-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ακομα μια ερωτηση: Το λιπαντικο που μπαινει στη δεξαμενη καυσιμου (tunap) αντικαθιστά ή συμπληρωνει τη λαδιερα;
Κραταει για αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα και ειναι (υποτιθεται;) πιο σύγχρονο τεχνολογικα.για τη λίπανση τι λετε;
αρκει το tunap;
Κατά την απλή λογική όχι.
Είναι σαν να παίρνεις μια ασπιρίνη σήμερα, και να περιμένεις να μην σε πιάσει πονοκέφαλος μεθαύριο.
Ξέρεις κανένα λιπαντικό, που να απορροφάτε από τα μέταλλα, και να αποδίδει σταδιακά σε βάθος χρόνου 10000κμ?. Να μην καίγετε, και να μην ξεβγάζετε από τα επόμενα φουlαρίσματα?.
Άσε και το αντιαισθητικό!!!!!!....... καλά να σε κυνηγά με μια σύριγμα ο γιατρός, μα και ο μηχανικός με τα βρόμικα χέρια!!!!!!..........
Ανοίγεις το καπακάκι, ρίχνεις αυτό που διάβασες τι είναι, και ξέρεις ότι ενόσω το παρακολουθείς, αυτό δουλεύει για την προστασία της τσέπης σου.
Κάθε πόσο, μα κάθε 1000κμ?, και λοιπόν?.
Οπού διαβάζω για long life αποδόσεις…. Βαστώ μικρό καλαθi.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.μαζί σουουουουοουουουουουο!!!!
-
Injection time είναι ο παλμός ψεκασμού. 11ms σημαίνει ότι η ηλεκτρονικη δίνει +12V στα μπεκάκια για 11ms ανά κύκλο περιστροφής του κινητήρα (παλιότερα ρίχνανε και 2 φορές ανά κύκλο). Δείχνει την παροχή βενζίνης προς τον κύλινδρο, άρα κατά προσέγγιση και το φορτίο του.
Καλέ μου φίλε, αυτό ήταν που ήθελα να μελετήσω στους πίνακες, ποσά χιλιοστά του δευτερόλεπτου ο κατασκευαστής του j30 ορίζει. Σκοπός μου είναι να συμβουλέψω τον φίλο μας, πως θα έχει μια αξιόπιστη προσπέραση, χωρίς να το παίζει Σουμάχερ. Ένα φτωχό μίγμα, έχει ανεπιτυχείς αποδόσεις και φθορές (αναμεταλλώσεις). Ένα πλούσιο θερμοκρασίες και υπερκαταναλώσεις άσκοπες.
Πλην όμως δεν είναι on lain μετά της 12 το Σάββατο. Δεν το γνώριζα διότι σχεδόν ποτέ δεν πάω Σάββατο. Σίγουρα και εκεί που πάω από παρασκευή, έχω άμεσο επικοινωνία με τον κεντρικό server μου, με τα tester μου, και με 4 κάμερες…. Κατά τα άλλα σίγουρα ξεκουράζομαι από το μπαλκόνι μου επάνω στην θάλασσα……
Η απόλυτη ακρίβεια χρειάζεται εξοπλισμούς που έχω περιγράψει. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι ενόσω ένα μοντέλο παράγετε σε εκατοντάδες κομμάτια με τον ίδιο τρόπο, κάτι από το στρώσιμο, κάτι από την ιδιομορφία του σερβίστα, κάτι από τα υλικά που χρησιμοποιούμε, την βενζίνα που χρησιμοποιούμε, αυτό καθίσταται σε κάτι το ελαφρά ξέχωρο από τα άλλα. Αναμφίβολα για να έχουμε τελικά θετικά αποτελέσματα, από πλευράς ρύθμισης, θα πρέπει να είμαστε σταθεροί στης συνεργασίες μας, και να της αλλάζουμε μόνον εάν κραυγαλέα αποδεικνύετε ασυνεπείς προς της υποχρεώσεις τους. Ο σωστός πελάτης με τον συνεπή και γνώστη συνάδελφο, είναι το σωστότερο δίδυμο. Παντρεύεσαι και ‘δένεις’ μαζί του. Τα ‘κέρατα’, μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ, και να πέσει παντόφλα!!!!......
