-
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
εγω περασα ΚΤΕΟ (50€) και αλλαξα την αδεια μου ΔΩΡΕΑΝ. Η καινουρια μου αδεια αναφερει Αμολυβδη/Υγραεριο
Οταν ειδα την καινουργια αδεια τους ειπα οτι συνηθως ξερω οτι αλλαζουν το καυσιμο σε ''Αμολυβδη/Υγραεριο'' αλλα μου ειπε οτι δεν αλλαζει αυτο.
Τελος παντων ψιλα γραμματα. Το θεμα ειναι οτι φενεται δηλωμενο σε περιπτωση ΚΤΕΟ ή τυχον μεικτου μπλοκου τροχαιας.Και εγώ έχω περάσει από ιδιωτικό κτέο (50-55 ευρώ,δεν θυμάμαι) και μετά απο 2-3 βδομάδες παρέλαβα από τη διεύθυνση μεταφορών/συγκοινωνιών ή όπως αλλιώς λέγεται πλέον σήμερα στη Δράμα τη νέα άδεια η οποία αναφέρει ως καύσιμο Αμόλυβδη/Υγραέριο... Ίσως από νομό σε νομό να κάνουν όπως τους έρχεται...Ελλαδιστάν forever
-
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
η τιμη 0,421111 ευρω προφανως δεν ειναι μεσα ΦΠΑ,κερδος εταιριας εμποριας, βυτιοφορο,κερδος πρατηριου.
ισως να ειναι και αλλοι μεσαζοντες....
αλλα και παλι μεχρι τα 0,80ευρω αυτοι οι 4 δεν βγαζουν πολλα?Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται επίσης ο ειδικός φόρος κατανάλωσης 125 ευρώ/Μ.Τ.
Παρόλα αυτά, μάλλον οι πρατηριούχοι βγάζουν ανά λίτρο περισσότερο κέρδος σε σχέση με τη βενζίνη ή το diesel. -
Και άλλη μείωση τιμής υγραερίου.
Στην Καλαμαρια, περιοχή carrefur από 0,85 (ήταν ο ακριβότερος) πήγε στα 0,81.
Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι -
….παρασκευή 17 του μήνα 5 το απόγευμα (την ώρα που την ‘κάνω’ για το εξοχικό!!)
Αχαρνών προς τέρμα Πατήσια.
Ελληνικό γνωστό βενζινάδικο 1.51 αμόλυβδη.
40 μέτρα σκάρτα πιο κάτω, άλλο ελληνικό βενζινάδικο λιγότερο γνωστό, 1,62 την αμόλυβδη.
‘Φόρτωσα’ φίλοι μου, και πάρκαρα στην άκρη, και άρχισα να μετρώ. 16 έβαλαν στον φτηνό, 6 στον ακριβό.
Μάλιστα ο ένας που προσπέρασε, έκανε οπλισθέν και μπήκε ανάποδα στον φτηνό!, και έβαλε 20ε . κατέβηκα και τον συγχάρηκα. Μάλιστα παραξενευμένος μου είπε, «μοιάζω για μ@λ@κ@ς?....»!!.
Με άλλα λόγια το 27% των κυκλοφορόντων στην Ελλάδα, ανήκουν στην προαναφερθείσα κατηγορία!!...Και προτείνω,
- ένα μήνα κανένας να μην βάλει αέριο.
- Να δημιουργεί μια δική μας στήλη, όπου με απόλυτο στίγμα, να γραφούμε της τιμές που διαβάζουμε, και μόνον αυτές χωρίς μπλα μπλα.
- Όπως παρακαλώ και τους συναδέλφους εγκαταστάτες, να ενημερώσουν για αυτό, όλους τους πελάτες τους για να έχει μέλλον το επάγγελμα τους. Άλλωστε αυτό δεν τους στερεί τίποτα από την παραγωγή τους.
Σίγουρα δεν πρέπει να βάλουμε από κανένα πρατήριο αέριο. Έτσι το πρόβλημα της μειώσεις της πώλησης, θα φτάσει και προς τα διυλιστήρια. Εάν βάζουμε από τους φτηνούς, τα διυλιστήρια θα μας έχουν γραμμένους, και η διαπραγματευτική ικανότητα των πρατηριούχων δεν θα βελτιωθεί.
