-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Σήμερα με αναμένω το κλιματιστικό λειτουργία κινητήρα με LPG μου έσβησε τρις φόρες σε σταματήματα σε φανάρια και στενά χωρίς να ρετάρει και κατά τα άλλα άψογη λειτουργία του κινητήρα. Σκέπτομαι καθαρισμό πεταλούδας τη άλλο μπορεί να είναι? Ακούω τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Τράβα για ρύθμιση η άλλαξε πρατήριο πολυ πλούσιο μείγμα στο ρελαντι !! ´Αλιμο έβαλες ;
-
Ο χρήστης GladiatorGr έγραψε:
Η προσφορα που πηρα ειναι ειναι 1600 ευρω και τα 2 οχηματα ολα τελειωμενα μαζι με περασμενο ΚΤΕΟ με το συστημα North Italy.Γράφω πιο πάνω τη γνώμη μου. Ότι πληρώσεις περνεις !! Δες το προσεκτικά !!
Γιατι στο χωριο μου λένε το φθηνο είναι πάντα ακριβο !! -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Σήμερα με αναμένω το κλιματιστικό λειτουργία κινητήρα με LPG μου έσβησε τρις φόρες σε σταματήματα σε φανάρια και στενά χωρίς να ρετάρει και κατά τα άλλα άψογη λειτουργία του κινητήρα. Σκέπτομαι καθαρισμό πεταλούδας τη άλλο μπορεί να είναι? Ακούω τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.το κανει μονο στο αεριο αυτο;
αν το κανει ΚΑΙ στη βενζινη κοιτα λιγο τη ντιζα.
εχει δυο ντιζες για το ρελαντι, μια χωρις και μια με AC.ειχα παλια ενα θεμα με το ΣΑΧΟ, μου αλλαξαν τη ντιζα και ολα ΟΚ
-
Οσοι μενουν Γιαννενα προσοχη. Σημερα φουλαρα στο ΕΚΟ (καινουργιο πρατηριο) κατω απ την Ελαιουσα ΕΟ Ιωαννινων Κονιτσας. Σε 42 αρα δεξαμενη μου εβαλε με τιμη 0,704 42,8 λιτρα!!!!!!!!!!!! Φωναξα τον γιο του αφεντικου και του λεω πες τον πατερα σου να ρυθμισει σωστα την αντλια γιατι σε λιγο καιρο δεν θα παταει κανεις εδω. Χαζογελαγε αλλα μαλον καταλαβε. Εγω παντως δεν ξαναπαταω
-
Το καλοκαίρι θα σας πρότεινα να μην φουλάρετε σε ώρες που θερμοκρασία είναι ψηλά γιατι κάνετε το γκάζαδικο λόγω ότι τα λίτρα που βάζει έχουν διογωοθει λόγω της ζέστης , προτιμάτε το βράδυ αργά η πολυ πρωί , μια δεξαμενη 10000 λίτρων έχει με το ίδιο καύσιμο διάφορα απο τη συστολή διαστολή μέχρι και 500 λίτρα !!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Το καλοκαίρι θα σας πρότεινα να μην φουλάρετε σε ώρες που θερμοκρασία είναι ψηλά γιατι κάνετε το γκάζαδικο λόγω ότι τα λίτρα που βάζει έχουν διογωοθει λόγω της ζέστης , προτιμάτε το βράδυ αργά η πολυ πρωί , μια δεξαμενη 10000 λίτρων έχει με το ίδιο καύσιμο διάφορα απο τη συστολή διαστολή μέχρι και 500 λίτρα !!Εξαρταται που βρισκεται η δεξαμενη του πρατηριου.Αν ειναι υπέργεια ή υπόγεια.
-
Δυο καινουρια πρατηρια που ειδα την εχουν υπεργεια.
Ειναι σε 'κλουβι' μεσα και απλα εχουν ενα σκεπαστρο απο πανω...Πριν ενα χρονο που εβαλα το αεριο, στη Λαρισα ειχε 2 γκαζαδικα.
