-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
Άμα έχει διαρροή από την πολλαπλή, γιατί δεν σβήνει και με την βενζίνα? Μήπως γενικώς είναι σεταρισμένο φτωχά στο ρελαντί?
οταν ειναι φτωχο στο ρελαντι δεν κραταει ποτε ρελαντι.ενω στη δικη μας περιπτωση καπου δουλευει και καπου οχι.
βεβαια ολα αυτα υποθετικα και απο μακρυα.θελει ψαξιμο.Δεν μιλάω να το πάμε 17:1, λέω μήπως είναι λίγο πιό κάτω από το στοιχειομετρικό και έχει χαμηλώσει η ροπή του εκεί, και είναι πλέον εύκολο να χάσει στροφές ο κινητήρας και να σβήσει. Το δικό μου μπορεί να δουλέψει με 15:1 ρελαντί, αλλά παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα, στο άφημα του γκαζιού καμιά φορά αδυνατεί να προλάβει να πιάσει τις στροφές ρελαντί και σβήνει. Στο 14.7 κρατάει ρελαντί κανονικά.
@Altus: Η ρύθμιση πρέπει να γίνεται μόνο στην περιοχή του ρελαντί κσι δεν πρέπει να ενοχλεί την κατανάλωση. Αν σε εσένα αλλάζει η κατανάλωση, κάτι μου λέει ότι ο δικός σου απλά ανεβάζει όλον τον χάρτη πιό ψηλά και έτσι καις παραπάνω...
-
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ X-TRAIL ΜΟΝΤΕΛΟ 2003 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
-
Doukias τωρα καταλαβα πως. Στελνεις αιθερα μολις περασει απο την τρυπα τοτε θα ρεταρει. Σε ευχαριστω θα διαβασω και το PM
Αστεριε η αυξηση δεν ειναι σοβαρη καμια μιση κιτρο στα 100 χλμ περιπου το εκοψα. Αλλα θελει ψαξιμο.
Ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Άμα έχει διαρροή από την πολλαπλή, γιατί δεν σβήνει και με την βενζίνα? Μήπως γενικώς είναι σεταρισμένο φτωχά στο ρελαντί?
οταν ειναι φτωχο στο ρελαντι δεν κραταει ποτε ρελαντι.ενω στη δικη μας περιπτωση καπου δουλευει και καπου οχι.
βεβαια ολα αυτα υποθετικα και απο μακρυα.θελει ψαξιμο.Δεν μιλάω να το πάμε 17:1, λέω μήπως είναι λίγο πιό κάτω από το στοιχειομετρικό και έχει χαμηλώσει η ροπή του εκεί, και είναι πλέον εύκολο να χάσει στροφές ο κινητήρας και να σβήσει. Το δικό μου μπορεί να δουλέψει με 15:1 ρελαντί, αλλά παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα, στο άφημα του γκαζιού καμιά φορά αδυνατεί να προλάβει να πιάσει τις στροφές ρελαντί και σβήνει. Στο 14.7 κρατάει ρελαντί κανονικά.
@Altus: Η ρύθμιση πρέπει να γίνεται μόνο στην περιοχή του ρελαντί κσι δεν πρέπει να ενοχλεί την κατανάλωση. Αν σε εσένα αλλάζει η κατανάλωση, κάτι μου λέει ότι ο δικός σου απλά ανεβάζει όλον τον χάρτη πιό ψηλά και έτσι καις παραπάνω...
Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα...
Πιθανό να απαιτείται τροποποίηση του χάρτη στα χαμηλά.
Όσον αφορά τη διαρροή είναι πιθανή αιτία όμως όταν ισχύει έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε βενζίνη.
Μπορεί επίσης, αν το πρόβλημα προέρχεται από την εγκατάσταση να το διορθώσει ψεκάζοντας βενζίνη κάτω από τις 800 στρ/λ
Λύση που δε με ικανοποιεί μεν αλλά είναι γρήγορη και ανέξοδη.
Φιλικά -
Ο χρήστης kosmidis58 έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ X-TRAIL ΜΟΝΤΕΛΟ 2003 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Προσωπικη αποψη : Nissan + lpg = 90% καταστροφη κινητηρα. Στο συνεργειο που παω οταν ρωτησα την αποψη τους για το lpg με απετρεψαν δειχνοντας μου κινητηρα micra που ηταν αχρηστος και μου ανεφεραν το ιδιο για x trail πελατη τους.
