-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
καλημέρα και καλή χρονια σε όλους ....
θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα ένα ένα τέτοιο 'σύστημα'
Λέγετε : οδική βοήθεια και έτσι ξεμπέρδεψα! -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα ένα ένα τέτοιο 'σύστημα'
Λέγετε : οδική βοήθεια και έτσι ξεμπέρδεψα!επειδη ηδη την εχω αυτην την βοήθεια ..αλλα επειδη όμως κάνω και πολλα ταξίδια ..θα ήθελα να εχω μια επιπλεον λύση ...
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα από τον λαστιχά μου με 50 ευρώ (μαζί με ένα μπουκαλάκι με τζελ). Μου ανέφερε ότι είναι γερμανικό και καλής ποιότητας και πως αν θέλω μπορώ να βρω και με 20 ευρώ.
-
Καλή χρονιά με ευτυχία σε όλους σας.
Εχθές επέστρεψα από το πρώτο μου ταξίδι με υγραέριο στην Αθήνα.
Πρώτον να συμβουλέψω όσους κάνουν αυτό το ταξίδι ότι βολεύει να φουλάρουν στο πρατήριο της ΕΚΟ στη Λάρισα (0,785). Κάνεις περίπου 30 χιλιόμετρα σε παράδρομο, αλλά γλυτώνεις και διόδια αξίας 2,9Στην Αθήνα φούλαρα στην Μεταμόρφωση (0,77) και μου έβαλε 57 λίτρα σε δεξαμενή που γεμίζει με 50. Την έχω γεμίσει εκ του μηδενός πάνω από 20 φορές και ποτέ δεν πήρε πάνω από 49,5 λίτρα. Ο Θεός κατάφερε να μου βάλει 57. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, άρα απλά δεν ήταν 57 τα λίτρα που μου έβαλε. Αυτό για τους φίλους Αθηναίους, καθώς εμένα δεν θα με ξαναδει.
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Φίλος με πήρε τηλ. σήμερα και μου είπε ότι η μετατροπή γίνεται και στη Βουλγαρία με 350 ευρώ και μάλιστα ότι πολύς κόσμος πάει εκεί για τη μετατροπή. Ξέρει κανείς τίποτε?
Μετά όμως δεν θα μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ.Και τα λεφτά είναι 500,όχι 350.
Εκεί στην Αθήνα φούλαρα στο πρατήριο της Μεταμόρφωσης. Εκεί λοιπόν μιλώντας (είχα πολύ χρόνο γιατί οι αντλίες του κάνουν πολύ ώρα για να φουλάρουν) με έναν τύπο που είχε περάσει σύστημα τον Ιούνιο-Ιούλιο (σε ALTEA) στην Βουλγαρία (από τότε έχει κάνει 30.000 χλμ) με 600 ευρώ, μου είπε ότι ήρθε Ελλάδα και πήγε σε συνεργείο όπου με 150 επιπλέον ευρώ του έκαναν έλεγχο των εξαρτημάτων και βρήκαν ότι όλα πλην ενός, ήταν από Ευρωπαική ένωση με CE, οπότε αντικατέστησαν το ένα εξάρτημα και του έδωσαν τα απαραίτητα έγγραφα για να περάσει ΚΤΕΟ (πέρασε κανονικά). Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ουδέποτε ξαναπήγε εκεί και δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει νέα ρύθμιση στο σύστημα γιατί δουλεύει από τότε άψογα. Η κατανάλωσή του είναι περίπου στο +20%.
-
Παιδια εκανα ενα ψιλοτεστ στις γιορτες λογω καποιων ελαχιστων ρεταρισματων και οχι σβησιματων πλεον στο ρελαντι. Σκεφτηκα μηπως εφταιγε το υγραεριο που βαζω (βλεπε Γεωργιαδης Aegean) οποτε μια μερα που πηγα Κατερινη στα πεθερικα σταματησα στον Θεοδωρου και με αδειο ρεζερβουαρ (σχεδον αδειο) εβαλα στην καταπληκτικη τιμη των 0.79 λεπτων το λιτρο. Εν τω μεταξυ ο Γεωργιαδης το ειχε και το εχει ακομα στα 0.77 αλλα ειπα να κανω το τεστ μου οποτε και το γεμισα.