Τωρα ειναι 5 και πολυ συντομα θα ανοιξει ενα ακομη σε πολυ κεντικο σημειο της πολης (στην ΠΕΟ)
-
Δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια. Να φανταστειτε οτι αν πχ ειχαμε 25 βαθμους στο προιον για πχ 70 λιτρα δηλαδη γυρω στα 39 κιλα, αν η θερμοκρασια αλλαζε στους 35 η διαφορα θα ηταν περιπου στα 38.5 κιλα δηλαδη μισο κιλο διαφορα. Τα λιτρα βεβαια θα ηταν τα ιδια, η πυκνοτητα αλλαζει. Οποτε ακομα και σε αυτη τη κατασταση τα λιτρα που μπαινουν στη δεξαμενη μας θα ειναι τα ιδια, απλα το βαρος θα αλλαξει λιγο, γυρω στα 1.5-2%, και φυσικα σε αναλογια θα αλλαξει και η αποδοση αφου το υγραεριο δεν εχει τη μαζα που εχουμε ρυθμισει, αλλα φανταστειτε οτι με 1.5-2% διαφορα η διαφορα αποδοσης ειναι σχεδον ασημαντη.
Μην ξεχναμε οτι αν φυσικα οι δεξαμενες ειναι υπογειες εκει η θερμοκρασια δεν μεταβαλεται σχεδον καθολου αλλα και αυτες που ειναι υπεργειες η μισο/μισο εχουν σκεπαστρα και δεν εκτιθενται αμεσα στον ηλιο. -
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Έχω ένα ford mondeo 1.8 του 2003.
Δυο μέρες τώρα ψάχνω και ρωτάω για σύστημα υγραεριοκίνησης αλλά με έχουνε μπερδέψει. Άλλοι λένε ότι δεν μπορώ να βάλω σε mondeo άλλοι το αντίθετο. Ξέρει κάποιος τι ισχύει??? Ποιο σύστημα είναι καλύτερο? Υπάρχει μάρκα allitalia που μου είπε κάποιος? Ψάχνω στην Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. -
Ο χρήστης babisgr έγραψε:
Δυο μέρες τώρα ψάχνω και ρωτάω για σύστημα υγραεριοκίνησης αλλά με έχουνε μπερδέψει. Άλλοι λένε ότι δεν μπορώ να βάλω σε mondeo άλλοι το αντίθετο. Ξέρει κάποιος τι ισχύει??? Ποιο σύστημα είναι καλύτερο? Υπάρχει μάρκα allitalia που μου είπε κάποιος? Ψάχνω στην Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.υπαρχουν κανα δυο μοτερ με αμεσο ψεκασμο σε αυτα δεν μπαινει αν δεν εχεις αμεσο ψεκασμο βαζεις αφοβα !! με λιπανση γιατι εχει θεμα με τις βαλβιδες ή με παραλληλο ψεκασμο βενζινης
-
καλησπερα παιδες...
εχω ενα daihatsu sirion 1.0 και σκεφτομαι να του βαλω υγραεριο...
η αντιπροσωπια μου ειπε 1380ευρω ολα κομπλε (+αδεια και κτεο) και τοποθετει το OSCAR-N OBD CAN με 5 χρονια εγγυηση με πνευμονα tomasetto και λαδιερα και 34lt δεξαμενη....
τι λετε?το γνωριζεται το συστημα? ειναι καλο?εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο?μπορειτε και pm....
τελος να πω οτι το αυτοκινητο χρησιμοποιηται πολυ στον ανοιχτο δρομο λογω δουλειας και προσωπικων υποχρεωσεων...
ευχαριστω πολυ..... -
Ο χρήστης babisgr έγραψε:
Δυο μέρες τώρα ψάχνω και ρωτάω για σύστημα υγραεριοκίνησης αλλά με έχουνε μπερδέψει. Άλλοι λένε ότι δεν μπορώ να βάλω σε mondeo άλλοι το αντίθετο. Ξέρει κάποιος τι ισχύει??? Ποιο σύστημα είναι καλύτερο? Υπάρχει μάρκα allitalia που μου είπε κάποιος? Ψάχνω στην Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.σε ίδιο μοτέρ ... έχω βάλει vialle bifuel. Μετά από 15.000χλμ, όλα καλά ....
-
Ο χρήστης terios2008 έγραψε:
καλησπερα παιδες...
εχω ενα daihatsu sirion 1.0 και σκεφτομαι να του βαλω υγραεριο...
η αντιπροσωπια μου ειπε 1380ευρω ολα κομπλε (+αδεια και κτεο) και τοποθετει το OSCAR-N OBD CAN με 5 χρονια εγγυηση με πνευμονα tomasetto και λαδιερα και 34lt δεξαμενη....