Επισης ο εγκαταστατης του αεριου μου ειπε οτι σε xtrail απλα το απαγορευει η εταιρια. Κατι τετοιο νομιζω μου ειχε πει και ο Γεωργιαδης...
Ερευνα - πολλα τηλεφωνα - ιντερνετ και Καλη Τυχη.... Και εγω με το Honda το ρισκαρω, αλλα ψαχνω αφορμη να φορεσω κινητηρα vtec -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Προς τους Αθηναίους υγραεριοκίνητους φίλους.
Είναι γνωστό οτι η Bosch φτιάχνει μπουζί ειδικά για αυτοκίνητα που κινούνται με LPG. Εδώ το διαφημιστικό http://www.bosch.com.au/content/languag ... ochure.pdf
Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά της Bosch στο Κορωπί (2105701241-3) και βάση αυτού του καταλόγου http://www.bosch.com.au/content/languag ... 090324.pdf τα μπουζί για μένα ειναι ο κωδικός FR6 NI 332S (εσωτερικός κωδικό 0 242 240 655). Απο τα κεντρικά μου έδωσαν 2 τηλέφωνα για αντιπροσώπους εδώ στην Αθήνα. Αυτός που με εξηπηρέτησε ήταν ο κ. Μπούκης στο τηλ 2104200606.
Τι συμβαίνει τώρα... μιλώντας με μια γυναίκα, μου είπε οτι αυτά τα μπουζί ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ στην ελλάδα. Παρα μόνο κατόπιν παραγγελίας, και φέρνουν κούτα. Και όχι μεμονομένα 4 που θέλω εγω. Της εξήγησα τότε οτι αυτά τα μπουζί, είναι ειδικά μπουζί για υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα. Και λόγω της ραγδαίας άυξησης αυτών των αυτοκινήτων δεν αποκλείεται να υπάρξει μια γενικότερη ζήτηση. Μου είπε ενταξει, και θα τα παραγγείλει. 12,5 ευρω το 1. -
Σήμερα παρέλαβα τη νέα άδεια κυκλοφορίας που αναγράφει ως καύσιμο και το υγραέριο.
Άλλος ένας μύθος (εγκατάσταση στο εξωτερικό συνεπάγεται πρόβλημα στο ΚΤΕΟ και μη έκδοση νέας άδειας κυκλοφορίας), ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ πανηγυρικά!!!
Κι ένα 'κλειστό' επάγγελμα, άνοιξε στην πράξη, με απόλυτα νομότυπες διαδικασίες και με τα κατάλληλα έγγραφα. -
«Doukias τωρα καταλαβα πως. Στελνεις αιθερα μολις περασει απο την τρυπα τοτε θα ρεταρει. Σε ευχαριστω θα διαβασω και το PM»
Το αντίθετο, τότε στρώνει….
«Όσον αφορά τη διαρροή είναι πιθανή αιτία όμως όταν ισχύει έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε βενζίνη.»
Όχι στην βενζίνη. Η βενζίνη δίνετε με άμεσο ψεκασμό στους χώρους καύσης. Το αέριο συνήθως ακολουθεί την πορεία βακουμ. (στην περίπτωση βεβαίως που το αυτοκίνητο είναι ΜΕ ΜΠΕΚ).
«Πιθανό να απαιτείται τροποποίηση του χάρτη στα χαμηλά.»
Πρώτα βρίσκουμε το πρόβλημα, που μπορεί να είναι η κακή προσαρμογή των ακροφύσιων, και μετά πάμε στον ‘χάρτη’. Πρώτα η καλή δουλειά, και μετά οι ρυθμίσεις.
«Λύση που δε με ικανοποιεί μεν αλλά είναι γρήγορη και ανέξοδη.»
Ημίμετρο….
«Προσωπικη αποψη : Nissan + lpg = 90% καταστροφη κινητηρα. Στο συνεργειο που παω οταν ρωτησα την αποψη τους για το lpg με απετρεψαν δειχνοντας μου κινητηρα micra που ηταν αχρηστος και μου ανεφεραν το ιδιο για x trail πελατη τους.»
