-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Κατάλαβα... P2187 'system too lean at idle'
Κλασσικό πρόβλημα απ' ότι φαίνεται στις εγκαταστάσεις υγραερίου... ανεξαρτήτως γενιάς!Κατα πασα πιθανοτητα καμια ψιλορυθμηση στα μπεκ θα θελει
καθάρισμα τα μπεκ....
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Κατάλαβα... P2187 'system too lean at idle'
Κλασσικό πρόβλημα απ' ότι φαίνεται στις εγκαταστάσεις υγραερίου... ανεξαρτήτως γενιάς!Κατα πασα πιθανοτητα καμια ψιλορυθμηση στα μπεκ θα θελει
καθάρισμα τα μπεκ....
Τα μπεκ υγραεριου εννοεις?γιατι οταν δουλευω βενζινη το λαμπακι σβηνει,δεν μου βγαζει προβλημα
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Κατσε για να καταλαβω, το υγραεριο κινησης θες να πεις οτι δεν ειναι ιδιο με το πετρογκαζ ή το φυσικο αεριο;; γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο;
Και σωστά το γράφεις, είναι πρώτα ξαδέλφια. Επίσης και τα ΦΑ. Η διαφορά τους είναι στην τελική ρύθμιση. Βεβαίως ενώ το υγραέριο, πωλείται σε υγρά μορφή, το ΦΑ διατίθεται σε αέρια μορφή. Τώρα εάν πρεσάρεις το ΦΑ, τότε παίρνεις την υγρή του μορφή, που είναι πλέον αποθηκεύσημη.
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Γεια σας και από μένα.
Επειδή σε ελάχιστες μέρες περνάω σύστημα 4ης γενιάς στο Forester μου, μπορείτε να μου πείτε κάποιες συμβουλές για να πω στον μάστορα και να προσέξω ιδιαίτερα;
Να βάλω και λαδιέρα; Κάτι άλλο;
Ευχαριστώ
Καλά και θα κανείς να βάλεις 4ης γενιάς.
Σίγουρα λαδιερα, 90ε .
Τον ρυθμιστή πιέσεως όσο γίνετε πιο εμπρός να αερίζετε, και μακριά από την εξάτμιση.
Τώρα και μια ηλεκτροβανα κολλητά στο τανκι του αεριού, είναι δική μου γνώμη ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Είδα μια εγκατάσταση που έκανε ένας στην μεταμόρφωση αττικής και μου άρεσε
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αύριο το παίρνω στα χέρια μου έτοιμο.
Λαδιέρα έβαλα.
Ηλεκτροβάνες από τη μάνα του το σύστημα που περνάω έχει 2, εκ των οποίων η μία είναι πάνω στο τάνκι.
Εξ όψεως όλα φαίνονται ΟΚ. Από Σάββατο θα έχω να καταγράψω και εντυπώσεις από την χρήση. -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Γεια σας και από μένα.
Επειδή σε ελάχιστες μέρες περνάω σύστημα 4ης γενιάς στο Forester μου, μπορείτε να μου πείτε κάποιες συμβουλές για να πω στον μάστορα και να προσέξω ιδιαίτερα;
Να βάλω και λαδιέρα; Κάτι άλλο;
Ευχαριστώ
Καλά και θα κανείς να βάλεις 4ης γενιάς.
Σίγουρα λαδιερα, 90ε .
Τον ρυθμιστή πιέσεως όσο γίνετε πιο εμπρός να αερίζετε, και μακριά από την εξάτμιση.
Τώρα και μια ηλεκτροβανα κολλητά στο τανκι του αεριού, είναι δική μου γνώμη ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Είδα μια εγκατάσταση που έκανε ένας στην μεταμόρφωση αττικής και μου άρεσε
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αύριο το παίρνω στα χέρια μου έτοιμο.
Λαδιέρα έβαλα.
Ηλεκτροβάνες από τη μάνα του το σύστημα που περνάω έχει 2, εκ των οποίων η μία είναι πάνω στο τάνκι.
