-
Ο χρήστης dti έγραψε:
παιδια επειδη αυριο θα πάω στο αγρινιο ειχα ακουσει παλιότερα οτι υπάρχει εκει κάποιιος που εχει πρατηριο για να βάλω υγραεριο ,,,ξερετε που ειναι ?
πάρε τηλέφωνο τον παρακάτω!!!
είναι εγκαταστάτης στο Αγρίνιο μπας και σου πεί αν έχει ανοίξει κανένα από τα δύο - τρία πρατήρια που βάζουν υγραέριο!!!ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΙNJECTION SERVICE
ΓΛΗΝΟΥ 15, Τ.Κ. 30100
ΤΗΛ. 2641026286 - 2641046746
Δεν κάνω διαφήμιση!To (ανεπίσημο;) πρατήριο είναι 10 χλμ. έξω από το Αιτωλικό (προς το χωριό Κατοχή).
Κάποιος που το ανακάλυψε, έδωσε το εξής στίγμα:
38.425194, 21.265922 ή 38° 25' 30.70', 21° 15' 57.32'μπες στο http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 και μάθε ότι θέλεις για αυτό το πρατήριο!!!
θελει τηλέφωνο πρίν και δεν είναι επίσημο!!!
έχει κρυμμένη αντλία -
Το οποιο κρυμμενο σημαινει και παρανομο;Αν γινει κανενα μπαμ;
-
οχι δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλειας αλλα μάλλον ήταν για κατα τόπους εξυπηρέτηση
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
To συμφέρον μου το παραθέτω με επιχειρήματα, αν εσύ σαν επαγγελματίας το μόνο που έχει να αντιπαραθέσεις είναι: , και φαντάζομαι πόσο ευσυνείδητος είσαι. Over and out.ΥΓ: κύριε Αντώνη (antonis-team) ορίστε γιατί πάμε κατά διαόλου. Συνεχίστε να φωνάζετε ΦΕΤΑΑΑΑΑ μέχρι να ξυνίσει...
φιλε δεν εχεις καταλαβει τιποτα εδω μεσα.
να ξερεις οτι αν κρεμασουν τους επαναστατες εσυ θα πας τζαμπα.παψε να γραφεις καφαλαια και να ξεφωνιζεις.
δεν μπορει μονο τα δικα σου να ειναι δικαια και ουτε θα κατσω να καταθεσω τα ευκολως ενοουμενα επιχειρηματα εδω μεσα.
τις αγωνιες μου ουτε καν τις ξερεις γιατι βλεπω εισαι ενας επαναστατης τις δεκαρας,την αγορα δεν τιν ξερεις ουτε ποτε θα την μαθεις.κοιτα λοιπον να μην ξεφωνιζεις .αν καποιος εδω ειναι συμφεροντολογος αυτος εισαι εσυ και μονο.ο crouzakias σου φερνει ενα παραδειγμα.
και αυτο?Ο έξυπνος παραδέχεται
ο πονηρός δικαιολογείται
ο βλάκας επιμένειδεν σου λεει τιποτα?
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
To συμφέρον μου το παραθέτω με επιχειρήματα, αν εσύ σαν επαγγελματίας το μόνο που έχει να αντιπαραθέσεις είναι: , και φαντάζομαι πόσο ευσυνείδητος είσαι. Over and out.
ΥΓ: κύριε Αντώνη (antonis-team) ορίστε γιατί πάμε κατά διαόλου. Συνεχίστε να φωνάζετε ΦΕΤΑΑΑΑΑ μέχρι να ξυνίσει...
φιλε δεν εχεις καταλαβει τιποτα εδω μεσα.
να ξερεις οτι αν κρεμασουν τους επαναστατες εσυ θα πας τζαμπα.παψε να γραφεις καφαλαια και να ξεφωνιζεις.
δεν μπορει μονο τα δικα σου να ειναι δικαια και ουτε θα κατσω να καταθεσω τα ευκολως ενοουμενα επιχειρηματα εδω μεσα.
