Ο χρήστης tommygun έγραψε:
δεν ξερω γιατι το θετεις προσωπικα.
Βασικα δυσκολευομαι και να παρακολουθησω αυτα που γραφεις.
και πρωτα απο ολα, αυτος δεν απανταει σε σενα, για να πουμε οτι εσυ ειπες για το 'ψυκτολαδο'.
Λεει ο ανθρωπος τι εχει ακουσει κατα καιρους.
Εγω το βρηκα αυτο το βιντεακι και το παρεθεσα για συζητηση.
Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και ονοματεπωνυμο εδω για να το κανω. (φαινεται για αυτο με γραφετε οταν γραφω...)
Αυτος που τα λεει αυτα, τα λεει το λιγοτερο εξισου (για να μην πω περισσοτερο) επωνυμα απο οτι οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, συμπεριλαμβανομενου και εσενα.
Εχει το ονομα του, τα τηλεφωνα του, και τη φατσα του.
ποσο πιο επωνυμα να τα πει απο το να βγαινει σε βιντεο ετσι και να τα λεει?
Στην τελικη παρε τον τηλεφωνο να τα πειτε εσεις που ειναι η δουλεια σας, ή απαντησε του με οποιο τροπο θες.
Εμεις ειμαστε απ'εξω και προσπαθουμε να παρουμε απλως μια ιδεα.
Αν και σπανίως δευτερολογώ ‘κοντρακικα’…….
Εδώ είμαστε φίλοι, που ο ένας βοηθάει τον άλλο, έχουμε προσωπικές επικοινωνίες, και πολλές φορές απαντώ εδώ, όταν κρίνω ότι αυτό ενδιαφέρει την ομήγυρη.
Ενώ αυτόν τον παρακολουθείς ευχαρίστα…. Να βρίζει και να αερολογεί. Σίγουρα δεν διαβάζεις, ακούς και είναι ποιο εύκολο….. δεν χρειάζεται θρανίο, δεν είναι γράμματα.
Αυτός δεν απαντάει σε κανέναν, ούτε καν στην λογική της τέχνης και της τεκμηριώσεις. Δεν αντέχει την κριτική και τα σχόλια.
Εδώ μέσα έχουμε όλοι, δαπανήσει δεκάδες ώρες, για να βυθίσουν ενημερώσουν, λέγοντας τα προβλήματα τους, και δεχόμενοι απόψεις, που πολλές φορές διίστανται, μα στο τέλος βρίσκουν την ορθή. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ φίλε μα δεν το κατάλαβες.
Εγώ να πάρω τηλέφωνο για να του πω τι?. Αυτός δεν ξέρει να ακούει, και εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις. Γιατί αν ήξερες να διαβάζεις θα ήξερες και να γράφεις και δεν θα έγραφες εν Ίδη ξεπούπουλου άχρωμου παπαγάλου, πράγμα που τα ‘τσακάλια’ εδώ μέσα το οσμίζονται. Δεν είσαι ο πρώτος που θα έκανε κάτι τέτοιο. Τους χαλάμε την σούπα φίλε. Είμαστε δυνατοί, και συνεχώς δυνατότεροι….. και μερικές χιλιάδες έχουν την ισχύ εν τη ένωση.
Αρκετά και τέλος από εμένα.
Antonis-team.
Και μιας και το of topic μου έσπασε καρύδια, μια φίλη θέλει ένα μέχρι 1000cc, μέχρι 800ε, διαλέξτε εσείς φίλοι μου, με ΠΜ…………