-
Ο χρήστης sonid έγραψε:
Σε honda civic '03 παίζει υγραέριο ή μπα? Ξέρεις κανείς κάτι?εγω στο honda hrv vtec 05 εβαλα της prins.8000 xlm χωρις κανενα προβλημα.
-
Η ίδια η Prins έχει όλα τα Honda στην black-list που έχει δημοσιεύσει. Το ήξερες όταν το τοποθέτησες, στο αναφέρανε?
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
να κανω μια ερωτηση ...στην αλλαγή λαδιών και μπουζί .τα αλλάζουμε όπως και με την βενζίνη ?Η Bosch και άλλες εταιρείες έχουν σειρά μπουζί για LPG
-
Έχω βάλει τα platin της bosch για lpg γιατί άκουσα ότι με τα συμβατικά μπουζί ΄΄ ζορίζονται ΄΄ και τελικά την ΄΄ακούν΄΄ οι πολλαπλασιαστές!
-
Εδώ http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38841.asp
λέει ότι το vialle για πολλαπλού ψεκασμού κοστίζει 1800+ΦΠΑ.
Γιατί εμένα ο Βρεττός μου είχε πει πριν από μηνες 2300+ΦΠΑ για Αudi A4 1.6?
Έχει βάλει κανείς ανάλογα να μου πει πόσο? (Εκτός από τον dti, made in Italy) -
Ο χρήστης kristos έγραψε:
Έχω βάλει τα platin της bosch για lpg γιατί άκουσα ότι με τα συμβατικά μπουζί ΄΄ ζορίζονται ΄΄ και τελικά την ΄΄ακούν΄΄ οι πολλαπλασιαστές!θα ηθελες να μας πεις απο πού τα αγόρασες, και σε ποια τιμή?
επίσης είδες καμια διαφορά στο αυτοκίνητο?Είναι αυτα εδω ? http://www.bosch.com.au/content/language1/html/6578.htm
-
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Έχει βάλει κανείς ανάλογα να μου πει πόσο? (Εκτός από τον dti, made in Italy)Ολα τα κιτ ειναι ιδια;Γιατι στο αρθρο λεει >Κοστίζει περίπου 1.800 ευρώ + ΦΠΑ
Η τιμή για το συγκεκριμένο κιτ υγραερίου της Vialle στην VD Motorsport είναι περίπου 1.800 ευρώ + ΦΠΑ.
-
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
Έχω βάλει τα platin της bosch για lpg γιατί άκουσα ότι με τα συμβατικά μπουζί ΄΄ ζορίζονται ΄΄ και τελικά την ΄΄ακούν΄΄ οι πολλαπλασιαστές!
θα ηθελες να μας πεις απο πού τα αγόρασες, και σε ποια τιμή?
επίσης είδες καμια διαφορά στο αυτοκίνητο?Είναι αυτα εδω ? http://www.bosch.com.au/content/language1/html/6578.htm
Ναι αυτά είναι τα πήρα από αντιπρόσωπο της Bosch στη Θεσσαλονίκη 10ευρώ το ένα τα δικά μου. Φίλοι για τα αυτοκίνητά τους πήραν από εκεί με 12-13-14 ευρώ ανάλογα τον τύπο του μπουζί κάθε αμαξιού. Διάφορα δεν κατάλαβα.. Όποιος θέλει με π.μ να του στείλω τηλ. και διεύθυνση.
-
Τεχνικα πως γινεται να χαλασει ο πολλαπλασιαστης απο μπουζι βενζινης οταν καιμε γκαζι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
να κανω μια ερωτηση ...στην αλλαγή λαδιών και μπουζί .τα αλλάζουμε όπως και με την βενζίνη ?
Η Bosch και άλλες εταιρείες έχουν σειρά μπουζί για LPG
Και όσον αφορά την αλλαγή λαδιών ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει βάλει κανείς ανάλογα να μου πει πόσο? (Εκτός από τον dti, made in Italy)Ολα τα κιτ ειναι ιδια;Γιατι στο αρθρο λεει >Κοστίζει περίπου 1.800 ευρώ + ΦΠΑ
Η τιμή για το συγκεκριμένο κιτ υγραερίου της Vialle στην VD Motorsport είναι περίπου 1.800 ευρώ + ΦΠΑ.
