-
Ακόμα και αν αυτά τα €150 το μήνα πέσουν στα €100 (ακριβαίνει και το υγραέριο...), έχει νόημα η απόσβεση σε 40 μήνες ?
Πολύ σωστά γράφεις φίλε μου.
Και συμπληρώνω, ότι η εγκατάσταση γίνετε σε αυτοκίνητα, που είναι σχεδιασμένα, να καίνε άλλο καύσιμο, με της συνέπιες που γράφονται στην ενότητα…. Πρέπει και αυτό να συνυπολογίζετε, όταν μιλάμε για απόσβεση.Τα μικρά κυβικά, με της μικρές καταναλώσεις, είναι άσκοπο να τα πειράζουμε.
Τα μεγάλα κυβικά, ενόσω πτωχεύσαμε, ενόσω μας μικραίνουν το αφορολόγητο, ενόσω θεωρείτε τεκμήριο πλουτισμού, ενόσω πληρώνουν τεράστιο σήμα, ενόσω πληρώνουν εξτρά εισφορά είτε το κουνάμε είτε όχι, μήπως πρέπει να ψάξουμε τρόπο να το ‘πετάξουμε’ από της πλάτες μας?.
Τι φόντο βελτιώσεως υπάρχει μετά τα χθεσινά έκτροπα εντός βουλής από τους 300 βολεψάκιδες. Χειροκροτούσαν, που θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι, οι 150 τόσοι, + τον κολοτούμπα, + τον γυναικείο κακοδεμένο μπόγο. Που ο μόνος ανοιχτομάτης εκεί μέσα, είναι αυτός που έχει χάσει τα ματάκια του, που ψήφισε ‘ κατά συνείδηση’, και όχι με σκατά συνείδηση.
Και θα αντιμετωπιστούμε σαν άνθρωποι με ανάγκες και υποχρεώσεις, όταν ο τρόπος αντιμετώπισης μας είναι ο γνωστός από χτες τρόπος?. Μαζευόμαστε πολλοί, σχεδόν όλοι, και διαμαρτυρόμαστε για την φτώχια που μας υποβάλουν, για τα ίδια τους συμφέροντα, και προβοκάρουν, στέλνοντας μας κατά εκατοντάδες στα νοσοκομεία. Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει τρόπος μακρόπνοος, να βελτιώσουμε της συνθήκες διαβιώσεις μας?.
Και έστω ότι δεν αυξηθούν τα καύσιμα καθόλου, που θα αυξηθούν, θα έχουμε δουλεία να πληρώνουμε?.
Φόρο επί των ακαθαρίστων. Δεν τους ενδιαφέρει τι έξοδα έχω…….
Εισφορά επί του άκαιρου άδικου ληστρικού φόρου.
Πόσοι θα αντέξουν?. Πόσα λουκέτα ακόμη θα μπουν και δεν θα ανοίγουν το πρωί?.....
Και οι εργαζόμενοι σε αυτά τα λουκέτα τι θα γίνουν?.
Είναι καιρός για επένδυση σήμερα?..... σε μια χώρα που κλαίει η ψυχή της από χτες, ακόμα περισσότερο από ότι έκλαιγε?.
Και Ο… του παραλογισμού γέννημα, την ώρα που από επί τόπου, η από την τηλεόραση κλαίγαμε, εδώ μέσα έψαχναν ορισμένοι για πεντάρες…… αντί να……
…να περιμένετε να πέσει η τιμή των καυσίμων, με διαταγή των «…λεφτά υπάρχουν..» «θα γίνουν αυξήσεις πλέον του τιμαρίθμου…» «μαζί τα φάγαμε…» «… η το μνημόνιο η τα τανξ…»…… και τα τανξ ήρθαν χτες. Πάνω από 700 τραυματίες, πεινασμένοι άνεργοι, εξουθενωμένοι συνταξιούχοι…
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ακόμα και αν αυτά τα €150 το μήνα πέσουν στα €100 (ακριβαίνει και το υγραέριο...), έχει νόημα η απόσβεση σε 40 μήνες ?
