-
Μήπως δεν έχει εγκατασταθεί με τη σωστή γωνία η δεξαμενή, οπότε η αντλία δεν βλέπει όπως πρέπει το υπόλοιπο υγραέριο;
Έχω ανέβει εξαιρετικά δύσκολη ανηφόρα χωρίς πρόβλημα. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Μήπως δεν έχει εγκατασταθεί με τη σωστή γωνία η δεξαμενή, οπότε η αντλία δεν βλέπει όπως πρέπει το υπόλοιπο υγραέριο;
Έχω ανέβει εξαιρετικά δύσκολη ανηφόρα χωρίς πρόβλημα.ας μας πει κάποιος ποια είναι η σωστή τοποθέτηση της δεξαμενής....
η ορθή είναι να είναι τελείως οριζόντια με αλφάδι......αλλά αν ο χώρος που τοποθετήσανε έχει κλήση, πως πρέπει να τοποθετηθεί??? -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Εγω περασα απο εκει πριν καταληξω τι να βαλω.
Εκτος οτι μου φανηκε λιγο ακριβος (2600 ευρω + κτεο κλπ), ηταν ολα χυμα. Εμπαιναν εβγαιναν ανθρωποι, 2-3 αυτοκινητα που φτειαχνονταν εδω και εκει απο καποιους που φαινονταν να κανουν αγγαρεια, γενικα ενας ανοργανωτος χωρος ανοιχτος απο παντου και αρκετα παλιες εγκαταστασεις, σαν συνεργεια πριν 30-40 χρονια.
Πιστευω οτι εφοσον βαζει icom θα εχει και ευχαριστημενους πελατες αλλα αυτο εξαρταται απο την δουλεια που θα κανει αλλα εμενα ο χωρος, το περιβαλλον, οι τεχνικοι, η οργανωση της δουλειας (που μαλλον δεν υπηρχε οργανωση) με απετρεψαν απο το να παω. Το κοστος ηταν δευτερευον μπροστα στην εικονα του συνεργειου που για μενα ηταν απογοητευτικη και δεν με εκανε να το εμπιστευτω ασχετα αν τελικα μπορει να κανει καλη δουλεια.Σε αυτό που είπες έχεις απόλυτα δίκιο με έκανε να ξαναθυμηθώ τι στιγμές στο συνεργείο του μπιρμπου, Εγώ νόμιζα ότι όλοι τους είχαν την κακιά τους μέρα αλλά μετά από λίγες μέρες όντως αισθάνθηκα και εγώ ότι περισσότερο κάνουν αγγαρεία παρά δουλεία ! Αφού σε κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να σου λένε τι θες και σει τώρα έχουμε τι σκοτούρα μας έχουμε και σένα ! Ο μόνος σωστός για μένα εκεί πέρα είναι ο σκύλος που παρόλο την τεμπελιά του που τον δέρνει πάει πιο γρήγορα και είναι και σωστός στην δουλεία του
-
Ο χρήστης Matheos έγραψε:
Εκτος οτι μου φανηκε λιγο ακριβος (2600 ευρω + κτεο κλπ), ηταν ολα χυμα. Εμπαιναν εβγαιναν ανθρωποι, 2-3 αυτοκινητα που φτειαχνονταν εδω και εκει απο καποιους που φαινονταν να κανουν αγγαρεια, γενικα ενας ανοργανωτος χωρος ανοιχτος απο παντου και αρκετα παλιες εγκαταστασεις, σαν συνεργεια πριν 30-40 χρονια.