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Κυρ -Αντώνη αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο βεβαίως ρίξε μια ματιά για το ζήτημα που λέγαμε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ανδρέας
-
Εχω βαλει λαδιερα,αφοτου εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου( Laguna 1.8L.) κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι ενω ρυθμιστηκε απο τον εγκαταστατη,για 4 σταγονες το λεπτο,σε ρελαντι, οταν μετα απο καποια χιλιομετρα,η μερικες μερες, βλεπω οτι δεν 'πεφτουν' 4 σταγονες το λεπτο αλλα ,αλλοτε 10,αλλοτε 3 κλπ,δηλαδη δεν κραταει την ρυθμιση για 4.Εχει καποιος σχετικη εμπειρια με λαδιερα? κ τι μοντελο?
-
Ο χρήστης charis232 έγραψε:
Εχω βαλει λαδιερα,αφοτου εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου( Laguna 1.8L.) κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι ενω ρυθμιστηκε απο τον εγκαταστατη,για 4 σταγονες το λεπτο,σε ρελαντι, οταν μετα απο καποια χιλιομετρα,η μερικες μερες, βλεπω οτι δεν 'πεφτουν' 4 σταγονες το λεπτο αλλα ,αλλοτε 10,αλλοτε 3 κλπ,δηλαδη δεν κραταει την ρυθμιση για 4.Εχει καποιος σχετικη εμπειρια με λαδιερα? κ τι μοντελο?Η ροή της λαδιέρας δεν είναι σταθερή. Εξαρτάται από τη θερμοκρασία κυρίως (το λάδι γίνεται πιο πυκνό ή πιο αραιό).
Καλό θα είναι να τη ρυθμίζεις συχνά πυκνά.Το κριτήριο για να δεις αν έχεις καλή ροή συνολικά είναι να πετύχεις να καταναλωθεί η ποσότητα λαδιού που λέει ο κατασκευαστής του λαδιού ανάλογα με την ποσότητα καυσίμου που έκαψες, δηλαδή, αν λέει 1ml ανά λίτρο καυσίμου, πρέπει στο φουλάρισμα των 50 λίτρων να έχουν φύγει περίπου 50 ml από τη λαδιέρα.
Αυτό, με λίγη παρακολούθηση θα το βρεις.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εχω βαλει λαδιερα,αφοτου εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου( Laguna 1.8L.) κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι ενω ρυθμιστηκε απο τον εγκαταστατη,για 4 σταγονες το λεπτο,σε ρελαντι, οταν μετα απο καποια χιλιομετρα,η μερικες μερες, βλεπω οτι δεν 'πεφτουν' 4 σταγονες το λεπτο αλλα ,αλλοτε 10,αλλοτε 3 κλπ,δηλαδη δεν κραταει την ρυθμιση για 4.Εχει καποιος σχετικη εμπειρια με λαδιερα? κ τι μοντελο?
Η ροή της λαδιέρας δεν είναι σταθερή. Εξαρτάται από τη θερμοκρασία κυρίως (το λάδι γίνεται πιο πυκνό ή πιο αραιό).
Καλό θα είναι να τη ρυθμίζεις συχνά πυκνά.Το κριτήριο για να δεις αν έχεις καλή ροή συνολικά είναι να πετύχεις να καταναλωθεί η ποσότητα λαδιού που λέει ο κατασκευαστής του λαδιού ανάλογα με την ποσότητα καυσίμου που έκαψες, δηλαδή, αν λέει 1ml ανά λίτρο καυσίμου, πρέπει στο φουλάρισμα των 50 λίτρων να έχουν φύγει περίπου 50 ml από τη λαδιέρα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση,αν κ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να κανω αυτην την παρακολουθηση που προτεινεις,λογω φορτου εργασιας,οσο αφορα την συχνη ρυρμιση,ειναι κατι ευκολο κ φυσικα μπορω να την κανω.Η λαδιερα μου ειναι η JLM.Παρεπιπτωντος αναφερω οτι ο εγκαταστατης μου ειπε για 4 σταγονες το λεπτο,κ απο εκει που αγορασα το λαδι που βαζουμε μεσα (JLM),μου ειπε για 8/ λεπτο.
