-
Το λαμπάκι έσβησε σήμερα το μεσημέρι στην τρίτη διαδρομή της ημέρας από μόνο του.
Πήγα γέμισα από τον Γεωργιάδη στο αεροδρόμιο που πηγαίνω συνήθως και περιμένω να δω αν κάνει ξανά κάτι.Άλλη μια ερώτηση.
Ένας απλός λιπαντήρας κάνει την ίδια δουλειά με το tuneup που μπαίνει στο ρεζερβουάρ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
παιδια πριν απο λιγο ακουσα στο δελτιο ειδησεων του mega το εξης (το εδειξαν σε καρτα και ελεγε αυτο ακριβως): 'προσθηκη/αυξηση φόρου στο υγραεριο'. Καλημερα μας
Έπιασα σήμερα τα 22.000 χλμ με το υγραέριο...
Σε 1-2 μήνες θα έχω κάνει άλλα 4000 τουλάχιστον.
Η απόσβεση έχει σχεδόν γίνει...Και τι σημαίνει αυτό? Δεν θες να βγάλεις κέρδος ή δεν σε ενδιαφέρει ο υπόλοιπος κόσμος? Είναι λογική αυτή που εκφράζετε από το post σου?
Και εδώ φίλε μου δεν σε καταλαβαίνω. Το πράσινο κανάλι, έγραψε κάτι. Ο φίλος μας το μετέφερε σε εμάς, έκανε άσχημα?. Η παράθεση σου, είναι έκτος συμφερόντων μας. Και αναμφίβολα ΔΕΝ βοηθάει στης αποφάσεις και της κρίσεις μας. Μήπως θίγεσαι από της αποφάσεις μας?. Όλα στην ‘τύφλα’ πρέπει να τα κάνουμε?.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Το λαμπάκι έσβησε σήμερα το μεσημέρι στην τρίτη διαδρομή της ημέρας από μόνο του.
Πήγα γέμισα από τον Γεωργιάδη στο αεροδρόμιο που πηγαίνω συνήθως και περιμένω να δω αν κάνει ξανά κάτι.Άλλη μια ερώτηση.
Ένας απλός λιπαντήρας κάνει την ίδια δουλειά με το tuneup που μπαίνει στο ρεζερβουάρ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βεβαίως και καλύτερα…..
-
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
παιδια πριν απο λιγο ακουσα στο δελτιο ειδησεων του mega το εξης (το εδειξαν σε καρτα και ελεγε αυτο ακριβως): 'προσθηκη/αυξηση φόρου στο υγραεριο'. Καλημερα μαςΑφορά το φυσικό αέριο...
-
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
Aν και εχει ειπωθει 10αδες φορες παμε αλλη μια.ΚΤΕΟ περνας σε Ιδιωτικο οπου θελεις (γυρω στο 50αρικο ηταν το κοστος).
Το ιδιωτικο κτεο στελνει τα χαρτια σου στην υπηρεσια συγκοινωνιων του τοπου που εχεις δηλωσει σαν διευθυνση κατοικιας στην αδεια του αυτοκινητου.
Αλλαζεις την αδεια δωρεαν.
Αν εχεις αμφιβολιες για το που θα αλλαξεις την αδεια (δωρεαν) ενημερωσε το Ιδιωτικο ΚΤΕΟ που θα κανει τον ελεγχο και θα το ψαξουν και αυτοι το που ειναι ο φακελος του αυτοκινητου...Αυτα ισχυαν τον Δεκεμβρη. Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.
ΟΚ συμφωνω αλλα απο το μηχανολογικο μου ειπαν οτι πρεπει να δωσω 67 ευρω για να αλλαξω συγκοινωνιαλογικη διευθυνση.
Αλλιως πρεπει να παραλαβω την αδεια απο κει που πηρα το αυτοκινητο δηλ. Αθηνα ειναι δυνατον ??
-
Ο χρήστης darn έγραψε:
ΟΚ συμφωνω αλλα απο το μηχανολογικο μου ειπαν οτι πρεπει να δωσω 67 ευρω για να αλλαξω συγκοινωνιαλογικη διευθυνση.Αλλιως πρεπει να παραλαβω την αδεια απο κει που πηρα το αυτοκινητο δηλ. Αθηνα ειναι δυνατον ??