τι λετε?το γνωριζεται το συστημα? ειναι καλο?εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο?μπορειτε και pm....
τελος να πω οτι το αυτοκινητο χρησιμοποιηται πολυ στον ανοιχτο δρομο λογω δουλειας και προσωπικων υποχρεωσεων...
ευχαριστω πολυ.....Πολλα δεν είναι ; Δεν πας στον εισαγωγεα του συστήματος δεν θα παει πάνω απο 1000 ευρω όλα μαζι http://www.europegas.pl/gr άλλωστε νομίζω ότι αυτός θα στο τοποθετήσει έτσι και αλλιώς !!
-
Καλησπέρα σε όλους..
Μέχρι την τρίτη πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ και γκαζάς μου την έχει κοπανήσει..
Ούτε το κινητό του δεν παίζει..
Με το ΚΤΕΟ έχω μιλήσει και θα μου δώσουν παρατήρηση για να ξαναπεράσω μετά από 30 μέρες..
Το θέμα είναι πως πρέπει να βρω άλλον γκαζά, κατά προτίμηση με γνώση στο σύστημα μου ώστε να μπορεί να με καλύψει σε ενδεχόμενο πρόβλημα..
Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποιος με Tomasetto στην Θεσ/νίκη ή καλύτερα να ψάξω κάποιον που να βάζει Stag εγκέφαλο?? -
Καλησπέρα,
Εχει βάλει κανεις υγραέριο σε Chevrolet Cruze σεντάν 1600 κυβικα?
Αν ξερει καποιος ας πει (έιτε με απαντηση έιτε με Pm) αξιοπιστία, ποσα χλμ έχει κανει, προβλήματα, ποιο/που το έβαλε και τελικες τιμες εστω κατα προσσεγιση?
Ειναι για φιλο. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλησπέρα,Εχει βάλει κανεις υγραέριο σε Chevrolet Cruze σεντάν 1600 κυβικα?
Αν ξερει καποιος ας πει (έιτε με απαντηση έιτε με Pm) αξιοπιστία, ποσα χλμ έχει κανει, προβλήματα, ποιο/που το έβαλε και τελικες τιμες εστω κατα προσσεγιση?
Ειναι για φιλο.Aυτο λογικα πρεπει να φοραει τον ecotec της opel τον 16αρη. Ας κοιταξει και οπελάκηδες που αρκετοι φορανε υγραεριο.
-
Σημερα πήρα να πάρω την αδεια κυκλοφορίας του 2ου υγραεριοκίνητου αυτοκινητου μου και διαπιστωσα οτι το τμημα συγκοινωνιων Ιωαννίνων διαθέτει (επιτελους) πρασινες κανονικές καρτέλλες για να τυπωνει άδειες αυτοκινήτων. Και μάλιστα άλλαξα και την άδεια και του άλλου αυτοκινήτου που περσυ μου την είχαν δωσει σε άσπρο χαρτί εκτυπωτη!!! Οσοι έχετε ασπρη άδεια πηγαινετε να ρωτησετε για να σας την αλλάξουν με κανονική πράσινη γιατι μάλλον όλα τα τμηματα συγκοινωνιων προμηθευτηκαν.
-
οχι, θα κρατησουμε τις παλιες κι αμα κανουν καμια βλακεια με φορολογηση αερίου θα το παιζουμε βενζινοκινητοι
μου αλλαξαν τον πνευμονα επειδη ειχα ενα βουητο οταν πατουσα το γκαζι...
μολις το ανεφερα μου ειπαν να κλεισω ραντεβου για αλλαγη.20' η αλλαγη και αλλα 5' ο έλεγχος των παραμετρων στο κομπιουτερ και ειμαι ετοιμος.
σε 2 μερες κλεινω ενα χρονο.
Μολις γεμισω θα κανω μια οικονομικοτεχνικη μελετη να δουμε τι καναμε... -
Ειναι για φιλο.Κανείς?
-
Ειναι για φιλο.Ριξε 1 ματια εδω : http://www.autogasforum.gr/viewtopic.php?f=24&t=949
Αν εχει κινητηρα z16xe , εχουμε τον ιδιο. Σχεδον παντα δουλευουν αψογα με υγραεριο.
Υγραεριοκίνηση!