-
Ακομα μια ερωτηση: Το λιπαντικο που μπαινει στη δεξαμενη καυσιμου (tunap) αντικαθιστά ή συμπληρωνει τη λαδιερα;
Κραταει για αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα και ειναι (υποτιθεται;) πιο σύγχρονο τεχνολογικα.για τη λίπανση τι λετε;
αρκει το tunap;
Είναι σαν να παίρνεις μια ασπιρίνη σήμερα, και να περιμένεις να μην σε πιάσει πονοκέφαλος μεθαύριο.
Ξέρεις κανένα λιπαντικό, που να απορροφάτε από τα μέταλλα, και να αποδίδει σταδιακά σε βάθος χρόνου 10000κμ?. Να μην καίγετε, και να μην ξεβγάζετε από τα επόμενα φουlαρίσματα?.
Άσε και το αντιαισθητικό!!!!!!....... καλά να σε κυνηγά με μια σύριγμα ο γιατρός, μα και ο μηχανικός με τα βρόμικα χέρια!!!!!!..........
Ανοίγεις το καπακάκι, ρίχνεις αυτό που διάβασες τι είναι, και ξέρεις ότι ενόσω το παρακολουθείς, αυτό δουλεύει για την προστασία της τσέπης σου.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αυτο το 'long life' με προβληματίζει κι εμενα.
Αν ηταν πχ με καθε γεμισμα θα το καταπινα πιο ευκολα.μυλος η υποθεση...
-
οκ, αλλα σύμφωνα με τους κατασκευαστες τους κανουν την ιδια δουλεια; ή χρειάζοναται και τα 2;
αυτο δεν καταλαβα ακομη.
- Σύμφωνα με τους κατασκευαστές λαδιέρα, θέλεις λαδιέρα.
- Σύμφωνα με την τουναπ, θες τουναπ.
- Σύμφωνα με πολλούς εγκαταστάτες υγραερίου θες λαδιέρα.
- Σύμφωνα με άλλους τόσους, δεν θες λαδιέρα.
...και πάει λέγοντας.
Αυτά που άκουσα χθες με το ακουστικό μου λένε ότι η λαδιέρα κάνει δουλειά, ησυχάζουν οι θόρυβοι.
Το βρίσκω λογικό γιατί το πάνω μέρος του κυλίνδρου δουλεύει σχεδόν χωρίς λάδι και εκεί είναι που συνήθως βρίσκεται φθορά και κάνεις ρεκτιφιέ.Όσον αφορά τις βαλβίδες, δεν έχω ασφαλή συμπεράσματα. Πιστεύω ότι θα έχω στους επόμενους μήνες.
Θέλει λαδιέρα!!!.
Τουναπ για να πρωτοτυπήσουν έστω και αμελέτητα, τουτέστιν @ρχιδι@.
Νε θέλεις λαδιέρα, σωστοί.
Δεν θέλουν λαδιέρα, θέλουν κλοτσιές….
Και πάει λέγοντας, μα η τεκμηρίωση είναι το άλφα και το ωμέγα της τεχνικές λογικής, το απόγειο της πραγματικότητας. Όλα τα άλλα είναι τεχνικοί εξτρεμισμοί. Μ@λ@κιες ανθρώπων του ύψους πινέζας, και του iq κουτόχορτου. Ας όψωνται που ο μεγάλος θεός της Ελλάδας είχε να πάει για γκόμενες, Μυΐτιδα, Ήρα, Αλκμήνη μάνα του Ηρακλή, Ευρυνόμη, Μνημοσύνη, Δήμητρα, Λητώ, Ιώ, ( χειρότερος από έμενα, chercher la femme…) και δεν είχε χρόνο να τους ρίξει έναν κεραυνό, για να σωθούν οικονομικά τα πρόβατα……Δεν θα έχεις τίποτα….. ‘ βαλε λάδι και έλα βράδυ’!!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αρκει το tunap;
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αυτο το 'long life' με προβληματίζει κι εμενα.
Αν ηταν πχ με καθε γεμισμα θα το καταπινα πιο ευκολα.μυλος η υποθεση...