Εγώ το αυτοκίνητο το αγόρασα (μεταχειρισμένο) από Θεσσαλονίκη, με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες κλπ, αλλά η νέα άδεια για το υγραεριο βγήκε (δωρεάν) από τη διεύθυνση συγκοινωνιών στις Σέρρες, όπου και είμαι δημότης. Μου είπαν κιόλας δηλαδή, ότι γενικά εκεί που υπάγεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, απο εκεί παίρνει τη νέα άδεια.
-
μια ερωτησουλα....
το 5ης το prins εφτασε ελλαδα ?...και αν ναι ποιοι το βαζουν?... -
Καλησπερα.Ακουσα και εγω στο δελτειο του μεγα για αυξηση στο ΥΓΡΑΕΡΙΟ.ΛΑθΟΣ του μεγα μαλον ενοουσαν το φυσηκο αεριο.θελω να πιστευω.....Α και για οπιον θελει ας ριξει μια ματια στο σαιτ του ραδιο 9 υπαρχει η δανιακη συμβαση που υπεγραψαν για να παρουν τα 110 δισ η οπια λεει οτι ΠΑΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΕΦ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
...η οπια λεει οτι ΠΑΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΕΦ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, το είχαν τονίσει αρκετοί Πανεμιστημιακοί, αλλά ποιος τους ακούει... και κυρίως πόσοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τι πραγματικά σημαίνει ο όρος 'αναδιάρθρωση', 'επιμήκυνση' (της διάρκειας αποπληρωμής, ΟΧΙ του χρέους), 'κούρεμα ομολόγων' και πολλά άλλα ωραία που ακούγονται...
-
η οπια λεει οτι ΠΑΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΕΦ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑ
Σωπα ρε! Πως το λεει αυτο στα αγγλικα ακριβως, για γραψε το
-
Για να μην ζαλιστουμε με παρεξηγησεις θα δωσω ενα παραδειγμα παραιτησης απο την εθνικη κυριαρχια:
Οταν μπαινει ενα κρατος στην ευρωπαικη ενωση δεχεται για παραδειγμα οι ευρωπαικοι νομοι να ειναι ανωτεροι απο τους δικους της νομους: παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια
πχ Κοινη αγροτικη πολιτικη λεμε τωρα, κοινη δεν λεει??? αρα παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια!
ΝΑΤΟ! :παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια!Πανω στην απελπισια μας ολοι ψαχνουμε το ιντερνετ να πιαστουμε απο καπου να βγαλουμε μια ακρη και ετσι ο αλλος βρισκει πχ μνημονιο = σφαγη
αλλος σου λεει μνημονιο = μονοδρομος για αποφυγη απο την χρεωκοπια
κοκΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!
οταν ο καθενας απο τοτε που γενιεται μαθαινει οτι πρεπει να ενταχθει καπου για να μπορεσει αργοτερα να εχει μια θεση στον ηλιο του δημοσιου, και ολα τα καλοπαιδα πανε και γραφονται οννεδ, πασπ, συναναστρεφονται απο κοντα οποιον μπουφο πολιτικο-συνδικαλιστη γινεται αυτο οχι φιλε δεν ειναι προδοσια ειναι πως να το πουμε, εχουν τα παιδια και οι ελληνες πολιτικα ενδιαφεροντα! -
ΟΙ ΤΙΜΕΣ του υγραερίου ακολουθούν τις διακυμάνσεις του αργού πετρελαίου και υπολείπονται σταθερά των τιμών της αμόλυβδης τόσο λόγω του χαμηλότερου κόστους παραγωγής του όσο και λόγω της χαμηλότερης φορολογίας που επιβάλλεται
Αφαιρέθηκε link-διαφήμιση [Mod] -
αυτο το βρηκα ενδιαφερον
εχει συγκεντρωμενες ολες τις πληροφοριες που κατα καιρους δημοσίευσε το Αυτο Τριτη
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /99697.asp
-
Ο λόγος για μια τέτοια καταστροφή του κινητηρα είναι το φτωχό μείγμα. Τα περισσότερα συστήματα υγραεριοκίνησης δεν ρυθμίζουν
σωστά το μείγμα καυσίμου (αναλογία αέρα-υγραεριου).....
Αφαιρέθηκε link-διαφήμιση [Mod] -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
παιδια πριν απο λιγο ακουσα στο δελτιο ειδησεων του mega το εξης (το εδειξαν σε καρτα και ελεγε αυτο ακριβως): 'προσθηκη/αυξηση φόρου στο υγραεριο'. Καλημερα μας
Έπιασα σήμερα τα 22.000 χλμ με το υγραέριο...