Πηγα γυρισα και το κακο δεν αργησε να φανει. Ενω πριν ειχε να μου το κανει καμια εβδομαδα, μολις γυρισαμε οικογενειακως, νασου και ενα ωραιο σβησιμο οπως τα πολυ παλια. To κακο ομως συνεχιστηκε με 2ο σβησιμο και αρκετα ρεταρισματα ( παντα στα φαναρια και με 1-2 ταχυτητα).
Θεωρω οτι τωρα που γεμισα παλι απο Γεωργιαδη θα ξαναστρωσει. Μεχρι σημερα ολα καλα.
Για να δουμε...!
-
Νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με το συστημα σου και τις ρυθμισεις του.
Ποτε δεν ειχα προβλημα απο οπου και να γεμισα. 27000χλμ μεχρι τωρα.
Ισως αν ειναι ρυθμισμενο το συστημα σου για μικρη καταναλωση, τοτε να επηρεαζεται πιο ευκολα απο την ποιοτητα του καυσιμου... Λεω τωρα εγω, δεν ξερω... -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ κιτ επισκευής λαστίχου ,,,μιας και δεν εχουμε ρεζέρβα ?Εγώ αγόρασα από τον λαστιχά μου με 50 ευρώ (μαζί με ένα μπουκαλάκι με τζελ). Μου ανέφερε ότι είναι γερμανικό και καλής ποιότητας και πως αν θέλω μπορώ να βρω και με 20 ευρώ.
εχει καποια ονομασία για να το ζητήσω ?
-
να φανταστω(ως ασχετος) οτι απο το πλαφον των 65 που ηταν η τιμη εχει παει αλλα 15 λεπτα πανω?
-
laskos32 mακαρι αλλα εχω παει για 5-6 ρυθμισεις και φαινονταν οτι διορθωθηκε σε μεγαλο βαθμο...
Για να δω με το νεο φουλαρισμα πως θα παει...
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
να φανταστω(ως ασχετος) οτι απο το πλαφον των 65 που ηταν η τιμη εχει παει αλλα 15 λεπτα πανω?Άσχετος δεν είσαι συ, αλλά αυτός που έλεγε οτι υπάρχει πλαφόν στα 65 λεπτά.
Πάντως τη συγκεκριμένη τιμή μπορεί να τη ξαναδούμε το καλοκαίρι αν κάτι δεν αλλάξει προς το χειρότερο. -
το ευχομαι ολοψυχα για ολους οσους εδωσαν τα καυτα τους ευρω..
-
από cheetos109 » 03/01/11 14:01
Πρώτον να συμβουλέψω όσους κάνουν αυτό το ταξίδι ότι βολεύει να φουλάρουν στο πρατήριο της ΕΚΟ στη Λάρισα (0,785). Κάνεις περίπου 30 χιλιόμετρα σε παράδρομο, αλλά γλυτώνεις και διόδια αξίας 2,9Δώσε πληροφορίες αν σου είναι εύκολο που βγαίνεις και που μπαίνεις στην εθνική για να γλιτώσεις και τα διόδια.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Πρώτον να συμβουλέψω όσους κάνουν αυτό το ταξίδι ότι βολεύει να φουλάρουν στο πρατήριο της ΕΚΟ στη Λάρισα (0,785). Κάνεις περίπου 30 χιλιόμετρα σε παράδρομο, αλλά γλυτώνεις και διόδια αξίας 2,9Δώσε πληροφορίες αν σου είναι εύκολο που βγαίνεις και που μπαίνεις στην εθνική για να γλιτώσεις και τα διόδια.