Και θα ήταν σωστό, θα ήταν λογικό, μα θα ήταν χρονοβόρο. Είναι και ο λόγος που ψήνω έναν λαδά, να μου πουλήσει και έμενα, ένα φιαλίδιο που μπαίνει στην μάνικα, μα ‘ουνα φάτσα, ουνα ράτσα Κ@ΡΙΟΛΗΣ’, παίρνει ‘σκαλπ’. Τον έχω στην γωνία…… δεν πιστεύει το κέρδος στην παραγωγή και στη πώληση….. τον έχω κάνει χριστό, μα 15+ τόνους παραγγελία, με ΓΑΠ στο τιμόνι δεν σφάξαμε….
-
Ο χρήστης charis232 έγραψε:
Η ροή της λαδιέρας δεν είναι σταθερή. Εξαρτάται από τη θερμοκρασία κυρίως (το λάδι γίνεται πιο πυκνό ή πιο αραιό).
Σε ευχαριστω για την απαντηση,αν κ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να κανω αυτην την παρακολουθηση που προτεινεις,λογω φορτου εργασιας,οσο αφορα την συχνη ρυρμιση,ειναι κατι ευκολο κ φυσικα μπορω να την κανω.Η λαδιερα μου ειναι η JLM.Παρεπιπτωντος αναφερω οτι ο εγκαταστατης μου ειπε για 4 σταγονες το λεπτο,κ απο εκει που αγορασα το λαδι που βαζουμε μεσα (JLM),μου ειπε για 8/ λεπτο.
Ο στόχος όσον αφορά την ποσότητα είναι 1ml ανά λίτρο καυσίμου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι κατασκευαστές λαδιών.
-
ΥΓΡΑΕΡΙΟ - Ξηρή και ...χλωρή καύση!!! - http://www.youtube.com/watch?v=H2-1NJgt ... re=related
'λαδιέρα' και...'Ψυκτέλαιο' - http://www.youtube.com/watch?v=MtxKFP0f ... re=related
χλωρες καυσεις, 2χρονοι κινητηρες, καταστροφη του καταλυτη και του αισθητηρα λ, κλπ κλπ
καλή φαση !!!
-
###################################################################################################
Θα πίστευα περισσότερο τους κατασκευαστές των λαδιών, διότι αυτοί ξέρουν τι παράγουν, και έχουν ‘ανάγκη και κόψιμο’ να μην εκτεθούν…..
Σίγουρα έχουν δίκιο και οι κατασκευαστές των κιτ, όταν προτείνουν συγκεκριμένο λιπαντικό. διότι σίγουρα θα έχουν μιλήσει με τον λαδά τους.
ANTVNHS.
###################################################################################################Σε ευχαριστω για την απαντηση,αν κ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να κανω αυτην την παρακολουθηση που προτεινεις,λογω φορτου εργασιας,οσο αφορα την συχνη ρυρμιση,ειναι κατι ευκολο κ φυσικα μπορω να την κανω.Η λαδιερα μου ειναι η JLM.Παρεπιπτωντος αναφερω οτι ο εγκαταστατης μου ειπε για 4 σταγονες το λεπτο,κ απο εκει που αγορασα το λαδι που βαζουμε μεσα (JLM),μου ειπε για 8/ λεπτο.
Ο στόχος όσον αφορά την ποσότητα είναι 1ml ανά λίτρο καυσίμου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι κατασκευαστές λαδιών.
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
ΥΓΡΑΕΡΙΟ - Ξηρή και ...χλωρή καύση!!! - http://www.youtube.com/watch?v=H2-1NJgt ... re=related'λαδιέρα' και...'Ψυκτέλαιο' - http://www.youtube.com/watch?v=MtxKFP0f ... re=related
χλωρες καυσεις, 2χρονοι κινητηρες, καταστροφη του καταλυτη και του αισθητηρα λ, κλπ κλπ
καλή φαση !!!
Έχω απάντηση στον αρνησηματία διεξοδικά. Μπορείς να πάρεις της απαντήσεις σου….
Το παράδοξο είναι, πως είναι δυνατόν, και ενόσω οι αποδείξεις πέφτουν βροχή, και σίγουρα η λελογισμένη χρίση έχει θετικά αποτελέσματα διαχρονικά, παραθέτεις ανώνυμα (για να καταλάβουμε της προθέσεις σου).
