-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν θέλεις να δεις τι θα πει 'γενίκευση' κοίτα το post της 'ντίβα' στην προηγούμενη σελίδα.Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Kyan. Τώρα, αν πέσετε όλοι μαζί να με φάτε, τι να κάνουμε. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας κι εγω πιστεύω οτι αγωνιάτε να αποδείξετε την αξία της επιλογής σας.
Δεν «γενικεύω». Από κει και πέρα, αν θεωρείς οτι εσύ ή άλλοι οδηγοί 147 (ή ξέρω-γω-ποιο-αλλο-φοβερό-και-ασυναγώνιστο μοντέλο) αποτελείτε την εξαίρεση, αυτό είναι προς τιμήν σας- Ομως η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα!
Το γεγονός είναι πως μόλις τολμήσει κάποιος να ζητήσει απόψεις για οποιοδήποτε θέμα ή μοντέλο ή επιδόσεις κλπ «πετάγεστε» εσείς και στρέφετε τη συζήτηση στα Αλφα Ρομέο και επιχειρείτε και να «φιμώσετε» και οποιον έχει το θάρρος της γνώμης του. Μόνο εσείς ξέρετε από αμάξια κι όλοι οι υπόλοιποι που επιλέγουν κάτι άλλο είναι άσχετοι και/ή κομπλεξικοί κλπ!
Ελπίζω ο φίλος που τολμησε να θίξει θέμα 116 να μη «χαθεί» στα posts περί «κορυφαίας» Αλφα Ρομέο. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν θέλεις να δεις τι θα πει 'γενίκευση' κοίτα το post της 'ντίβα' στην προηγούμενη σελίδα.Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Kyan. Τώρα, αν πέσετε όλοι μαζί να με φάτε, τι να κάνουμε. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας κι εγω πιστεύω οτι αγωνιάτε να αποδείξετε την αξία της επιλογής σας.
Δεν «γενικεύω». Από κει και πέρα, αν θεωρείς οτι εσύ ή άλλοι οδηγοί 147 (ή ξέρω-γω-ποιο-αλλο-φοβερό-και-ασυναγώνιστο μοντέλο) αποτελείτε την εξαίρεση, αυτό είναι προς τιμήν σας- Ομως η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα!
Το γεγονός είναι πως μόλις τολμήσει κάποιος να ζητήσει απόψεις για οποιοδήποτε θέμα ή μοντέλο ή επιδόσεις κλπ «πετάγεστε» εσείς και στρέφετε τη συζήτηση στα Αλφα Ρομέο και επιχειρείτε και να «φιμώσετε» και οποιον έχει το θάρρος της γνώμης του. Μόνο εσείς ξέρετε από αμάξια κι όλοι οι υπόλοιποι που επιλέγουν κάτι άλλο είναι άσχετοι και/ή κομπλεξικοί κλπ!
Ελπίζω ο φίλος που τολμησε να θίξει θέμα 116 να μη «χαθεί» στα posts περί «κορυφαίας» Αλφα Ρομέο. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο χρήστης diva έγραψε:
Αν θέλεις να δεις τι θα πει 'γενίκευση' κοίτα το post της 'ντίβα' στην προηγούμενη σελίδα.
Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Kyan. Τώρα, αν πέσετε όλοι μαζί να με φάτε, τι να κάνουμε. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας κι εγω πιστεύω οτι αγωνιάτε να αποδείξετε την αξία της επιλογής σας.
Ελπίζω ο φίλος που τολμησε να θίξει θέμα 116 να μη «χαθεί» στα posts περί «κορυφαίας» Αλφα Ρομέο.Μπορείς να μας κάνεις quote τα ποστς που εκθειάζουν την Alfa Romeo?
Mάλλον διαβάζεις άλλο thread
Eδώ λέμε την άποψή μας για την σειρά 1. Αναγξαστηκά θα συγκριθεί με το ανταγωνισμό και θα γίνουν αναφορες εκεί.
Και για Golf-Focus-Octavia-A3 έχουν γραφεί όχι μόνο για 147. Αν έχεις οργή εναντια σε alfisti είναι δικαίωμά σου αλλά καλό είναι να την εκφράζεις εκει που οι alfisti είναι προκλητικοί! και όχι όπου δεις την λέξη Alfa Romeo.
Y.Γ. Οι lkar-MICZ- έχουν golf Gti όπως και ο theos_larissa έχει golf 1.6 και θάβουν την 1!!! Άρα στην πυρά και οι Γκολφάκιδες!!!
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Αν θέλεις να δεις τι θα πει 'γενίκευση' κοίτα το post της 'ντίβα' στην προηγούμενη σελίδα.
Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Kyan. Τώρα, αν πέσετε όλοι μαζί να με φάτε, τι να κάνουμε. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας κι εγω πιστεύω οτι αγωνιάτε να αποδείξετε την αξία της επιλογής σας.
Όταν λες τη γνώμη σου δημόσια πρέπει να μπορείς και να την υπερασπιστείς απέναντι στην κριτική με επιχειρήματα χωρίς να διαρρηγνύεις ιμάτια.
Ποιοι ακριβώς είμαστε οι 'εμείς'; Πώς ακριβώς 'φιμώνουμε' κόσμο; Μήπως τους χακάρουμε και τα PC για να μη μπορούν να ποστάρουν;
Πρόσεχε γιατί οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες, οι χοντράδες όμως θα στηλιτεύονται.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όταν λες τη γνώμη σου δημόσια πρέπει να μπορείς και να την υπερασπιστείς απέναντι στην κριτική με επιχειρήματα χωρίς να διαρρηγνύεις ιμάτια.
Ποιοι ακριβώς είμαστε οι 'εμείς'; Πώς ακριβώς 'φιμώνουμε' κόσμο; Μήπως τους χακάρουμε και τα PC για να μη μπορούν να ποστάρουν;
Kyan νομίζω οτι εισαι λιγακι υπερβολικός καθως το φαινομενο να μπαινουν αλφιστι κ να προβάλλουνε την AR σαν σουπερ μάρκα ισχύει.εχει δίκιο η diva.ο καθενας εχει δικια του γνωμη κ το κακο σε αυτο το φορουμ ειναι οτι πάντα στο τέλος οι αλφίστι βγαίνουν κερδισμενοι με κάτι ψηφοφορίες υπερ αυτών κ στημένες, με σχόλια του τύπου (δεν παθαίνει τιποτα η AR etc.)πάντως εγω ενα εχω να πω ..οτι **ολα **τα αμάξια βγαζουν προβλήματα, άλλα μικρά αλλα μεγάλα, αλλα δεν ειναι ολα γρηγορα, όλα ομορφα, ολα άνετα, ολα με μεγαλους χώρους......Γιαυτο ας αφησουμε τα κολλήματα κ ας δεχτουμε την γνωμη του καθενος-καθεμιάς..,.περι ορέξεως... κ να μην προβάλλουμε το 'δικό' μας σαν το σουπερ αμάξι.Αν ισχύει αυτο ας το κρατήσουμε για μας..Εμεις ξέρουμε για το αν αξιζει αυτο που πήραμε αφου εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα τρεξουμε στα συνεργεια αν πάθει κατι, εμεις θα το πληρωνουμε μεχρι τελευταία δεκάρα, εμεις θα το ταίζουμε (100αρα εγω στον FSi-δεν μαρεσει αλλα συμβιβαζομαι-εχει 6αχυτο κιβώτιο) .,..οπότε δεκτες ολες οι απόψεις.
Την γνωμη μου για την 1.16 δεν θα την ξαναπώ! ?Με την πίσω κίνηση κ το Κύρος της BMW δεν δικαιολογείται η απίστευτη τιμή των 27000.αλλα αν εισαι χαζός ή δεν σε νοιαζει το οικονομικό δώσε τα!!Σεβαστο!!!
-
Από μεταφορά:
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία, παρόλο που είμαι bmwάκιας και ο kyan ''αλφίστι'', είχαμε διαφωνήσει (και μάλιστα άσχημα στο παρελθόν), αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ''ένοιωσα'' ότι ''φιμώθηκα'', το μόνο σίγουρο.
Συνεχίζω και γράφω εδώ γιατί πιστεύω πως, σε λογικά πλαίσια, ο καθένας μπορεί και εκφράζεται χωρίς φόβο αλλά (με όπλο τη γνώση και τη σύναιση)με πάθος (στο μέτρο που να μην οδηγείται η συζήτηση σε προσωπικές ύβρεις) -
Kαλά ρε παλικάρι μου τι thread άνοιξες?
Θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος στο Forum!!
-
ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ALFISTI?
ΟΣΟ ΟΙ BMWΔΑΚΗΔΕΣ.......
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ALFISTI?ΟΣΟ ΟΙ BMWΔΑΚΗΔΕΣ.......
Ξέχασες τους Vorsprung durch Technik** **
-
Πόσο κολλημένοι είναι οι Αλφίστι;
Να θέμα για συζήτηση! Εφόσον μείνει στη συζήτηση όμως... γιατί αν αρχίσουν πάλι τα καφριλίκια, το χάσαμε.