Κοίταξε, όντως λέει **περίπου **. Δείχνει ένα polo και έχει ως κύριο θέμα τους κινητηρες ΤSI και τα συστήματα LPDI.
Να υποψιαστώ ότι τα 1800 λοιπόν είναι για polo πολλαπλού ψεκασμού και σύστημα LPI, O.K. Είναι λογικό αύξηση 500 € για audi 1.6?
Αυτό μου τη δίνει είναι η αοριστία, η μή ακρίβεια, επομένως και η μή αξιοπιστία.
Ένα παράδειγμα που θα παραθέσω είναι ότι στις ειδήσεις του alpha μιλούσε ο τύπος που σπικάρει τη formula 1 και είχε θέμα το υγραέριο. Είπε ότι στα συστήματα υγρού ψεκασμού δεν χάνεις καθόλου ιπποδύναμη. Δεν είπε όμως ότι έχεις αύξηση +20% κατανάλωσης, το οποίο παραδέχεται η vialle στο site της: http://www.vialle.nl/lpg-producten/rekenmodule.html?L=1 -
Για αυτο θα κανεις ερευνα αγορα.Να βρεις τον φτηνοτερο αλλα και ταυτοχρονα καλο εγκαταστατη.
-
Περιμένω την ώρα της φέτααααας. Θα μας πει ποτε θα ερθει, ο antonis team?
-
Έχει βάλει κανείς ανάλογα να μου πει πόσο? (Εκτός από τον dti, made in Italy)Μάλλον κάποιο λάθος έγινε με το '+ΦΠΑ'. Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφερόταν καν το '+ΦΠΑ' και όλες οι τιμές να ήταν οι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Η τιμή 2300 ευρώ λογικά πρέπει να περιλαμβάνει το ΦΠΑ και είναι παραπλήσια με εκείνη που έχω ακούσει για το LPi της Vialle για διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων με 4κύλινδρους κινητήρες. -
Περιμένω την ώρα της φέτααααας. Θα μας πει ποτε θα ερθει, ο antonis team?θα το πω μια μονο φορα.
τα 5ης γενιας ειναι ΜΟΥΦΑΑΑ.
πληρωνεις ενα καρο λεφτα για κατι αποτυχημενο.τα 4ης γενιας εαν τοποθετηθουν σωστα ειναι τα κ α λ υ τ ε ρ α.
αυτα .και δεν το ξαναλεω και δεν πα να τρεχετε στην ιταλια. (αν εινα δυνατον!!!). -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
καλημέρα και καλή χρονια σε όλους ....
θα ήθελα να ρωτήσώσει και που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα από τον λαστιχά μου με 50 ευρώ (μαζί με ένα μπουκαλάκι με τζελ). Μου ανέφερε ότι είναι γερμανικό και καλής ποιότητας και πως αν θέλω μπορώ να βρω και με 20 ευρώ.
καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ πολύ καιρό και έχω διαβάσει όλα αλλά πρώτη φορά γράφω. Επειδή είχα κι εγώ την ίδια ανησυχία και δεν θέλω να εξαρτάμε από την οδική κατέληξα στο slime.
http://www.slime.com/Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό στο ποδήλατο το αντίστοιχο προϊόν της που είναι μια σαμπρέλα γεμάτη με το υλικό εκ των προτέρων και ξενοιασα! όταν τρυπάει το λάστιχο βγαίνει λίγο από το πράσινο υλικό και η τρύπα κλείνει σε δευτερόλεπτα! ούτε καν χρειάζεται να συμπληρώσω αέρα.