Εγώ εκτίθεμαι παραθέτοντας, η καταξιώνομαι η πατώνω.
Και σίγουρα ζήτησα και ένα αυτοκίνητο, με την υπόθεση υδρογόνου, (παράθεση του), να το μετρήσω εμπρός τους, και παρουσία συναδέλφων καταξιωμένων, μα έκαναν ‘μόκο’……. Φαίνετε έχει αποκτήσει την φήμη του παρουσιαστή της άρνησης, αντέχει με στωικότητα της όποιες κριτικές όσο και αρνητικές χειρονομίες…… και συνεχίζει ακάθεκτα για το όποιο μεροκαματάκι…… βλέπεις φίλε τι σημαίνει αναδουλειά?!..... -
….τον ξανάκουσα. Και το αίμα ανέβηκε έτι περισσότερο στο κεφάλι μου.
Παλικάρια μου, μίλησα πότε για ψυκτόλαδο?. Πότε.
…του είπαν υπε… ρώτα και τον μπάρμπα μου το ψεύτη.
Για λιπαντικό μίλησα και αυτό εννοούσα και θα συνεχίσω να εννοώ. Δεν ψύχουμε με λάδι, μέσο της λαδιέρας, κυνηγάμε την φθορά και μόνον. Το λάδι που μαζί με το ψυκτικό (παραφλου) της μηχανής, απάγουν θερμότητα από τον κινητήρα είναι μέσα στο καρτερ. Έχει διπλή ιδιότητα. Είναι και ο λόγος που πολλές φορές χρησιμοποιούμε και ψυγεία λαδιού. Και αυτό δεν είναι ψυκτελαιο, είναι λιπαντικό.
Το ψυκτελαιο που του κόλλησε σφήνα στο κεφάλι, είναι μόνον στα AC.
Μα γίνομαι θηρίο, όταν λένε κλεφτές τους συναδέλφους, και τους συνεργαζόμενους εμπόρους. Όλοι συλλήβδην, και ο κολλημένος ψεύτης από πάνω. Συνάδελφοι όταν βάζετε λαδιέρα κατ’ αυτόν, είναι για να κονομήσετε, και να έχουν φαί τα παιδιά σας, για κάνα μήνα!!!!!.....
Το ότι πολλοί την χαρίζουν, αυτό για αυτόν δεν μετράει. Το ότι πουλιέται παντού το λάδι, και όχι μόνον στα μαγαζιά μας, για αυτόν δεν μετράει.
Το ότι είμαστε συνάδελφοι εντος και εκτός εισαγωγικών, άκου το ποιος μιλάει.
Το ίδιο μπουκάλι που έδηξε στης 28/2, το ίδιο 15/3, το έχει και το περιφέρει. Του εξασφαλίζει «διαφήμιση».
…και ρε συνάδελφοι αναρτιέμαι, εσείς δουλεύετε με μπουφάν μέχρι τα δάχτυλα?!!!!.... με φούτερ μέχρι τα δάχτυλα?!!!!.... μέσα στα λουριά και της τροχαλίες, με τα μανίκια σκουπίζει τα λάδια?. Και μετά δοκιμάζει το αυτοκίνητο…... Νεάντερνταλ καταστάσεις.
447 σελίδες ψάξιμο, 6697+1 απαντήσεις, 205394 επισκέψεις, εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα και δεν πετάμε την κάμηλο….. έχουμε εντρυφήσει μέχρι σκασμού, και ακόμη βρίσκουμε αντικείμενο να συνεχίζουμε βοηθώντας, και ο άνθρωπος παραμιλάει….
Και το αστείο, μόνον 16 θετικά σχόλια, και σίγουρα θα περιλαμβάνετε και το δικό σου… tommygan!!!.... ‘τζούφια’ τα βόλια σου φίλε εδώ μέσα, έλα μαζί μας για το καλό της τσέπης σου. Άσε αυτόν στην παρλάτα του, είναι ηθοποιός που δεν σημαίνει φως….. το 4tforum φωτίζετε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Εδώ δεν στέκονται τα ατεκμηρίωτα δόγματα….. -
δεν ξερω γιατι το θετεις προσωπικα.
