-
Από μπαλαδόρους που ρίχνουν στην εξέδρα έχουμε πολλούς εδώ μέσα βλέπω.
Μίλησα για συγκεκριμένο πείραμα παραπάνω σε κλειστό γκαράζ, όπως θα συνέβαινε σε μια περίπτωση διαρροής από το αυτοκίνητο που παρκάρουμε.
Παραπάνω επίσης, έχω τοποθετήσει με συγκεκριμένη σειρά τα ασφαλέστερα καύσιμα και η βενζίνη δεν είναι η πρώτη!
Το ότι άσχετοι με προδιαγραφές ασφαλείας νομίζουν ότι βοηθούν στη συζήτηση επειδή έχουν εμπειρία στο τιμόνι, είναι επίσης ελληνικό κεκτημένο.
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Όποιος έχει αμφιβολίες, ας δοκιμάσει το εξής πείραμα στο κλειστό γκαράζ του σπιτιού του.α) Να αδειάσει λίγη βενζίνη στο πάτωμα.
β) Να αδειάσει λίγο πετρέλαιο στο πάτωμα.
γ) Να αδειάσει λίγο φυσικό αέριο στο δωμάτιο.
δ) Να αδειάσει λίγο υγραέριο στο δωμάτιο.Τέλος ας δοκιμάσει να παράξει σπινθήρες απλούς με όποιον τρόπο θέλει και ας δοκιμάσει κι αν θέλει και απευθείας φλόγα.
Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα, για όσους θα έπρεπε να κοπούν στη Χημεία της βασικής εκπαίδευσης. Οι υπόλοιποι γνωρίζουμε.
Θα το κάνω αλλά όχι στο δικό μου. Στου γείτονα θα πάω. Αποσύρομαι.
-
Από μπαλαδόρους που ρίχνουν στην εξέδρα έχουμε πολλούς εδώ μέσα βλέπω.Μίλησα για συγκεκριμένο πείραμα παραπάνω σε κλειστό γκαράζ, όπως θα συνέβαινε σε μια περίπτωση διαρροής από το αυτοκίνητο που παρκάρουμε.
Παραπάνω επίσης, έχω τοποθετήσει με συγκεκριμένη σειρά τα ασφαλέστερα καύσιμα και η βενζίνη δεν είναι η πρώτη!
Το ότι άσχετοι με προδιαγραφές ασφαλείας νομίζουν ότι βοηθούν στη συζήτηση επειδή έχουν εμπειρία στο τιμόνι, είναι επίσης ελληνικό κεκτημένο.
Γνωριζεις αραγε την αναλογια μειγματος αερα-καυσιμου που χρειαζεται για να κανει μπουμ το υγραεριο ή το φυσικο αεριο?
-
Από μπαλαδόρους που ρίχνουν στην εξέδρα έχουμε πολλούς εδώ μέσα βλέπω.Μίλησα για συγκεκριμένο πείραμα παραπάνω σε κλειστό γκαράζ, όπως θα συνέβαινε σε μια περίπτωση διαρροής από το αυτοκίνητο που παρκάρουμε.
Συνεχισε
-
Αυτοί που εμφανίζονται κάποιοι σε κάθε σχετικό φορουμ αραιά και που , μάχονται μετά μανίας να μας πείσουν ότι όσοι έχουμε υγραέριο ζούμε από θαύμα(με ολοιοδιο επιθετικό τρόπο και δήθεν επιστημονικές μελέτες του youtube) , και μετά εξαφανίζονται , δεν είναι κάτι τυχαίο.
Μιλάω και για το άλλο φόρουμ lpgforum.gr.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου, για ένα πρατήριο στην Πέτρου Ράλλη BP πριν βγούμε ποτάμι) το ρεύμα που πάει προς Νίκαια κορυδαλλο) το οποίο έχει μόνο υγραερίο έχει κάποιος άποψη; είναι αξιόπιστο;
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω ερχόμενος από νικαια εβαλα στην BP στην Πέτρου Ράλλη,μετά το ποτάμι στο αριστερό διάζωμα.Παρολο που ειναι το φτηνότερο και είχα έναν ενδοιασμό,με 14ε έκανα 342χμ,πιστεύω οτι ειναι καλά.