Τι φόντο βελτιώσεως υπάρχει μετά τα χθεσινά έκτροπα εντός βουλής από τους 300 βολεψάκιδες. Χειροκροτούσαν, που θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι, οι 150 τόσοι, + τον κολοτούμπα, + τον γυναικείο κακοδεμένο μπόγο. Που ο μόνος ανοιχτομάτης εκεί μέσα, είναι αυτός που έχει χάσει τα ματάκια του, που ψήφισε ‘ κατά συνείδηση’, και όχι με σκατά συνείδηση.
Α.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..... ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΤΑ ΠΥΡΑ!
-
- τον γυναικείο κακοδεμένο μπόγο.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ κε ΑΝΤΩΝΗ!!!!
-
Αν ολοι οσοι διαθετουν αυτοκινητα 2λιτρα και πανω καταθεσουν πινακιδες, κατι που δυστυχως πλεον θα επιβληθει ακουσια για παρα πολλους απο εμας, θα καταλαβουν τι θα χασουν πολυ γρηγορα.
Με ηδη την αγορα καυσιμων πεσμενη αρκετα ητοι λιγωτεροι φοροι για το κρατος, αν σταματησουν να κυκλοφορουν και τα 'μεγαλα' αυτοκινητα που εχουν και μεγαλυτερη καταναλωση, αυτη η περαιτερω απωλεια εσοδων μεσω φορου καυσιμων αλλα και απο μη πληρωμη τελων θα ειναι ακομα πιο οδυνηρη.
Αλλα γιατι να ανησυχουν αυτοι?
Θα επιβαλλουν μια επιπλεον εισφορα στους μισθους και στις συνταξεις, οσο δηλαδη ακομα θα υπαρχουν μισθωτοι και συνταξιουχοι, και θα το ισοφαρισουν το θεμα.
Ασε που αυτοι οι τσαμπατζηδες κυβερνητικοι θα εχουν το προνομιο να κυκλοφορουν σε αδειους δρομους με δικα μας εξοδα, οπως ακριβως γινοταν στα ανατολικου μπλοκ καθεστωτα!
Το ιδεολογικο τειχος επεσε στο Βερολινο αλλα το οικονομικο τειχος τωρα αρχιζει και χτιζεται στις υπο πτωχευση περιφερειακες χωρες της ευρωζωνης.Στη βουλη εχτες μονο κορδελα δεν κοψανε για τα εγκαινια, γιατι απο χειροκροτηματα αφθονα.
-
σημερα εβαλα και στο 2ο αμαξι, το μεγαλο.
Ωραιος συγχρονισμος, πανω που μπηκε η αυξηση.Και βεβαια θα κραξω κι εγω τους απατεωνες που τοσο καιρο που επεφταν οι τιμες, απο τα 80 λεπτα δεν επεσαν, αλλα σημερα αμεσως βαλανε το καπελο. Αλητες...
Τουλαχιστον γλιτωσα οριστικα απο τη βενζινα.
Μερικες σκεψεις για την υγραεριοκινηση αλλα και για τα αλλα που ακουστηκαν:
1ον
ναι και στα μικρα θα βαλουμε υγραεριο. Αφου βρισκω να βαλω και με 1000Ε και με 800Ε, σιγα μη δεν βαλω. (Ασχετα που εβαλα με περισσοτερα αλλου για να κρατησω το υπολοιπο εγγυησης που ειχα)
Ο ανταγωνισμος μπορει να μη δουλευει στα πρατηρια, αλλα στις εγκαταστασεις δουλευει.
Και στα @@ μου αμα κρατησει 200.000χλμ αντι για 400.000.
Εγω δεν ειμαι ταριφας και στα 150.000χλμ το πολυ θα το εχω πεταξει.Και ουτε θα κατσω να σκασω να υπολογιζω αν θα κανω αποσβεση σε 1 χρονο ή σε 2 ή σε 3.
Και η ψυχικη μου υγεια, καθε φορα που φουλαρω με 25Ε και με 35Ε αντι για 50 και 70 (σε μικρο και μεγαλο),
ειναι μεγαλο κερδος για μενα, και αμεσο. Γλιτωνω λιγακι περισσοτερο το καρδιακο και το εγκεφαλικο.2ον
Σωστα, πιο μεγαλοι μ@λ@κες απο αυτους που εχουν τζιπ και SUV και πανε και βαζουν υγραεριο δεν υπαρχουν.