Αγόρασα το κιτ επισκευής που είναι για το αυτοκίνητο που περιλαμβάνει κομπρεσερ για τον αναπτήρα και ένα μπουκάλι με το υλικό επισκευής. Όταν τρυπήσει το λάστιχο έχει εργαλείο που ξεβιδώνεις την βαλβίδα γεμίζεις με το υλικό κλείνεις την βαλβίδα και φουσκώνεις με το κομπρεσερ. Γράφει ότι κάνει 8 λεπτά να φουσκώσει και οτι το υλικό κλείνει τρύπες έως 6 χιλιοστά. Το κομπρεσερ έχει και στόμια για μπάλες στρώματα κλπ πράγμα χρήσιμο το καλοκαίρι επίσης πουλάν σκέτα μπουκαλάκια με το υλικό σε περίπτωση που σε πιάσει λάστιχο και το χρησιμοποιησεις να μην ξαναγοράσεις όλο το κιτ. Επίσης έχει το καλό ότι είναι υδατοδιαλυτο σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που είναι σαν αφρός οπότε ο λαστιχάς πλένει το λάστιχο και το κολλάει (δεν είμαι σίγουρος αν με τα προϊόντα αφρού γίνετε η αν μετά θέλει αντικατάσταση όλο το λάστιχο). Το κιτ του αυτοκινήτου ευτυχώς δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα να σας πω στην πράξη αλλά στο ποδήλατο κάνει super δουλειά όπως είπα.
Δεν μπόρεσα να βρω το κιτ Ελλάδα (όχι ότι το έψαξα και πολύ) και το αγόρασα από το ebay Γερμανίας και ο πωλητής ήταν στην Ολλανδία 29,90 euro και άλλα 9 euro μεταφορικά. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Η τιμή 2300 ευρώ λογικά πρέπει να περιλαμβάνει το ΦΠΑ και είναι παραπλήσια με εκείνη που έχω ακούσει για το LPi της Vialle για διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων με 4κύλινδρους κινητήρες.
Έχεις δίκιο, τώρα το θυμήθηκα, 2300 με το ΦΠΑ. Μάλλον ζαλίστηκα από τις 229 σελίδες μέχρι τώρα....
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
θα το πω μια μονο φορα.
τα 5ης γενιας ειναι ΜΟΥΦΑΑΑ.πληρωνεις ενα καρο λεφτα για κατι αποτυχημενο.
τα 4ης γενιας εαν τοποθετηθουν σωστα ειναι τα κ α λ υ τ ε ρ α.
Με τέτοια φοβερά επιχειρήματα, ...μας έπεισες!!!
αυτα .και δεν το ξαναλεω και δεν πα να τρεχετε στην ιταλια. (αν εινα δυνατον!!!).
Η Ιταλία για κάποιους είναι πιο κοντά από οτι ...η όποια Κατερίνη!
Αν μάλιστα συνδυαστεί με διακοπές ακόμη καλύτερα.
Κι αν το 'πακέτο' συνοδεύεται με επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. ασφάλιση κινητήρα) που δεν προσφέρονται εδώ ακόμη, τότε είναι δυο φορές καλύτερα.
Κι αν είναι η απάντηση σε κλειστά επαγγέλματα, όπως αυτό που εκπροσωπείς, τότε είναι πολλές φορές καλύτερα!Για την 'ταμπακιέρα' (τα μαύρα 'πενηντάρικα'), δεν μας απάντησες όμως...
καλημέρα και καλή χρονια σε όλους ....
θα ήθελα να ρωτήσώσει και που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα από τον λαστιχά μου με 50 ευρώ (μαζί με ένα μπουκαλάκι με τζελ). Μου ανέφερε ότι είναι γερμανικό και καλής ποιότητας και πως αν θέλω μπορώ να βρω και με 20 ευρώ.
καλησπέρα παρακολουθώ το φορουμ πολύ καιρό και έχω διαβάσει όλα αλλά πρώτη φορά γράφω. Επειδή είχα κι εγώ την ίδια ανησυχία και δεν θέλω να εξαρτάμε από την οδική κατέληξα στο slime.
http://www.slime.com/Αυτό έχω κι εγώ. Το πήρα από το αμερικάνικο ebay με παρόμοιο κόστος.
Αυτό που έγραψες για κάποιους αφρούς από kit επισκευής που θεωρητικά είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, είναι επίσης πολύ σωστό.