Η «προσωπική άποψη» φίλε μου, προϋποθέτει γνώση. Αλλιώς θα μπορούσες να μας γράψεις, ‘η άποψη των των…’.
Εάν με έχεις διαβάσει, δεν είμαι ‘φαν’ του αεριού στα αυτοκίνητα, για λόγους που έχω εξηγήσει. Μα το αέριο είναι μια πραγματικότητα. Ναι μεν αλλά!!!.... σωστή εγκατάσταση από γνώστες καλούς του αντικειμένου.
Λίπανση συνεχείς, όταν καίει αέριο. Σε κάθε service σωστές ρυθμίσεις, όχι με το ‘μάτι’ μα με εργαλεία.
Και ο αντίλογος στους άφιλους συναδέλφους!!!
Πριν 3 χρόνια, σε έναν τυπικότατο ως προς τα σέρβις του πελάτη μου, ΤΑΧΙ, του έβαλα αέριο.(ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ). Πριν λίγο καιρό, με 950000κμ!, ήρθαι για σέρβις, διότι διαπίστωσε ότι καίει λάδια!!!. ΑΥΤΟ πρέπει να σου λέει πολλά……
Εάν ψάχνεσαι για VV κινητήρα μην μιλάμε για αέριο!.
Αέριο βάζουμε όταν δεν φτάνουν τα λεφτά μας για να κουνήσουμε για πολλά χιλιόμετρα απανωτά, με μεγάλους κινητήρες, που ατυχώς αγοράσαμε.
Εάν είναι ΤΑΧΙ, που έχει η άδεια του ημερομηνία λήξεις.
Εάν είναι επαγγελματικό, με χώρους ελεύθερους.
Με μηχανήματα εργοταξίων που δουλεύουν συνεχώς.
Και άλλες πολλές κατηγορίες, γεννήτριες, αντλητικά συγκροτήματα κλπ.
Προσωπική άποψη μου, μετά από καμιά χιλιάδα εγκαταστάσεις που έχω κάνει….μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, που ανέστειλα την διεργασία αυτή.Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
[quote='antonis-team'
«Προσωπικη αποψη : Nissan + lpg = 90% καταστροφη κινητηρα. Στο συνεργειο που παω οταν ρωτησα την αποψη τους για το lpg με απετρεψαν δειχνοντας μου κινητηρα micra που ηταν αχρηστος και μου ανεφεραν το ιδιο για x trail πελατη τους.»
Η «προσωπική άποψη» φίλε μου, προϋποθέτει γνώση. Αλλιώς θα μπορούσες να μας γράψεις, ‘η άποψη των των…’.
Εάν με έχεις διαβάσει, δεν είμαι ‘φαν’ του αεριού στα αυτοκίνητα, για λόγους που έχω εξηγήσει. Μα το αέριο είναι μια πραγματικότητα. Ναι μεν αλλά!!!.... σωστή εγκατάσταση από γνώστες καλούς του αντικειμένου.
Λίπανση συνεχείς, όταν καίει αέριο. Σε κάθε service σωστές ρυθμίσεις, όχι με το ‘μάτι’ μα με εργαλεία.
Και ο αντίλογος στους άφιλους συναδέλφους!!!
Πριν 3 χρόνια, σε έναν τυπικότατο ως προς τα σέρβις του πελάτη μου, ΤΑΧΙ, του έβαλα αέριο.(ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ). Πριν λίγο καιρό, με 950000κμ!, ήρθαι για σέρβις, διότι διαπίστωσε ότι καίει λάδια!!!. ΑΥΤΟ πρέπει να σου λέει πολλά……
Εάν ψάχνεσαι για VV κινητήρα μην μιλάμε για αέριο!.
Αέριο βάζουμε όταν δεν φτάνουν τα λεφτά μας για να κουνήσουμε για πολλά χιλιόμετρα απανωτά, με μεγάλους κινητήρες, που ατυχώς αγοράσαμε.
Εάν είναι ΤΑΧΙ, που έχει η άδεια του ημερομηνία λήξεις.
Εάν είναι επαγγελματικό, με χώρους ελεύθερους.
Με μηχανήματα εργοταξίων που δουλεύουν συνεχώς.
Και άλλες πολλές κατηγορίες, γεννήτριες, αντλητικά συγκροτήματα κλπ.
