-
100.000 Χιλ στο golf 3 με χρήση υγραερίου και πρόβλημα κανένα. Χωρίς λαδιέρα ξυδιέρα.
-
Τα είπαμε αυτά λέμε. Άλλα μοντέλα έχουν πρόβλημα και άλλα δεν έχουν.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Τα είπαμε αυτά λέμε. Άλλα μοντέλα έχουν πρόβλημα και άλλα δεν έχουν.Ναι, τελικά εκ του αποτελέσματος βγαίνει αυτό το συμπέρασμα και δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να το καταλάβεις αυτό.
-
Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Fiesta ST και σκέφτομαι να βάλω γκάζι λόγω πολλών χλμ...Σε 2 επισκέψεις μου προτάθηκαν το Lovato και το Bluemec με 2 και 3 χρόνια εγγύηση αντίστοιχα..Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το αυτοκίνητο σε σχέση με το γκάζι και τις μάρκες που ανέφερα ή άλλη πρόταση καλοδεχούμενα...
-
Έβαλα τελικά στο samurai μονου ψεκασμού tomasetto με 450ευρω μέσα και το κτεο. Έχω κάνει περίπου 100χλμ. Το σύστημα είναι πολύ απλό και το ρυθμίζεις και μόνος σου! Αύτο που μου κάνει πόλυ εντύπωση είναι ότι γυρναεί αμέσως στο αέριο αφού πάρει μπρος με τη βενζίνη, χώρις να πρόλαβουν να ζεσταθούν τα νερά. Γιάτι συμβαίνει αύτο ας το εξήγήσει κάποιος εγκαταστάτης του φόρουμ.
-
Ο χρήστης kristos έγραψε:
Έβαλα τελικά στο samurai μονου ψεκασμού tomasetto με 450ευρω μέσα και το κτεο. Έχω κάνει περίπου 100χλμ. Το σύστημα είναι πολύ απλό και το ρυθμίζεις και μόνος σου! Αύτο που μου κάνει πόλυ εντύπωση είναι ότι γυρναεί αμέσως στο αέριο αφού πάρει μπρος με τη βενζίνη, χώρις να πρόλαβουν να ζεσταθούν τα νερά. Γιάτι συμβαίνει αύτο ας το εξήγήσει κάποιος εγκαταστάτης του φόρουμ.Διότι έτσι στο ρύθμισε ο εγκαταστάτης σου. Άμε μια βόλτα και πες του το εάν θέλει να σου αυξήσει την θερμοκρασία ενεργοποίησης. Μη σε ανησυχεί και πολύ το δικό μου το είχα κανένα χρόνο έτσι.
Δεν είμαι εγκαταστάτης. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Έβαλα τελικά στο samurai μονου ψεκασμού tomasetto με 450ευρω μέσα και το κτεο. Έχω κάνει περίπου 100χλμ. Το σύστημα είναι πολύ απλό και το ρυθμίζεις και μόνος σου! Αύτο που μου κάνει πόλυ εντύπωση είναι ότι γυρναεί αμέσως στο αέριο αφού πάρει μπρος με τη βενζίνη, χώρις να πρόλαβουν να ζεσταθούν τα νερά. Γιάτι συμβαίνει αύτο ας το εξήγήσει κάποιος εγκαταστάτης του φόρουμ.
Διότι έτσι στο ρύθμισε ο εγκαταστάτης σου. Άμε μια βόλτα και πες του το εάν θέλει να σου αυξήσει την θερμοκρασία ενεργοποίησης. Μη σε ανησυχεί και πολύ το δικό μου το είχα κανένα χρόνο έτσι.
Δεν είμαι εγκαταστάτης.Μονου εινσι μπορει να παρει μπροστα και με αεριο λόγω μιξερ τζάμπα πράγμα που το εβαλες ;
-
Θεσσαλονίκη περισσοτερά με π.μ. Η απόρια μου είναι: πως με κρύα νέρα κινήτηρα (15 βαθμους ) μετατρέπεται το υγρό lpg της δεξαμένης σε άεριο. Δεν έχει εγκέφαλο το σύστημα για να μου αύξησει την θερμοκρασία ενεργοποίησης, γυρνάει στο αέριο με μία γκαζία στις 3χιλ. στροφές
-
Έβαλα τελικά στο samurai μονου ψεκασμού tomasetto με 450ευρω μέσα και το κτεο. Έχω κάνει περίπου 100χλμ. Το σύστημα είναι πολύ απλό και το ρυθμίζεις και μόνος σου! Αύτο που μου κάνει πόλυ εντύπωση είναι ότι γυρναεί αμέσως στο αέριο αφού πάρει μπρος με τη βενζίνη, χώρις να πρόλαβουν να ζεσταθούν τα νερά. Γιάτι συμβαίνει αύτο ας το εξήγήσει κάποιος εγκαταστάτης του φόρουμ.απο που το βαλες αυτο?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
απο που το βαλες αυτο?
Τι ακριβώς εννοείς;;; Που έβαλα το σύστημα; Πως έβγαλα αυτό το συμπέρασμα οτι δουλευει και κρύο με αέριο;
-
απο ποιον εγκαταστατη το βαλες!
-
Έχεις π.μ μην κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση!