Πιστευω οτι εφοσον βαζει icom θα εχει και ευχαριστημενους πελατες αλλα αυτο εξαρταται απο την δουλεια που θα κανει αλλα εμενα ο χωρος, το περιβαλλον, οι τεχνικοι, η οργανωση της δουλειας (που μαλλον δεν υπηρχε οργανωση) με απετρεψαν απο το να παω. Το κοστος ηταν δευτερευον μπροστα στην εικονα του συνεργειου που για μενα ηταν απογοητευτικη και δεν με εκανε να το εμπιστευτω ασχετα αν τελικα μπορει να κανει καλη δουλεια.Σε αυτό που είπες έχεις απόλυτα δίκιο με έκανε να ξαναθυμηθώ τι στιγμές στο συνεργείο του μπιρμπου, Εγώ νόμιζα ότι όλοι τους είχαν την κακιά τους μέρα αλλά μετά από λίγες μέρες όντως αισθάνθηκα και εγώ ότι περισσότερο κάνουν αγγαρεία παρά δουλεία ! Αφού σε κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να σου λένε τι θες και σει τώρα έχουμε τι σκοτούρα μας έχουμε και σένα ! Ο μόνος σωστός για μένα εκεί πέρα είναι ο σκύλος που παρόλο την τεμπελιά του που τον δέρνει πάει πιο γρήγορα και είναι και σωστός στην δουλεία του
Ακριβως ετσι!!!
-
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Έχω ανέβει εξαιρετικά δύσκολη ανηφόρα χωρίς πρόβλημα.ας μας πει κάποιος ποια είναι η σωστή τοποθέτηση της δεξαμενής....
η ορθή είναι να είναι τελείως οριζόντια με αλφάδι......αλλά αν ο χώρος που τοποθετήσανε έχει κλήση, πως πρέπει να τοποθετηθεί???στο forester που εχω το δαπεδο της ρεζερβας εχει αρκετή κλίση.. αποτέλεσμα? το φλοτερ δεν εχει καμία ακρίβεια..για τα Led στον δεικτη δεν το συζητώ καν.. άλλα αντ' άλλων..Σκέφτομαι να βάλω κατι ώστε να οριζοντιώσω το δάπεδο αλλά πρέπει να ειναι πολύ σταθερή κατασκευή..
-
Aπ'οσο ξερω πρεπει να υπαρχει παντα μια σχετικη κλιση, μικρη αλλα αναγκαια.
Αυτο ισως διαφερει στα 5ης γενιας που εχουν αντλια μεσα στην δεξαμενη και φυσιολογικα στο χαμηλοτερο επιπεδο αλλα και εκει παλι πιστευω οτι μια κλιση προσ την αντλια πρεπει να υπαρχει. -
Kε ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.
-
παιδια καπου ειχε δει το ματι μου ενα αρχειο excel για να εχουμε μια απογραφή της κατανάλωσης στο αυτοκίνητο ... μήπως κάποιος το εχει εύκολο να το στείλει ?... έβαλα και εγω το vialle και εχω ήδη διανύσει τα πρώτα 130 χιλιόμετρα μου και θελω να εχω αναλυτικά μετρήσεις
ξεκινισα με 88570 χιλιομετρα και εβαλα 77 ευρω βενζινη με 1.624 ε/λιτρο
και αεριο 46,25 λ.
ημερομηνια------Χιλιομετρα --Περιγραφή----Τιμή μονάδας----λιτρα------κοστος-----κατασταση------ διανυθεντα χιλιομετρα13/4/2011 --------88570------ αεριο---------0,80------------- 46,25-------- 37-------------F--------------------- 0
14/4/2011 --------88600------βενζινη-------- 1,62------------- 47,53-------- 77-------------F----------------------0
14/4/2011---------88700------βενζινη---------1,75--------------1,71----------3------------- F---------------------100 -
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΓ/ΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. -
ΤΟ VIALE ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ?
-
Ο χρήστης POLIXRONIS έγραψε:
Kε ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.Φιλε μου δεν εχω καμμια σχεση με τον χωρο εκτος του οτι εχω βαλει και εγω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Kε ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.
Φιλε μου δεν εχω καμμια σχεση με τον χωρο εκτος του οτι εχω βαλει και εγω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.
ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
-
Φιλε μου δεν εχω καμμια σχεση με τον χωρο εκτος του οτι εχω βαλει και εγω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.
ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
Το εχω ξαναγραψει και ολοι μαλλον θα νομιζουν πλεον οτι κανω διαφημιση.
Λογω του οτι το ρωτας ευγενικα, παμε αλλη μια φορα.
BRC σε Santa Fe 2.7 -
ΤΟ VIALE ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ?κοντα 2000 στον Σταθης Ν&Σ στην Χρυσαυγη Λαγκαδα
-
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ 2.7 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ?
ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ. -
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
ΤΟ VIALE ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ?
κοντα 2000 στον Σταθης Ν&Σ στην Χρυσαυγη Λαγκαδα
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ VIALE ΚΑΙ ΟΧΙ ΙCOM?
-
δεν μπορω να σου απαντησω ...απλα επελεξα διαβαζωντας εδω μεσα το vialle και τις 341 σελιδες.......!!!!!
απο τις 19/12/10 διαβαζω απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ ...η επιλογη εγινε πριν 1 μηνα ...σημερα το εχω στα χερια μου ετοιμο ...
-
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ 2.7 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ?
ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ.Οτι και να σου πω για το τι θα βγει σε βαθος χρονου ψεμματα θα σου πω.
Οπως ψεμματα ειναι και το οτι τα 4ης γενιας δουλευουν φτωχα. Οπως θελεις να τα κανεις ετσι και δουλευουν.
Ειναι αρκετοι οι παραγοντες εκτος απο το πολυ φτωχο μειγμα που μπορει να σου κανουν φθορες στις εδρες των βαλβιδων.
Αυτο μπορει να γινει και σε βενζινοκινητα με πολυ φτωχο μειγμα.
Κανονας για μενα στα υγραεριοκινητα ειναι να μην τα δουλευεις σαν βενζινοκινητα δηλαδη να εχεις πιο συνετη οδηγηση, κατα κυριο λογο μεχρι 4000 στροφες και μονο σε προσπερασεις να ανεβαζεις.
Απο κει και περα να εισαι μεσα στα στοιχειομετρικα ορια ρυθμισης της εταιριας και αν γινεται και λιγο πιο πλουσιο ενταξει, αλλα οπως ειπα σημασια εχει κυριως να μην το δουλευεις συνεχομενα σε υψηλες στροφες οπου κυριως αναπτυσσονται μεγαλες θερμοκρασιες καυσης και πιο δυσκολη ψυξη.
Για το δικο μου τωρα, στους 2 μηνες που το εχω και 2500 χιλ χλμ που εχω κανει δεν εχω δει κανενα προβλημα εκτος απο ενα 'φευγατο' κολλαρο στην πρωτη εβδομαδα που αντικατασταθηκε αμεσως. Και απο καταναλωση πολυ καλη, λιγο περισσοτερο απ'οτι με βενζινη.
Τωρα τι θα βγει στο μελλον κανεις δεν ξερει. Η BRC ειναι απο τις καλυτερες σαν εταιρεια οποτε ελπιζω να μην διαψευσθω ως προς την επιλογη μου.
Τωρα οσο γαι το 5ης γενιας, δεν δικαιολογω τα 1000 ευρω διαφορα απο το 4ης που εχω. Μπορει θεωρητικα να φαινεται καλυτερο αλλα η διαφορα στο κοστος του δεν αντισταθμιζεται ευκολα.
Μια χαρα ειναι και το 4ης και πιο πολυ δουλεμενο. -
Kαλησπερα σας
Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από τον Ελληνικό υπουργείο μεταφορών και από τις πρώτες στο χώρο με πείρα 30 ετων ,και με χιλιάδες εγκαταστάσεις και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.
Τα λεγόμενα του χρηστή 'Matheos' δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όπως είναι εμφανές και καταλαβαίνει ο καθένας, Η εγγραφή στο forum ,από τον συγκεκριμένο χρηστή έγινε με σκοπό με δόλο για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίων της εταιρίας μας, η όποια θα προχωρήσει σε μήνυση .
Έχει ζητηθεί ήδη από τους διαχειριστές του φορουμ η αποστολή των στοιχείων του χρηστη 'Matheos' για αποδεικτικά στοιχειά.