Προσωπική άποψη μου, μετά από καμιά χιλιάδα εγκαταστάσεις που έχω κάνει….μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, που ανέστειλα την διεργασία αυτή.Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.[/quote]Μπαρμπα Αντωνη για αυτο ειπα στο τελος ΕΡΕΥΝΑ......
Να το κανουμε κλειστο φορουμ επαγγελματιων αν ειναι και οι αλλοι απλοι αναγνωστες.... -
«Μπαρμπα Αντωνη για αυτο ειπα στο τελος ΕΡΕΥΝΑ......
Να το κανουμε κλειστο φορουμ επαγγελματιων αν ειναι και οι αλλοι απλοι αναγνωστες....»
….παρεξηγημένος θα πεθάνω εδώ μέσα!!!!!!……
ΜΑΖΙ ΣΟΥ…. έρευνα ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!....Κλειστό φόρουμ είναι το άλλο…..και είναι να μασάς κουκιά και να φτύνεις….(συγνώμη mod, δεν ονομάτισα!.)
Καλέ μου φίλε dalamantis,
Αυτά που έχω ακούσει και με έχουν ενεργοποιήσει από της 01/08/05 και μέχρι σήμερα, δεν τα έχω ακούσει από το 1965/6, που ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το αντικείμενο!!!. Εδώ δεν έχουμε διαβαστές στην ενότητα, μα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ των πράξεων μας!. Το εκτιμώ, και τους αγαπώ. Να είναι καλά, που πολλές φορές δεν μας έχουν πετάξει καρέκλες!!...
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Είχα μια ελπίδα με τα ΚΑΕ στα συνορα για φθηνη βενζίνη, αλλά διαβασα στο net ότι θα δίνουν μονο diesel σε δημοσια οχηματα, και εκτός Ε.Ε.
Δυστυχώς μαλλον δεν θα το γλιτωσω το lpg. -
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Είχα μια ελπίδα με τα ΚΑΕ στα συνορα για φθηνη βενζίνη, αλλά διαβασα στο net ότι θα δίνουν μονο diesel σε δημοσια οχηματα, και εκτός Ε.Ε.
Δυστυχώς μαλλον δεν θα το γλιτωσω το lpg.
Το ‘σούσουρο’ μετά την ανακοίνωση του μέτρου, κατά την γνώμη μου, είναι εκτός αντικειμένου. Θίγονται οποίοι θίγονται, και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για αυτούς. Μα κατά αυτό το σκεπτικό, τα αφορολόγητα στο duty free, των αεροδρομίων, δεν είναι ευχάριστα για περισσότερους!!. Πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει προσέλκυση συναλλάγματος, που ευνοεί την μάζα, και όχι κοντόφθαλμα.
Εάν καλέ μου φίλε, μπορούσες να πας να φουλάρεις αφορολόγητη βενζίνη και να γυρίσεις, δεν είναι τίποτα περισσότερο, από τα λαθραία τσιγάρα που καπνίζουμε στην Αθήνα παράνομα……
Αυτό βεβαίως είναι και το να πας Βουλγαρία και να κανείς την μετατροπή αερίου. Δεν πληρώνεις φόρο, μα και εάν τον πληρώνεις, τον περνούν οι Βούλγαροι και τον χάνει η Ελλάδα…..
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Όταν παλεύεις να τα βγάλεις πέρα με τα 700 και 1000€ τον μήνα, το σε ποιανού τσέπη θα πάει το ΦΠΑ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει. Σε νοιάζει τι θα βγει από την δική σου. Πόσο μάλλον που θα πάει και στον μεγαλύτερο κακοδιαχειριστή επιχειρηματία της Ελλάδος, το δημόσιο...
Μακάρι να περίσσευαν να μην τους δίναμε φράγκο τους γείτονες. Αλλά να υπήρχε και μιά οργάνωση ώστε το ΦΠΑ που θα δώσω στο κράτος, να μου το δώσουν πίσω σε δρόμους, υγεία, παιδεία. Τώρα πάει αγύριστο...
