-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
κοστος καυσιμου 40-45% χαμηλοτερο αποτι με βενζινη, κοστος απο 550 ευρω (κατ εμε μετριο εως κακο συστημα, τσαπατσουλικη εως κακη εγκατασταση) εως οσο θελεις. μια νορμαλ τιμη ειναι 850-950 ευρω.
Ευχαριστώ. Μια ερώτηση ακόμα. Παρατήρησα πως υπάρχουν πολλοί που κάνουν εγκατάσταση υγραερίου με εκπτωτικά κουπόνια (τύπου groupon) αξίζει; Γιατί οι εκπτώσεις είναι πολύ μεγάλες για να τις παραβλέψω. Δίνεται εγγύηση με την εγκατάσταση;
Μπα και οπιος εβαλε το μετανιωσε !! αρπα κολα δουλειες
Φίλε μου καλέ τους ισοπεδώνεις όλους τους συναδέλφους!!!!!.... δεν είναι όλοι ίδιοι!.
Μέχρι και εκείνος που βρίζαμε στο ηράκλειο, έχει εξελιχτεί πολύ. 5 ράμπες φουλ εργασίας….. εεεεεεεεεεεεε έμαθε!......Μα εξακολουθούμε και ενεργούμε ανορθόδοξα!.
1)μάρκα μοντέλο, για να δούμε πινάκες!.
2)χιλιόμετρα στο καντράν και τι εργασίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
3) χιλιόμετρα κατ’ έτος.
4)τόπος που κινείτε. Ανηφόρες φόρτωμα κλπ.Έτσι καταλήγουμε στο σλόγκαν μου!. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ……
Διάβασα και για οικονομία της τάξις των 45%.....
Νικήσαμε το αεικίνητο!!!!!.... γνωρίζουμε την θερμογόνο δύναμη των καυσίμων!. Γνωρίζουμε ότι αυτά ρυθμίζοντα εργοστασιακά για βενζίνα. κατά συνέπια υπερβάλουμε……
Μα καλοπροαίρετα και αυτό θα το εξηγήσω!. Ήμουν ντριφτάκιας και γκαζιάρεις του κερατα. Έκαιγα και στο στρώσιμο του καινούργιου μου, 9 έως 11 λίτρα βενζίνα /100κμ. Θεώρησα ότι δεν μου περισσεύουν τα χρήματα, διάβασα της αποδόσεις του οτο μου, και συμμορφώθηκα ως προς την τσέπη μου!. σήμερα 6,8/100!. Βγάλτε το ποσοστό κέρδους μου, από την συνετή πλέον οδήγηση μου. Εάν βάλω που δεν θα βάλω αέριο, σίγουρα θα έχω έξτρα κέρδος, είναι λογικό. Μα μην μου αθροίσετε το 30% της συνετής οδήγησης + 40% του αερίου, διότι το λιγότερο θα γελάσω.
Α. -
το ποσο λιγοτερο επι % κερδιζεις εχει να κανει με τον ιδιο τροπο οδηγησης και οχι με διαφορετικο, η μεση τιμη του υγραεριου στην αθηνα ειναι περιπου το 50% της τιμης βενζινης (με μικρη αποκληση +-5% αναλογα με τις τιμες των 2 καυσιμων) εχουμε 10-20% παραπανω καταναλωση με το υγραεριο οπωτε σε νουμερα η μειωση της καταναλωσεις σε χρημα ειναι 40-45%. σε καποια ευαισθητα αυτοκκινητα που δινουμε και λιγη βενζινα μαζι παμε στο 37-43% λιγοτερα χρηματα.
οποιος εχει βαλει υγραεριο και κραταγε αρχεια καταναλωσης με βενζινα πριν και με υγραεριο μετα, μπορει να το επιβεβαιωσει. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
το ποσο λιγοτερο επι % κερδιζεις εχει να κανει με τον ιδιο τροπο οδηγησης και οχι με διαφορετικο, η μεση τιμη του υγραεριου στην αθηνα ειναι περιπου το 50% της τιμης βενζινης (με μικρη αποκληση +-5% αναλογα με τις τιμες των 2 καυσιμων) εχουμε 10-20% παραπανω καταναλωση με το υγραεριο οπωτε σε νουμερα η μειωση της καταναλωσεις σε χρημα ειναι 40-45%. σε καποια ευαισθητα αυτοκκινητα που δινουμε και λιγη βενζινα μαζι παμε στο 37-43% λιγοτερα χρηματα.
