-
Αραγε θα υπάρξει ποτέ κανένα κίνητρο από το κράτος; Μικρότερο / πράσινο τέλος κυκλοφορίας, ελευθέρας στο δακτύλιο, κάτι,* ο,τιδήποτε*; Πώς το βλέπετε;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αραγε θα υπάρξει ποτέ κανένα κίνητρο από το κράτος; Μικρότερο / πράσινο τέλος κυκλοφορίας, ελευθέρας στο δακτύλιο, κάτι,* ο,τιδήποτε*; Πώς το βλέπετε;Γιατί να υπάρξουν όλα αυτά. Πέραν της οικονομίας στην τσέπη ούτε πιο πράσινα είναι ούτε πιο οικολογικά από ένα βενζινοκίνητο. Σε σχέση με τα πετρέλαια δεν έχεις σωματίδια αλλά και παλί δεν μπορείς να τα πείς πράσινα αφού λόγω κατανάλωσης εκπέμπουν περισσότερα αέρια θερμοκηπίου. Εγώ αναρωτιέμαι πότε θα αρχίσει να διατίθεται η Ε85 και λοιπά ,περισσότερο ή λιγότερο, βιοκαύσιμα στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αραγε θα υπάρξει ποτέ κανένα κίνητρο από το κράτος; Μικρότερο / πράσινο τέλος κυκλοφορίας, ελευθέρας στο δακτύλιο, κάτι,* ο,τιδήποτε*; Πώς το βλέπετε;
Γιατί να υπάρξουν όλα αυτά. Πέραν της οικονομίας στην τσέπη ούτε πιο πράσινα είναι ούτε πιο οικολογικά από ένα βενζινοκίνητο. Σε σχέση με τα πετρέλαια δεν έχεις σωματίδια αλλά και παλί δεν μπορείς να τα πείς πράσινα αφού λόγω κατανάλωσης εκπέμπουν περισσότερα αέρια θερμοκηπίου. Εγώ αναρωτιέμαι πότε θα αρχίσει να διατίθεται η Ε85 και λοιπά ,περισσότερο ή λιγότερο, βιοκαύσιμα στην Ελλάδα.
Αν φερουν ποτε βιοκαυσιμα στην Ελλαδα θα τα νοθευσουν και αυτα.
-
Με τι ακριβώς; Με την πιο ακριβή βενζίνη;
-
Παιδια που βρισκεται η τιμη του υγραεριου σημερα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με τι ακριβώς; Με την πιο ακριβή βενζίνη;Νεράκι;;;;
Δεν μπορεί κάτι θα βρεθεί...
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Παιδια που βρισκεται η τιμη του υγραεριου σημερα?0,655 το λιτρο στο ΙΛΙΟΝ
0,670 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
0,690 ΑΛΙΜΟΣ -
@babisv
O υπολογογιστης ταξιδιου σου λειτουργει κανονικα οταν κινησε με υγραεριο?Δηλαδη δειχνει καταναλωση?
Επισης τα ESP, antispin τα οποια κοβουν δυναμη απο τον κινητητρα κοβοντας την παροχη βενζινης ηλεκτρονικα μεσω του εγκεφαλου, λειτουργουν κανονικα με το υγραεριο?
Η χρηση Α/C δημιουργει τιποτα ανωμαλιες στην λειτουργια του κινητηρα?
Αυτα για τον babisv.Τωρα για οποιον γνωριζει,
Η αντλια βενζινης κατα την λειτουργια του υγραεριου βγαινει Off τελειως? Αν μπορει καποιος που ξερει να μας το αναλυσει λιγο τεχνικα θα του ημουν ευγνώμον... -
Ο χρήστης cson έγραψε:
@babisv
O υπολογογιστης ταξιδιου σου λειτουργει κανονικα οταν κινησε με υγραεριο?Δηλαδη δειχνει καταναλωση?
Επισης τα ESP, antispin τα οποια κοβουν δυναμη απο τον κινητητρα κοβοντας την παροχη βενζινης ηλεκτρονικα μεσω του εγκεφαλου, λειτουργουν κανονικα με το υγραεριο?
Η χρηση Α/C δημιουργει τιποτα ανωμαλιες στην λειτουργια του κινητηρα?
Αυτα για τον babisv.Τωρα για οποιον γνωριζει,
Η αντλια βενζινης κατα την λειτουργια του υγραεριου βγαινει Off τελειως? Αν μπορει καποιος που ξερει να μας το αναλυσει λιγο τεχνικα θα του ημουν ευγνώμον...Θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα νέα jeep έχουν από τους ποιο πολύπλοκους εγκεφάλους και ηλεκτρονικά για αυτό και δεν επιτρέπει η αντιπροσωπία να μπουν ούτε xenon ούτε και συναγερμούς διότι προκαλούν προβλήματα στα ηλεκτρονικά του.
Όσοι από το forum jeep patriot δοκίμασαν να βάλουν τα έβγαλαν τις επόμενες ήμερες.
Παρόλα αυτά στο δικό μου patriot μιας και είμαι ο πρώτος που τοποθέτησα υγραέριο δεν έχω μέχρι στιγμής καταλάβει να μην λειτουργεί κάτι σωστά. (στην αντιπροσωπία πάνε πολλά jeep με εγκατάσταση υγραερίου cherokee ,Wrangler, Grand cherokee κλπ. για service) Τo μόνο να πούμε αρνητικό λόγο του εγκέφαλου πήγα το αμάξι μου 4 φορές μέχρι να πιάσουν την τέλεια ρύθμιση ώστε να μην έχω πλούσιο μίγμα και να μην μου ανάβει το λαμπάκι του τσεκ.
