-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια ερώτηση προς τον φίλο Chaos3X: πόσες σελίδες του παρόντος θέματος πριν την αρχική σου δημοσίευση έχεις διαβάσει ?+1 Έλα ντε!
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Μια ερώτηση προς τον φίλο Chaos3X: πόσες σελίδες του παρόντος θέματος πριν την αρχική σου δημοσίευση έχεις διαβάσει ?
+1 Έλα ντε!
Για οποίους καταλαβαίνουν, έκανε μια έξυπνη ερώτηση ο φίλος μου nass Global Moderator.
Και σχολιάζοντας φιλέ, την προηγουμένη παράθεση σου συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ενόσω απαγορεύετε η διαφήμιση, επιτρέπονται τα παράπονα!!!!!!.......
Παίρνοντας θάρρος οι μηδενιστές, μηδενίζουν έμμεσα τους αντιπολιτευόμενους. Όντας ανώνυμοι, ούτε γάτα ούτε ζημιά!. Τώρα εάν αναρωτιέσαι είναι ‘αντρικό’ αυτό παιχνίδι ?. Αναμφίβολα είναι αγγλικό!……
Για τον 3Χ έχω να πω, ότι τον συμβούλεψα ανοιχτά, μα παραξενεύομαι για τον τρόπο που πορεύετε …… και αναμφίβολα δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας που να μην ξέρει τι ‘βιολί βαράω’ επαγγελματικά.
Φιλικά.
Α. -
edit [mod]
-
Ότι και να λέτε πάντως για τον dathens, έχει δίκιο σε ένα πράγμα. Η ποιότητα φαίνεται και με γυμνό μάτι. Δείτε πχ ένα καλό καρυδάκι και ένα φτηνό και θα καταλάβετε.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Για οποίους καταλαβαίνουν, έκανε μια έξυπνη ερώτηση ο φίλος μου nass Global Moderator.
Και σχολιάζοντας φιλέ, την προηγουμένη παράθεση σου συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ενόσω απαγορεύετε η διαφήμιση, επιτρέπονται τα παράπονα!!!!!!.......
Παίρνοντας θάρρος οι μηδενιστές, μηδενίζουν έμμεσα τους αντιπολιτευόμενους. Όντας ανώνυμοι, ούτε γάτα ούτε ζημιά!. Τώρα εάν αναρωτιέσαι είναι ‘αντρικό’ αυτό παιχνίδι ?. Αναμφίβολα είναι αγγλικό!……
Για τον 3Χ έχω να πω, ότι τον συμβούλεψα ανοιχτά, μα παραξενεύομαι για τον τρόπο που πορεύετε …… και αναμφίβολα δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας που να μην ξέρει τι ‘βιολί βαράω’ επαγγελματικά.
Φιλικά.
Α.Μάζεψε τον ανδρισμό σου μην τον πατήσεις κατά λάθος κρατικοδίαιτε αδειούχε επιχειρηματία-εγκαταστάτη. Εδώ ασχολούμαστε με την υγραεριοκίνηση.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ότι και να λέτε πάντως για τον dathens, έχει δίκιο σε ένα πράγμα. Η ποιότητα φαίνεται και με γυμνό μάτι. Δείτε πχ ένα καλό καρυδάκι και ένα φτηνό και θα καταλάβετε.Επειδή η ποιότητα φένεται με γυμνό μάτι δεν χρειάζεται υποβολείς και προπαγανδιστές για να διαφημιστεί. Την βλέπουμε από μόνοι μας. Επίσης η ποιότητα στην υγραεριοκίνηση δεν είναι αποκλειστικότητα ενός κιτ.
-
edit [mod]
-
Ότι και να λέτε πάντως για τον dathens, έχει δίκιο σε ένα πράγμα. Η ποιότητα φαίνεται και με γυμνό μάτι. Δείτε πχ ένα καλό καρυδάκι και ένα φτηνό και θα καταλάβετε.
Επειδή η ποιότητα φένεται με γυμνό μάτι δεν χρειάζεται υποβολείς και προπαγανδιστές για να διαφημιστεί. Την βλέπουμε από μόνοι μας. Επίσης η ποιότητα στην υγραεριοκίνηση δεν είναι αποκλειστικότητα ενός κιτ.
Δεν διαφωνούμε, απλά μια επισήμανση έκανα.