οποιος εχει βαλει υγραεριο και κραταγε αρχεια καταναλωσης με βενζινα πριν και με υγραεριο μετα, μπορει να το επιβεβαιωσει.
Ηλία μου 1 λίτρο βενζίνα με 1 λίτρο αερίου, ποια σχέση θερμογόνου ενέργειας έχουν, επίσημα?.
Όσο βέβαια και το ότι αλλιώς οδηγάς με γεμάτη την τσέπη, και αλλιώς όταν φτώχυνες. Τότε δεν ψαχνόμαστε…….
Και το ότι η τιμή αερίου δεν είναι στα μισά. Και το ότι για να μην σέρνεσαι με αέριο, καταναλίσκεις ποσοτικά τουλάχιστον 20% περισσότερο αέριο, άλλοι λένε 30+ και είναι αντιπροσωπίες που έχουν μαμά κιτ!.
Σκοπός μου είναι όχι να πίσω αυτούς που το έβαλαν, μα να ενημερώσω τους επίδοξους!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
οποιος εχει βαλει υγραεριο και κραταγε αρχεια καταναλωσης με βενζινα πριν και με υγραεριο μετα, μπορει να το επιβεβαιωσει.
Ηλία μου 1 λίτρο βενζίνα με 1 λίτρο αερίου, ποια σχέση θερμογόνου ενέργειας έχουν, επίσημα?.
Όσο βέβαια και το ότι αλλιώς οδηγάς με γεμάτη την τσέπη, και αλλιώς όταν φτώχυνες. Τότε δεν ψαχνόμαστε…….
Και το ότι η τιμή αερίου δεν είναι στα μισά. Και το ότι για να μην σέρνεσαι με αέριο, καταναλίσκεις ποσοτικά τουλάχιστον 20% περισσότερο αέριο, άλλοι λένε 30+ και είναι αντιπροσωπίες που έχουν μαμά κιτ!.
Σκοπός μου είναι όχι να πίσω αυτούς που το έβαλαν, μα να ενημερώσω τους επίδοξους!.
Α.μαστορα μου, για τον λογο οτι το αεριο εχει μικροτερη θερμογονο δυναμη ανα λιτρο σε σχεση με την βενζινα γιαυτο και εχουμε την μεγαλυτερη καταναλωση 10-20%.
θερμογονος δυναμη βενζινης / λιτρο περιπου 32000kjoules
θερμογονος δυναμη lpg / λιτρο περιπου 25000kjoules
δεν μπορω να θυμηθω τα ακριβη νουμερα αλλα ειναι πολυ κοντα σε αυτα. -
Ψάχνομαι να αγοράσω φθηνό χαμάλη 1/2 έως 3/4 του τόνου. Βρίσκω αρκετά καλές ευκαιρίες σε Seat Inca kai Candy. Επειδή τα χιλιόμετρα είναι πολλά (περίπου 700-800 την εβδομάδα) και η αγορά Diesel προγραμματισμένη για 1-1,5 χρόνο αργότερα κάνω την ερώτηση:
Άσχετα αν στην πορεία τα φτύσει ο κινητήρας από φυσιολογικά αίτια...Το υγραέριο το αντέχουν αυτοί οι 1,4 κινητήρες? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ψάχνομαι να αγοράσω φθηνό χαμάλη 1/2 έως 3/4 του τόνου. Βρίσκω αρκετά καλές ευκαιρίες σε Seat Inca kai Candy. Επειδή τα χιλιόμετρα είναι πολλά (περίπου 700-800 την εβδομάδα) και η αγορά Diesel προγραμματισμένη για 1-1,5 χρόνο αργότερα κάνω την ερώτηση:
Άσχετα αν στην πορεία τα φτύσει ο κινητήρας από φυσιολογικά αίτια...Το υγραέριο το αντέχουν αυτοί οι 1,4 κινητήρες?αναλογα την κατασταση και τα χιλιομετρα τους, αν τα αυτοκινητα ειναι εισαγωγης ξανασκεψου το γιατι λογικα θα εχουν αρκετες δεκαδες ή και εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα 'κρυμμενα'
-
Ηλία δεν τα έγραψα καλά... Η κατάσταση του κινητήρα είναι το λιγότερο. Το πολύ πολύ να αλλάξω έναν ή να κάνω μία γενική (αν παίρνει).
