-
Εβαλα πριν απο λιγο με 0,85€ (Λαρισα)
Η πλακα ειναι οτι τοσο το ειχε και το καλοκαιρι που οι αλλοι ηταν φτηνοτεροι, αλλα και τωρα τοσο το εχει. Μαλιστα πιν κανα 2 βδομαδες το κατεβασε στο 0,84€ισως φταιει και ο ανταγωνισμος (πλεον εχουμε 5 πρατηρια εδω)
-
Eχει ανεβει η τιμη προπανιου/βουτανιου στην φορμουλα της Μεσογειου (απ'οπου καθοριζεται η τιμη εισαγωγων/εξαγωγων)
και φυσιολογικα αυτο σημαινει και αναλογη αυξηση της λιανικης τιμης, οπως περιπου γινεται με την βενζινη.
Το οτι ειναι ουτως η αλλως τσιμπημενες οι τιμες ερχεται και προστιθεται σε αυτο.
Σιγουρα και εδω υπαρχουν τοπικα καρτελ που ρυθμιζουν την τιμη αναλογα με τις αναγκες τους.
Δεν μπορει πχ να βαζω υγραεριο εξω απο την Λαμια (προς Καρπενησι) την περιοδο της Πρωτοχρονιας με 82 λεπτα και ερχομενος στην Αθηνα να βαζω με 88. -
...και με 0.906 στο Χαλανδρι...
-
0,80 o Φαρμάκης στα Γιάννενα. 5 λεπτά πάνω σε 15 μέρες. Τυχαίο;;;;; ή Υπέκυψε στους πολλούς.................
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
0,80 o Φαρμάκης στα Γιάννενα. 5 λεπτά πάνω σε 15 μέρες. Τυχαίο;;;;; ή Υπέκυψε στους πολλούς.................ή απλώς ΤΟΣΟ επρεπε να ειναι η κανονική τιμη αν συνηπολογισεις δολαρια πετρελαια κ.λ.π. κι οχι 0,906
-
Ισως και να ειναι ετσι.....
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
τις τελευταιες μερες με εχει ταραξει στη δυσλειτουργια το φιατακι, που μεχρι τωρα δεν μου ειχε κανει κανενα προβλημα.ξεκιναει, αλλαζει σε αεριο, αλλα μετα ρεταρει συχεχως,
Προχτες το πρωι ρεταριζε για καμποση ωρα ωσπου μου εσβησε και μετα καθε φορα ξεκιναγε με βενζινη αλλα μολις γυρναγε σε αεριο εσβηνε αμεσως! χωρις προηγουμενως να αναψει λαμπακι κινητηρα.
Πηγα στη δουλεια μου με βενζινη, παρκαρα στον ηλιο, και μετα που εφυγα, ολα δουλευαν κανονικα !και σημερα το απογευμα ρεταριζε, αναψε λαμπακι κινητηρα, το γυρισα εγω σε βενζινη να ζεσταθει, και μετα απο 3 λεπτα το ξαναγυρισα σε αεριο και ολα καλα.
Μου φαινεται καποια μαμακία εχουν κανει παλι με τα μειγματα.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εβαλα πριν απο λιγο με 0,85€ (Λαρισα)
Η πλακα ειναι οτι τοσο το ειχε και το καλοκαιρι που οι αλλοι ηταν φτηνοτεροι, αλλα και τωρα τοσο το εχει. Μαλιστα πιν κανα 2 βδομαδες το κατεβασε στο 0,84€ισως φταιει και ο ανταγωνισμος (πλεον εχουμε 5 πρατηρια εδω)
Σε πιόν από τους 5 έβαλες;
-
Διαβάστε εδώ και κλάψτε. Η μάλλον να κλάψουμε όλη μαζί . Η αφορμή για να φτάσει στο 1 ευρώ το L.P.G
http://www.nooz.gr/world/prova-polemou- ... o-empargko
-
κι η βενζινη τα 2... παλι θα συμφαιρει... ΑΝ γινει.....
-
Τι γίνετε όταν στο πρατήριο η αντλία δε σταματούσε στα προβλεπόμενα λίτρα(45-48) αλλά στα 50 κατόπιν δικιάς μου παρέμβασης;Όταν την έβγαλε πετάχτηκε αρκετό αέριο;;;;δεν θυμάμαι να είχε κάνει έτσι την προηγουμένη φορά.Αποφάσισα παντός από λαμπάκι να βάζω 40 λίτρα αυστηρά.
-
Απο οτι εχω καταλαβει 'σκιζεις' την πολυβαλβιδα....
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Σου απάντησα στην πίσω σελίδα.
To διαβασα και ευχαριστω.
Ειναι πιθανο δηλαδη , οι δυσλειτουργιες πουαναφερω να οφειλονται στα ΦΙΛΤΡΑ;Πολύ πιθανό. Και στις ρυθμίσεις επίσης.
Το πηγα για αλλαγη φιλτρων και ρυθμισεις στην emme gas θεσνικης. Εγινε το σερβις, Δουλευε καλα , αλλα μετα απο κανα δυο μερες ενω στο αεριο ολα δουλευουν καλα, στη βενζινη δεν μπορει με τιποτε να κρατησει ρελαντι και ουσιαστικα δεν τσουλαει γιατι η μηχανη ειναι μπουκωμενη.