Τα 'φοράς και φεύγεις' δεν τα πίστεψα γιατί ακόμα και και ίδιου τύπου να είναι δύο κινητήρες, ποτέ δεν είναι ίδιοι.
Επέλεξα σύστημα που παρακολουθεί διαρκώς τον κινητήρα και αυτορυθμίζεται. -
Γεια στο στόμα ποιανού λες αυτου που προσπαθεί να μας πει οτι dacia και porce είναι το ιδιο πράγμα !!
Μάλλον λέω ότι η porche δεν είναι το μόνο ποιοτικό αμάξι και η μοναδική επιλογη μονόδρομος κλπ. (για να μην με ερμηνευεις όπως σε βολεύει τα εξηγω από μονος μου)
-
Επειδή η ποιότητα φένεται με γυμνό μάτι δεν χρειάζεται υποβολείς και προπαγανδιστές για να διαφημιστεί. Την βλέπουμε από μόνοι μας. Επίσης η ποιότητα στην υγραεριοκίνηση δεν είναι αποκλειστικότητα ενός κιτ.
Δεν διαφωνούμε, απλά μια επισήμανση έκανα.
Τα 'φοράς και φεύγεις' δεν τα πίστεψα γιατί ακόμα και και ίδιου τύπου να είναι δύο κινητήρες, ποτέ δεν είναι ίδιοι.
Επέλεξα σύστημα που παρακολουθεί διαρκώς τον κινητήρα και αυτορυθμίζεται.Η μόνη διαφωνία που είχαμε είναι για την λαδιέρα όπως γνωρίζεις ο καθένας με τα επιχειρηματα του και με τις παντα σεβαστές αποψεις σου. Και πάντα παίρνω σοβαρα τα σχόλια σου και τις επισημάνσεις σου. No problem
-
Thanks . Να σχολιάσω όμως τον εαυτό μου: δεν είμαι παντογνώστης. Κι εγώ μαθαίνω. Οπότε κράτα λίγο μικρό καλάθι.
Με το θέμα της λαδιέρας, έτοιμος ήμουν να κάνω ένα πείραμα, το εξής:
Να την κλείσω και να μετράω διάκενα πχ κάθε 2000 χλμ. Αλλά το φοβάμαι. Αν αρπάξουν έστω και λίγο οι έδρες, μετά δε σώζεται ούτε με λαδιέρα, ούτε με τίποτα. Sorry. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φιλε με το C4, γιατι δεν πας σε BRC που βγαινει τωρα γυρω στα 1100 (ο δικος μου τοσο ειχε παρει σε συναδελφο μου μαζι με το ΚΤΕΟ και τη χαρτουρα πριν κανα μηνα σε Spark) που κατα γενικη ομολογια ειναι απο τις καλες και σοβαρες εταιριες? Και δεν πανε και τα λεφτα σου στους βορειους 'δουλευταραδες' φιλους μας.
Εκτος και αν εχεις αποφασισει για Prins και απλως χρειαζεσαι επιβεβαιωση.
Εγω δεν εχω καμμια σχεση με BRC αλλα εχοντας βαλει πριν ενα χρονο και μετα απο σχετικη ερευνα, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος χωρις προβληματα, οπως και φιλοι και συναδελφοι που ετυχε να στειλω εκει που εβαλα εγω.
Μπορει να ειχα βαλει και Prins (που ηταν αρκετα ακριβοτερη τοτε και ετσι δεν προχωρησα) και Vialle (αν και μεχρι τοτε δεν ειχε ενα καταλληλο εργαλειο ειδικα για το αυτοκινητο μου για να ανοιξει απ'οτι καταλαβα τρυπες στην εισαγωγη) και μια δυο αλλες και παλι να ημουν απολυτα ικανοποιημενος.και εγω που εχω ενα φιλο με c4 εχει συστημα της brc και ειναι ευχαριστημενος, απλα μου ειπε οτι το συγκεκριμενο κιτ ειναι το τελευταιας γενιας brc.δεν ξερω τι διαφορες ειχε με τα προηγουμενα
-
Thanks . Να σχολιάσω όμως τον εαυτό μου: δεν είμαι παντογνώστης. Κι εγώ μαθαίνω. Οπότε κράτα λίγο μικρό καλάθι.Με το θέμα της λαδιέρας, έτοιμος ήμουν να κάνω ένα πείραμα, το εξής:
Να την κλείσω και να μετράω διάκενα πχ κάθε 2000 χλμ. Αλλά το φοβάμαι. Αν αρπάξουν έστω και λίγο οι έδρες, μετά δε σώζεται ούτε με λαδιέρα, ούτε με τίποτα. Sorry.Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα το έκανα αν και πολύ θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα. Βέβαια αν το κλείσεις τώρα ήδη οι βαλβίδες είναι επιβαρυμένες με αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα χρήση με υγραέριο.