-
Καλησπερα!!μολις εβαλα υγραεριο σε yaris 1000 κ επειδη μ λενε διαφορα και δεν γνωριζω πολλα πανο στ θεμα θελω να ρωτισω..λαδιερα για τις βαλβιδες δεν μου εχουν βαλει μου ειπαν οτι θα παιρνω ενα σπρει λιπαντικο απο βενζιναδικο θα το βαζο στην αντλια π μ βαζουν το υγραεριο και ετσι θα λιπαινονται οι βαλβιδες..ειναι σωστο αυτο??και κατι ακομα μου εχει αναψει λαμπακι μηχανης απο οταν μ κανανε την εγκατασταση..μετα απο 800 χιλιομετρα το πηγα να μ κανουνε καποια ρυθμιση για τα πρωτα 800 χιλιομετρα μ το σβισανε το λαμπακι και μετα απο 1 μερα ξανααναψε..
-
Θεσσαλονίκη περισσοτερά με π.μ. Η απόρια μου είναι: πως με κρύα νέρα κινήτηρα (15 βαθμους ) μετατρέπεται το υγρό lpg της δεξαμένης σε άεριο. Δεν έχει εγκέφαλο το σύστημα για να μου αύξησει την θερμοκρασία ενεργοποίησης, γυρνάει στο αέριο με μία γκαζία στις 3χιλ. στροφέςΤο υγρό μετατρέπεται σε αέριο περίπου στους -10 C εξαρτάται το μίγμα που βάνουν,80/20 (βουτάνιο/προπάνιο) το καλοκαίρι και 70/30 το χειμώνα σε γενικές γραμμές. πχ εάν ήταν σκέτο βουτάνιο είναι στο 0 ενώ το προπάνιο στους -42.
Για αυτό το λόγο δεν έχεις πρόβλημα.
Πρόβλημα θα είχες μετά από 10-20 λεπτά συνεχούς λειτουργίας του κινητήρα χωρίς υγρό ψυγείου που αναγκαστικά θα πάγωνε -λόγο εξάτμισης- τμήμα του συστήματος τροφοδοσίας. Σε τόσο χρόνο όμως έχει ήδη κάνει τη δουλειά του το υγρό θερμαίνοντας τον πνεύμονα.
Σε δικό μου αυτοκίνητο καρμπυρατεράτο το δούλευα αρκετά χρόνια έτσι χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μια φορά το μήνα του δούλευα 2 λεπτά σε βενζίνη μόνο. Σε αυτό που έχω τώρα με πολλαπλό ψεκασμό έκανα το ίδιο για κανένα χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα επίσης. -
0,9550 Θεσσαλονίκη το υγραέριο με τη βενζίνη να είναι στη χαμηλότερη τιμή εδώ και πάνω από 18 μήνες. 0,68 γέμισα τη Κυριακή στη γευγελή, γελιέται το καρτέλ αν νομίζει ότι θα μας τα πάρει τόσο εύκολα.
-
99.98 στα Χανιά οι ξεκολιάρηδες.
Δε το κάνουν 1€ λές και θα μας πειράξει στη στέπη οι πούσ..δες. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
0,9550 Θεσσαλονίκη το υγραέριο με τη βενζίνη να είναι στη χαμηλότερη τιμή εδώ και πάνω από 18 μήνες. 0,68 γέμισα τη Κυριακή στη γευγελή, γελιέται το καρτέλ αν νομίζει ότι θα μας τα πάρει τόσο εύκολα.Κάτσε ρε συ εκει δεν εχει αύξηση στη Γευγελή ; Ιδια τιμη με πριν απο 2 μήνες εχει ; Να ξέρουμε αν το κανουν οι 2 εταιριες των διυλιστηρίων το παιχνίδι και να πούμε οτι το μονο καλο που ζητά η τρόικα εινσι η απελευθέρωση των καυσίμων και η δημιουργία κια άλλων διυλιστήριων ..
-
Καλησπέρα, επειδή το θέμα είναι μεγάλο θα ήθελα να μου πείτε σε κινητήρα tsi τι επιλογές υπάρχουν και σε τι τιμές. Έχω υπόψιν τα υγρού ψεκασμού αλλά ξεφεύγουν κάπως. Αξίζει να πάω σε αέριο ψεκασμό?
-
Η διαφορά στην τιμή είναι περί τα 600€ στο υγρό. Γλιτώνεις τη διαφορά στη κατανάλωση (στο δικό μου π.χ. καίει 18% παραπάνω σε σχέση με τη βενζίνη) ενώ στο υγρό από ότι ξέρω δεν υπάρχει. Υπολόγισε πόσα χλμ κάνεις το χρόνο να δεις πότε και εάν βγάλεις τη διαφορά.
-
παιδια οσον αφορα τις τιμες υγραεριου ας οργανωθουμε κατα τοπους , αν μαζευτουμε 30-40 ατομα και παμε για γεμισμα ισως παρουμε αλλες τιμες.
εγω μενω ανατολικη θεσσαλονικη , οποιος θελει ας στειλε π.μ. ν αρχισουμε να μαζευομαστε για θεσσαλονικη
ευχαριστω
Υγραεριοκίνηση!