Εξ όψεως όλα φαίνονται ΟΚ. Από Σάββατο θα έχω να καταγράψω και εντυπώσεις από την χρήση.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. είσαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής . Καλά χιλιόμετρα.
Antonis-team. -
Καλησπέρα στους συμφορουμίτες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων για το όσα πιθανότατα θα έχετε ξαναερωτηθεί, αλλά με τις σχεδόν 10 σελίδες που ξεφύλλισα στο συγκεκριμένο thread δεν βρήκα απαντήσεις και μου είναι αδύνατο να το ξεσκονίσω όλο.
Στο δια ταύτα, μόλις σήμερα πήγα να ρωτήσω για εγκατάσταση ενός συστήματος υγραεριοκίνησης στο αμάξι μου και ενώ ενημερώθηκα εκτενώς θα ήθελα και τη γνώμη όσων έχουν ήδη εμπειρία. Κατ'αρχήν έχω ένα bravo του '96 στα 1400 και ήμουν ανάμεσα στο να το παρατήσω μέχρι να βρω λεφτά για ένα καινούριο ή να κάνω κάτι που να το καταστήσει οικονομικό και λειτουργικό για μερικά χρονάκια ακόμη. Και εδώ ξεκινούν οι ερωτήσεις:
-
Τα 1200 ευρώ για σύστημα 5ης γενιάς, είναι ικανοποιητικό ποσό? Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο kit είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι της icom. Νομίζω είναι από Ιταλική εταιρία και κατασκευάζεται στην Κωνσταντινούπολη, αν έχει καμία σχέση.
-
Υπάρχει περίπτωση να 'γλυτώσουμε' τα τέλη κυκλοφορίας ή αν υπάρχει έκπτωση στο προσεχές ή άμεσο μέλλον?
-
Γενικώς με το συγκεκριμένο αμάξι να μην πιάνει πάνω από 2 χιλιάρικα, αξίζει να ρίξω άλλα χίλια και βάλε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων μάγκες!
-
-
Καλησπερα.Πολυ ευστοχη παρεμβαση chemic.To μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα ανωτερω οχηματα εχουν ΄΄λαδιερες΄΄γιατι πολλη συζητηση γινετε για τις φθορες στις βαλβιδες και κτλ
Ο εγκαταστάτης μας είπε πως τα ίμπιζα σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα, αφού τα έχει δουλέψει πάρα πολύ, κ αυτός κ οι συνεργάτες του στα σκόπια. στο πριμέρα μας είπε πως λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, κ πως αν είναι να βγάλει κάτι θα είναι στα +100000χλμ. Δεδομένου πως το αμάξι έχει ήδη 230000 χλμ (οπότε δε το πολυπροσέχουμε , αλλά κ από την άλλη, οδηγείται τελείως συντηρητικά/χαμηλόστροφα ), σκεφτήκαμε να το δούμε αργοτερα (μας διαβεβαίωσε πως είναι απλή διαδικασία να προστεθεί) αν βρούμε στο νετ πληροφορίες σχετικές με προβλήματα.
για τα συστήματα 5ης γενιάς μας είπε πως δεν τα ξέρει καθόλου, αφού είναι κάτι καινούργιο κ ακριβό, οπότε οι συνεργάτες του στα σκόπια δεν τα δουλεύουν, αλλά έχει ακούσει για 'παιδικές' ασθένειες-προβληματάκια. -
Ο χρήστης GuyFawkes έγραψε:
Καλησπέρα στους συμφορουμίτες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων για το όσα πιθανότατα θα έχετε ξαναερωτηθεί, αλλά με τις σχεδόν 10 σελίδες που ξεφύλλισα στο συγκεκριμένο thread δεν βρήκα απαντήσεις και μου είναι αδύνατο να το ξεσκονίσω όλο.Στο δια ταύτα, μόλις σήμερα πήγα να ρωτήσω για εγκατάσταση ενός συστήματος υγραεριοκίνησης στο αμάξι μου και ενώ ενημερώθηκα εκτενώς θα ήθελα και τη γνώμη όσων έχουν ήδη εμπειρία. Κατ'αρχήν έχω ένα bravo του '96 στα 1400 και ήμουν ανάμεσα στο να το παρατήσω μέχρι να βρω λεφτά για ένα καινούριο ή να κάνω κάτι που να το καταστήσει οικονομικό και λειτουργικό για μερικά χρονάκια ακόμη. Και εδώ ξεκινούν οι ερωτήσεις:
-
Τα 1200 ευρώ για σύστημα 5ης γενιάς, είναι ικανοποιητικό ποσό? Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο kit είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι της icom. Νομίζω είναι από Ιταλική εταιρία και κατασκευάζεται στην Κωνσταντινούπολη, αν έχει καμία σχέση.