H εταιρία μας γωριζει τον συγκεκριμένο “κυριο» και από την πρώτη μέρα που παρέλαβε το όχημα του ,άλλαξε θέση στα εξαρτήματα και άλλαξε όλη την καλωδίωση όπου ήθελε αυτός με αποτέλεσμα την κακή λειτουργία του συστήματος. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις ότι θα κοπεί η εγγύηση σε περίπτωση που ξανασυμβεί αυτό, από το εξουσιοδοτημένο από το Ελληνικό υπουργείο μεταφορών και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, από την ICOM SPA. παρόλα αυτά το σύστημα διορθώθηκε. Στην συνεχεία ο κ.Γ.ματθαιος συνέχισε να πειράζει το σύστημα με αποτέλεσμα τα του κόψουμε την εγγύηση και να μην ξανά αναλάβουμε την επισκευή του οχήματος , όπως ορίζει η ICOM και κάθε σοβαρή εταιρία.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί ο συγκεκριμένος κυριος αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δουλεία μας, εφερε και δευτερο οχημα (clio),και του εγκαταστήσαμε και πάλι σύστημα Υγραεριοκίνησης στην εταιρια μας?Επίσης η εταιρία μας εχει προχωρήσει ήδη σε μήνυση και τα στοιχειά-εγραφα είναι στα χεριά του δικηγόρου της εταιρίας μας , διοτι ο κ.Γ.Ματθαιος πλαστογράφησε την σφραγίδα και την υπογραφή της εταιρίας σε δημόσιο έγγραφο για την πιστοποίηση του οχήματος του στο ΚΤΕΟ.Τα πιστοποιητικά του είχαν διατεθεί από την παραλαβή του σχήματος του από εμάς και είχε ενημερωθεί ότι έχει χρονικό περιθώριο 7 ημερών όπως ορίζει ο Νόμος. Παρο αλλά αυτά θυμήθηκε να πάει ύστερα από 1 χρόνο με αποτέλεσμα όπως είναι λογικο να μην γίνουν δεκτά .Υστερα από όλα Μας απαίτησε να του στείλουμε τα έγραφα με courier αλλά όπως ορίζει ο νόμος αυτό είναι αδυνάτων διότι πρέπει να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του αυτοκίνητου και να γραφτούν εκ νέου καινούργια κάτι όπου δεν έγινε ποτέ διότι ο «κυριος» αυτός λογικά βαριόταν να μας επισκεφτεί.
Θα σας παρακαλέσουμε και πάλι να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά το όνομα της εταιρίας μας από ανωνύμους χρηστές .Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να προχωρήσει με όλες της απαραίτητες ενέργειες βάση νομού για την αποκατάσταση του ονόματος της.
Με εκτίμηση
Μπίρμπος Χρήστος
ΥγραεριοΚίνηση AutoGas Hellas -
Για σας παίδες τις αυτοκινητοβιομηχανίας !Θα θελα να σας ενημερώσω σχετικά με το υγραέριο και τις εμπειρίες μου με αυτό !
Αυτά που θα μάθετε εδώ θα σας χρησιμεύσουν πάρα πολύ έτσι ώστε να αποφύγετε τυχών λάθη στην επιλογή του συνεργείο σας !!!Έχω ένα Peugeot 307 αυτόματο, και επιδις έψαχνα πάντα να κάνω κάποια εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου κατέληξα τελικά να βάλω υγραέριο. Από την αρχή που το έβαλα δεν μου έκανε κλικ με την πρώτη ματιά που λένε ¨) και αυτό γιατί ο μάστορας που το έβαλε ήταν μάστορας αρχ.... μάστορας. Το καλύτερο σύστημα υγραερίου είναι αυτό που ψεκάζει υγρό στον κινητήρα και όχι αέριο ! Το υγρού ψεκασμού δεν έχει καμία απώλεια στην απόδοση και καίει μόνο 6% παραπάνω από την βενζίνη έναντι τον κλασικών συστημάτων με εξαεροτη. έτσι και εγώ πριν 2 χρόνια τοποθέτησα το σύστημα από την ICOM που είναι ιταλικό και που τότε το είχε μόνο η Υγραεροκινηση στην Αθήνα !(http://www.ygraeriokinisi.gr/ ) Όταν τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι το σύστημα είναι το τέλειο και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα, στο μεταξύ σε όλους που παίρνουν τηλέφωνο το ίδιο λέει και δεν αλλάζει ούτε τόνο, φοβερός τον παραδέχομαι σε αυτό μέχρι να πάρει τα λεφτά υπόψιν έτσι ¨) μετά το γυρνάει σιγά σιγά σαν τις γυναίκες μετά το γάμο άμα ξέρετε τι εννοώ ¨). Όταν πήγα τελικά μετά το ραντεβού είδα ότι δεν ήταν ο ίδιος που το περνούσε αλλά ένας από τους γιους του ο οποίος δεν σε αφήνει να τον κοιτάς τι κάνει στο αυτοκίνητο, αργότερα κατάλαβα ότι δεν σκαμπάζει Χριστό από προβλήματα που τυχών μπορεί να δημιουργηθούν κατά η μετά την τοποθέτηση του υγραερίου τα οποία τα δημιουργεί ο ίδιος. Έτσι λοιπών μου είπε να το αφήσω και να έρθω να το Πάρο μετά από 2 μέρες. Πήγα μετά από 2 μέρες και από την πρώτη στιγμή απογοητεύτηκα!