Λοιπόν. Ένας αλφίστα, μπορεί να είναι:
-
Κολλημένος με την Άλφα. Τουτέστιν, λατρεύει την Άλφα, ό,τι αμάξι αγοράσει ποτέ θα είναι οπωσδήποτε Άλφα και φυσικά, κατά τη γνώμη του, θα είναι και το καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη μαζί του, είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος...
-
Μοδάτος/η αλφίστα. Τουτέστιν, πήρε Άλφα γιατί: είναι όμορφη, είναι κούκλα, είναι τρέντι, γυαλίζει καλύτερα από τα υπόλοιπα, την έχει η Βανδή, έχει ωραίο καρό υφασματάκι στα καθίσματα, θα ταιριάζει ωραία με την 'ντε-πιες' φούστα μου κλπ... Το ότι πιθανόν έδωσε πολλά λεφτά για λίγο αμάξι, του είναι αδιάφορο.
-
Αλφίστα (σκέτο). Είναι ο τύπος/τύπισσα που αγάπησε την Άλφα για την ιστορία της, τις επιτυχίες στους αγώνες, τις πολλές τεχνολογικές της πρωτοπορίες στο παρελθόν, πάντα συνδυασμένες με γούστο και ιταλική φινέτσα στο σχεδιασμό. Εξακολουθεί να αγαπάει την Άλφα, όσο κι αν αυτή ορισμένες φορές τον πληγώνει, αναγνωρίζει τα καλά της, στηλιτεύει τα κακά της, και, όσο κι αν την αγαπάει, όταν έρθει η ώρα να κοιτάξει για αυτοκίνητο, μπορεί να κοιτάξει και αλλού...
-
ΚΑΦΡΟΣ 'Αλφίστα' (ναι, με κεφαλαία και ναι, με εισαγωγικά). Είναι το αρρωστάκι, που θεωρεί ότι όλες οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να κλείσουν. Μάλλον όχι, να μην κλείσουν (γιατί πώς θα βρίσκει έδαφος να ΚΡΑζει μετά), αλλά εν πάσει περιπτώσει κάθε μη-Άλφα όχημα είναι yatabaza (TM). Είναι ο φανατισμένος, που θα προσπαθήσει (με επιχειρήματα παρακαλώ) να σε πείσει για κάτι που στα μάτια όλου του κόσμου είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο, που θα τσακωθεί μαζί σου για τα μάτια της 'καλής του' και που θα κρύψει επιμελώς το οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο της, ακόμα κι απ'τον εαυτό του.
Θεωρώ ότι προσωπικά ανήκω στην 3η κατηγορία, κατανοώ (εν μέρει) όσους ανήκουν στην 1η, με αφήνουν παγερά αδιάφορο αυτοί που ανήκουν στην 2η, και με ενοχλούν αφάνταστα όσοι ανήκουν στην 4η.
Krus.
-
-
Ο χρήστης moderator έγραψε:
Πόσο κολλημένοι είναι οι Αλφίστι;Το 'κόλημα' δεν ακολουθεί μάρκα. Υπάρχουν γκολφάκηδες, πεζάκηδες, BMWδάκηδες, Hondaκηδες, Skodάκηδες, FIATάκηδες, Audάκηδες, Τογιοτάκηδες (κλπ) που αν πεις ότι στο αμάξι τους η εταιρία δεν...σχεδίασε ωραίο διακόπτη των ηλεκτρικών παραθύρων, θα πέσουν αμέσως πάνω σου να σου πουν ότι έθιξες το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας (ή και του κόσμου ενίοτε).
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Kαλά ρε παλικάρι μου τι thread άνοιξες?Θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος στο Forum!!
Ευελπιστώ αυτό το θρεντ να γίνει 'rubbish bin' και να εξαφανιστεί γρήγορα. Αν δεν γίνει όπως το υπολογίζω ...
-
ωπα! εδω ειμαστε!
λοιπον...
...
πατατακια... τσεκ
...
μπυριτσα... τσεκ
...
ποντικι ασυμαρτο..τσεκ
...
adsl..τσεκ
...
ερκουρδισιοννν... τσεκ
...
πυριμαχη φορμα σε περιπτωση που θελησω να ριχτω στην μαχη... τσεκ
...
μαξιλαρακια διαφορα για ανεση κι ασφαλεια... τσεκοκ! χωστε τα!!!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ωπα! εδω ειμαστε!Άντε πάνε από δω ρε...κολλημένε BMWδικέ (βλ. BMWδικός, ο)
-
Υπάρχουν γκολφάκηδες, πεζάκηδες, BMWδάκηδες, Hondaκηδες, Skodάκηδες, FIATάκηδες, Audάκηδες, Τογιοτάκηδες
ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ LANCIAΚΗΔΕΣ.......ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΑ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσο κολλημένοι είναι οι Αλφίστι;
Να θέμα για συζήτηση! Εφόσον μείνει στη συζήτηση όμως... γιατί αν αρχίσουν πάλι τα καφριλίκια, το χάσαμε.