-
Υπάρχει περίπτωση να 'γλυτώσουμε' τα τέλη κυκλοφορίας ή αν υπάρχει έκπτωση στο προσεχές ή άμεσο μέλλον?
-
Γενικώς με το συγκεκριμένο αμάξι να μην πιάνει πάνω από 2 χιλιάρικα, αξίζει να ρίξω άλλα χίλια και βάλε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων μάγκες!
Γεια χαρα στο φορουμ , Λοιπον φιλε GuyFawkes , καταρχην το ιδανικο θα ηταν να διαβασεις απο μονος σου ολες τις σελιδες, το εχω ξαναπει σε παλικαρια που σκεφτονταν να βαλουν , πολυ απλα γιατι θα σχηματισεις την δικη σου αποψη , και διοτι δεν μπορει καποιος να σου μεταδωσει τα παντα με ενα μυνημα,ακομα μπορει και να κατηγορηθει για διαφημηση , αλλα παρολαυτα θα σου πω την γνωμη μου με δυο λογια , 5ης γενιας στο αμαξι σου μπορει να ειναι περιτο και η τιμη ξεφευγει πανω απο 1700 γιουρα ,για ιταλικη εταιρεια που να κατασκευαζει τουρκια , δεν ξερω , ξερω οτι οι πολλες δεξαμενες ειναι τουρκικες,
2.ΝΙΕΤ ! Δεν υπαρχει αυτο με τα τελη και ας μην τα θελουμε ολα δικα μας , εχει συζητηθει απο τα παιδια του φορουμ και 3. Το θεμα ειναι ποσα χιλιομετρα κανεις , εαν κανεις 25000-30000 το χρονο θα κανεις αποσβεση σε ενα χρονο , εαν δεν ανεβει το αεριο, με σημερινες τιμες . Το αμαξι σου ποσα χιλιομετρα εχει ? Σε τι κατασταση ειναι μηχανικα ? Ολα αυτα τα ζυγιζεις . Μπορεις ακομα εαν αλαξεις αμαξι να βγαλεις το συστημα και να το βαλεις στο καινουργιο η να το πληρωθεις εξτρα . Τωρα οι τιμες στην πιατσα ειναι γυρω στα 1500 γιουρα , απλα ειχε αναφερθει παλιοτερα για καποια παλικαρια που περνουσαν με 900-1000 γιουρα . Και για να κλεισω γνωμη μου ειναι να βαλεις λαδιερα . Ελπιζω να σε φωτισα λιγο , η αποφαση δικη σου, μονο κανε καλη ερευνα στην αγορα και συγκρινε τι σου' δινει' ο καθε εγκαταστατης και σε τι κατασταση ειναι το συνεργειο ( εαν σε εμπνεει), και αξιολογησε τον . Καλη Επιτυχια . -
-
Παίδες, λίγο δύσκολο για κάποιον νέο χρήστη ή κάποιον που ενδιαφέρεται για το θέμα, να διαβάσει 125 σελίδες. Πόσω μάλλον όταν οι περισσότερες είναι αντιδικίες, ειρωνίες και 'εγώ την έχω μεγαλύτερη' ποσταρίσματα.