- σπασμένο πλαστικό παρμπρίζ
- καλώδια τοποθετημένα που ούτε ένας αρχάριος δεν θα μπορούσε να τα τοποθετήσει έτσι
- ο πόλος τις μπαταρίας δεν ήταν κουμπωμένος μετά το κατάλαβα στο δρόμο
- Η τάπα πίσω από το πεντάλ του γκαζιού δεν ήταν τοποθετημένη σωστά και έμπαινε θόρυβος στην καμπίνα τον επιβατών
- από κάτω από το αυτοκίνητο κρεμότανε ένα πλαστικό στον αέρα ( δεν είχαν τοποθετήσει μια βίδα.
- Το Cruse control δεν δούλευε σωστά γιατί έπαιρνε κατευθείαν ρεύμα από την BSI και αυτή μπερδευόταν,
- Είχε τοποθετήσει το ρελε παροχής ρεύματος του συστήματος υγραερίου μόνο για μόστρα δεν το είχε συνδέσει καν !
- Δεν μου ανέφερε καν να βάλλω μπουζί που είναι ιδικά για Υγραέριο έτσι ο κινητήρας κάπου κάπου και κατά την επιτάχυνση να κάνει διακοπές
- Δεν είχε τοποθετήσει τα σωστά μπεκ αλλά ούτε του σωστούς καλιμπραδόρους που χρειάζονται αυτά με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μετά από 100χιλ. να ρετάρει κατά την εκκίνηση
- μετά από καιρό δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα γιατί ο αρχ........ μάστορας δεν είχε μονώσει 2 καλώδια που είχε κόψη !
- μετά τον 1,8 χρόνο χάλασε ένα μπεκ είχε μικροδιαροη, και δεν μπόρεσε να βρει την βλάβη λέγοντας μου ότι έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο, καταλύτη, πολλαπλασιαστή και αισθητήρα εκκεντροφόρου ! έκλεισε το καπό χωρίς να με εξυπηρετήσει και με ανάγκασε να πάω Ιταλία να το φτιάξω το σύστημα όπου
οι ιταλοί διέγνωσαν τι βλάβη και όλα διορθώθηκαν ! - δεν μου έστειλε πλήρης τα χαρτιά για το κτεο
- μετά από τα παράπονα μου στους ιταλούς δεν προσφέρετε να μου δόση καινούρια χαρτιά να περάσω κτεο με την δικαιολογία ότι διαγράφοντας εγώ τις ημερομηνίες στα χαρτιά για να περάσω κτεο έκανα πλαστογραφία και του πήρα την σφραγίδα
- Τα μισά από αυτά που ανέφερα εδώ πέρα έγιναν και στο αυτοκίνητο τις γυναίκας μου !!! Ένα RENO CLIO
Χωρίς να σας πολυλογώ μετά από 2 χρόνια έγινα expert πάνω στο σύστημα υγραερίου τις Icom και το επιδιορθώνω μόνος μου ότι και να έχει ! Καλό σύστημα αλλά άντε βρες συνεργείο να στο περάσει σωστά !
ελπίζω να βοήθησα με αυτό το άρθρο αρκετούς για τώρα και για το μέλλων !!!