Φιλε τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κλους.
Αλλα η Ελλαδα ειναι η χωρα του μλακα, του ψωνιου και του επιδειξια.
Ξερω αφεντικο που κυκλοφορει με Κορολακι, και ο υπαλληλος του ο ψωμολυσσας χρεωθηκε 15 δανεια για να παρει Μερσεντες...
Για να μην πω για τον αλλο τον αρχιμλκα, που ποσταρατε εδω, που εκανε μετατροπη σε BMW 856ξερωγωτι, και μεινανε οι Εγγλεζοι που ηρθαν να το δουνε αφωνοι.3ον.
Βλεπω ολους να κραζουν αποκλειστικα το χτεσινο και μου αναβουν τα λαμπακια.
Τι λετε ρε? Χτες ειναι που αλλαξε σελιδα η Ελλαδα?
Ή 20-30 χρονια στη σειρα απο την ανικανοτητα και την λαμογια ολων.Το χτεσινο ηταν απλως το φυσικο επακολουθο.
Οταν τα ταμεια ειναι αδεια, πως θα πληρωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις της 1η Ιουλιου, αν δεν παρεις δανειο?
και πως θα παρεις δανειο αν δεν συμφωνησεις σε οτιδηποτε σου πουν οι δανειστες σου?Να τους βρισετε λοιπον και τον ΓΑΠ και τους χοντρους τους νυν και τον χοντρο τον πρωην και ολους τους εργατοπατερες και τους λαοπλανους,
αλλα να τους βρισετε για αυτα που εκαναν και αυτα που δεν εκαναν ολα τα προηγουμενα χρονια (μειον στην αναπτυξη, συν στη ρεμουλα και τους διορισμους και τη φοροδιαφυγη)Αλλα να τους βριζεις μονο για το μεσοπροθεσμο, που ειναι κινηση φορσέ, μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.
Εκτος αμα εισαστε της λογικης, δε θελουμε αλλο δανειο, ξεχαστε μισθους και συνταξεις απο αυριο, κλεινουμε τραπεζες για καμμια 20αρια μερες μεχρι να τυπωσουμε δραχμες, να γινει λιγο της πουτνς, και μετα να γινει της Κουβας.Αμα ειναι ετσι μεσα κι εγω, μαζι με τον τυφλο τον 'ανοιχτοματη', να αναψουνε λιγο τα αιματα, γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι.
-
Ηταν και τα διέγραψα...
-
Τελος του 2011 νεα ΜΕΤΡΑ!!!! Νεοι φοροι!!!Παει καπου το μιαλο σας τωρα που τα ΛΑΜΟΓΙΑ εβαλαν χερι στο lpg???? μακαρι να βγω ψευτης ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΩΡΤΗ
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
1ον
ναι και στα μικρα θα βαλουμε υγραεριο.
...
Και ουτε θα κατσω να σκασω να υπολογιζω αν θα κανω αποσβεση σε 1 χρονο ή σε 2 ή σε 3.
Και η ψυχικη μου υγεια, καθε φορα που φουλαρω με 25Ε και με 35Ε αντι για 50 και 70 (σε μικρο και μεγαλο),
ειναι μεγαλο κερδος για μενα, και αμεσο. Γλιτωνω λιγακι περισσοτερο το καρδιακο και το εγκεφαλικο.2ον
Σωστα, πιο μεγαλοι μ@λ@κες απο αυτους που εχουν τζιπ και SUV και πανε και βαζουν υγραεριο δεν υπαρχουν.στο 1ο είσαι καλος.
στο 2ο μάλλον βγήκες οφσάιτ και κλότσησες και τη μπαλα εξω ---> κόκκινη καρτα.
γιατι να μη βαλουν αεριο οι κατοχοι SUV;
αν εννοεις για κανεναν με καγιεν πιθανον να συμφωνησω (χωρις τον χαρακτηρισμο)
Αλλα για τα 'ταπεινα' ΣΟΥΒ τι σε πειραζει;
Οπως λες και παραπανω, και να τα'χει ο αλλος γιατι να τα χαριζει στο κρατος με τις βενζίνες;Οσο περισσοτερο καιει ενα αυτοκινητο, τόσο πιο επιβεβλημενη κρινεται η χρηση αερίου
-
@ Dimitris_TL
δεν ξερω, εσυ που το εχεις μελετησει το θεμα να μας πεις.