τις αγωνιες μου ουτε καν τις ξερεις γιατι βλεπω εισαι ενας επαναστατης τις δεκαρας,την αγορα δεν τιν ξερεις ουτε ποτε θα την μαθεις.κοιτα λοιπον να μην ξεφωνιζεις .αν καποιος εδω ειναι συμφεροντολογος αυτος εισαι εσυ και μονο.ο crouzakias σου φερνει ενα παραδειγμα.
και αυτο?Ο έξυπνος παραδέχεται
ο πονηρός δικαιολογείται
ο βλάκας επιμένειδεν σου λεει τιποτα?
Eίχα 6 χρόνια μαγαζί στην Ελλάδα, σιχάθηκα ειλικρινά το 99% των ανθρώπων που συνεργαζόμουν, το έκλεισα και ησύχασα. πιο πολύ ηρέμησα γιατί ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ούτε ΕΝΑΝ πελάτη μου. Αυτό και μόνο με κάνει ευτυχισμένο, που όταν επιστρέφω στην Ελλάδα όλοι με χαιρετούν και λένε ένα καλό λόγο για μένα.
Εν προκειμένω, ένας φίλος έγραψε να κάνουν 'αποχή' από το υγραέριο μπας και πειστούν οι βενζινάδες να το μειώσουν και μπήκες εσύ σαν εγκαταστάτης (άμεσο συμφέρον) και έκραξες. Οπότε δικό σου το σφάλμα. Προσωπικά δε πρόκειται να δώσω σε κανένα λαμόγιο ούτε σεντ για μετατροπή σε κάτι που μπορώ να πάρω εργοστασιακό, ξυπνάει ο κόσμος. Επίσης δεν έγραψα με κεφαλαία, ούτε ξεφώνισα, άλλος θίχτηκε εδώ και έκανε χειρονομίες ( ), δες στον καθρέφτη σου. Ούτε συμφέρον εχω (σαν εσένα), ούτε επαναστάτης είμαι. Γελάω από το εξωτερικό με την κατάντια σας και στεναχωριέμαι που πληρώνω (και θα πληρώνω) ακόμα φόρους στην Ελλάδα -επειδή θέλω να γυρίσω μια μέρα πίσω (εύχομαι τα λαμόγια παντός είδους να έχουν εξαφανιστεί)...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Το θέμα δεν ειναι να βλέπουμε το δάκτυλο ,αλλά το δασος......Οι εγκαταστάτες δεν έχουν καμιά ευθύνη για τις τιμές του αερίου.
Είναι σαν να λεμέ άτι φταίει ο τεχνικός που σου βάζει το τηλέφωνο για τις υψηλές τιμές της μονάδας το λεπτό.
Θεωρείστε δεδομένο οτι όσο αυξάνονται τα κινούμενα με αέριο αυτοκίνητα, τόσο θα αυξάνεται και η τιμή του καυσίμου , με διάφορα προσχήματα.
Εν μέρει ειναι ο νόμος της αγοράς και της ζητησης....Εν μέρει όμως, γιατί εδώ στην Ελλάδα που όλα ειναι η του ύψους η του βάθους , οι επιτήδειοι και οι μαυραγορίτες πάντα έβρισκαν πεδίο δράσης , ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως τώρα.Φίλε μου, κανείς δεν είπε ότι οι εγκαταστάτες έχουν ευθύνη, αλλά όταν ένας εξ αυτών μπαίνει σε φόρουμ και κράζει κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη, θα τα λουστεί.
Αλήθεια, όταν τόσα χρόνια ο κόσμος λέει μέσα από φόρουμ και blogs ότι δε θα πληρώσει ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, βγήκε ποτέ κάποιος ηλεκτρολόγος να τους κράξει; Αυτό ακριβώς συνέβη στο παράδειγμα μας. Γύρισε ΓΕΛΩΝΤΑΣ και είπε 'ε ρε πλάκα που δεν μπήκανε οι πρατηριούχοι εδώ μέσα'. Επιχείρημα σωστού επαγγελματία my ass, όπως λένε και τα Αμερικανά.
-
Καλησπέρα σας και πάλι
δεύτερο ποστ μου όλο κι όλο εδώ μέσα αλλά παρακολουθώ εντατικά όλες τις δημοσιεύσεις...
