-
Για το vialle πάντως άκουσα πως εάν δεν το εγκαταστήσεις, δεν σου βγάζει το παραμικρό πρόβλημα
Για να σοβαρευτούμε όμως, ποιος βάζει vialle στην Θεσσαλονίκη; Ξέρω σίγουρα ότι βάζει η Subaru. Βάζει και άλλος;
Θα το βάλω και εγώ εάν και όταν δικαιωθώ στην δικαστική διαμάχη που θα έχω με τον προηγούμενο εγκαταστάτη μου.
Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία δείχνουν ότι θα δικαιωθώ. -
tartarini σε toyota avensis 2007 το σκεφτομαι ποια ειναι η γνωμη σας;
-
καλο ειναι να ελεγχετε πρωτα αυτα που λετε και μετα να τα γραφετε.και αληθεια εχεις αδεια εγκαταστατη υγραεριοκινησης
η' απλα ετσι για την πλακα 'περναμε' και υγραερια?εκτος αν ηθελες εκπτωση επειδη εισαι 'επαγγελματιας'.Στη διαθεση σου γιατι
εδω και 9 μηνες με αποκαλεις 'κλεφτη' και δυστυχως μολις τωρα ενημερωθηκα γι'αυτο. -
Ο χρήστης fokaidisp έγραψε:
καλο ειναι να ελεγχετε πρωτα αυτα που λετε και μετα να τα γραφετε.και αληθεια εχεις αδεια εγκαταστατη υγραεριοκινησης
η' απλα ετσι για την πλακα 'περναμε' και υγραερια?εκτος αν ηθελες εκπτωση επειδη εισαι 'επαγγελματιας'.Στη διαθεση σου γιατι
εδω και 9 μηνες με αποκαλεις 'κλεφτη' και δυστυχως μολις τωρα ενημερωθηκα γι'αυτο.
Καλός ήρθες στην ενότητα φίλε.
Μήπως μπορείς να μας περιγράψεις το πρόβλημα.
Ο αντίλογος φέρνει θετικά αποτελέσματα.
Antonis-team. -
Πρωτο ποσταρισμα απο τον φιλο με 'συνθηματικα' που παραθετουν σε προσωπικη διαφορα, χωρις κατι συγκεκριμενο ειναι κατι που σιγουρα δεν εξυπηρετει τους υπολοιπους εδω μεσα.
Αντωνη, με ολο το σεβασμο, δεν βλεπω τον λογο που χρειαστηκε εσυ να απαντησεις, εστω ζητωντας τα αυτονοητα.
Το θεμα μας δεν ειναι αρενα προσωπικων αντιπαραθεσεων και δεν πρεπει να το επιδιωκουμε αφου υποτιθεται αυτος που το αρχισε δεν εδωσε καν τα απαραιτητα στοιχεια για αυτο.
Εκτος και αν αναφερεται σε σενα (αυτο εσυ και αυτος το ξερουν) , αλλα και ετσι να ηταν υπαρχουν και τα pm για να διευθετηθουν τα πραγματα χωρις να χρειαζεται να κιτρινιζουμε το θεμα μας.Ας μην γινει παλι Βιετναμ. Καλα εχουμε ησυχασει.
-
Φίλε Παντελή, « τα αυτονόητα» είχα στο πίσω του μυαλού μου όταν έγραφα.
Δεν νομίζω ότι αποτίνετε ο φίλος με την πρώτη του παράθεση σε εμένα.
Με τον μόνο που ‘κοντράρισα’ είναι με τον συνάδελφο Κώστα, και μάλιστα όχι για την δουλειά, άλλα για τα διαδικαστικά. Σέβομαι την τεχνική του γνώμη που είναι μεγάλη.
Έχεις όμως αντιληφτεί, ότι δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, και αυτό είναι ίδιο του χαρακτήρα μου.
Από έναν άγνωστο, και στο πρώτο του ποστ, ακούστηκε μια μομφή. Δεν μου αρέσει να πλανάτε. Άλλωστε οι πόλεμοι, δεν γίνονται μόνον για κακό, αλλά και για την αποκατάσταση μιας αλήθειας!.
Α. -
Αντωνη μου,
ακριβως γι'αυτο που εγραψες 'Από έναν άγνωστο, και στο πρώτο του ποστ, ακούστηκε μια μομφή' δεν θα πρεπει να δινουμε συνεχεια οταν ειδικα δεν αναφερεται σε ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμενο..Ας συγκεκριμενοποιησει αυτο που θελει να πει και προς ποιον και ας απαντησει αυτος στον οποιο απευθυνεται.
-
Εδώ δεν είναι χώρος αντιπαραθέσεων, οιαδήποτε 'διαμάχη' θα 'σβηστεί' είτε με την παρέμβαση των mod είτε με την θέληση των υπολοίπων χρηστών...
-
Ο έξυπνος παραδέχεται
ο πονηρός δικαιολογείται
ο βλάκας επιμένειΜην κοιτάς πίσω, παρά μόνο όταν βάζεις όπισθεν
A. -
Αλλαζοντας προσφατα τον εγκεφαλο Icom παρατηρησα το εξης. Με τον προηγούμενο εγκεφαλο η αντλια lpg ξεκινουσε να δουλευει ακριβως ΜΕΤΑ την εκκινηση του κινητηρα με καθυστέρηση 1sec περιπου . Με τον νεο εγκεφαλο ομως η αντλια ξεκινα άμεσα με το που ξεκινα η μιζα.
Οσοι εχετε icom (αλλα και vialle μιας και εχει αντλια), ποτε μπαίνει σε λειτουργια η αντλια του lpg σε σας ? Υπαρχει χρονοκαθυστέρηση ?