Σε 1-2 μήνες θα έχω κάνει άλλα 4000 τουλάχιστον.
Η απόσβεση έχει σχεδόν γίνει...Και τι σημαίνει αυτό? Δεν θες να βγάλεις κέρδος ή δεν σε ενδιαφέρει ο υπόλοιπος κόσμος? Είναι λογική αυτή που εκφράζετε από το post σου?
Πρώτον : το 'εκφράζετε' γράφεται με -αι στο τέλος γιατί είναι παθητική φωνή
Δεύτερον : Το συμπέρασμά σου είναι αυθαίρετο. Τα όσα έγραψα λειτουργούν προφανώς ως αντίδραση στις φήμες που κυκλοφορούν από την πρώτη στιγμή που η επιλογή της υγραεριοκίνησης απέκτησε μεγάλη δυναμική. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με το υγραέριο ακούω την ίδια φράση : 'Θα αυξηθεί η τιμή του'. Η καλύτερη απάντηση είναι τα χιλιόμετρα στη μισή τιμή από αυτήν της βενζίνης καθώς και το ότι όσοι μέχρι στιγμής έχουν επιλέξει υγραέριο δε βγήκαν χαμένοι. Καλύτερα να αξιολογείς με βάση αυτό που έχεις μπροστά σου παρά με αυτό που φαντάζεσαι.
Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά και οι φήμες δεν μπορεί να είναι ασφαλές κριτήριο επιλογής... -
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Για να μην ζαλιστουμε με παρεξηγησεις θα δωσω ενα παραδειγμα παραιτησης απο την εθνικη κυριαρχια:
Οταν μπαινει ενα κρατος στην ευρωπαικη ενωση δεχεται για παραδειγμα οι ευρωπαικοι νομοι να ειναι ανωτεροι απο τους δικους της νομους: παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια
πχ Κοινη αγροτικη πολιτικη λεμε τωρα, κοινη δεν λεει??? αρα παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια!
ΝΑΤΟ! :παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια!Πανω στην απελπισια μας ολοι ψαχνουμε το ιντερνετ να πιαστουμε απο καπου να βγαλουμε μια ακρη και ετσι ο αλλος βρισκει πχ μνημονιο = σφαγη
αλλος σου λεει μνημονιο = μονοδρομος για αποφυγη απο την χρεωκοπια
κοκΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!
οταν ο καθενας απο τοτε που γενιεται μαθαινει οτι πρεπει να ενταχθει καπου για να μπορεσει αργοτερα να εχει μια θεση στον ηλιο του δημοσιου, και ολα τα καλοπαιδα πανε και γραφονται οννεδ, πασπ, συναναστρεφονται απο κοντα οποιον μπουφο πολιτικο-συνδικαλιστη γινεται αυτο οχι φιλε δεν ειναι προδοσια ειναι πως να το πουμε, εχουν τα παιδια και οι ελληνες πολιτικα ενδιαφεροντα!Συμφωνω απολυτα!
Η 'κυριαρχια' μας δεν υπαρχει απο τοτε που εχουμε μπει στις οποιες ΕΟΚ, ΟΝΕ, ΝΑΤΟ κλπ. Απλα οσο βυζαιναν οι επιτηδιοι απο εκει με αποτελεσμα να φτασουμε σημερα τα 350+ δις χρεος, δεν υπηρχε φυσικα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα απωλειας εθνικης κυριαρχιας, τρομαρα τους!!
Τωρα που στερεψαν οι κανουλες θυμηθηκαν την 'εθνικη κυριαρχια' μας. Οταν εξεδιδαν ομολογα για τα 350 δις και τσεπωναν τα λεφτα, γνωριζοντας οτι καποια μερα δεν θα ειχαν να τα πληρωσουν οπως φυσικα και τους μισθοφορους/ψηφοφορους/συνδικαλαρχες τους του δημοσιου του ενος+ εκατομμυριου, δεν υπηρχε θεμα. Τωρα ξαφνικα προεκυψε το θεμα??