Λοιπόν. Ένας αλφίστα, μπορεί να είναι:
-
Κολλημένος με την Άλφα. Τουτέστιν, λατρεύει την Άλφα, ό,τι αμάξι αγοράσει ποτέ θα είναι οπωσδήποτε Άλφα και φυσικά, κατά τη γνώμη του, θα είναι και το καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη μαζί του, είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος...
-
Μοδάτος/η αλφίστα. Τουτέστιν, πήρε Άλφα γιατί: είναι όμορφη, είναι κούκλα, είναι τρέντι, γυαλίζει καλύτερα από τα υπόλοιπα, την έχει η Βανδή, έχει ωραίο καρό υφασματάκι στα καθίσματα, θα ταιριάζει ωραία με την 'ντε-πιες' φούστα μου κλπ... Το ότι πιθανόν έδωσε πολλά λεφτά για λίγο αμάξι, του είναι αδιάφορο.
-
Αλφίστα (σκέτο). Είναι ο τύπος/τύπισσα που αγάπησε την Άλφα για την ιστορία της, τις επιτυχίες στους αγώνες, τις πολλές τεχνολογικές της πρωτοπορίες στο παρελθόν, πάντα συνδυασμένες με γούστο και ιταλική φινέτσα στο σχεδιασμό. Εξακολουθεί να αγαπάει την Άλφα, όσο κι αν αυτή ορισμένες φορές τον πληγώνει, αναγνωρίζει τα καλά της, στηλιτεύει τα κακά της, και, όσο κι αν την αγαπάει, όταν έρθει η ώρα να κοιτάξει για αυτοκίνητο, μπορεί να κοιτάξει και αλλού...
-
ΚΑΦΡΟΣ 'Αλφίστα' (ναι, με κεφαλαία και ναι, με εισαγωγικά). Είναι το αρρωστάκι, που θεωρεί ότι όλες οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να κλείσουν. Μάλλον όχι, να μην κλείσουν (γιατί πώς θα βρίσκει έδαφος να ΚΡΑζει μετά), αλλά εν πάσει περιπτώσει κάθε μη-Άλφα όχημα είναι yatabaza (TM). Είναι ο φανατισμένος, που θα προσπαθήσει (με επιχειρήματα παρακαλώ) να σε πείσει για κάτι που στα μάτια όλου του κόσμου είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο, που θα τσακωθεί μαζί σου για τα μάτια της 'καλής του' και που θα κρύψει επιμελώς το οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο της, ακόμα κι απ'τον εαυτό του.
Θεωρώ ότι προσωπικά ανήκω στην 3η κατηγορία, κατανοώ (εν μέρει) όσους ανήκουν στην 1η, με αφήνουν παγερά αδιάφορο αυτοί που ανήκουν στην 2η, και με ενοχλούν αφάνταστα όσοι ανήκουν στην 4η.
Krus.
Αν σε αυτό το post αλλάξεις τη λέξη 'Άλφα' με 'BMW' ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα και μερικά μικρά specifics για κάθε μάρκα δεν θα συνεχίσει να είναι αληθές;
-
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ωπα! εδω ειμαστε!
λοιπον...
...
πατατακια... τσεκ
...
μπυριτσα... τσεκ
...
ποντικι ασυμαρτο..τσεκ
...
adsl..τσεκ
...
ερκουρδισιοννν... τσεκ
...
πυριμαχη φορμα σε περιπτωση που θελησω να ριχτω στην μαχη... τσεκ
...
μαξιλαρακια διαφορα για ανεση κι ασφαλεια... τσεκοκ! χωστε τα!!!
To τελειότερο ποστ μετά του Sado με το Α3 TFSI Sportback!!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
ωπα! εδω ειμαστε!
Άντε πάνε από δω ρε...κολλημένε BMWδικέ (βλ. BMWδικός, ο)
αλη8εια εγω πως οριζομαι?
τεως citroenακιας, fiatακιας, lanciaκιας, renaltακιας, alfista, και νυν BMWδακιας? (ξεχασα τιποτα?... μαλλον οχι)κολλημενος ναι... με την αυτοκινηση ομως
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
To τελειότερο ποστ μετά του Sado με το Α3 TFSI Sportback!!!!
λινκ για το ποστ του Sado παρακαλω... και να με ξαναβαλετε στο funniest quotes του φορουμ... ζωγραφιζω αυτες τις μερες!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)