Σαν νέος χρήστης συστήματος υγραερίου στο αυτοκίνητό μου θα ήθελα να παραθέσω και εγώ τις διαπιστώσεις μου,οι οποίες αν και λογικές θεωρώ πως πρέπει να επαναλαμβάνονται που και που...- Αν είσαι υποψήφιος αγοραστής/υγραεριοκινούμενος, το μόνο σίγουρο στην Ελλάδα που ζούμε είναι πως είσαι διατεθιμένος να τζογάρεις: α) με τις ανεξέλεγκτες αυξο(μειώσεις) των τιμών του υγραερίου β)με τη συνείδηση, τη σοβαρότητα και ενίοτε την πείρα του εκάστοτε εγκαταστάτη γ) με πιθανές βλάβες κυρίως μακροπρόθεσμα (και λέω ΠΙΘΑΝΕΣ γιατί έχω ένα μότο στη ζωή μου, παθαίνω και μαθαίνω και δεν ακούω γύρω μου
- Οι υπολογισμοί σου όσον αφορά την απόσβεση/οικονομία του υγραερίου σε σχέση με τη βενζίνη θα πρέπει να είναι βασισμένοι σε στοιχεία που έχεις βρει για παρομοίου τύπου αυτοκίνητα με το δικό σου. Αλλά ακόμα και τότε, θα πρέπει να ξέρεις ότι 5-10% απόκκλιση από τους υπολογισμούς σου μπορεί να συμβεί. Έτσι, αν περιμένεις να αποσβέσεις πχ την επένδυση σου σε 3 χρόνια, υπολόγισε και την πιθανότητα αυτά να γίνουν 4 για διάφορους λόγους...
- Τα 'παπαγαλάκια' είναι πολλά, και οι ξερόλες ΕΙΜΑΣΤΕ ακόμα περισσότεροι, οπότε αποφάσισε με βάση στοιχεία και προβληματισμούς και όχι παρορμητισμούς.
Εγώ αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση για τους δικούς μου λόγους. Δεν θα τους παραθέσω εδώ γιατί δεν έχω σκοπό να επηρεάσω ούτε υπερ ούτε κατά τους επίδοξους συναδέλφους μου στην υγραεριοκίνηση. Απλά προσπαθήστε να ζυγίσετε τα πράγματα...
Αυτονόητα αλλά ίσως χρειάζεται να ακούγονται που και που
Υ.Γ. Εγώ άλλαξα κυλινδροκεφαλή και βαλβίδες/κλπ λόγω μίας γάτας. Άρα οι γάτες προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα. Μην παίρνετε γάτες στα σπίτια σας (Κλασικό δείγμα λογικής ελληνάρων)
-
Το τοπικό μαζεύει τα μεγαλύτερα 'φρούτα' εδώ και καιρό, απο αυτούς που αποκτούν υβριδικό με την προσθήκη υγραερίου, σε αυτούς που δεν ξεχωρίζουν το υγραέριο απο το φυσικό αέριο και τέλος στους επιτυχημένους και παντογνώστες τεχνίτες-τρωκτικά που αυτοί και μόνο τα κάνουν όλα σωστά και οι 'άλλοι' λάθος.
Συχνά γράφεται μία άποψη εδω μέσα για σωτήρια εγκατάση λαδιέρας, αφού τα προβλήματα για τους κινητήρες προέρχονται απο μή σωστή καύση και την επακόλουθη αυξημένη θερμόκρασια στο θάλαμο καύσης, όπως έχει εξηγήσει πολλές φορές ο asteris, η έξτρα λίπανση που βοηθάει; Ο ψεκασμός νερού δεν θα είχε καλύτερα αποτελέσματα στην αποτελεσματικότερη ψύξη;
Φαίνεται ότι καμιά μετατροπή δεν είναι 100% αξιόπιστη για τον κινητήρα, απλά άλλοι κινητήρες αντέχουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Για παράδειγμα, γνωστός με Α4 1.6 8ν έχει κάνει 200.000++ χλμ τα τελευτάια δύο χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ενώ στη λίστα της prins φαίνεται ότι ο 1.6 του VAG έχει πρόβλημα με το υγραέριο .