-
Πριν βάλω LPG στο Citroen, είχε έρθει μήνας που μου ξόδεψα 700 ευρώ μόνο για αμόλυβδη. Σας θυμίζω ότι στην επαρχία οι τιμές της βενζίνης είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με Αθήνα/Θεσσαλονίκη (ευτυχώς δε γίναμε ακόμα Κρήτη!), και υπήρχε η ευκαιρία να φουλάρω Θεσσαλονίκη (όπου βρίσκομαι 3 ημέρες την εβδομάδα) με αρκετά χαμηλότερη τιμή.
Υπήρχε (και εξακολουθεί να υπάρχει) και η δυνατότητα να διανύσω απόσταση 50 χιλιομέτρων από τη δουλειά μου και να βάλω πάμφθηνη βενζίνη στα Μπίτολα της FYROM.
Μέχρι στιγμής το έχω κάνει μία φορά το καλοκαίρι, εν μέσω απεργιών και όταν δεν έβρισκα βενζίνη στην Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη.Όχι πως έχω κάποιο βίτσιο να πληρώνω 1,61 κάτι που στα 50χλμ πωλείται 1,1, ούτε θέλω να δίνω 4 ευρώ για τσιγάρα που στα αφορολόγητα έχουν 2,2.
Ο λόγος είναι απλός: Θέλω –όσο μπορώ- τα χρήματά μου να τα αφήνω στον τόπο μου.Ο ακριβός βενζινάς της περιοχής μου είναι αυτός που θα κάνει τζίρο στο μαγαζί του πατέρα μου, στο μαγαζί της μητέρας μου και κατ’επέκταση στη δική μου δουλειά. Σε καμία περίπτωση ο Σκοπιανός…
Η εγκατάσταση LPG έγινε στη Θεσσαλονίκη, για 1100ευρώ. Την ίδια ακριβώς μάρκα τοποθετούσαν οι FYROMίτες με 650ευρώ.
Δεν έγινε έξω όχι για τα χαρτιά και το ΚΤΕΟ, άλλωστε ακόμα δεν ασχολήθηκα να πάω να τα μαζέψω.
Έγινε για να γίνει τζίρος σε μία Ελληνική επιχείρηση, να πληρωθεί ΦΠΑ που θα πάει στο Ελληνικό δημόσιο, να δουλέψουν δικά μας παιδιά, να κινηθεί η δική μας οικονομία-αγορά.Όχι ότι τα 1100ευρώ μου έσωσαν τη χώρα και την οικονομία της, αλλά ήταν αυτό που μπορούσα να κάνω τη δεδομένη στιγμή.
Και έχει 100% δίκιο ο φίλος asteris:Ο χρήστης asteris έγραψε:
Όταν παλεύεις να τα βγάλεις πέρα με τα 700 και 1000€ τον μήνα, το σε ποιανού τσέπη θα πάει το ΦΠΑ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει. Σε νοιάζει τι θα βγει από την δική σου.Όσο έχω τη δυνατότητα, θα το κάνω. Αν όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιβίωσης, το ΦΠΑ και τα κρατικά έσοδα θα είναι από τις τελευταίες μου προτεραιότητες.
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Πριν βάλω LPG στο Citroen, είχε έρθει μήνας που μου ξόδεψα 700 ευρώ μόνο για αμόλυβδη. Σας θυμίζω ότι στην επαρχία οι τιμές της βενζίνης είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με Αθήνα/Θεσσαλονίκη (ευτυχώς δε γίναμε ακόμα Κρήτη!), και υπήρχε η ευκαιρία να φουλάρω Θεσσαλονίκη (όπου βρίσκομαι 3 ημέρες την εβδομάδα) με αρκετά χαμηλότερη τιμή.Υπήρχε (και εξακολουθεί να υπάρχει) και η δυνατότητα να διανύσω απόσταση 50 χιλιομέτρων από τη δουλειά μου και να βάλω πάμφθηνη βενζίνη στα Μπίτολα της FYROM.
Μέχρι στιγμής το έχω κάνει μία φορά το καλοκαίρι, εν μέσω απεργιών και όταν δεν έβρισκα βενζίνη στην Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη.Όχι πως έχω κάποιο βίτσιο να πληρώνω 1,61 κάτι που στα 50χλμ πωλείται 1,1, ούτε θέλω να δίνω 4 ευρώ για τσιγάρα που στα αφορολόγητα έχουν 2,2.