Antonis-team. -
Παιδια να ρωτησω κατι: ο Θεοδωρου τι τιμη εχει τωρα το υγραεριο. Θελω να κανω μια δοκιμη με το υγραεριο του και επειδη θελω να φουλαρω εκει τα Χριστουγεννα, θελω να ξερω αν ειναι ανοικτος στις 25 Δεκεμβριου και την τιμη του.
Αν ειναι πανω απο 0.80 να ξερω να μην παω αλλα να φουλαρω απο τον Γεωργιαδη με 0.77.
Antonis Team: το επιχειρημα εχει βαση αλλα το θεμα ειναι πως να συντονισουμε ΟΛΟΙ!
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι: ο Θεοδωρου τι τιμη εχει τωρα το υγραεριο. Θελω να κανω μια δοκιμη με το υγραεριο του και επειδη θελω να φουλαρω εκει τα Χριστουγεννα, θελω να ξερω αν ειναι ανοικτος στις 25 Δεκεμβριου και την τιμη του.Αν ειναι πανω απο 0.80 να ξερω να μην παω αλλα να φουλαρω απο τον Γεωργιαδη με 0.77.
Antonis Team: το επιχειρημα εχει βαση αλλα το θεμα ειναι πως να συντονισουμε ΟΛΟΙ!
Πριν απο 2-3 μέρες που πήγα να πάρω φιάλη για την σόμπα μου νομίζω ότι είδα
ότι πουλούσε το υγραέριο καπου μεταξύ 0.77-078 αν δεν απατώμαι. -
Λασκαρατου 7 περιστερι 0,769 σημερα και Ναυπλιου 33 Μεταμορφωση 0,77 το lpg σημερα απο τα φθηνοτερα στην Αττικη.
-
καλησπερα στην παρεα.
η ιδεα του αντωνη με βρισκει απολυτα συμφωνο και ως εγκαταστατη και ως υγραεριοκηνητο.πρεπει τελικα να συντονιστουμε.
οπως εχω πει ειμαι κατερινη και εως πριν 20 μερες περιπου φουλαραμε στον κορινο αναγκαστικα 0,899. οοοο κ λ ε φ τ η ς.
τελικα ενας συναδερφος εγκαταστατης πηρε την αδεια για πρατηριο υγραεριου.
την επομενη εκανα περι τα 40 τηλ σε πελατες μου για ενημερωση.0,77 παρακαλω.
εκρεμουν αλλες 2 αδειες στην περιοχη.ιδωμεν.ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ οσων φιλων του φορουμ σκοπευουν να γινουν αεριοκινητοι θελω να ενημερωσω( και ας το παρουν οπως θελουν οι τουρκοφορουντες συστηματα) οτι με τα πρωτα κρυα σε οσους ειχα τοποθετηση τουρκικα συστηματα (ευτυχως πολυ λιγα)
ειχαν προβληματα πιεσεις με αποτελεσμα σβυσιματα- ρεταρισματα-αδυναμια και τετοια ,προ παντων οσοι ειχαν φουλαρει σε καποια πρατηρια της θεσ/νικης.μετα απο καποιες ρυθμισεις και καιρου βοηθουντος ολα ηρεμησαν.για τις αλλες παγωνιες δεν ξερω,θα διξει.
το λεω και αμαρτιαν ουκ εχω.
σε επαφες που ειχα με συναδερφους στη θεσ/νικη το απεδωσαν στην μη σωστη αναλογια των υγραεριων.
παντως κανενας ιταλος δεν μου επαθε τιποτα.
να πω και κατι τελευταιο.
ακουω διαμαρτυριες για ρεταρισματα-για σβησιματα -για επισκεψεις και κοντρα επισκεψεις.δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα.ποτε.
-
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
η τιμη 0,421111 ευρω προφανως δεν ειναι μεσα ΦΠΑ,κερδος εταιριας εμποριας, βυτιοφορο,κερδος πρατηριου.
αλλα και παλι μεχρι τα 0,80ευρω αυτοι οι 4 δεν βγαζουν πολλα?Aκριβως, ειναι net τιμη πωλησης Διυλιστηριου....αλλα οπως και να το κανουμε εφοσον ειναι η ιδια τιμη που ισχυει στην Ιταλια,Βουλγαρια και σε ολα τα αλλα κρατη εφοσον διαμορφωνεται βασει των ιδιων PLATTS WEST MED τοτε πως ολοι αλλοι πουλανε ο,58 εως 0,63 και βγαζουν και εδω πουλανε 0,77 εως 0,88 ???...
ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ....ΟΙ ΞΕΦΤ......ΝΟΙ -
Ο χρήστης DIMITRIOSA έγραψε:
αλλα και παλι μεχρι τα 0,80ευρω αυτοι οι 4 δεν βγαζουν πολλα?Aκριβως, ειναι net τιμη πωλησης Διυλιστηριου....αλλα οπως και να το κανουμε εφοσον ειναι η ιδια τιμη που ισχυει στην Ιταλια,Βουλγαρια και σε ολα τα αλλα κρατη εφοσον διαμορφωνεται βασει των ιδιων PLATTS WEST MED τοτε πως ολοι αλλοι πουλανε ο,58 εως 0,63 και βγαζουν και εδω πουλανε 0,77 εως 0,88 ???...
ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ....ΟΙ ΞΕΦΤ......ΝΟΙΚαι στην βενζινη πιο πολλα πληρωνουμε για φορους παρα για καθεαυτο το προιον .Σιγα μην ηταν διαφορετικα στο αεριο.
-
Thanks Piii!
-
Θίγω ένα θέμα:
Συνεργεία αυτοκινήτων που έως τώρα εβλεπαν πελάτη με το τουφέκι, τώρα περνούν υγραέριο και κάνουν χρυσές δουλειές. Αναγκαίο 'κακό' βέβαια, αφού έως τώρα δεν υπήρχαν πολύ υγραεράδες (στη Θεσ/νίκη μόνο 3).
Το πρόβλημα μου είναι ότι και αυτοί έβγαλαν πολύ γρήγορα τη φόρμα εργασίας (δεν ξέρω και αν την είχαν βάλει ποτέ, εδώ που τα λέμε) και το παίζουν αφεντικά, αφήνοντας σε παιδαρέλια να κάνουν την εγκατάσταση.
Γεύγελη gas 0,74, βενζινη 1,225 οι αλήτες. -
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Θίγω ένα θέμα:
Συνεργεία αυτοκινήτων που έως τώρα εβλεπαν πελάτη με το τουφέκι, τώρα περνούν υγραέριο και κάνουν χρυσές δουλειές. Αναγκαίο 'κακό' βέβαια, αφού έως τώρα δεν υπήρχαν πολύ υγραεράδες (στη Θεσ/νίκη μόνο 3).
Το πρόβλημα μου είναι ότι και αυτοί έβγαλαν πολύ γρήγορα τη φόρμα εργασίας (δεν ξέρω και αν την είχαν βάλει ποτέ, εδώ που τα λέμε) και το παίζουν αφεντικά, αφήνοντας σε παιδαρέλια να κάνουν την εγκατάσταση.
Γεύγελη gas 0,74, βενζινη 1,225 οι αλήτες.gregory1984 , Aυτα τα γελοια , ανιστορητα , υποκειμενα , οι σκοπιανοι μυριστηκαν Ελληνικο χρημα και το εκμεταλευονται την κατασταση , εδω δεν εχουν να φανε , και βαλανε αυτες τις τιμες , φυσικα μονο για τους Ελληνες ! Λοιπον δηλωση , δεν προκειται ποτε να τους αφησω ενα φραγκο ! οσο και να παει το αεριο και η βενζινη στην Ελλαδα , αλλα απο οτι βλεπω πλησιαζουνε τισ τιμες μας . Σε λιγο μαζι με αεριο θα εχει και προσωπικη περοιποιηση..........Γυφτοπιασματα ..........................
-
'Εχει ανοίξει και 3ο καζίνο και έχουν γεμισει κόσμο.
-
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Θίγω ένα θέμα:
Γεύγελη gas 0,74, βενζινη 1,225 οι αλήτες.το προβλημα γρηγορη αλλου πρεπει να τοχεις.
απο ποτε ειναι κακο να υπαρχει ανταγωνισμος?
απο ποτε ειναι κακο να δουλευουν οι ανθρωποι ?
απο ποτε ειναι κακο να απασχολουν νεα παιδια?
απο ποτε ειναι κακο να βγαζουν και να δινουν μεροκαματο στην σημερινη κριση?
Τα συνεργεια αυτα τα εχουν δικοι μας ανθρωποι.
τα παιδαρελια ειναι δικα μας παιδια,και αυτα εργαζονται τιμια.