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Φαίνεται ότι καμιά μετατροπή δεν είναι 100% αξιόπιστη για τον κινητήρα, απλά άλλοι κινητήρες αντέχουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Για παράδειγμα, γνωστός με Α4 1.6 8ν έχει κάνει 200.000++ χλμ τα τελευτάια δύο χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ενώ στη λίστα της prins φαίνεται ότι ο 1.6 του VAG έχει πρόβλημα με το υγραέριο .
Φϊλε ίδιο αμάξι και κινητήρα έχω και γω. Τι σύστημα προτείνεις να βάλω?
-
Το θέμα δεν ειναι να βλέπουμε το δάκτυλο ,αλλά το δασος......**Οι εγκαταστάτες δεν έχουν καμιά ευθύνη για τις τιμές του αερίου.**Είναι σαν να λεμέ άτι φταίει ο τεχνικός που σου βάζει το τηλέφωνο για τις υψηλές τιμές της μονάδας το λεπτό.
Θεωρείστε δεδομένο οτι όσο αυξάνονται τα κινούμενα με αέριο αυτοκίνητα, τόσο θα αυξάνεται και η τιμή του καυσίμου , με διάφορα προσχήματα.
Εν μέρει ειναι ο νόμος της αγοράς και της ζητησης....Εν μέρει όμως, γιατί εδώ στην Ελλάδα που όλα ειναι η του ύψους η του βάθους , οι επιτήδειοι και οι μαυραγορίτες πάντα έβρισκαν πεδίο δράσης , ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως τώρα.Με όλο το σεβασμό κάνεις λάθος, στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστόν ο Θεοδώρου, ο Γεωργιάδης οι δύο γνωστότεροι και παλαιότεροι εγκαταστάτες είναι και πρατηριούχοι, όπως αν δεν κάνω λάθος και αυτός στο Δερβένι, δλδ Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
Όσο για τους φίλους εγκαταστάτες, κρυφούς και μη, ο μεν doukias έγραψε στο forum 48 post ** όλα** θέμα της υγραερικίνησης ο δε lpgnik 55 ποστ όλα θέμα της υγραερικίνησης και το FANTASMATAKI (κ. Μπριμπος) 18 post ολα στο θέμα της υργαεριοκίνησης, τυχαίο..... δεν νομίζω.
Ελεος κύριοι, παίζετε με την νοημοσύνη μας
-
Από τις πρώτες γραμμές φαίνεται εάν κάποιος γράφει σε...... πελάτες.....Αυτο δεν σημαίνει οτι τρώμε κουτόχορτο !
Χαλαρά....και όλοι κρινόμαστε.
Για το ον τοπικά του θεματος,απλα θα παραθέσω μια παλαιότερη δημοσίευση μου για την υγραεριοκίνηση :Αυτο θεωρω οτι ειναι και το μεγαλυτερο μειον στην μετατροπη,το βραχυπροθεσμο του πραγματος.Μπαινεις σε τεχνικες περιπετειες και δεν ξερεις εαν του χρονου θα σε συμφερει το αεριο.
Βεβαια εαν εκανα παρα πολλα χλμ καθημερινα,η εαν ημουν επαγγελματιας οδηγος ,θα ειχα μια γρηγορη αποσβεση και θα το ρισκαρα πιο ευκολα.Σε αυτες τις περιπτωσεις πιστευω οτι και τωρα αξιζει τον κοπο,σε αλλες μαλλον θελει περισσοτερη σκεψη. -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Το θέμα δεν ειναι να βλέπουμε το δάκτυλο ,αλλά το δασος......**Οι εγκαταστάτες δεν έχουν καμιά ευθύνη για τις τιμές του αερίου.**Είναι σαν να λεμέ άτι φταίει ο τεχνικός που σου βάζει το τηλέφωνο για τις υψηλές τιμές της μονάδας το λεπτό.