Αν και δε νομίζω να γίνετε, έπρεπε κάποια θέματα να γίνονταν Sticky, μόνιμα στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Παίδες, λίγο δύσκολο για κάποιον νέο χρήστη ή κάποιον που ενδιαφέρεται για το θέμα, να διαβάσει 125 σελίδες. Πόσω μάλλον όταν οι περισσότερες είναι αντιδικίες, ειρωνίες και 'εγώ την έχω μεγαλύτερη' ποσταρίσματα.Αν και δε νομίζω να γίνετε, έπρεπε κάποια θέματα να γίνονταν Sticky, μόνιμα στο φόρουμ...
Φιλε Dodger , Ο καθενας μας ειναι μεγαλο παιδι , διαβαζει κρινει και αξιολογει , και Δοξα τον Θεο μεσα στο φορουμ των 4Τροχων υπαρχουν ατομα που εχουν δωσει εξετασεις και με τις γνωσεις τους μας εχουν βοηθησει τα μεγιστα , Μην μενεις σε καποια μεμονωμενα περιστατικα . Φιλικα Γιωργος .
-
Συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι λες, εγώ απλώς αναφέρω ότι 125 σελίδες είναι δύσκολο να κάτσει κάποιος να τις διαβάσει...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι λες, εγώ απλώς αναφέρω ότι 125 σελίδες είναι δύσκολο να κάτσει κάποιος να τις διαβάσει...Οκ , Μπορει να παιρνω παραδειγμα απο τον ευατο μου , Ειχα γινει MATRIX οταν μαθαινε Kung-Fu KAI Jiou-Zitsou μεσω προγραματος ! , Eαν Θυμαμαι μου ειχε παρει δυο μερες και κατι.....
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
Γεια χαρα στο φορουμ , Λοιπον φιλε GuyFawkes , καταρχην το ιδανικο θα ηταν να διαβασεις απο μονος σου ολες τις σελιδες, το εχω ξαναπει σε παλικαρια που σκεφτονταν να βαλουν , πολυ απλα γιατι θα σχηματισεις την δικη σου αποψη , και διοτι δεν μπορει καποιος να σου μεταδωσει τα παντα με ενα μυνημα,ακομα μπορει και να κατηγορηθει για διαφημηση , αλλα παρολαυτα θα σου πω την γνωμη μου με δυο λογια , 5ης γενιας στο αμαξι σου μπορει να ειναι περιτο και η τιμη ξεφευγει πανω απο 1700 γιουρα ,για ιταλικη εταιρεια που να κατασκευαζει τουρκια , δεν ξερω , ξερω οτι οι πολλες δεξαμενες ειναι τουρκικες,
2.ΝΙΕΤ ! Δεν υπαρχει αυτο με τα τελη και ας μην τα θελουμε ολα δικα μας , εχει συζητηθει απο τα παιδια του φορουμ και
3. Το θεμα ειναι ποσα χιλιομετρα κανεις , εαν κανεις 25000-30000 το χρονο θα κανεις αποσβεση σε ενα χρονο , εαν δεν ανεβει το αεριο, με σημερινες τιμες . Το αμαξι σου ποσα χιλιομετρα εχει ? Σε τι κατασταση ειναι μηχανικα ? Ολα αυτα τα ζυγιζεις . Μπορεις ακομα εαν αλαξεις αμαξι να βγαλεις το συστημα και να το βαλεις στο καινουργιο η να το πληρωθεις εξτρα . Τωρα οι τιμες στην πιατσα ειναι γυρω στα 1500 γιουρα , απλα ειχε αναφερθει παλιοτερα για καποια παλικαρια που περνουσαν με 900-1000 γιουρα . Και για να κλεισω γνωμη μου ειναι να βαλεις λαδιερα . Ελπιζω να σε φωτισα λιγο , η αποφαση δικη σου, μονο κανε καλη ερευνα στην αγορα και συγκρινε τι σου' δινει' ο καθε εγκαταστατης και σε τι κατασταση ειναι το συνεργειο ( εαν σε εμπνεει), και αξιολογησε τον . Καλη Επιτυχια .Thanx για την απάντηση φίλε. Λοιπόν όσον αφορά το kit μετά από λίγο googlάρισμα το βρήκα, είναι lovato και είναι όντως ιταλικής προέλευσης. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο kit?