Αλλα να το λες ξεκαθαρα για να το ξερουμε, πτωχευση εδω και τωρα και επιστροφη στη δραχμη.
Πες το ετσι, κι εγω μαζι σου θα ειμαι.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
1ον
...
Και ουτε θα κατσω να σκασω να υπολογιζω αν θα κανω αποσβεση σε 1 χρονο ή σε 2 ή σε 3.
Σωστα, πιο μεγαλοι μ@λ@κες απο αυτους που εχουν τζιπ και SUV και πανε και βαζουν υγραεριο δεν υπαρχουν.στο 1ο είσαι καλος.
Οπως λες και παραπανω, και να τα'χει ο αλλος γιατι να τα χαριζει στο κρατος με τις βενζίνες;Οσο περισσοτερο καιει ενα αυτοκινητο, τόσο πιο επιβεβλημενη κρινεται η χρηση αερίου
γιατι οι περισσοτεροι που εχουνε τετοια τζιπ και suv τα εχουνε παρει για την μοστρα κι οχι γιατι εχουν αναγκη την 4κινηση και τα υπολοιπα.
Ρε φτωχομπινε, αν δεν βγαινεις, παρε απλο αμαξακι, αλλα τοτε πως θα πουλησεις μουρη ε?Ασχετα βεβαια αν καποιοι τα εχουνε και τα φραγκα.
Ξερω τυπισσες που ξεκιναγανε να πανε με το Καγιεν και τα χρυσαφικα τους, στο γιατρο του ΤΕΒΕ να τους γραψει στο βιβλιαριο τις ασπιρινες... -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
1ον
...
γιατι οι περισσοτεροι που εχουνε τετοια τζιπ και suv τα εχουνε παρει για την μοστρα κι οχι γιατι εχουν αναγκη την 4κινηση και τα υπολοιπα.
Ρε φτωχομπινε, αν δεν βγαινεις, παρε απλο αμαξακι, αλλα τοτε πως θα πουλησεις μουρη ε?Ασχετα βεβαια αν καποιοι τα εχουνε και τα φραγκα.
Ξερω τυπισσες που ξεκιναγανε να πανε με το Καγιεν και τα χρυσαφικα τους, στο γιατρο του ΤΕΒΕ να τους γραψει στο βιβλιαριο τις ασπιρινες...Μα πως να το πουλήσει το σουβ(ενίρ) που δεν πουλιέται πάνω από 3 χιλιάρικα και ένα μικρό της προκοπής κάνει από 6-7 χιλιάδες και πάνω???
Άντε, κανένα χρόνο ακόμα και μετά θα γεμίσουν σουβ(ενίρ) χωρίς πινακίδες οι δρόμοι.
Α, ξέχασα:
- BMW 520 και βάλε του 2002-2005 πωλείται 3500.
- Tουοτα αυγό του 2005-2007 πελείται 6-8 χιλιάδες.
Μόνο στην Ελλάδα
-
Πέρα από την ειρωνία και τα κακά σχόλια και τους καυγάδες, θέλω να ευχηθώ να βγούμε όλοι από την καταιγίδα αλώβητοι και ακέραιοι.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
.................σουβ(ενίρ) χωρίς πινακίδες οι δρόμοι.Εδω μου το χαλασες...
Το αυτοκινητο στην φωτο στο αβταρ μου εμπιπτει σ αυτο που λες??? Αυτοκινητο επιδηξης κ.λ.π. κ.λ.π.
Τα Τζιμνυ??? τα λαντα?? τα παλια τσεροκι???
( αντιλαμβανεσαι τι εννοω ειμαι σιγουρος..)Γιατι αραγε κανεις δεν ψεγει να evo 10 - 9 κ.λ.π.
ή αυτα καινε..... 7 λιτρα/100 χλμ εντός αθηνας...