αν σκεπτοσουν λιγο ανθρωπινα επρεπε να χαιρεσαι που καπιοι συμπολιτες μας απασχολουνται και προσπαθουν δουλευοντας και οχι κλεβοντας να επιζησουν.
εαν βεβαια οι κακοι αυτοι ( κατα την γνωμη σου) επαγγελματιες δεν παρακολουθουν την δουλεια ειναι κακο. αλλα αν ειναι εκει απικο και προσεχουν να μην λερονωνται να μην σε λερωνουν, αυτο τι σε πειραζει εσενα αφου τουλαχιστον μπορεις να επιλεγξεις.φιλε εδω δεν θιγης θεμα.
την κακια σου βγαζεις και μα το θεο δεν μας χρειαζεται τετοιες ημερες.
εγω παντως ευχωμαι για σενα και για ολον τον κοσμο χρυσες δουλειες.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΓΕΙΑ. και μονο χαμογελα
.
-
Προς sitelem2 και laskos32 ειδατε ποτε ειναι γραμμενο το ποστ που απαντατε; 01/08/05 ,μολις το δευτερο ποστ στο θεμα.5 χρονια και 4 μηνες εχουν περασει απο τοτε.Ηταν τα πραγματα τοτε οπως ειναι τωρα;Πολυ αμφιβαλλω
Οκ
-
Έβαλα πρόσφατα υγραέριο και έκανα ένα μικρό excel για να υπολογίσω κατανάλωση και κέρδος.
Όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιησει και να το διορθώσει.
Τα στοιχεία που έχω βάλει είναι πραγματικά , εκτός από το κόστος εγκαταστασης,
και όπως θα δείτε έχω αύξηση κατανάλωσης πάνω από 20% και πραγματικό κέρδος μέχρι στιγμής περίπου 32%.
Δυστυχώς όσο μικραίνει η ψαλίδα υγραερίου - βενζίνης το κέρδος πέφτει κατακόρυφα.
Το κατεβάζετε εδώ
http://depositfiles.com/files/p9rcozuq2 -
Ρε παιδια, θα μου εξηγησει κανεις πως ενω η παγκοσμια τιμη πετρελαιου ειναι ανεβασμενη στα 91,5 δολαρια (80 πριν απο δυο μηνες) οι τιμες της βενζινης στην Ελλαδα πεφτουν!
Ξερει κανεις τι παιζει??? -
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... Η ΑΓΑΠΗ, Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 'ΕΥ ΖΗΝ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΘΑΝΑΣΗΣ -
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Ρε παιδια, θα μου εξηγησει κανεις πως ενω η παγκοσμια τιμη πετρελαιου ειναι ανεβασμενη στα 91,5 δολαρια (80 πριν απο δυο μηνες) οι τιμες της βενζινης στην Ελλαδα πεφτουν!
Ξερει κανεις τι παιζει???Χωρις να ξερω και πολλα απο εμπορια καυσιμων η τιμη της βενζινης ειναι αρκετα ανεβασμενη. Απλα υπηρχαν καποια σκαμπανεβασμα στα 88-84 δολλαρια τον Νοεμβρη που πιστευω οτι κρατησαν τις τιμες. Αρχες του ετους πιστευω οτι θα φανουν και τα 91$ το βαρελι και θα φτασει στα φθηνα το 1,6 .
Βασικο σκεπτικο που με εκανε να βαλω συστημα lpg, ηταν το ερωτημα που εκανα στον εαυτο μου :
''Στα 75$ η βενζινη ειναι στο 1,4. Ποσο θα παει αραγε οταν ξεπερασει τα 100$???''.Το περιμενω συντομα το 100-115 $ διοτι βγαινουμε απο την διεθνη οικονομικη κριση με πρωτοστατες τους Ινδους - κινεζους (2+ δις ανθρωποι οι οποιοι απο τα ποδηλατα σταδιακα πανε στα αυτοκινητα, απο το ραδιοφωνο στις tft τηλεορασεις κλπ και υιοθετουν τον ενεργοβορο δυτικο τροπο ζωης). Το δικαιουντε αλλωστε.
Οποτε ειμαι σχεδον σιγουρος για 1,7/λιτρο απλης αμολυβδης μεσα στο 2011, αν συνεχισει ετσι η κατασταση.
Περιμενω μια γνωμη απο τον διαφωτιστικο ''DIMITRIOSA'' για την τιμη του lpg αν επαληθευτει το σκεπτικο μου.
Υγραεριοκίνηση!