Από την άλλη μου βγήκε σε καλό γιατί επέτυχα την καλύτερη δυνατή κατανάλωση που μπορούσα να έχω.
Επίσης ο υπολογιστής κατανάλωσης μου δείχνει κανονικά, η μόνη διάφορα είναι ότι και με βενζίνη και υγραέριο δεν μετρά σωστά . στο ταξίδι με βενζίνη κάνω τα εκατό χλμ με 9.5 έως 10 και εκείνο μου έλεγε 8,0 - 8,5 είναι δυνατόν 2400 κυβικά. Και στο υγραέριο τώρα μου λέει κάτι παραπάνω 8,8 – 9,2 ενώ μου πάει κανονικά 10 -10,5 τα εκατό χλμ. -
Τι τρυπες ανοιγονται στο αμαξι? Μπαινει πολυ τρυπανι?
Edit
μετα απο ψαξιμο στο δικτυο καταλαβα οτι ανοιγονται τρυπες στην πολλαπλη εισαγωγης για να μπουν τα μπεκ του υγραεριου. Πειτε μου οτι καθονται και ξεμονταρουν την πολλαπλη για να κανουν αυτο, ειδαλως δεν θελω να σκεφτομαι που πανε τα γρεζια....
Τρυπανε επισης λαμαρινα και πισω στο χωρο της δεξαμενης για βγουν οι σωληνες απο κατω να πανε στην μηχανη, εκει ενταξει, θελω να πιστευω οτι μονώνουν σωστα την τρυπα ωστε να μην μπαινουν νερα, αερας κτλ...Αυτα τα συμεπρασματα εβγαλα ψαχνοντας χωρις να εχω ιδεα περι τετοιων εγκαταστασεων...
Οι εμπειροι με το υγραεριο ας μας δωσουν παραπανω τεχνικες λεπτομερειες γυρω απο την εγκατασταση για το τι ακριβως γινεται.... -
Δεν υπαρχει κανενα συστημα πχ το 5ης γενια icom jtg να προσαρμοζεται πανω στα μπεκ της βενζινης?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν υπαρχει κανενα συστημα πχ το 5ης γενια icom jtg να προσαρμοζεται πανω στα μπεκ της βενζινης?
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
….και δεν είναι δυνατόν φίλε μου, και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη. Και σε καταλαβαίνω, διότι έχω ακούσει χιλιάδες σκέψεις από πελάτες μου!.
Μα η εργασία δεν διαμορφώνετε από τον απαίδευτο πελάτη, μα από τον τεχνικό και υπεύθυνο.
Antonis-team.Καταλαβαινεις τον προβληματισμο μου για την εγκατασταση και χαιρομαι για αυτο!
Παμε να βαλουμε κατι για να κανουμε λιγο οικονομια απο την κλεψια της βενζινης, αν ειναι να βαλουμε υγραεριο και ταυτοχρονα δημιουργησουμε αλλα προβληματα στον κινητηρα απο καποιο σφαλμα καλυτερα να μας λείπει.Για αυτο και ζηταω απο καποιον τεχνιτη του υγραεριου να μας εξηγησει λιγο αναλυτικα πως μπαινουνε τα μπεκ του υγραεριου και με ποιον τροπο ανοιγονται τρυπες στην εισαγωγη...
-
Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομε να βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητο μου. Μήπως έχει βάλει κανένας τώρα τελευταία για να μου πει την γνώμη του. Αλλα και αν κάποιος έχει άποψη για το θέμα πολύ ευχαρίστως θα την ακούσω.
-
Αν θες και κάποια πιο συγκεκριμένη άποψη, γράψε και τι αυτοκίνητο έχεις, πόσα km κάνεις το χρόνο, πού θα το κινείς, σε πόσον καιρό θα κάνεις απόσβεση [αν το υπολόγισες] κ.λπ.
-
στο bravo μπορω να βάλω υγραέριο ή μπαίνει σε αμάξια χωρίς τουρμπο μόνο?
σε quasqai 2λιτρο μπαίνει χωρίς πρόβλημα φαντάζομαι?
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
στο bravo μπορω να βάλω υγραέριο ή μπαίνει σε αμάξια χωρίς τουρμπο μόνο?σε quasqai 2λιτρο μπαίνει χωρίς πρόβλημα φαντάζομαι?
Σε ολα τα αμαξια γινεται η μετατροπη.
-
Παιδιά ποια η γνώμη σας; Να βάλω ή όχι υγραέριο σε VW Golf Gt 1.4 tsi ? Πιστεύετε να έχει πρόβλημα μελλοντικά ο κινητήρας; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Παιδιά ποια η γνώμη σας; Να βάλω ή όχι υγραέριο σε VW Golf Gt 1.4 tsi ? Πιστεύετε να έχει πρόβλημα μελλοντικά ο κινητήρας; Ευχαριστώτο καλυτερο ειναι να το πουλησιες και να παρεις το ιδιο σε diesel
-
Ή ακόμα καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απολύτως, εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα.
-
λίγο πιο λιανά .... plz
Υγραεριοκίνηση!