Η ερώτηση είναι: αν αυτοί οι κινητήρες αντέχουν το αέριο, δηλαδή αν είναι συμβατοί ή θέλουν προσοχή και την βενζινούλα τους...Υπάρχει ένας κατάλογος με κινητήρες περιορισμένης αντοχής στο υγραέριο, ανήκει σε αυτούς? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ηλία δεν τα έγραψα καλά... Η κατάσταση του κινητήρα είναι το λιγότερο. Το πολύ πολύ να αλλάξω έναν ή να κάνω μία γενική (αν παίρνει).
Η ερώτηση είναι: αν αυτοί οι κινητήρες αντέχουν το αέριο, δηλαδή αν είναι συμβατοί ή θέλουν προσοχή και την βενζινούλα τους...Υπάρχει ένας κατάλογος με κινητήρες περιορισμένης αντοχής στο υγραέριο, ανήκει σε αυτούς?τα seat με συνετο οδηγημα δεν εχουν προβλημα.
-
αποφασισα να βαλω υγραεριο....στο fabia 16v 101 2001 μοτερ aub με 250.000 χλμ.
εβαλα συστημα της romano.με το που περνω το αμαξι απο το συνεργειο αναβει check engine.το παω πισω μου λεει λαθος τιμες ο αισθητηρας λ o μπροστα
(εχει αλαχτει μια φορα δεν θυμαμαι ποτε).το ρυθμιζει παλι το σβηνει.την επομενη μερα φευγω ταξιδι αναβει παλι.γνωριζοντας οτι εχω προβλημα στο θερμοστατη(επαιζε η θερμοκρασια προς τα κατω)οπου θα τον αλλαζα αφου γυρναγα απο το ταξιδι.
κανω με 46 λιτρα 320χλμ.καταναλωση 15 λιτρα στα 100.πηγα με 40 ευρω γκαζι και γυρισα με 30 ευρω βενζινα!το αμαξι χαμηλα μπουκωνει,ρεταρει και θελει αρκετο γκαζι και συμπλεκταρισμα για να ξεκινησει.
γυρναω αθηνα,αλλαζω θερμοστατη και αισθητηρα θερμοκρασιας,καθαριζω την πεταλουδα και γινεται βασικη ρυθμιση αυτης.σβηνω το chek και καθαριζω τα μπουζι τα οποια ειναι 4ακιδα brisk.τα μπουζοκαλωδια ειναι berru και εχουν 50.000klm.
βαζω 25 λιτρα και κανω 200χλμ.επεσα στα 12.5 στα 100.το chek αναβει παλι.η καταναλωση ειναι πολυ μεγαλη και παλι.
το αμαξι συνεχιζει να εχει αρυθμιες στο ρελαντι και σε βενζινη και σε γκαζι.δλδ παιξιμο στροφων 1100-800 ανεβοκατεβασμα με σταθερο ρυθμο και μετα απο λιγο ηρεμει.αυτο μου το εκανε και πριν τοποθετησω το υγραεριο.
παω στο συνεργειο το ρυθμιζει.οι τιμες στο γκαζι στα μπεκ ειναι φυσιολογικες και δεν βλεπει κατι.
την επομενη μερα,μου εσβησε η μηχανη με γκαζι στο φαναρι εντελως με την μια,χωρις ιχνος μπερδεματος η ανεβοκατεβασματος.συνεχιζω με βενζινη,κανει την κλασσικη αρυθμια και σταματαει.
το γυρναω σε γκαζι μου εσβησε αλλες 3 φορες.απο οτι καταλαβα,πανω στην αρυθμια του,πρεπει να εχει πλουσιο μειγμα να μπουκωνει και να σβηνει κατευθειαν.