Βασικα δυσκολευομαι και να παρακολουθησω αυτα που γραφεις.και πρωτα απο ολα, αυτος δεν απανταει σε σενα, για να πουμε οτι εσυ ειπες για το 'ψυκτολαδο'.
Λεει ο ανθρωπος τι εχει ακουσει κατα καιρους.Εγω το βρηκα αυτο το βιντεακι και το παρεθεσα για συζητηση.
Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και ονοματεπωνυμο εδω για να το κανω. (φαινεται για αυτο με γραφετε οταν γραφω...)Αυτος που τα λεει αυτα, τα λεει το λιγοτερο εξισου (για να μην πω περισσοτερο) επωνυμα απο οτι οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, συμπεριλαμβανομενου και εσενα.
Εχει το ονομα του, τα τηλεφωνα του, και τη φατσα του.
ποσο πιο επωνυμα να τα πει απο το να βγαινει σε βιντεο ετσι και να τα λεει?Στην τελικη παρε τον τηλεφωνο να τα πειτε εσεις που ειναι η δουλεια σας, ή απαντησε του με οποιο τροπο θες.
Εμεις ειμαστε απ'εξω και προσπαθουμε να παρουμε απλως μια ιδεα. -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
δεν ξερω γιατι το θετεις προσωπικα.
Βασικα δυσκολευομαι και να παρακολουθησω αυτα που γραφεις.και πρωτα απο ολα, αυτος δεν απανταει σε σενα, για να πουμε οτι εσυ ειπες για το 'ψυκτολαδο'.
Λεει ο ανθρωπος τι εχει ακουσει κατα καιρους.Εγω το βρηκα αυτο το βιντεακι και το παρεθεσα για συζητηση.
Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και ονοματεπωνυμο εδω για να το κανω. (φαινεται για αυτο με γραφετε οταν γραφω...)Αυτος που τα λεει αυτα, τα λεει το λιγοτερο εξισου (για να μην πω περισσοτερο) επωνυμα απο οτι οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, συμπεριλαμβανομενου και εσενα.
Εχει το ονομα του, τα τηλεφωνα του, και τη φατσα του.
ποσο πιο επωνυμα να τα πει απο το να βγαινει σε βιντεο ετσι και να τα λεει?Στην τελικη παρε τον τηλεφωνο να τα πειτε εσεις που ειναι η δουλεια σας, ή απαντησε του με οποιο τροπο θες.
Εμεις ειμαστε απ'εξω και προσπαθουμε να παρουμε απλως μια ιδεα.
Αν και σπανίως δευτερολογώ ‘κοντρακικα’…….
Εδώ είμαστε φίλοι, που ο ένας βοηθάει τον άλλο, έχουμε προσωπικές επικοινωνίες, και πολλές φορές απαντώ εδώ, όταν κρίνω ότι αυτό ενδιαφέρει την ομήγυρη.
Ενώ αυτόν τον παρακολουθείς ευχαρίστα…. Να βρίζει και να αερολογεί. Σίγουρα δεν διαβάζεις, ακούς και είναι ποιο εύκολο….. δεν χρειάζεται θρανίο, δεν είναι γράμματα.
Αυτός δεν απαντάει σε κανέναν, ούτε καν στην λογική της τέχνης και της τεκμηριώσεις. Δεν αντέχει την κριτική και τα σχόλια.
Εδώ μέσα έχουμε όλοι, δαπανήσει δεκάδες ώρες, για να βυθίσουν ενημερώσουν, λέγοντας τα προβλήματα τους, και δεχόμενοι απόψεις, που πολλές φορές διίστανται, μα στο τέλος βρίσκουν την ορθή. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ φίλε μα δεν το κατάλαβες.
Εγώ να πάρω τηλέφωνο για να του πω τι?. Αυτός δεν ξέρει να ακούει, και εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις. Γιατί αν ήξερες να διαβάζεις θα ήξερες και να γράφεις και δεν θα έγραφες εν Ίδη ξεπούπουλου άχρωμου παπαγάλου, πράγμα που τα ‘τσακάλια’ εδώ μέσα το οσμίζονται. Δεν είσαι ο πρώτος που θα έκανε κάτι τέτοιο. Τους χαλάμε την σούπα φίλε. Είμαστε δυνατοί, και συνεχώς δυνατότεροι….. και μερικές χιλιάδες έχουν την ισχύ εν τη ένωση.
