-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Σε δύο μέρες 36 σελίδεςΆντε να τις διαβάσεις....
Πάντως αυτούς τους μήνες που μπαίνω στο φόρουμ έχω να παρατηρήσω τα εξής (γενικεύω μεν, το νιώθω απόλυτα δε):
- Απαγορεύεται να έχεις λεφτά.
- Αν έχεις, μην παίρνεις κάτι με πάνω από 30-35 χιλιάρικα.
- Αυτοκίνητο που δεν πετάει κώλο κτλ κτλ δεν είναι αυτοκίνητο.
- Λογίζεται ως αυτοκίνητο μόνο αν είναι για γυναίκα-μαμά.
- Όταν κάποιος ζητά να του προτείνουν ένα από τρία συγκεκριμένα αυτοκίνητα, θα του προταθούν οι 147, mazda 3, honda jazz κτλ κτλ.
Swsta kapia apo auat pou eipes alla OXI se auto to topic.
Xalarose kai grapse kai esy kamia m@alakia gia to diko sou h gia ta dika mas
Thes na peis gia to diko mou pou einai plastiko?
H alouminio kolimeno me koles?
Pare idees apo 15 selides prin -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όταν διαβάσεις ολόκληρο το θέμα θα δεις ότι απαγορεύονται δια ροπάλου τα σοβαρά posts εδώ μέσα.
Είπα να γράψω και εγώ κατιτίς
-
Τι να πω για τον κουβά μου? ακούστηκε αμάξι χωρίς μούρη? τι να λέμε τώρα
-
Όταν διαβάσεις ολόκληρο το θέμα θα δεις ότι απαγορεύονται δια ροπάλου τα σοβαρά posts εδώ μέσα.
Είπα να γράψω και εγώ κατιτίς
ban επιτοπου! με προσοχη ομως να μην τουμπαρει!
-
Τι να πω για τον κουβά μου? ακούστηκε αμάξι χωρίς μούρη? τι να λέμε τώραΓιατί δεν το πετάς; Να φέρω και το δικό μου να τα πετάξουμε μαζί;
-
Τι να πω για τον κουβά μου? ακούστηκε αμάξι χωρίς μούρη? τι να λέμε τώραΤι αυτοκίνητο έιπαμε έχεις εσύ? Αστέρι? Εδώ είμαστε.....
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Thes na peis gia to diko mou pou einai plastiko?Πφφφ...ήξερα ότι είναι καναπές...αλλά πλαστικός κιόλας;;;;
Αυτοκίνητο που δεν πετάει κώλο κτλ κτλ δεν είναι αυτοκίνητο
Μα...γι' αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν τα αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μπα δεν αρκεί το χρώμα... Μόνο το σουλούπι να δουν τα ψάρια πάλι θα τρομάξουν
Αφού σε μερικά λεπτά θα έχει σκουριάσει ολόκληρο, ποιο το πρόβλημα;
Αν ήταν Γιαπωνέζικο τα ψάρια θα το αγνοούσαν εντελώς. Στη αρχή δε θα το έβλεπαν λόγω χρώματος και ασουλούπωτου σουλουπιού. Μετά από χρόνια που θα σκούριαζε θα περνούσαν δίπλα του αδιάφορα.
Αν ήταν Ιταλικό θα το βλέπανε λίγες μέρες μετά (λόγω σκουριάς) και θα το γέμιζαν φωλιές. Η βυθισμένη Ιταλίδα θα έσφυζε από ζωή.
Αν ήταν Γερμανικό, σύμφωνα με το φίλο μου τον Viper μέχρι να βυθιστεί θα σκούριαζε. Αυτή η μετάλαξη σε συνδυασμό με την εμφάνιση θα έδιωχνε τα ψάρια για καιρό από την περιοχή.
Αν τώρα ήταν κάτι πιο ειδικό όπως οι νεκροφόρες που αναφέρθηκαν ( ) τα ψαράκια ούτε που θα προλάβαιναν να φύγουν! Γενοκτονία!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Thes na peis gia to diko mou pou einai plastiko?
Πφφφ...ήξερα ότι είναι καναπές...αλλά πλαστικός κιόλας;;;;
Mpaniera alouminiou parakalo...
Otan zestenese, to gemizeis me nero kai to kaneis pisina -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι αυτοκίνητο έιπαμε έχεις εσύ? Αστέρι? Εδώ είμαστε.....
Είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δυσανασχετεί όταν έρχεται ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρό του.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
πάντως μετά από 14 σελίδες ουσιαστικής συζήτησης πάνω στην ανάρτηση της 116 Dynamic πιστεύω πως ο φίλος neten κατατοπίστηκε πλήρως
Αν θέλει μπορούμε να του αναλύσουμε κι άλλο για την ανάρτηση που ρωτάει!!