Εν μέρει ειναι ο νόμος της αγοράς και της ζητησης....Εν μέρει όμως, γιατί εδώ στην Ελλάδα που όλα ειναι η του ύψους η του βάθους , οι επιτήδειοι και οι μαυραγορίτες πάντα έβρισκαν πεδίο δράσης , ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως τώρα.Με όλο το σεβασμό κάνεις λάθος, στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστόν ο Θεοδώρου, ο Γεωργιάδης οι δύο γνωστότεροι και παλαιότεροι εγκαταστάτες είναι και πρατηριούχοι, όπως αν δεν κάνω λάθος και αυτός στο Δερβένι, δλδ Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
Εγώ μίλησα για εγκαταστάτες ,για τους μηχανικούς που κάνουν τις μετατροπές ,και επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία ευθύνη.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Όσο για τους φίλους εγκαταστάτες, κρυφούς και μη, ο μεν doukias έγραψε στο forum 48 post ** όλα** θέμα της υγραερικίνησης ο δε lpgnik 55 ποστ όλα θέμα της υγραερικίνησης και το FANTASMATAKI (κ. Μπριμπος) 18 post **ολα
** στο θέμα της υργαεριοκίνησης, τυχαίο..... δεν νομίζω.
Ελεος κύριοι, παίζετε με την νοημοσύνη μαςΔε νομίζω να εχεις λόγο να αναφέρεσαι σε μένα τη στιγμή που λογικά ως τεχνικός σε αυτό το αντικείμενο και αφού το βρήκα είπα να μπω και να προσφέρω ότι μπορώ, για να πάψει να υπάρχει η άγνοια στο βαθμό που μπορω. Θα ήθελα να αναφερθεί άμεσα αν κάποιος από εσάς γνωρίζει ποιος είμαι ή αν με κάποιο τρόπο προσπάθησα να πιάσω πελάτες από εδω. Ειναι αισχρό από μέρους σου να με βάζεις στον τοίχο για το ότι γράφω μόνο εδω. Ναι, αυτό με ενδιαφέρει εδώ γράφω, εδώ διαβάζω, εδώ βλέπω τις ανησυχίες σας και τα προβλήματα σας, θέλοντας να έχω ακόμα καλυτερη υπηρεσία απέναντί σας, εσάς τους καταναλωτές, πιθανότατα δε θα βγάλω μία από εσάς τους φορουμίστες, όμως από τη δική σας εμπειρία θα δώσω κάτι καλύτερο σε αυτούς που με εμπιστευονται και σε αυτό ναι σας εκμεταλεύομαι.
Για να ξέρω πως, γιατί και που, και να δίνω το καλύτερο που μπορώ.
Λυπάμαι που για μια ακόμα φορά η λογική είναι αφοριστική. -
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Όσο για τους φίλους εγκαταστάτες, κρυφούς και μη, ο μεν doukias έγραψε στο forum 48 post ** όλα** θέμα της υγραερικίνησης ο δε lpgnik 55 ποστ όλα θέμα της υγραερικίνησης και το FANTASMATAKI (κ. Μπριμπος) 18 post **ολα
** στο θέμα της υργαεριοκίνησης, τυχαίο..... δεν νομίζω.
Ελεος κύριοι, παίζετε με την νοημοσύνη μαςΔε νομίζω να εχεις λόγο να αναφέρεσαι σε μένα τη στιγμή που λογικά ως τεχνικός σε αυτό το αντικείμενο και αφού το βρήκα είπα να μπω και να προσφέρω ότι μπορώ, για να πάψει να υπάρχει η άγνοια στο βαθμό που μπορω. Θα ήθελα να αναφερθεί άμεσα αν κάποιος από εσάς γνωρίζει ποιος είμαι ή αν με κάποιο τρόπο προσπάθησα να πιάσω πελάτες από εδω. Ειναι αισχρό από μέρους σου να με βάζεις στον τοίχο για το ότι γράφω μόνο εδω. Ναι, αυτό με ενδιαφέρει εδώ γράφω, εδώ διαβάζω, εδώ βλέπω τις ανησυχίες σας και τα προβλήματα σας, θέλοντας να έχω ακόμα καλυτερη υπηρεσία απέναντί σας, εσάς τους καταναλωτές, πιθανότατα δε θα βγάλω μία από εσάς τους φορουμίστες, όμως από τη δική σας εμπειρία θα δώσω κάτι καλύτερο σε αυτούς που με εμπιστευονται και σε αυτό ναι σας εκμεταλεύομαι.