Ο λόγος είναι απλός: Θέλω –όσο μπορώ- τα χρήματά μου να τα αφήνω στον τόπο μου.Ο ακριβός βενζινάς της περιοχής μου είναι αυτός που θα κάνει τζίρο στο μαγαζί του πατέρα μου, στο μαγαζί της μητέρας μου και κατ’επέκταση στη δική μου δουλειά. Σε καμία περίπτωση ο Σκοπιανός…
Η εγκατάσταση LPG έγινε στη Θεσσαλονίκη, για 1100ευρώ. Την ίδια ακριβώς μάρκα τοποθετούσαν οι FYROMίτες με 650ευρώ.
Δεν έγινε έξω όχι για τα χαρτιά και το ΚΤΕΟ, άλλωστε ακόμα δεν ασχολήθηκα να πάω να τα μαζέψω.
Έγινε για να γίνει τζίρος σε μία Ελληνική επιχείρηση, να πληρωθεί ΦΠΑ που θα πάει στο Ελληνικό δημόσιο, να δουλέψουν δικά μας παιδιά, να κινηθεί η δική μας οικονομία-αγορά.Όχι ότι τα 1100ευρώ μου έσωσαν τη χώρα και την οικονομία της, αλλά ήταν αυτό που μπορούσα να κάνω τη δεδομένη στιγμή.
Και έχει 100% δίκιο ο φίλος asteris:Όταν παλεύεις να τα βγάλεις πέρα με τα 700 και 1000€ τον μήνα, το σε ποιανού τσέπη θα πάει το ΦΠΑ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει. Σε νοιάζει τι θα βγει από την δική σου.
Όσο έχω τη δυνατότητα, θα το κάνω. Αν όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιβίωσης, το ΦΠΑ και τα κρατικά έσοδα θα είναι από τις τελευταίες μου προτεραιότητες.
+1000 με συγκινηση.
-
Και σίγουρα ο asteris ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Πονάω μαζί του. Μπορεί τα έσοδα μου να είναι για πόλους πολλά, μα με τα πολλά έκανα της επενδύσεις μου, από οπού η πολιτεία θα κέρδιζε.
Μα δεν ψηφίσαμε ΔΝΤ, και δεν είδα πως το 70% έδειξε την δυσαρέσκεια του για αυτό. Βόλτα στα καφενεία και στην θάλασσα?. Ας πεινάμε τώρα. Και ο άλλος έλεγε στους ομόλογους του «οι Έλληνες στηρίζουν»
Η πολιτική, πρέπει να έχει και την ορθολογιστική αντιπολίτευση από μέρους μας.
Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, έχει τεράστια δύναμη.
Οι Έλληνες παραγωγοί – βιομήχανοι, φορτώνουν τα φορτηγά, πληρώνουν μεροκάματα και πετρέλαιο, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ από τα super market στην χώρα μας!!!!!!......
ΦΩΝΑΖΩ, αποχή ένα μηνά. Πόσοι μου είπαν μαζί σου?.
Δεν ζήτησα να κάνετε απεργία πίνας.
Δεν ζήτησα να κλίσετε τους δρόμους, και να πεινάσουν και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως κάνουν άλλοι.
Το αυτονόητο ζήτησα: όχι πλέον φουλάρισμα, από τα τρωκτικά που λυμαίνονται το υστέρημα μας.Αυτοί μας κλέβουν, οι άλλοι μας κλέβουν, και εμείς κλέβουμε.
Δεν ξέρω εάν «μαζί τα φάγαμε», μα σίγουρα αυτήν την χώρα ‘μπουρδελο’….μαζί την κάναμε.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
καλησπερα.γνωριζει καποιος ιστοσελιδα που να αναγραφει πρατηρια(υγραεριου) ανεφοδιασμου στην Ευρωπη?μαλιστα και σε χωρες που δεν ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση.
-
«μαλιστα και σε χωρες που δεν ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση.»
-
δεν ξερω ακριβως τι σημαινει αυτη η απαντηση αλλα για να γινω πιο σαφης θελω να ταξιδεψω απο σκοπια ,αλβανια σλοβενια ,ιταλια και ενω βρηκα σταθμους για καποιες χωρες δεν βρηκα για ολες πχ σκοπια, αλβανια.αν μπορει καποιος και ξερει βοηθαει.
Υγραεριοκίνηση!