Μια μερα ξεκαρφωτα, δουλευε μια χαρα και σε βενζινη και επειτα παλι τα ιδια. Να πω οτι το καλοριφερ μου δεν με ζεσταινει οπως τον προηγουμενο χειμωνα οπου και παλι ειχα αεριο, ειναι πολυ χλιαρο.
Θα ταν πρεπον να φορεσω αυτα τα μπουζι τα bosch lpg;;;
Τι θα μπορουσε να φταιει; Επισης αναγκαζομαι και χρησιμοποιω βενζινη ,λογω του προβληματος, πολυ λιγο, 1-2 λεπτα το πρωι στην εκκινηση με το αυτοκινητο ακινητο, ΠΡΟκΑΛΩ καποιο προβλημα ετσι; -
Αν και ακριβή διάγνωση δε μπορώ να κάνω εξ αποστάσεως, θα σταθώ στα εξής:
- Το καλοριφέρ σου που δεν ζεσταίνει. Από το κύκλωμα του καλοριφέρ ζεσταίνεται και ο πνεύμονας. Ίσως θέλεις εξαέρωση.
- Το ότι δεν δουλέυει σωστά στη βενζίνη. Αν δε δουλέψει σωστά εκεί, μην περιμένεις να δουλέψει σωστά στο αέριο.
- Φαίνεται ότι τα καλύτερα μπουζί βοηθάνε. Αν όμως έχεις άλλα προβλήματα, μην περιμένεις να λυθούν από τα μπουζί.
Βενζίνη θα χρησιμοποιήσεις ούτως ή άλλως. Δεν το γλιτώνεις αυτό.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
κι η βενζινη τα 2... παλι θα συμφαιρει... ΑΝ γινει.....Και το diesel ακριβότερα από τη βενζίνη για μια ακόμα φορά.
Αν γίνει, όπως πολύ σωστά λες.
-
για πόλεμο πάει η κατάσταση ούτως η άλλος...τώρα που θα έχουν και αφορμή...ποίος τους πιάνει!
-
Ρε παίδες αυτό το θεμα με τα μπουζί με απασχολει Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με το υγραέριο εδω και 11.000 χλμ. Αλλά διαβάζω για μπουζί LPG BRISK, NLG, BOSCH, κλπ. Υπάρχει λόγος να αλλάξω τα μαμά μπουζί της GM (18 ευρώ η 4άδα και κάθε 60.000 χλμ αλλαγη με βενζίνη με το αέριο θα τα αλλάξω στις 45.000 χλμ. Λένε ότι έχεις κέρδος και στην κατανάλωση με τα LPG αλλά μπορεί και να μην δουλευει σωστα όπως έχει γραφτεί και εδώ. Αξιζει, λοιπόν το ρίσκο αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτά που φοράει; Και στην τελική γιατί δεν τα προτείνει (πχ ο Θεοδώρου ή ο Φραμάκης κλπ) αφού κάνουν τόσο καλό και σου λένε κράτα τα μαμά............μήπως τρωγωμαστε με τα ρούχα μας τελικά (τουλάχιστον όσοι το κάνουν χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο). Μπορεί κάποιος να μου αποδείξει την χρησιμότητα της αντικαταστασης σε ένα 1,4-1,8 ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο με νορμαλ οδήγηση;;;;;;
-
Αφου δουλευει σωστα γιατι 'τρωγεσαι'....
Το πολυ πολυ να σου φυγει η ιδεα βγαλτα μια, δες τα σε τι κατασταση ειναι κι αναλλογως αποφασίζεις...
'Αφου δε σε γαργαλαει γιατι να το γαργαλας εσυ πρωτος'
-
Μπορεί κάποιος να μου αποδείξει την χρησιμότητα της αντικαταστασης σε ένα 1,4-1,8 ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο με νορμαλ οδήγηση;;;;;;
εγώ σε πριμέρα 1800 κ ίμπιζα 1400 όπου βάλαμε τα brisk κ έπεσε έστω λίγο η κατανάλωση, ενώ σταματήσαν τα λαμπάκια στο ίμπιζα
φίλε μου για να έχουνε βγάλει όλες οι σοβαρές εταιρίες μπουζί για Lpg κάτι γίνεται
εμένα αν μου ξανακαει κάποιος πολλαπλασιαστής τωρα που έβαλα τα brisk, θα ενημερώσω πάντως -
Λοιπόν παιδιά αισίως τα πρώτα 700km με υγραέριο είναι γεγονός. Για να μην σας κουράσω με νούμερα (τα έχω κάνει όλα λεπτομερώς μόνος μου) η μείωση σε ευρώ είναι ακριβώς 30% συμπεριλαμβανομένης και της βενζίνας με το ίδιο στυλ οδήγησης. Θα είχα παραπάνω οικονομία εάν το υγραέριο στην περιοχή μου δεν είχε 0,92 και η βενζίνα 1,74. Το σύστημα δουλεύει τέλεια (να μην το ματιάσω) η δε διαφορά λειτουργίας ανάμεσα σε γκάζι και σε βενζίνα μεδενική. Huyndai tucson 2.0 με κιτ της BRC plug&drive χωρίς λαδιέρα.
Υγραεριοκίνηση!