Για να ξέρω πως, γιατί και που, και να δίνω το καλύτερο που μπορώ.
Λυπάμαι που για μια ακόμα φορά η λογική είναι αφοριστική.Δεν σε βάζω σε κανένα τοίχο,απλώς βάζω, κατα την γνώμη μου φυσικά, τα πράγματα στην θέση τους εσύ από την πρώτη στιγμή είπες ότι είσαι εγκαταστάτης και όπως βλέπεις διαχώρισα σε κρυφούς και φανερους, εσύ μπορείς να γράφεις ότι εσύ νομίζεις για να βοηθήσεις τα μέλη του φόρουμ, και εμείς σαν απλοί καταναλωτές υπερασπίζουμε τα συμφέροντά μας όπως εμεις νομίζουμε και όταν μας λένε ότι το παίζουμε αυτό είναι αισχρό (δεν ενοώ εσένα).
-
Εγώ μίλησα για εγκαταστάτες ,για τους μηχανικούς που κάνουν τις μετατροπές ,και επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία ευθύνη.
Επαναλαμβάνω τρία από τα πέντε γκαζοπρατήρια της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη) είναι ταυτόχρονα και εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Επαναλαμβάνω τρία από τα πέντε γκαζοπρατήρια της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη) είναι ταυτόχρονα και εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης
Δηλαδή αυτό καθιστά τους εγκαταστάτες διαμορφωτές της τιμής του αερίου ?
Εάν κάποιος έχει συνεργείο και πρατήριο,θα πούμε οτι οι μηχανικοί αυξάνουν τις τιμές της βενζίνης ?
Ο εγκαταστάτης δεν έχει καμία δουλειά για τις τιμές του αερίου ! -
Παιδια καλησπερα και παλι..ναι ο Random ειμαι με το 2.7 Σανταφε(θηριο)..Τελικα υστερα απο ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ..να βαλουμε τελικα υγραεριο η οχι? Ειναι αξιοπιστο χωρις λαδιερα? Να βαλω 4ης η 5ης γενιας?
-
Ο Θεοδωρου ειναι και προμηθευτης με φορτηγα. Αν εχει και δεξαμενες στα δυιληστηρια δεν το ξερω.
-
Παιδια καλησπερα και παλι..ναι ο Random ειμαι με το 2.7 Σανταφε(θηριο)..Τελικα υστερα απο ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ..να βαλουμε τελικα υγραεριο η οχι? Ειναι αξιοπιστο χωρις λαδιερα? Να βαλω 4ης η 5ης γενιας?
Δεν εχεις κανει τους οικονομικους υπολογισμους μονος σου?
Δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο σε συμφερει και ποτε θα κανεις αποσβεση??
Πες μας ποσα χλμ κανεις σε ενα χρονο και ποση ειναι η μεση σου καταναλωση να σου υπολογισω τα νουμερα εγω... -
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Δεν εχεις κανει τους οικονομικους υπολογισμους μονος σου?
Δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο σε συμφερει και ποτε θα κανεις αποσβεση??
Πες μας ποσα χλμ κανεις σε ενα χρονο και ποση ειναι η μεση σου καταναλωση να σου υπολογισω τα νουμερα εγω...Για αξιοπιστια μιλησα και οχι για το κοστος!!
Κατα δευτερο λογο προτεινω να αφησετε τις αντιπαραθεσεις και να μας πει καποιος αν ειναι αξιοπιστη η μετατροπη και που να παμε να την κανουμε..
Δεν ενδιαφερει τον κοσμο αν οι πρατηριουχοι ειναι και εγκαταστατες κ.α. μας ενδιαφερει μην παθουμε καμμια ζημια και πως θα γλτυωσουμε κανενα ευρω..Αυτα..
Οσον αφορα ενα μελος που ειναι και εγκαταστατης υγραεριου, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΠΙΑ..αμα δεν γουσταρετε αυτα που λεει απλα μην βαλετε υγραεριο σε αυτον...
Υγραεριοκίνηση!