Οπως φυσικα και δεν φταιει απολυτα καμμια ΕΟΚ/ΟΝΕ (παροτι ειχαν τον ελεγχο και τα στοιχεια να σταματησουν προ πολλου την αγονη χρηματοδοτηση που γινονταν ειτε μεσω προγραμματαων ειτε μεσω επιδοτησεων ειτε μεσω κυριως πωλησης φθηνου χρηματος απο τις τραπεζες τους για να επιστρεψει παλι σε αυτες αφου αγοραζαμε με αυτα τα λεφτα τα υπερτιμολογημενα καταναλωτικα προιοντα τους και μαλιστα με τοκο) αλλα οι εδω εκαστοτε κομματικοι εμποροι που κανανε την μοιρασια στους δικους τους και αφηναν και κανα κομματακι στους νεοπλουτους μικροαστους/μεγαλοχωριατες για να παρουν καμμια μερτσεντε/καμμια μπεμπα η κανα τζιπακι.Μην ακουω λοιπον οψιμες κραυγες περι απωλειας της εθνικης κυριαρχιας που πλεον εξυπηρετει στα μεγιστα αυτους που την εκχωρουν συνειδητα εδω και 15 χρονια, και δινοντας τους μια ατυπη 'αφεση αμαρτιων' συνοψιζοντας το ολο προβλημα μονο στην τωρινη κατασταση.
Συγγνωμη για το 'εκτος θεματος', δηλ off topic νεοελληνιστι ( τρομαρα μας και παλι)!!
Μιλαμε για εθνικη κυριαρχια οταν απο μονοι μας και με την απλετη βοηθεια των ΜΜΕ εχουμε ηδη απεμπολησει την μοναδικη σε πλουτο εκφρασης γλωσσα μας.
Ας αρχισουμε απο εκει την αλλαγη που ειναι και πιο ευκολο και του χεριου μας και ετσι να κρινουμε αν μπορουμε να αλλαξουμε και αλλα και οχι μονο να κραυγαζουμε αναρθρα εξυπηρετωντας εν αγνοια μας σκοπους αλλοτριους και δη αυτους που μας εφτασαν σε αυτη τη κατασταση σημερα. -
Ο χρήστης hpdra έγραψε:
ΟΚ συμφωνω αλλα απο το μηχανολογικο μου ειπαν οτι πρεπει να δωσω 67 ευρω για να αλλαξω συγκοινωνιαλογικη διευθυνση.
Αλλιως πρεπει να παραλαβω την αδεια απο κει που πηρα το αυτοκινητο δηλ. Αθηνα ειναι δυνατον ??
Εγώ το αυτοκίνητο το αγόρασα (μεταχειρισμένο) από Θεσσαλονίκη, με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες κλπ, αλλά η νέα άδεια για το υγραεριο βγήκε (δωρεάν) από τη διεύθυνση συγκοινωνιών στις Σέρρες, όπου και είμαι δημότης. Μου είπαν κιόλας δηλαδή, ότι γενικά εκεί που υπάγεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, απο εκεί παίρνει τη νέα άδεια.
Κλαημερα,
Μπορεις σε παρακλω να μου περιγραψεις την διαδικασια που ακολουθησες για να κανω και εγω το ιδιο
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης darn έγραψε:
Κλαημερα,Μπορεις σε παρακλω να μου περιγραψεις την διαδικασια που ακολουθησες για να κανω και εγω το ιδιο
Ευχαριστω
Το έψαξα λίγο παραπάνω, για να μη σε παρω στο λαιμο μου. Μαθαίνω λοιπόν ότι λάθος μου τα 'πανε. Ο λόγος που η νέα άδεια με το υγραέριο εκδόθηκε από τις Σέρρες είναι ότι, παρ' όλο που αγόρασα το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, η άδεια κυκλοφορίας εκδόθηκε τότε από την διεύθυνση συγκοινωνιών στις Σέρρες, όπου διέμενα. Άρα όντως αν η άδειά σου εκδόθηκε από την Αθήνα, υπάγεσαι σ' εκείνη την Διευθυνση Συγκοινωνιών
-
Αρα αν τους τα στειλω τα δικαιολογητικα (ΚΤΕΟ-αδεια) λογικα θα μου βγαλουν την καινουργια αδεια στην Αθηνα ετσι δεν ειναι ?
-
Το ΚΤΕΟ στέλνει τα δικαιολογητικα στην αρμοδια διευθυνση συγκοινωνιών, και αυτή εκδίδει την άδεια. Απλά πρέπει μετά κάπως να την παραλάβεις από εκεί.
Υγραεριοκίνηση!