Φίλε m@evius τα έχουμε πει με τον dathens είναι χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε. Απορώ όμως πως όλοι οι άλλοι εδώ μέσα δεν το βλέπουν όταν και οι διαχειριστές τόσο εδώ όσο και στο άλλο φόρουμ του διαγράφουν συνεχώς ποστς για διαφημιστικό περιεχόμενο...
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα το έκανα αν και πολύ θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα. Βέβαια αν το κλείσεις τώρα ήδη οι βαλβίδες είναι επιβαρυμένες με αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα χρήση με υγραέριο.
Η επιβάρυνση δεν είναι μεγάλη, αν όχι μηδενική, αλλά εν μέσω κρίσης δε μπορώ να κάνω τέτοια πειράματα.
Υπό νορμάλ συνθήκες, το να φτιαχτεί μια κεφαλή δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα και θα μαθαίναμε πραγματικά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τη λαδιέρα. Θα έβαζα μετά που λες και κάτι ωραίες έδρες που είδα με σκληρότητα 50 βαθμούς rockwell -
Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα το έκανα αν και πολύ θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα. Βέβαια αν το κλείσεις τώρα ήδη οι βαλβίδες είναι επιβαρυμένες με αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα χρήση με υγραέριο.
Η επιβάρυνση δεν είναι μεγάλη, αν όχι μηδενική, αλλά εν μέσω κρίσης δε μπορώ να κάνω τέτοια πειράματα.
Υπό νορμάλ συνθήκες, το να φτιαχτεί μια κεφαλή δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα και θα μαθαίναμε πραγματικά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τη λαδιέρα. Θα έβαζα μετά που λες και κάτι ωραίες έδρες που είδα με σκληρότητα 50 βαθμούς rockwellΓια το πιο προηγούμενο δεν θα απαντήσω ας το κάνουν οι mod έχουν μερικοί θέμα !! Απλα να πω ότι όποιος έχει μάτια βλέπει !! Εγω δεν είχα και όταν είδα αποφάσισα να μην γίνω μακακας ξανά !! Βλέπω πιο είναι ράτσας και πιο κόπρος !! και τα δυο σκυλιά είναι και τον κήπο φυλάνε !!
Ο καπακας έβαλε σκληρές έδρες στο ford μου και βαλβίδες απο στελιτη εσείς ξέρετε καλύτερα !! Μου είπε έχεις 100.000 χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς λαδιερα !!
-
Πήγα και το είδα από κοντά το Prins, όντως δείχνει πολύ ποιοτικό και η δουλειά αρκετά προσεγμένη αλλά η προσφορά με τα 1.400€ δεν μπορεί να μπεί σε δόσεις, ούτε καν έντοκες, μόνο 500€ μπροστά και τρείς άτοκες δόσεις μετά. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκλαβώσω τόσα λεφτά. Οπότε κοιτούσα στο σύστημα της BRC, το plug & drive, από την LPGas που και εμπειρία μεγάλη φαίνεται να έχουν και κάνουν και 12 άτοκες δόσεις. Κρίμα όμως γιατί τελική τιμή βγαίνει γύρω στο 1.353€ μαζί με λαδιέρα, ελάχιστα δηλαδή παρακάτω από το Prins...
Με το μάτι που είδα και τα δύο συστήματα, πιστεύω πως ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση. Τώρα στην πράξη δεν ξέρω τι κάνει το ένα και τι το άλλο. Καλά λόγια ακούγονται και για τα δύο.Οπότε τώρα η ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο σύστημα της BRC? Και γενικά τι άποψη επικρατεί για την BRC σαν εταιρία?
Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη?Υ.Γ: Όλοι επιμένουν στην λαδιέρα!