ή τα εχουν σε γκαραζ και κανουν μονο την διαδρομη σπιτι - trackday - σπιτι...Ετσι λοιπον
οπως φυσικά ολοι δεν εχουν evo ετσι κι ολοι δεν εχουν καγιεν...
μην τα τσουβαλιαζουμε ολα..sorry και για το offtopik βεβαια
-
Ηταν και τα διέγραψα....
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μα πως να το πουλήσει το σουβ(ενίρ) που δεν πουλιέται πάνω από 3 χιλιάρικα και ένα μικρό της προκοπής κάνει από 6-7 χιλιάδες και πάνω???
Άντε, κανένα χρόνο ακόμα και μετά θα γεμίσουν σουβ(ενίρ) χωρίς πινακίδες οι δρόμοι.
Α, ξέχασα:
- BMW 520 και βάλε του 2002-2005 πωλείται 3500.
- Tουοτα αυγό του 2005-2007 πελείται 6-8 χιλιάδες.
Μόνο στην Ελλάδα
Tουοτα αυγό δεν ξέρω αν το έγραψες επίτηδες ή έτυχε πάντως ωραίο.
Μια παρατήρηση πάντως αν μου επιτρέπεις, στο εξωτερικό που αναφέρεις και σε ανεπτυγμένες χώρες (Γερμανία - Αγγλία κλπ) τα αυτοκίνητα γενικά απαξιώνονται πάρα πολύ και σε αυτό βοηθάει και το κράτος α) επειδή δίνει αντικίνητρα για να κρατήσεις ένα παλιό μεγάλο όπως φόρους κόστος ανακύκλωσης στο τέλος της ζωής του αλλά και β) εφαρμόζονται οι νόμοι και για να συντηρήσεις σωστά ένα παλιό μεγάλο ώστε να περάσει από το αντίστοιχο ΚΤΕΟ που πραγματικά κάνει την δουλειά του στοιχίζει πανάκριβα και συμφέρει να το πετάξεις παρά να το φτιάξεις πολλές φορές, και για να συμπληρώσω στο παράδειγμα στου Seicento του 01 ή 02 (δεκαετίας δλδ) αν βρεις ένα καλό (και δεν μιλάω καλό στα χιλιόμετρα γιατί εδώ στην αφρικανική χωρα που ζούμε σίγουρα ότι βρεις στην μάντρα θα είναι από γυναίκα που πήγαινε στο μάρκετ για ψώνια ή γέρο που πέθανε και δεν το κινούσε κλπ κλπ και θα έχει λίγα αλλά γυρισμένα χιλιόμετρα) θα το βρεις κανένα 3000€ όταν καινούργιο πριν από 10 χρόνια έκανε 2.000.000δρχ ή αντίστοιχα 6000€. ή bmw 520 πόσο να έκανε τότε;
-
Να αγοράσω cayenne GTS ή land rover sport supercharge του 2007 στα 15χιλαρικα ; Σε πιο απο τα δυο μπαίνει LPG ; Μου τα κάνει μάντρα ανταλαγη με ένα σμαρτ του 2008 που έχω και πήγα και ζήτησα ένα 5 θεσιο πλέον κάτι σαν BMW 116 ή Audi a3 για ανταλλαγή και μου προτεινε τα παραπάνω είχε τρελαθεί ο κύριος στην αμφιθεας , φέρε το σμαρτ και με 3 χιλιαρικα ακόμα οποίο θες , φίλε μου του λέω έχω σουβ (ενιρ ) που το πάντρεφτηκα 6 ετών με Υγραεριο δεν θέλω άλλο να πηγαίνω τα μωρά (3 κοριτσια) μου για μπάνιο θέλω ένα μικρο 5 θεσιο γιατί η γυναίκα με το Υγραεριο δεν έχει ξανσπιασει στα χέρια της το σμαρτ - πολλα καίει ( γεμίζει με 45 ευρω και κάνει 350 χιλ ) ενω το το σουβ με 50 ευρω βάζει 60 κάτι λίτρα Υγραεριο και κάνει 380 - 400 χιλ.
Ένα 116 του 2008 που είχε ήθελε 17000 μετρητά δεν το κανε ανταλαγη !!!