παω στο τεχνικο του το λεω,και μου λεει δες αν σβηνει με βενζινη και τσεκαρε το σωληνακι υποπιεσης της πεταλουδας.αν περνει μου λεει αερα θα εχεις προβλημα.
κανω δοκιμες με βενζινη δεν εσβησε ποτε,μονο αρυθμιες.σε μια φαση αφηνω την κοπελα μου στο αμαξι με ρελαντι γκαζι,και γυρναω και μου λεει το εσβησα γιατι μου μυρισε γκαζι.
το βραδυ γυρναω απο βολτα και ανοιγωντας 4 φτανω στις 4.000 και αρχισε να μην δινει αλλο γκαζι σαν να στεγνωσε απο καυσιμο και μου αναβει chek engine.στροφαρω παλι 4 μεχρι 4000 και ανεβαζε κανονικα.
μηπως πρεπει να αλλαξω τον λ γιατι ισως μπερδευει το μιγμα?μηπως ειναι ο σωληνας της υποπιεσης και κανει προβλημα στο ρελαντι και ισως εχει πλουσιο μειγμα και σβηνει.
πηγα να βαλω υγραεριο να γλυτωσω κανενα φραγκο και μου φαινεται πρεπει να αλλαξω ολο το αμαξι μπας και δουλεψει σωστα.
-
Γυρνα το σε βενζινη μονιμα και πηγαινε στον μηχανικο σου να το φτιαξετε να δουλευει ρολοι στη βενζινη!
Υστερα θα ανακατευτεις με το υγραεριο. Αλλαξε τον λαμδα(δοκιμαστε κανενα μεταχειρισμενο αν βρειτε) δειτε τα σωληνακια υποιεσης αν τραβαει τιποτα αερα...
Ως τοτε μην κινησε με υγραεριο.. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αποφασισα να βαλω υγραεριο....στο fabia 16v 101 2001 μοτερ aub με 250.000 χλμ.
εβαλα συστημα της romano.με το που περνω το αμαξι απο το συνεργειο αναβει check engine.το παω πισω μου λεει λαθος τιμες ο αισθητηρας λ o μπροστα
(εχει αλαχτει μια φορα δεν θυμαμαι ποτε).το ρυθμιζει παλι το σβηνει.την επομενη μερα φευγω ταξιδι αναβει παλι.γνωριζοντας οτι εχω προβλημα στο θερμοστατη(επαιζε η θερμοκρασια προς τα κατω)οπου θα τον αλλαζα αφου γυρναγα απο το ταξιδι.
κανω με 46 λιτρα 320χλμ.καταναλωση 15 λιτρα στα 100.πηγα με 40 ευρω γκαζι και γυρισα με 30 ευρω βενζινα!το αμαξι χαμηλα μπουκωνει,ρεταρει και θελει αρκετο γκαζι και συμπλεκταρισμα για να ξεκινησει.
γυρναω αθηνα,αλλαζω θερμοστατη και αισθητηρα θερμοκρασιας,καθαριζω την πεταλουδα και γινεται βασικη ρυθμιση αυτης.σβηνω το chek και καθαριζω τα μπουζι τα οποια ειναι 4ακιδα brisk.τα μπουζοκαλωδια ειναι berru και εχουν 50.000klm.
βαζω 25 λιτρα και κανω 200χλμ.επεσα στα 12.5 στα 100.το chek αναβει παλι.η καταναλωση ειναι πολυ μεγαλη και παλι.
το αμαξι συνεχιζει να εχει αρυθμιες στο ρελαντι και σε βενζινη και σε γκαζι.δλδ παιξιμο στροφων 1100-800 ανεβοκατεβασμα με σταθερο ρυθμο και μετα απο λιγο ηρεμει.αυτο μου το εκανε και πριν τοποθετησω το υγραεριο.
παω στο συνεργειο το ρυθμιζει.οι τιμες στο γκαζι στα μπεκ ειναι φυσιολογικες και δεν βλεπει κατι.
την επομενη μερα,μου εσβησε η μηχανη με γκαζι στο φαναρι εντελως με την μια,χωρις ιχνος μπερδεματος η ανεβοκατεβασματος.συνεχιζω με βενζινη,κανει την κλασσικη αρυθμια και σταματαει.
