιάς από τα κέρμπς κάποιας πίστας!
Για βάλε κι εσύ τη λέμβο σου στην πίστα να δεις τελικά πώς φαίνεται ο κόσμος ανάποδα!
θα το βάλω! Να μάθει στη δικιά σου πώς να ΜΗΝ πετάει έξω τη δευτέρα πάνω στη στροφή!
-
ΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσ.....
ησυχια παιδες... ησυχια....εχω να ανακοινωσω κατι σημαντικο...
μου ειπαν οτι υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν αγορασει....ΝΙΣΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσ.....ησυχια παιδες... ησυχια....εχω να ανακοινωσω κατι σημαντικο...
ναι... κάτι ΝΙΣΣΑΝ... biturbo... και λέγανε τρώνε τις Μ3 για πρωινό... ξέρεις τίποτα???
-
ok, you asked for it:
θα το βάλω! Να μάθει στη δικιά σου πώς να ΜΗΝ πετάει έξω τη δευτέρα πάνω στη στροφή!
Εμ βέβαια πού να σου την πετάξει? Για να σου πετάξει τη 2α πρέπει να την βάλεις πρώτα... Είσαι σίγουρος ότι θα στρίψει με 2α?
-
ΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσ.....
ησυχια παιδες... ησυχια....εχω να ανακοινωσω κατι σημαντικο...
ναι... κάτι ΝΙΣΣΑΝ... biturbo... και λέγανε τρώνε τις Μ3 για πρωινό... ξέρεις τίποτα???
κοιτα... οταν μια εταιρεια εχει ιστορια και παραδοση... δεν μπορω να αντιταξω τιποτα...
Datsun biturbo και τα μυαλα στα καγκελα!Υ.Γ. αμα καταφερουμε να κανουμε και τον Στρατη να γραψει εδω μεσα... θα ειμαστε με αποδειξεις το καλυτερο φορουμ του πλανητη!
-
Βελτίωση 7ου σταδίου. Πρόταση για Krus για πίστα
Βελτίωση 8ου σταδίου :
-
τελικο σταδιο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βελτίωση 7ου σταδίου. Πρόταση για Krus για πίσταΒελτίωση 8ου σταδίου :
ΕΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 667#358667 -
Και μια και μιλάγαμε για Ντάτσουν Μπίτουρμπο, ιδού:
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
1st tryΟι αντλίες βενζίνης μόνο τυχαίες δεν είναι στην φωτό. Συμβολικές είναι...
-
Δώρο του καταστήματος:
-
σαυρα το εκανες μεγαλε!
-
Απαραίτητο στο φαρμακείο:
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ok, you asked for it:
Εμ βέβαια πού να σου την πετάξει? Για να σου πετάξει τη 2α πρέπει να την βάλεις πρώτα... Είσαι σίγουρος ότι θα στρίψει με 2α?
Στρίβει και παραστρίβει και μάλιστα με τους τέσσερις τροχούς κάτω. Όχι σαν κάτι 'καθαρόαιμα' που στρίβουν σαν sidecars!
-
Φήμες αναφέρουν, ότι μετά από πρόταση της ιδιοκτησίας της πίστας των μεγάρων (δεν προλαβαίνουν να τις σέρνουν έξω από την πίστα), ο διάδοχος της 147 θα φέρει ανάρτηση αυτού του τύπου, που δεν στραβώνει με τίποτα!
--------->
-
οδιάδοχος της 147 θα φέρει ανάρτηση αυτού του τύπου, που δεν στραβώνει με τίποτα!Με έπεισες, θα πάρω Almera!
-
Τουλαχιστον εχει πισω δισκοφρενα
-
Είπαμε, quadrilatero deformabile δηλαδή παραμορφώσιμο τετράπλευρο! Άρα πρόκειται περί φυσιολογικής λειτουργίας.
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)