Ευχαριστώείσαι σίγουρος οτι πήγες στο πρατήριο της ΕΚΟ στη Λάρισα? Γιατι στη Λάρισα είναι 2 τα πρατήρια... ενα της Petroil που είναι μέσα στη Λάρισα, χωμένο σε μια ρεματιά, και αυτό της ΕΚΟ το οποιο είναι επάνω στην Νέα εθνική οδό. Αποκλέιεται να έκανες παράκαμψη και να πήγες σε αυτό της ΕΚΟ... Λογικά θα έκανες παράκαμψη, θα μπήκες στην Παλαιά Εθνική οδό, θα φούλαρες, και θα συνέχισες ευθεία για να ξαναβγείς στη Ν.Ε.Ο.
@Μαγκάιβερ
εδώ είναι τα πρατήρια http://www.index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143
και εδω το στίγμα τους http://www.index.pois.gr/search.asp?Ord ... nd=AutoGasπέρασε τα σε GPS και θα σε πάει αυτό... μη μπλέκεσαι με πληροφορίες 'που βγαινεις κ που μπαινεις'!!!
-
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
Ευχαριστώείσαι σίγουρος οτι πήγες στο πρατήριο της ΕΚΟ στη Λάρισα? Γιατι στη Λάρισα είναι 2 τα πρατήρια... ενα της Petroil που είναι μέσα στη Λάρισα, χωμένο σε μια ρεματιά, και αυτό της ΕΚΟ το οποιο είναι επάνω στην Νέα εθνική οδό. Αποκλέιεται να έκανες παράκαμψη και να πήγες σε αυτό της ΕΚΟ... Λογικά θα έκανες παράκαμψη, θα μπήκες στην Παλαιά Εθνική οδό, θα φούλαρες, και θα συνέχισες ευθεία για να ξαναβγείς στη Ν.Ε.Ο.
@Μαγκάιβερ
εδώ είναι τα πρατήρια http://www.index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143
και εδω το στίγμα τους http://www.index.pois.gr/search.asp?Ord ... nd=AutoGasπέρασε τα σε GPS και θα σε πάει αυτό... μη μπλέκεσαι με πληροφορίες 'που βγαινεις κ που μπαινεις'!!!
To ΕΚΟ ειναι επανω στον παροδρομο της Ν.Ε.Ο. προς Αθηνα και αποφευγεις τα διοδια.
Για να μπεις στον παραδρομο βγαινεις απο μια εξοδο (προς Λαρισα) στην Π.Ε.Ο απο εκει (πηγαινοντας προς Αθηνα παντα) μετα το Ιασω βγαινεις δεξια στην εξοδο προς Νικαια - ΙΚΕΑ αλλα δεν στριβεις προς τα εκει και συνεχιζεις στην διασταυρωση ευθεια...
Ξαναμπαινεις στην Ν.Ε.Ο. στο Ν. Περβολι . Το αντιθετο για διαδρομη απο Αθηνα προς Λαρισα.
Δεν δειχνει στο παραπανω link τον παραδρομο αλλα υπαρχει (το παρατηρησα οταν το εκανα εισαγωγη στο gasprice)...
Σας συστηνω το ΕΚΟ σαν ποιοτητα καυσιμου και παλαιοτερης τακτικης τιμων. Αλωστε κερδιζεις και τα 3 ευρω των διοδιων.
Ειναι ακριβως εδω : http://wikimapia.org/#lat=39.5552305&lo ... 7&l=14&m=b (φενεται και η δεξαμενη lpg)Το Petrolina το εχω ''μαυρισει'' λογο αυξησης τιμων ανα 2-3 ημερες παλαιοτερα. Ασε που ειχα και αυξημενη καταναλωση
Οσο για τα 65 λεπτα το λιτρο απορω που ειναι αυτοι που ελεγαν για γνωστους στα υπουργεια - δυιλιστηρια και 1 ευρω / λιτρο το 2011, την στιγμη που ειμασταν-ε οι ακριβοτεροι στην Ευρωπη
Αρε υποτελια! -
Το ΕΚΟ στην Λάρισα φαίνεται από τη Νέα Εθνική οδό, αλλά όταν το δεις, είναι ήδη αργά γιατί η κατάλληλη έξοδος από Εθνική είναι μετά από 15 χιλιόμετρα περίπου. Εγώ πέρασα μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής (2 Ιαν.) και όμως το βρήκα ανοικτό.