το γυρναω σε γκαζι μου εσβησε αλλες 3 φορες.απο οτι καταλαβα,πανω στην αρυθμια του,πρεπει να εχει πλουσιο μειγμα να μπουκωνει και να σβηνει κατευθειαν.
παω στο τεχνικο του το λεω,και μου λεει δες αν σβηνει με βενζινη και τσεκαρε το σωληνακι υποπιεσης της πεταλουδας.αν περνει μου λεει αερα θα εχεις προβλημα.
κανω δοκιμες με βενζινη δεν εσβησε ποτε,μονο αρυθμιες.σε μια φαση αφηνω την κοπελα μου στο αμαξι με ρελαντι γκαζι,και γυρναω και μου λεει το εσβησα γιατι μου μυρισε γκαζι.
το βραδυ γυρναω απο βολτα και ανοιγωντας 4 φτανω στις 4.000 και αρχισε να μην δινει αλλο γκαζι σαν να στεγνωσε απο καυσιμο και μου αναβει chek engine.στροφαρω παλι 4 μεχρι 4000 και ανεβαζε κανονικα.
μηπως πρεπει να αλλαξω τον λ γιατι ισως μπερδευει το μιγμα?μηπως ειναι ο σωληνας της υποπιεσης και κανει προβλημα στο ρελαντι και ισως εχει πλουσιο μειγμα και σβηνει.
πηγα να βαλω υγραεριο να γλυτωσω κανενα φραγκο και μου φαινεται πρεπει να αλλαξω ολο το αμαξι μπας και δουλεψει σωστα.
πριν γινει εγκατασταση υγραεριου το αυτοκινητο πρεπει να ειναι αψογο στην βενζινα γιατι ενα αμυδρο προβλημα της βενζινας γινετε πολυ πιο εντονο με το υγραεριο, δεν σε ενημερωσε για αυτο ο εγκαταστατης σου? προχωρησε στην μετατροπη οταν εχεις τοσα προβληματα στην βενζινα? πως θα το στρωσει να δουλευει σωστα τωρα?
οπως γραφει και ο cson δουλευε το μονο βενζινα μεχρι να φτιαξεις τα προβληματα που εχεις και μετα πας για σωστη ρυθμιση υγραεριου για να δουλεψει σωστα το αυτοκινητο σου, το υγραεριο οχι μονο δεν μπορει να κρυψει προβληματα αλλα βγαζει στην φορα και αυτα που δεν γνωριζουμε. -
Επίσης τα πολυάκιδα μπουζί όλοι οι εγκαταστάτες λένε ότι είναι ακατάληλα για υγραέριο. Δεν ξέρω αν συμβάλει και αυτό.
-
Τωρα ειδα το post και πιθανον εχει ξαναναφερθει..
Αλλη η οικονομια το καλοκαιρι και αλλη τον χειμωνα γιατι για να ζεσταθει ο κινητηρας και να γυρισει σε υγραεριο θελει πιο πολυ ωρα αρα και αποσταση τον χειμωνα. Σε αυτο παιζει ρολο και το εγκατεστημενο συστημα.Εχω υγαρεριο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε 3 αμαξια
Honda CRV του 2008 το δικο μου με 10.000 χλμ μεχρι τωρα
Audi TT Turbo του 1999 και Audi TT Turbo Quatro του 2001 των παιδιων μου.
5.000 και μολις 1.000 χλμ αντιστοιχα.Στο Honda που μετραω εγω το κερδος ειναι λιγο παραπανω απο 40%.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Αλλη η οικονομια το καλοκαιρι και αλλη τον χειμωνα γιατι για να ζεσταθει ο κινητηρας και να γυρισει σε υγραεριο θελει πιο πολυ ωρα αρα και αποσταση τον χειμωνα. Σε αυτο παιζει ρολο και το εγκατεστημενο συστημα.Εχω υγαρεριο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε 3 αμαξια
5.000 και μολις 1.000 χλμ αντιστοιχα.Στο Honda που μετραω εγω το κερδος ειναι λιγο παραπανω απο 40%.