Ο εγκαταστάτης μου είπε 1200 ευρώ όλα κομπλέ σε μια μέρα, χωρίς να διευκρινίσει εαν η λαδιέρα είναι μέσα. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο εγκατάστασης και στη σημασία που δίνουν στο σετάρισμα του συστήματος. Γενικά μου έδειξε (στα λόγια) οτι ξέρει τί κάνει και οτι το κάνει καλά. Όσον αφορά την απόσβεση, είτε σε ένα είτε σε δύο χρόνια είναι κάτι που θα έρθει και με δεδομένο οτι μπορείς να περάσεις το kit σε άλλο αμάξι, σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του. Απλά οι απορίες μου είναι αυτές που έχει κάθε newbie σε άγνωστα γι'αυτόν μέρη και πάντα η γνώμη των μελών παίζουν σημαντικό ρόλο.
-
7000 χλμ. με lovato , κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής
-
Όταν έχεις να διαβάσεις για ένα θέμα 120 + σελίδες, τότε χρησιμοποιείς τον εξής τρόπο.
- δεν διαβάζεις τους δογματικούς. «αυτό έβαλα είναι τέλειο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο….».
- διαγραφείς τους βλάσφημους, τους είρωνες, τους αντιδραστικούς. Αυτοί κατά κανόνα είναι κομπλεξικοί, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι πηγή γνώσης.
- Λόγω του ότι δεν παραθέτουν ορισμένοι γνώστες, για λογούς αδιανόητους για εμένα, όταν μάλιστα ευρίσκονται σε θέσεις επαγγελματικής καταξίωσης, όπια και εάν είναι αυτή, διαβάζουμε τα παπαγαλάκια τους. Αυτά δεν είναι ντε και καλά λάθος. Μα χρειάζεται τα λόγια τους να τα περνάμε από ‘κρησάρα’, για να απομονώνουμε κερδοσκοπικές ‘φούσκες’.
- Και τέλος, να διαβάζουμε παραθέσεις που αναλύουν τα θέματα, και έτσι μας δίδετε η δυνατότητα να κρίνουμε, συγκρίνουμε, και έτσι αποφασίζουμε. Αυτές δεν είναι περισσότερο από το 15% των παραθέσεων!!.
- Σίγουρα όταν λέει κάποιος ότι, (το έβαλα σε 5 αυτοκίνητα μου ,πχ, και έκανα συνολικά 100000κμ με όλα!, και όλα καλά!», τον μετράμε μόνον στο ότι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα!. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ θα αποδείξει των λόγων του, το αληθές!!.
- Όταν όμως λέει, «το έχω 100000κμ, δεν έχει πρόβλημα, δεν καίει λάδια» τότε είναι μια θετική ένδειξη.
- Εάν δε, μας γράψει άλλος ότι «έχω κάνει 200000κμ χωρίς πρόβλημα», τότε διακριτικά και με ΠΜ, ζητάς στοιχεία του, και εάν στα δώσει τότε και μόνον τότε, είναι σοβαρός παραθέτεις, και αποφασίζεις.
Τώρα που σου είπα αυτόν τον τρόπο ανίχνευσης, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ!!!!..... - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι οι γνώστες και παραθέτες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ να γραφούν τα ίδια πράγματα συνεχώς, μα να λινούν προβλήματα που δεν έχουν ξανά παρουσιαστεί.
- Εάν εσύ ο καινούργιος, δεν ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία, τότε λείπαμε που το γράφω, αλλά δεν καίγεσαι να μάθεις!!!....γράφεις λογοτεχνώντας, περνάς την ώρα σου ιδιόριθμα ευχάριστα, μα στερείς των χρόνο από αυτούς που πράγματι έχουν ανάγκη μιας συμβουλής, που θα βοηθήσει πιθανών τα οικονομικά τους.
Φιλικά
Antonis-team.
-
την φωτιά στην Mercedes με υγραεριοκίνηση στην Τουρκία την είδατε;
-
οχι, αλλα και τι μ ΄αυτο?