Γεια σου ρε ΓΑΠ
ΥΓ ΔΕΝ έχω μεταξωτο βρακι ούτε επιδεξιο κ..λο πήρα ένα αμάξι για 5 χρόνια με χρονομισθωση πλήρωνα 1500 ευρω με πολυ κόπο κάθε μήνα, και στην εξαγορά αντι το αμάξι να έχει 45000 αξία απο 85000 του καινούργιου είχε 25000 και απο σήμερα ΜΗΔΕΝ και να τι χαρίσω δεν το θέλει κανείς και
θα πληρώσει και έκτακτη εισφορά αμάξι 6 ετών παρακαλω που έχει καταβάλει ΦΠΑ 20 χιλιαρικα , τέλη απο 380 € το 2005 στα 1200 σήμεραΜπράβο μας σαν χώρα έθνος το μόνο που σκεφτομε είναι τι θα αφήσω στα μωρά μου !!!
Όσο για το φίλο με το μνημόνιο ο πατριώτης μου τυφλός έβαλε τα γυαλιά σε όλους αν και ανήκει στο κόμμα που διαχρονικά κατάστρεψε την Ελλάδα απο τον Γέρο Παπανδρεου , τον Ανδρέα , τώρα τον Γιωργάκη παραπλανουσαν και κοροιδευαν τον ελληνικο λαό κάνοντας κολωτουμπες μόλις έπαιρναν την εξουσία δεν φταιει κανείς άλλος πλην του λαού που τους πίστεψε και τους ψήφισε , και ξέχασε τον Ανδρέα με το ΕΟΚ κα ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο αλλα μετα υπέρμαχος τους , τον Γιωργάκη με τα λεφτά υπάρχουν το γέρο της δημοκατιας που λένε οι πάσοκοι, αλλα τσακισε τους κομμουσιστες εκλέχθηκε με ακροδεξιά κυβέρνηση και ήταν ο εκλεκτός τη Φρειδερίκης !!!
Καλύτερα πτωχος χωρίς δημόσιους υπαλληλους, δημόσιο και τη γραφεικρατια και πίσω στην δραχμή , παρα να χρωστάνε τα έγγονια μου πριν γεννηθουνε όλη τους τη ζωη , Χαιρε ιωάννη Μεταξά δικτάκτορα που δεν έδωσε στους τοκογλυφους ούτε μια δραχμή ,
500 δις θα είναι το χρέος μας το 2015 Κύριοι απο 160 δις που το άφησε ο μπουχέσας που πλήρωσε τα δανεικά του Σημίτη που το άφησε στα 110 δις για να μπούμε στο ευρω και να κάνει Ολυμπιακούς -
[quote=
Ξερω τυπισσες που ξεκιναγανε να πανε με το Καγιεν και τα χρυσαφικα τους, στο γιατρο του ΤΕΒΕ να τους γραψει στο βιβλιαριο τις ασπιρινες...[/quote]ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΕΝ !!!
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
.................σουβ(ενίρ) χωρίς πινακίδες οι δρόμοι.
Εδω μου το χαλασες...
Το αυτοκινητο στην φωτο στο αβταρ μου εμπιπτει σ αυτο που λες??? Αυτοκινητο επιδηξης κ.λ.π. κ.λ.π.
Τα Τζιμνυ??? τα λαντα?? τα παλια τσεροκι???
( αντιλαμβανεσαι τι εννοω ειμαι σιγουρος..)Γιατι αραγε κανεις δεν ψεγει να evo 10 - 9 κ.λ.π.
ή αυτα καινε..... 7 λιτρα/100 χλμ εντός αθηνας...
ή τα εχουν σε γκαραζ και κανουν μονο την διαδρομη σπιτι - trackday - σπιτι...Ετσι λοιπον
οπως φυσικά ολοι δεν εχουν evo ετσι κι ολοι δεν εχουν καγιεν...
μην τα τσουβαλιαζουμε ολα..sorry και για το offtopik βεβαια
Να σου ξαναζητήσω συγνώμη για την ειρωνία πρώτα, αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πήραν σουβ το έκαναν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πατάνε δύσκολο χώμα κλπ).