Στο honda τι συστημα εχεις? Και τι προστασια για τις βαλβιδες?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Α.μαστορα μου, για τον λογο οτι το αεριο εχει μικροτερη θερμογονο δυναμη ανα λιτρο σε σχεση με την βενζινα γιαυτο και εχουμε την μεγαλυτερη καταναλωση 10-20%.
θερμογονος δυναμη βενζινης / λιτρο περιπου 32000kjoules
θερμογονος δυναμη lpg / λιτρο περιπου 25000kjoules
δεν μπορω να θυμηθω τα ακριβη νουμερα αλλα ειναι πολυ κοντα σε αυτα.
Καλέ μου φίλε!.
Ένα αυτοκίνητο καίει 10 λίτρα /100κμ. Με κόστος 16,3.
Με αέριο θεωρητικά πάντοτε θέλει 12λ/100 κόστος 10,44.
Ο κινητήρας είναι φτιαγμένος για βενζίνα, όπου και αποδίδει το 95% λόγο αεικίνητου!.
Με αέριο λέμε ότι αποδίδει 85%, και αυτό αποδεικνύετε με το ότι ένα μέρος βγαίνει σαν άεργος ισχύς, πυρώνοντας εξαγωγές, και όχι μόνον!. Αντί για δύναμης μένει φωτιά έξω των κυλίνδρων.
Κατά συνέπεια έχουμε ένα 9% επιπλέον καύσιμο, για τον μετασχηματισμό ενέργειας.
Άρα 12Χ9%+ =13,08 Χ 0,87=11,38.
Πάμε με βενζίνα /100κμ, 10λ 16.3ε
Πάμε με αέριο /100κμ 13.08λ 12,01ε
16.3Χ20%-=13,04!.
Έτσι αποδεικνύετε ότι το κέρδος είναι 21% περίπου.
Κατά συνέπεια, στα 10000κμ βενζίνα, με αέριο έχουμε 261.6ε κέρδος!. Στα 100000κμ2616ε κέρδος.
Δεν μιλάμε για συνυπολογισμό έξτρα γρήγορα φθορών, διότι έχουμε τον top εγκαταστάτη!.
Το top kit!.
Την λαδιέρα!.
Τον συντηρητικό πελάτη!.
Έτσι πάμε στο slogan μου, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ!.
Να είσαι καλά και να έχεις δουλειά. Τα άδεια μαγαζιά, με υποψιάζουν μεν, μα μου μαυρίζουν την ψύχη……
Χρήματα και δουλειά σε όλους που το αξίζουν!.
Α. -
Τρεις λαλλούν και δυο χορεύουν. Κατ'αρχήν αυτό το 9% πως το βγάζεις; μάλλον αυθαίρετα. Αφού λες ότι η κατανάλωση είναι 20% παραπάνω σε ποσοστό, το 9% γιατί το υπολογίζεις ξανά; Την επόμενη φορά που θα πάω να γεμίσω θα πω στον βενζινά να μου βάλει και 9 % παραπάνω εξτρά από ότι μου έβαλε ήδη για την παραγωγή αυτής της έξτρα θερμότητας.
Να προσθέσω στον συλλογισμό σου και σέρβις και ειδικά μπουζί και λάδια για την λαδιέρα και ειδικά λάδια υγραερίου, και χαρτί ΚΤΕΟ με τον αυθαίρετο τρόπο που τα υπολογίζεις τα νούμερα
Κόστος κίνησης βενζίνης 16,3€
Κόστος κίνησης υγραερίου 17 €Πιο ακριβά και από βενζίνη, είδες τελικά δεν συμφέρει καθόλου πιο πολλά δίνεις για υγραέριο παρά για βενζίνη
Επειδή διαβάζουν και άνθρωποι που έχουν ήδη υγραέριο θα σου πούνε ότι η πραγματική μετρημένη οικονομία είναι ~40% .
Ναι το υγραέριο υπολείπεται σε θερμίδες από την βενζίνη αλλά η συνολική αύξηση της κατανάλωσης εξαρτάται και από την ποιότητα του συστήματος και την τεχνολογία του κινητήρα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Στο honda τι συστημα εχεις? Και τι προστασια για τις βαλβιδες?