-
Ο χρήστης GuyFawkes έγραψε:
2.ΝΙΕΤ ! Δεν υπαρχει αυτο με τα τελη και ας μην τα θελουμε ολα δικα μας , εχει συζητηθει απο τα παιδια του φορουμ και
3. Το θεμα ειναι ποσα χιλιομετρα κανεις , εαν κανεις 25000-30000 το χρονο θα κανεις αποσβεση σε ενα χρονο , εαν δεν ανεβει το αεριο, με σημερινες τιμες . Το αμαξι σου ποσα χιλιομετρα εχει ? Σε τι κατασταση ειναι μηχανικα ? Ολα αυτα τα ζυγιζεις . Μπορεις ακομα εαν αλαξεις αμαξι να βγαλεις το συστημα και να το βαλεις στο καινουργιο η να το πληρωθεις εξτρα . Τωρα οι τιμες στην πιατσα ειναι γυρω στα 1500 γιουρα , απλα ειχε αναφερθει παλιοτερα για καποια παλικαρια που περνουσαν με 900-1000 γιουρα . Και για να κλεισω γνωμη μου ειναι να βαλεις λαδιερα . Ελπιζω να σε φωτισα λιγο , η αποφαση δικη σου, μονο κανε καλη ερευνα στην αγορα και συγκρινε τι σου' δινει' ο καθε εγκαταστατης και σε τι κατασταση ειναι το συνεργειο ( εαν σε εμπνεει), και αξιολογησε τον . Καλη Επιτυχια .Thanx για την απάντηση φίλε. Λοιπόν όσον αφορά το kit μετά από λίγο googlάρισμα το βρήκα, είναι lovato και είναι όντως ιταλικής προέλευσης. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο kit?
Ο εγκαταστάτης μου είπε 1200 ευρώ όλα κομπλέ σε μια μέρα, χωρίς να διευκρινίσει εαν η λαδιέρα είναι μέσα. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο εγκατάστασης και στη σημασία που δίνουν στο σετάρισμα του συστήματος. Γενικά μου έδειξε (στα λόγια) οτι ξέρει τί κάνει και οτι το κάνει καλά. Όσον αφορά την απόσβεση, είτε σε ένα είτε σε δύο χρόνια είναι κάτι που θα έρθει και με δεδομένο οτι μπορείς να περάσεις το kit σε άλλο αμάξι, σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του. Απλά οι απορίες μου είναι αυτές που έχει κάθε newbie σε άγνωστα γι'αυτόν μέρη και πάντα η γνώμη των μελών παίζουν σημαντικό ρόλο.
6000 χλμ επίσης χωρις κανενα προβλημα
-
Σχετικα με το ΚΤΕΟ
- Περναμε ΚΤΕΟ και σε Δημοσιο αλλα πλεον και σε Ιδιωτικο
- Θεσσαλονικη που μενω: Δημοσιο (80€), Express Service (55€) και διαφορα αλλα Ιδιωτικα (50€)
εκλεισα ραντεβου σε ενα ιδιωτικο για την Τεταρτη 27 Οκτ. 2010 (δεν αναφερω ποιο για λογους αυτονοητους) με κοστος 50€.
Θελουν απο μενα:- ολοκληρο τον φακελο του μηχανικου μου (τηλ στον μηχανικο μου και μου ειπε ειναι ετοιμος δεν θα εχεις κανενα προβλημα)
- την αδεια του αυτοκινητου
- την ταυτοτητα μου
- και αν εχω καρτα καυσαεριων (οχι υποχρεωτικα)
Το ιδιωτικο ΚΤΕΟ μολις τους αναφερα τον ονομα του μηχανικου (που μου εκανε την μετατροπη), τον ηξεραν, και μου ειπαν οτι εχουν περασει παρα πολλα αυτοκινητα ΚΤΕΟ τις τελευταιες μερες του ιδιου μηχανικου.
Αυτα, νεοτερα την Τεαρτη.
-
οχι, αλλα και τι μ ΄αυτο?ρωτάω γιατί είμαι περίεργος το τι μπορεί να έγινε...
Υγραεριοκίνηση!