Γιατί χρησιμεύει ένα 4χ4 ψηλό αυτοκίνητο που θέλει 10 και βάλε λίτρα και είναι λιγότερο χρήσιμο από ένα πολυμορφικό ας πούμε που καίει 7;
Αλλά την πατήσαμε όλοι. Μπήκαμε στην ΕΕ και πιστέψαμε ότι είμαστε άτρωτοι. Και να τα εορτοδάνεια, τα διακοποδάνεια, οι κάρτες, τα σουβ, τα πανάκριβα σπίτια...τι να πεις!!!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Να αγοράσω cayenne GTS ή land rover sport supercharge του 2007 στα 15χιλαρικα ; Σε πιο απο τα δυο μπαίνει LPG ; Μου τα κάνει μάντρα ανταλαγη με ένα σμαρτ του 2008 που έχω και πήγα και ζήτησα ένα 5 θεσιο πλέον κάτι σαν BMW 116 ή Audi a3 για ανταλλαγή και μου προτεινε τα παραπάνω είχε τρελαθεί ο κύριος στην αμφιθεας , φέρε το σμαρτ και με 3 χιλιαρικα ακόμα οποίο θες , φίλε μου του λέω έχω σουβ (ενιρ ) που το πάντρεφτηκα 6 ετών με Υγραεριο δεν θέλω άλλο να πηγαίνω τα μωρά (3 κοριτσια) μου για μπάνιο θέλω ένα μικρο 5 θεσιο γιατί η γυναίκα με το Υγραεριο δεν έχει ξανσπιασει στα χέρια της το σμαρτ - πολλα καίει ( γεμίζει με 45 ευρω και κάνει 350 χιλ ) ενω το το σουβ με 50 ευρω βάζει 60 κάτι λίτρα Υγραεριο και κάνει 380 - 400 χιλ.Ένα 116 του 2008 που είχε ήθελε 17000 μετρητά δεν το κανε ανταλαγη !!!
To A3 βγαίνει και 1.2 tsi 105 hp. Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο σίγουρα αλλά κινείται αξιοπρεπέστατα λόγω ροπής της τουρμπίνας. Επίσης έχει πλεονέκτημα του 1.2 έχει πολύ φτηνά τέλη 120€ φέτος με το επόμενο σκαλί στα 1358κ.εκ είναι 220€ πάντα τιμές 2011, ενώ το προηγόυμενο σκαλί προς τα κάτω έχει διαφορά 10 € (ναι σωστά) πάλι τυχαία αυτή η διαφοροποίηση που όλοι έχουν 1400 στην Ελλάδα; μάλλον όχι αλλά είσαι στο χαμηλότερο σκαλοπάτι. Επίσης άλλο μεγάλο + η ασφάλεια που επίσης παίζουν μεγάλο ρόλο τα κυβικά. Δεν κινδυνεύεις με εξτρα τέλη, φόρο πολυτελείας, κλπ αφού το κράτος σε φορολογει σαν να έχεις ένα hyundai i20 λόγω κυβισμού άσχετα που η εργοστασιακη αξία είναι υπερδιπλάσια. Στα μειονεκτήματα μάλλον η ακριβή συντήρηση και ανταλλακτικά αλλά αφού έχεις το θηρίο της Merc μάλλον θα είσαι συνηθισμένος σχετικά και δεν θα σου πολυκακοφανεί.
-
Τα ξέρω το πρόβλημα είναι ότι δεν φεύγει το σμαρτ μόνο τραμπα αλλα με τι είδες τα μοντέλα που προτείνουν και τι τιμές σε λίγο το φιατ πουντο θα είναι πιο ακριβο απο τα μεταχειρισμένα cayenne έχω καταλήξει σε πενταθυρο χαμηλού κόστους για την πόλη και το Audi είναι καλη περίπτωση αν και σαν τριτεκνος ακόμα μπορω να πάρω απαλλαγή μέχρι 2000 κυβ στο τέλος ταξινόμησης όπου σκέφτομαι κανα πετρελαιακι για την πόλη μιας και θα τα αφήσει ο Παπακωνσταντίνου όπως είπε πριν τον Σεπτέμβριο να σουλατσαρουν στις πόλεις, οπότε δεν ξέρω τι να κανω.
Υγραεριοκίνηση!