Kαλησπερα σας
Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από τον Ελληνικό υπουργείο μεταφορών και από τις πρώτες στο χώρο με πείρα 30 ετων ,και με χιλιάδες εγκαταστάσεις και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.
Τα λεγόμενα του χρηστή 'Matheos' δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όπως είναι εμφανές και καταλαβαίνει ο καθένας, Η εγγραφή στο forum ,από τον συγκεκριμένο χρηστή έγινε με σκοπό με δόλο για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίων της εταιρίας μας, η όποια θα προχωρήσει σε μήνυση .
Έχει ζητηθεί ήδη από τους διαχειριστές του φορουμ η αποστολή των στοιχείων του χρηστη 'Matheos' για αποδεικτικά στοιχειά.
H εταιρία μας γωριζει τον συγκεκριμένο “κυριο» και από την πρώτη μέρα που παρέλαβε το όχημα του ,άλλαξε θέση στα εξαρτήματα και άλλαξε όλη την καλωδίωση όπου ήθελε αυτός με αποτέλεσμα την κακή λειτουργία του συστήματος. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις ότι θα κοπεί η εγγύηση σε περίπτωση που ξανασυμβεί αυτό, από το εξουσιοδοτημένο από το Ελληνικό υπουργείο μεταφορών και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, από την ICOM SPA. παρόλα αυτά το σύστημα διορθώθηκε. Στην συνεχεία ο κ.Γ.ματθαιος συνέχισε να πειράζει το σύστημα με αποτέλεσμα τα του κόψουμε την εγγύηση και να μην ξανά αναλάβουμε την επισκευή του οχήματος , όπως ορίζει η ICOM και κάθε σοβαρή εταιρία.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί ο συγκεκριμένος κυριος αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δουλεία μας,ΓΙΑΤΙ εφερε και δευτερο οχημα (clio),και του εγκαταστήσαμε και πάλι σύστημα Υγραεριοκίνησης στην εταιρια μας?Επίσης η εταιρία μας εχει προχωρήσει ήδη σε μήνυση και τα στοιχειά-εγραφα είναι στα χεριά του δικηγόρου της εταιρίας μας , διοτι ο κ.Γ.Ματθαιος πλαστογράφησε την σφραγίδα και την υπογραφή της εταιρίας σε δημόσιο έγγραφο για την πιστοποίηση του οχήματος του στο ΚΤΕΟ.Τα πιστοποιητικά του είχαν διατεθεί από την παραλαβή του σχήματος του από εμάς και είχε ενημερωθεί ότι έχει χρονικό περιθώριο 7 ημερών όπως ορίζει ο Νόμος. Παρο αλλά αυτά θυμήθηκε να πάει ύστερα από 1 χρόνο με αποτέλεσμα όπως είναι λογικο να μην γίνουν δεκτά .Υστερα από όλα Μας απαίτησε να του στείλουμε τα έγραφα με courier αλλά όπως ορίζει ο νόμος αυτό είναι αδυνάτων διότι πρέπει να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του αυτοκίνητου και να γραφτούν εκ νέου καινούργια κάτι όπου δεν έγινε ποτέ διότι ο «κυριος» αυτός λογικά βαριόταν να μας επισκεφτεί.
Λυπόμαστε επισης πραγματικά γιατί ένα τόσο καλο forum που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ κόσμο για την επιλογή ενός καλού συστήματος, γίνετε χώρος επίδοξων τυχάρπαστων-νεων εγκαταστατών οι όποιοι δεν έχουν κανένα απόλυτος πιστοποιητικό ούτε καμία απόλυτος ιδέα και εκπαιδευση για το 'τι'σημαινει υγραεριο,οι όποιοι χρησιμοποιώντας την ανωνυμία τους ψαρεύουν και παραπλανουν νεους πελάτες .
Θα σας παρακαλέσουμε και πάλι να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά το όνομα της εταιρίας μας από ανωνύμους χρηστές .Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να προχωρήσει με όλες της απαραίτητες ενέργειες βάση νομού για την αποκατάσταση του ονόματος της.
Με εκτίμηση
Μπίρμπος Χρήστος
ΥγραεριοΚίνηση AutoGas Hellas
Υγραεριοκίνηση!