Το εβλα σε εξουσιοδοτημενο Honda για να μην χασω 5 χρονια εγγυηση για κιβωτιο που ειναι και αυτοματο , διαφορικο και μηχανικα μερη και ειναι το North Italy Gas System NIGS αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.
Στα ΤΤ εχω βαλει το Aeb
-
Μάστορα,πραγματική μετρημένη οικονομία σε μένα(που ξέρεις πόσα χλμ κάνω το μήνα),42%.
Είναι οικονομικότερο το ρημάδι,πώς να το κάνουμε τώρα.
Καί να μου φάει το μοτέρ,άστο να το φάει,να το κεράσω και μια κόκα κόλα.
Αφού απο πέρσι στίς 1 Αυγούστου,έως φέτος την ίδια ημερομηνία κέρδισα 6.000 ευρώ,ας κάνει οτι θέλει,που δεν θα κάνει τίποτα δλδ,απλά λέμε......... -
Δεν αρνούμαι την οικονομία, κάνοντας πράξεις και ακούγοντας και πελάτες μου, συμπεραίνω….. για το κέρδος.
Μου γράψατε για τα τζαουλ και το αποδέχτηκα. Προσέθεσα το 9%, που αιτιολόγησε η Opel, για την δημιουργία νέου μοτέρ, που θα έχει απόδοση και στο αέριο!.
Άλλο η πραγματική θερμογόνος δύναμης, και άλλο οι αποδώσεις από μηχάνημα που το καίει!.
Υπάρχουν και πελάτες μου που μειλάνε για 50% οικονομία 3 τον αριθμό. Υπάρχουν και TAXI, που μου λένε για 20 έως 30% και είναι πολλοί. Μακάρι να είναι 50%, και αναμφίβολα δεν θέλετε να με κοροϊδέψετε, μα υπάρχει και ο αδιάσειστος λόγος των απλών μαθηματικών. Σίγουρα υπάρχουν και μάρκες, που έχουν εξελίξει τα μοτέρ τους και στο υγραέριο. Δεν παίρνω μεμονωμένες περιπτώσεις.
Όταν προτείνω κάτι, αναφέρω για την μέση τιμή πραγμάτωσης της εν λόγο διεργασίας!.
Δεν δικαιολογούμε, απλά επεξηγώ…….
Δεν προσπαθώ να πίσω, απλά ενημερώνω……
Και πάντα……. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, είναι παράλογο το slogan μου?. σε όλους ντε και καλά?!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν αρνούμαι την οικονομία, κάνοντας πράξεις και ακούγοντας και πελάτες μου, συμπεραίνω….. για το κέρδος.
Μου γράψατε για τα τζαουλ και το αποδέχτηκα. Προσέθεσα το 9%, που αιτιολόγησε η Opel, για την δημιουργία νέου μοτέρ, που θα έχει απόδοση και στο αέριο!.
Άλλο η πραγματική θερμογόνος δύναμης, και άλλο οι αποδώσεις από μηχάνημα που το καίει!.
Υπάρχουν και πελάτες μου που μειλάνε για 50% οικονομία 3 τον αριθμό. Υπάρχουν και TAXI, που μου λένε για 20 έως 30% και είναι πολλοί. Μακάρι να είναι 50%, και αναμφίβολα δεν θέλετε να με κοροϊδέψετε, μα υπάρχει και ο αδιάσειστος λόγος των απλών μαθηματικών. Σίγουρα υπάρχουν και μάρκες, που έχουν εξελίξει τα μοτέρ τους και στο υγραέριο. Δεν παίρνω μεμονωμένες περιπτώσεις.
Όταν προτείνω κάτι, αναφέρω για την μέση τιμή πραγμάτωσης της εν λόγο διεργασίας!.
Δεν δικαιολογούμε, απλά επεξηγώ…….
Δεν προσπαθώ να πίσω, απλά ενημερώνω……
Και πάντα……. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, είναι παράλογο το slogan μου?. σε όλους ντε και καλά?!.
Α.Γιατί δε βάζεις υγραέριο σε δικό σου αμάξι και να μας πεις τα πραγματικά σου νούμερα; Ο υπολογισμός σου είναι λάθος.
Υγραεριοκίνηση!