**εσυ ο κ Mr.Πολυξεροπουλος!!!! **
μπορείς να αναλύσεις κ την θεωρία της σχετικότητας.
τι να λεμε τωρα.
για πες μας να μαθουμε κ εμεις για την ανάρτηση Ειμαι ολος 'ματια'
Σε ζηλεύω! Σύμφωνα με την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας και τους μετασχηματισμούς του Lorenz ο χρόνος για έναν παρατηρητή ο οποίος κινείται με ταχύτητα u ως προς ένα αδρανειακό σύστημα αναφορας( μπορούμε να θεωρήσουμε την γη ένα τέτοιο για μικρες αποστάσεις) κυλάει πιο αργά.
Φαινομενο--> Διαστολή του χρόνου
Άρα εσύ με το golf 1.6 Fsi θα γεράσεις πιο αργά αφού κινείσαι με ταχύτητες κοντά σε αυτήν τπυ φωτός!! με το hyperspace- warp capable -premium- legendary GOLF
Με εκπλήσσεις!!!! Εύγε αγόρι μου..Εύγε!!!!
Πήγα στην γωνία κ ήρθα για να καταλάβω αυτο που ειπες Mr. Πολυξεροπουλε!
φιλικα !!!
Θοδωρης
Υ.Γ. Αν μας έλεγες κ για την αναρτηση τωρα θασε προτεινα για υποτροφία!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να την σεβεστε ρε την μερσεντες... αυτη ειναι υπευθηνη για το,
ABS, BAS, AIRBAG, ESP, TC, CC,BARS στις πορτες, ROLLBARS, GTRONIC, test του ταρανδου, τεστ του βοδιου, τεστ του μουλαριου, τεστ των δωδεκα μαιμουδων... και γενικα ολα αυτα που μας εχουν καταστρεψει την αυτοκινηση! -
κάτι που έμαθα πριν λίγο... η GT 1.8 στα 80-110 με 3η πίνει τσάι από την ταπεινή μου 147 1.6 με τα ακόμα πιο ταπεινά 120 αλογάκια... α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και 0-100 το ίδιο έχουμε... 10,6'. δεν τα πετάτε λέω γω
-
Την πρωτοκαθεδρία στα σχετικιστικά φαινόμενα σύμφωνα με τον δόκτορα sado την έχουν τα A3 2.0TSFI Quattro.
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
κάτι που έμαθα πριν λίγο... η GT 1.8 στα 80-110 με 3η πίνει τσάι από την ταπεινή μου 147 1.6 με τα ακόμα πιο ταπεινά 120 αλογάκια... α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και 0-100 το ίδιο έχουμε... 10,6'. δεν τα πετάτε λέω γωKι εσύ θα γεράσεις πιο αργά. Αλήθεια χωράς στο κουβαδάκι?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ABS, BAS, AIRBAG, ESP, TC, CC,BARS στις πορτες, ROLLBARS, GTRONIC, test του ταρανδου, τεστ του βοδιου, τεστ του μουλαριου, τεστ των δωδεκα μαιμουδων... και γενικα ολα αυτα που μας εχουν καταστρεψει την αυτοκινηση!Mila gia ta dika sas amaxakia Ari.
H lisa exei mono roll bar(pou ta dika sas den exoun) kai alouminenies bares stis portes gia na kratiounte ta plastikaTest tarandou kai allon zwon den kanoun, giati an bareseis kai gata me to clam ginete kommatia kai h Lotus den antexei tetoia polyexoda test
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ABS, BAS, AIRBAG, ESP, TC, CC,BARS στις πορτες, ROLLBARS, GTRONIC, test του ταρανδου, τεστ του βοδιου, τεστ του μουλαριου, τεστ των δωδεκα μαιμουδων... και γενικα ολα αυτα που μας εχουν καταστρεψει την αυτοκινηση!Και το χειρότερο... την αποπομπή της ...θεάς Κάλι από τα σχεδιαστήρια και τις πίστες δοκιμών.
-
Παλιο, γνωστο, αλλα καλο:
AUDI
Another Ugly Deutsche InventionBMW
Brings Me WomenFIAT
Failed Italian Automotive TechnologyFORD
Fast Only Rolling DownhillSAAB
Shape Appears Ass - BackwardsHYUNDAI
Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...SUBARU
Screwed Up Beyond All Repair UsuallyVOLVO
Very Odd Looking Vehicular ObjectPORSCHE
Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything -
LOTUS= Loads Of Trouble Usually Serious
-
Edw to BMW = Black Man's Wheels...kai den eimai ratsistis!!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)