Έχει αναφερθεί επανειλημένα από κατόχους αυτοκινήτων που έρχονται με εργοστασιακό kit επισκευής οτι σε πολλά βουλκανιζατέρ αρνήθηκαν να επισκευάσουν ελαστικό στο οποίο είχε χρησιμοποιηθεί ο αφρός από το kit. Σε κάποιο όμως βουλκανιζατέρ καθαρίστηκε με υπομονή ο κολλημένος αφρός και το ελαστικό επισκευάστηκε κανονικά. Άρα μάλλον η άρνηση των επισκευαστών ελαστικών έχει να κάνει με το γεγονός οτι θεωρούν 'ανταγωνιστικό' για το επάγγελμά τους το kit επισκευής και έμμεσα το σαμποτάρουν. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
θα το πω μια μονο φορα.
τα 5ης γενιας ειναι ΜΟΥΦΑΑΑ.πληρωνεις ενα καρο λεφτα για κατι αποτυχημενο.
τα 4ης γενιας εαν τοποθετηθουν σωστα ειναι τα κ α λ υ τ ε ρ α.
Με τέτοια φοβερά επιχειρήματα, ...μας έπεισες!!!
αυτα .και δεν το ξαναλεω και δεν πα να τρεχετε στην ιταλια. (αν εινα δυνατον!!!).
Η Ιταλία για κάποιους είναι πιο κοντά από οτι ...η όποια Κατερίνη!
Αν μάλιστα συνδυαστεί με διακοπές ακόμη καλύτερα.
Κι αν το 'πακέτο' συνοδεύεται με επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. ασφάλιση κινητήρα) που δεν προσφέρονται εδώ ακόμη, τότε είναι δυο φορές καλύτερα.
Κι αν είναι η απάντηση σε κλειστά επαγγέλματα, όπως αυτό που εκπροσωπείς, τότε είναι πολλές φορές καλύτερα!Για την 'ταμπακιέρα' (τα μαύρα 'πενηντάρικα'), δεν μας απάντησες όμως...
.
φανταζωμαι πως θα το εψαξες καλα το θεμα στην ελλαδα.
πιστευω επισεις πως θα εκανες υποδιξεις που και πως θα βαλει τα διαφορα εξαρτηματα ο τεχνικος
και μετα το... παπουτσι η ιταλια ηταν μαλον η μονη σου διεξοδος αρα αναγκαστικες ..διακοπες και μερικες βολτιτσες μετα (και εγω γουσταρω δεν λεω).
για το ποσον εξηγησα οτι κοβετε δελτιο παροχης αλλα εισαι τοσο ξερολας που δεν ακους τιποτα.
οσο για επιχειρηματα τη να σου πω αφου τα ξερεις ολα.
ευχωμαι ειλικρινα να μην παθεις καμια ζημια (και δεν θα παθεις γιατι απλα η 4ης 5 η οτι αλλο ειναι εαν ειναι προσεγμενη δουλεια σπανια παθαινεις) γιατι διακοπες διακοπες σε βλεπω μονιμα στην ιταλια.φιλικα
doukias -
Ο χρήστης doukias έγραψε:
για το ποσον εξηγησα οτι κοβετε δελτιο παροχης αλλα εισαι τοσο ξερολας που δεν ακους τιποτα.
Δεν εξηγησες τίποτε:
- Ποιός κόβει το δελτίο παροχής σε ποιον;
- Το αυτοκίνητο στο οποίο βεβαιώνεται οτι έγινε η εγκατάσταση, αναγράφεται στο σχετικό βιβλίο αυτοκινήτων που μπαίνουν στο συνεργείο εκείνου που δίνει την απόδειξη;
- Αν ναι, ποιά είναι υπηρεσία για την οποία δίνεται το πενηντάρικο;
- Είναι νόμιμη αυτή η 'υπηρεσία';
- Υπάρχει ή όχι φοροδιαφυγή;
Όσο δεν απαντάς σ' αυτά τα ερωτήματα, το μόνο που κάνεις είναι να γελοιοποιείσαι εδώ μέσα.
Μπορεί να είσαι 'ειδικός' σε θέματα εγκαταστάσεων συστημάτων 4ης γενιάς, αλλά άσε κάποιους άλλους να είναι εκείνοι ειδικοί σε άλλους τομείς που σίγουρα δεν κατέχεις.
Υγραεριοκίνηση!