Και αν παρακολουθει κανενας εγκαταστατης να ρωτησω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος εκκινησης της αντλιας ? Υπαρχει κινδυνος ζημιας στην αντλια ? -
Ειχα μια δουλεια στη ΔΝΣΗ μεταφορων Καλαματας και ειδα στο τμημα αδειοδοτησης πρατηριων επανω στο γραφειο του υπαλληλου, γνωστος καλαματιανος πρατηριουχος εχει υποβαλλει φακελο για προσθηκη lpg στο πρατηριο του.
Οποτε αυτα ειναι καλα νεα πλεον για τη μεσσηνια, αλλα και ολη την πελοποννησο, ετσι ο χαρτης διαμορφωνεται:
Πατρα-Τριπολη-Καλαματα με πρατηρια lpg -
Ωραία, λογικά σε κάνα 4μηνο θα δούμε και υγραέριο λοιπόν εν Καλάμαις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και το vialle τελικά, αν δε ρυθμιστεί σωστά, κάνει προβλήματα ε;
!!!Λογικο δεν ειναι;
Ααααααααααααααααααααχ!!!
Ένα σύστημα plug'n play ρε παιδιά!!! -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
!!!Λογικο δεν ειναι;
Ααααααααααααααααααααχ!!!
Ένα σύστημα plug'n play ρε παιδιά!!!Ποιος το λεει αυτο;
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Αλλαζοντας προσφατα τον εγκεφαλο Icom παρατηρησα το εξης. Με τον προηγούμενο εγκεφαλο η αντλια lpg ξεκινουσε να δουλευει ακριβως ΜΕΤΑ την εκκινηση του κινητηρα με καθυστέρηση 1sec περιπου . Με τον νεο εγκεφαλο ομως η αντλια ξεκινα άμεσα με το που ξεκινα η μιζα.
Οσοι εχετε icom (αλλα και vialle μιας και εχει αντλια), ποτε μπαίνει σε λειτουργια η αντλια του lpg σε σας ? Υπαρχει χρονοκαθυστέρηση ?
Και αν παρακολουθει κανενας εγκαταστατης να ρωτησω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος εκκινησης της αντλιας ? Υπαρχει κινδυνος ζημιας στην αντλια ?Εμενα φιλε μου σε vialle lpfi ξεκιναει απευθειασ με το που γυριζω το κλειδι στη θεση on.Αμεσως δηλαδη..
-
Σήμερα έβαλα το Tunap 164 στο OPEL αυτοκίνητο μου προτεινόμενο από την επίσημη αντιπροσωπεία OPEL στα Ιωάννινα. Μου είπαν ότι η opel το προτείνει για τα LPG αυτοκίνητα της και ότι κρατάει για 10.000 χλμ η πρόστασία τύπου φιλμ στις βαλβίδες.......ας ελπίσουμε ότι κάνει αυτό που λέει. Πάντως σε άσχετη συζήτηση με τεχνικό της NISSAN μου είπε οτι ανόιγοντας κινητήρα που είχε βάλει αντίστοιχο προιον για βενζίνη είχε σαν μεμβράνη σιλικόνης στα επίμαχα σημεία (πιστόνια βαλβίδες κλπ) ......Who Knows
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
!!!Λογικο δεν ειναι;
Ααααααααααααααααααααχ!!!
Εγώ;!!
Άστο, μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.
Λέω τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα σύστημα plug'n play. Να μη χρειάζεται ρυθμίσεις.
Αυτά. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
!!!Λογικο δεν ειναι;
Ααααααααααααααααααααχ!!!
Εγώ;!!
Άστο, μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.
Λέω τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα σύστημα plug'n play. Να μη χρειάζεται ρυθμίσεις.
Αυτά.Πως να καταλαβαινομαστε οταν αλλα βλεπω και αλλα διαβαζω; Διαβασα το 'ενα' ως 'ειναι'
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Και αν παρακολουθει κανενας εγκαταστατης να ρωτησω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος εκκινησης της αντλιας ? Υπαρχει κινδυνος ζημιας στην αντλια ?Στη δική μου περίπτωση, η αντλία ξεκινά αμέσως με το που πατάς μίζα. Το ίδιο γινόταν και με τον παλαιό εγκέφαλο.
΄Εως τώρα έχω διανύσει 24.000 χλμ. με υγραέριο και τα 19.000 περίπου από αυτά, με τη νέα αντλία της icom χωρίς κανένα μέχρι στιγμής πρόβλημα. -
Ο χρήστης lyggas έγραψε:
Και αν παρακολουθει κανενας εγκαταστατης να ρωτησω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος εκκινησης της αντλιας ? Υπαρχει κινδυνος ζημιας στην αντλια ?Στη δική μου περίπτωση, η αντλία ξεκινά αμέσως με το που πατάς μίζα. Το ίδιο γινόταν και με τον παλαιό εγκέφαλο.
΄Εως τώρα έχω διανύσει 24.000 χλμ. με υγραέριο και τα 19.000 περίπου από αυτά, με τη νέα αντλία της icom χωρίς κανένα μέχρι στιγμής πρόβλημα.εμένα η αντλία βενζίνης ξεκινάει με το που ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και του υγραερίου 1 sec αφότου βάλω μπροστά το αυτοκίνητο. δεν ξέρω αν είναι παλιού τύπου ή καινούργιου τύπου εγκέφαλος - αντλία. Απλά λέω ότι το icom το έβαλα 08/2009
Υγραεριοκίνηση!