-
Αν μελετησετε 2-3 λεπτα τον χαρτη θα δειτε οτι ειναι πολυ απλο να κανετε την παρακαμψη και προς τις 2 κατευθυνσεις χωρις επιπλεον χιλιομετρα.
Αν και με ξανερωσε 1-2 φορες που περασα στις 8:30 πμ και ηταν κλειστο, ο τυπος μετραει γιατι (συμφωνα με το Gasprice) ηταν απο τους τελευταιους που ανεβασαν την τιμη. -
«από dti » 03/01/11 22:19
Άσχετος δεν είσαι συ, αλλά αυτός που έλεγε οτι υπάρχει πλαφόν στα 65 λεπτά.
Πάντως τη συγκεκριμένη τιμή μπορεί να τη ξαναδούμε το καλοκαίρι αν κάτι δεν αλλάξει προς το χειρότερο.»
Φίλε μου……και δεν ήταν άσχετος!!!.....το μαγαζάκι του θίγαμε!!. Όταν του έγραψα ότι θα πιάσει το 1ε , με ‘έκραξε’.
«…αν κάτι δεν αλλάξει προς το χειρότερο». Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό?.
«λεφτά υπάρχουν» . Μα σίγουρα δεν υπάρχουν!!...
«τα φάγαμε μαζί» . Αυτός 50 σπίτια και εμείς?.....
«οι πολίτες διαφθείρουν τους πολιτικούς..» !!!!!!!!!!.....άρα όντας διεφθαρμένοι?.....
Άλλωστε είμαστε «κοπρίτες» …..και στέκεται ακόμη όρθιος…..και εσύ φίλε μου περιμένεις φως?.
Άλλωστε και ο ΑΒΕΡΩΦ είχε πει «….ότι μπαίνει σε αυτήν την χώρα (φόροι), δεν βγαίνει ποτέ..»…και διστιχός είχε δίκιο. Εάν περιμένεις από την ‘παιδική χαρά’ να δεις το φως σου, αγόρασε άσπρο μπαστούνι.
Και εάν δεν γίνει εκείνο που έγραψα, για αποχή 1 μήνα, για το καλό σας /μας, τότε καλά θα κάνουν να μας χρεώνουν σάκους του μποξ…..
Antonis-team. -
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
To ΕΚΟ ειναι επανω στον παροδρομο της Ν.Ε.Ο. προς Αθηνα και αποφευγεις τα διοδια.
Για να μπεις στον παραδρομο βγαινεις απο μια εξοδο (προς Λαρισα) στην Π.Ε.Ο απο εκει (πηγαινοντας προς Αθηνα παντα) μετα το Ιασω βγαινεις δεξια στην εξοδο προς Νικαια - ΙΚΕΑ αλλα δεν στριβεις προς τα εκει και συνεχιζεις στην διασταυρωση ευθεια...
Ξαναμπαινεις στην Ν.Ε.Ο. στο Ν. Περβολι . Το αντιθετο για διαδρομη απο Αθηνα προς Λαρισα.Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Την επόμενη φορά που θα περάσω από την περιοχή, θα επιδιώξω να το επισκεφθώ (μια και πρέπει να είναι κοντά στα όρια της αυτονομίας μου από Αθήνα).
Φαντάζομαι ο παράδρομος από και προς το Ν. Περιβόλι είναι διπλής κατεύθυνσης... -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Φαντάζομαι ο παράδρομος από και προς το Ν. Περιβόλι είναι διπλής κατεύθυνσης...Ναι, διπλής κατεύθυνσης είναι...
Υγραεριοκίνηση!