-
Ο χρήστης Chaos3X έγραψε:
Πήγα και το είδα από κοντά το Prins, όντως δείχνει πολύ ποιοτικό και η δουλειά αρκετά προσεγμένη αλλά η προσφορά με τα 1.400€ δεν μπορεί να μπεί σε δόσεις, ούτε καν έντοκες, μόνο 500€ μπροστά και τρείς άτοκες δόσεις μετά. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκλαβώσω τόσα λεφτά. Οπότε κοιτούσα στο σύστημα της BRC, το plug & drive, από την LPGas που και εμπειρία μεγάλη φαίνεται να έχουν και κάνουν και 12 άτοκες δόσεις. Κρίμα όμως γιατί τελική τιμή βγαίνει γύρω στο 1.353€ μαζί με λαδιέρα, ελάχιστα δηλαδή παρακάτω από το Prins...
Με το μάτι που είδα και τα δύο συστήματα, πιστεύω πως ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση. Τώρα στην πράξη δεν ξέρω τι κάνει το ένα και τι το άλλο. Καλά λόγια ακούγονται και για τα δύο.Οπότε τώρα η ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο σύστημα της BRC? Και γενικά τι άποψη επικρατεί για την BRC σαν εταιρία?
Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη?Υ.Γ: Όλοι επιμένουν στην λαδιέρα!
Όλοι επιμένουν στην λαδιέρα γιατί οι κινητηρες της Honda είναι από τους πλέον ευαίσθητους στο υγραέριο. Είναι σε όλες τις blacklist (για αυτό σου λέμε ότι αν διάβαζες μερικες σελίδες δεν θα ρωταγες........και απόρώ κιόλας αφού είναι στις blacklist και των 2 εταιριών που ανέφερες πως σου είπαν οι συγκεκριμενοι οτι σου βάζουν;;;;;;;;;;;;).
-
και απόρώ κιόλας αφού είναι στις blacklist και των 2 εταιριών που ανέφερες πως σου είπαν οι συγκεκριμενοι οτι σου βάζουν;;;;;;;;;;;;).και αν βαζους και ( υποθεσουμε οτι ) στο ειπαν τι εγγυησεις δινουν???
Αυτο ειχα ρωτησει κι εγω αλλα απαντηση δε πηρα - μονο εξυπναδα....
-
[quote='dathens]
Απλα να πω ότι όποιος έχει μάτια βλέπει !! Εγω δεν είχα και όταν είδα αποφάσισα να μην γίνω μακακας ξανά !! Βλέπω πιο είναι ράτσας και πιο κόπρος !! και τα δυο σκυλιά είναι και τον κήπο φυλάνε !! [quote]Εννοείς ότι έφταιγε το brc που έκαψες βαλβίδες στο ford; Η μήπως ο εγκαταστάτης; Η ο εγκαταστάτης που σου το έβαλε στο ford ενω ήταν blacklist και εσύ που δεν το έψαξες; Και δηλαδη αν έβαζες το prins θα το έσωνες; (Γιατί;; γιατί έχει καλύτερη λαδιέρα;;;;;). Τότε γιατί το έχει blacklist και η prins αν η λαδιέρα το σωνει; Μηπως τα ποιοτικά κιτ πετάνε αλλο υγραέριο στον κινητήρα; Και αν όλα αυτα ισχύουν γιατί αυτοκίνητα που φοράνε και prins έκαψαν βαλβίδες;;;;;; Ξεκαθαρισε το γιατί ετσι όπως το λες φένεται ότι εφταιγε το σύστημα η αν εννοείς ότι εφταιγε το σύστημα πες το. Εδώ ο Chaos3X ρωτάει για το Honda εγγυάσαι ότι δεν θα βγάλει ζημιά αν θα βάλει το ράτσας; Aντί να του προτείνουμε τι να βάλει μήπως να του πούμε (αν θέλουμε να τον βοηθήσουμε) ότι μπορεί ο κινητήρας του να μην είναι κατάλληλος για υγραέριο; Έτσι βοηθάνε τον κόσμο όχι μόνο πουλώντας ποιοτητα.........
-
Ο χρήστης Chaos3X έγραψε:
Μπορεις να μπεις στις ιστοσελιδες και των δυο αλλα και αλλων εταιριων και να παρεις γνωμη για την καθε εταιρια.
Οπως μπορεις φυσικα να δεις απο εκει αν το αυτοκινητο σου ειναι σε αυτες τις λιστες που δεν προτεινεται η τοποθετηση.
Υγραεριοκίνηση!