Αρκετά και τέλος από εμένα.
Antonis-team.
Και μιας και το of topic μου έσπασε καρύδια, μια φίλη θέλει ένα μέχρι 1000cc, μέχρι 800ε, διαλέξτε εσείς φίλοι μου, με ΠΜ………… -
Πιωμένος είσαι ε;
-
Χωρίς λαδιέρα στο aygo? Πόσα χιλιόμετρα έχεις με υγραέριο?[/quote]
σε 5μιση μήνες έχω κάνει περίπου 14.000 χλμ. Συνολικά το αυτοκίνητο έχει παρά κάτι ψιλά 95 χιλιάδες χλμ.
Μπάη δε γουέη, πρίν κανα μήνα έκανα το σέρβις των 90.000 στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Toyota που πηγαίνω και ο υπεύθυνος μηχανικός μου είπε (και τις 5 φορές που τον ρώτησα κατά την διάρκεια της κουβέντας μας...) να 'μήν το φοβάμαι', λόγω υλικών κατασκευής εξαρτημάτων κινητήρα...
Επίσης, πρίν κανα μήνα έλαβα ένα sms από την Toyota Ουστριας (εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Δράμας - Καβάλας) ότι πλέον μπορούν να μετατρέψουν το aygo μου σε υγραέριο...
Ξανα ρώτα με σε 5 χρονάκια οπότε θα έχω ξεπεράσει τις 130 χιλιάδες χλμ με υγραέριο. Αν δεν μας προλάβει ο ιατροδικαστής βεβαίως βεβαίως
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Γεια σου συν-αυτοκίνητε
Τι σύστημα έχεις στο αυγό; Λαδιέρες κλπ; Προβλήματα; Κατανάλωση;Εταιρεία : Stargas
Μοντέλο: Polar Injection System (Polar.i.s.)
Λαδιέρα : Όχι
Κατανάλωση : ~ + 5% (ανάλογα το πρατήριο )
Προβλήματα : Έλάχιστη απώλεια ισχύος, αισθητή όμως για αυτοκίνητο με μόλις 70 ίππους και ενοχλητική...
Κόστος : 1.560 ευρώ
Απόσβεση σε 5 μήνες : ~ 500 ευρώΤουρκικό δεν είναι αυτο ; Πολλα δεν έδωσες νομίζω στον πειραιά τα βάζουν με 1000 1100 ευρω με ΦΠΑ με λαδιερα άκουσα ότι είναι πολυ εύκολο στην τοποθέτηση του !!
made in Italy. Τουλάχιστον το ... προσπέκτους
-
Ο χρήστης kostas289 έγραψε:
σε 5μιση μήνες έχω κάνει περίπου 14.000 χλμ. Συνολικά το αυτοκίνητο έχει παρά κάτι ψιλά 95 χιλιάδες χλμ.
Μπάη δε γουέη, πρίν κανα μήνα έκανα το σέρβις των 90.000 στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Toyota που πηγαίνω και ο υπεύθυνος μηχανικός μου είπε (και τις 5 φορές που τον ρώτησα κατά την διάρκεια της κουβέντας μας...) να 'μήν το φοβάμαι', λόγω υλικών κατασκευής εξαρτημάτων κινητήρα...
Επίσης, πρίν κανα μήνα έλαβα ένα sms από την Toyota Ουστριας (εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Δράμας - Καβάλας) ότι πλέον μπορούν να μετατρέψουν το aygo μου σε υγραέριο...
Ξανα ρώτα με σε 5 χρονάκια οπότε θα έχω ξεπεράσει τις 130 χιλιάδες χλμ με υγραέριο. Αν δεν μας προλάβει ο ιατροδικαστής βεβαίως βεβαίως
Να στείλω του μηχανικού τις παλιές μου βαλβίδες δώρο να τις κρεμάσει στον τοίχο;
Θα σου πρότεινα να ανοίξεις καπάκι και να μετρήσεις διάκενα σε λίγο καιρό. Τουλάχιστον εγώ, το μόνο που εμπιστεύομαι πλέον σ'αυτό το θέμα είναι το φίλερ.
Υγραεριοκίνηση!