-
Έχω την εντύπωση ότι μάλλον το ίδιο δεν λέμε; εκεί που λέω εγώ έχει μόνο υγραερίο και είναι πάνω στην Πέτρου Ράλλη που έρχεσαι από γκάζι προς κορυδαλλο πριν βγεις ποτάμι
-
Αυτό πρέπει να είναι,άλλα δεν έχει μόνο υγραέριο.
-
Καλημερα, άρα δεν είναι έχει μόνο υγραερίο αυτό που λέω. Έχει και αντλίες για βενζίνη αλλα είναι μόνιμα κλειστες και οι τιμές σβησμενες
-
Αυτό είναι φίλε μου δεν υπάρχει άλλο εκεί...Δεν πρόσεξα αν η τιμές ειναι σβησμένες αλλα σίγουρα εχει αντλίες.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω αέριο σχεδόν 8 μήνες, πρώτη φορά σήμερα έχω το εξής θέμα, έχω κάνει το πρώτο σέρβις για να προλάβω απαντήσεις. Αφού γέμισα ντεπόζιτο με αέριο και η μπάρα ήταν φουλ πράσινη γύρισα σπίτι και όταν πήγα να ξανά φυγω, παρατήρησα ότι αφού γυρίζει σε αέριο το αυτόκινητο και ο δείκτης C είναι μόνιμα αναμμένος δίπλα η μπάρα που δείχνει πόσο έχει μέσα το αυτοκίνητο δεν άναβε καν, ούτε καν το κόκκινο λαμπάκι που δείχνει ότι είναι στο τέλος. Το πάτησα το έσβησα και το ξανά άναψα αλλά τπτ, έκανα και αναγκαστική εκκίνηση με αέριο το πάτησα 3 Δευτέρα και έβαλα μπροστά ταυτόχρονα αλλά πάλι η μπάρα δεν δείχνει τπτ.
Μου έτυχε και σε ώρα που είναι κλειστά ο τσοπελ..νης
-
Ο χρήστης woofaki έγραψε:
Εγω ερχόμενος από νικαια εβαλα στην BP στην Πέτρου Ράλλη,μετά το ποτάμι στο αριστερό διάζωμα.Παρολο που ειναι το φτηνότερο και είχα έναν ενδοιασμό,με 14ε έκανα 342χμ,πιστεύω οτι ειναι καλά.Ενώ συνήθως που κυμαίνεσαι? Βάζω και γω εκεί τελευταία αφού οι τιμές όλων ξεφυγαν. Όλα καλά!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, έχω αέριο σχεδόν 8 μήνες, πρώτη φορά σήμερα έχω το εξής θέμα, έχω κάνει το πρώτο σέρβις για να προλάβω απαντήσεις. Αφού γέμισα ντεπόζιτο με αέριο και η μπάρα ήταν φουλ πράσινη γύρισα σπίτι και όταν πήγα να ξανά φυγω, παρατήρησα ότι αφού γυρίζει σε αέριο το αυτόκινητο και ο δείκτης C είναι μόνιμα αναμμένος δίπλα η μπάρα που δείχνει πόσο έχει μέσα το αυτοκίνητο δεν άναβε καν, ούτε καν το κόκκινο λαμπάκι που δείχνει ότι είναι στο τέλος. Το πάτησα το έσβησα και το ξανά άναψα αλλά τπτ, έκανα και αναγκαστική εκκίνηση με αέριο το πάτησα 3 Δευτέρα και έβαλα μπροστά ταυτόχρονα αλλά πάλι η μπάρα δεν δείχνει τπτ.Μου έτυχε και σε ώρα που είναι κλειστά ο τσοπελ..νης
Αφού λειτουργεί σε αέριο ,κάτι απλό θα είναι με το ενδεικτικό κουμπί. Πήγαινε από Τρίτη και θα λυθεί στην εγγύηση που χρυσοπληρωνεις στα σέρβις.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Μίλησα με το παρακάτω κατάστημα , πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Υπάρχει κιτ επισκευης για την μπεκιερα 12€.Χρειάζεται όμως καλιμπραρισμα. Χαλάει αραγε κτ αλλο πανω στην μπεκιερα περαν των όσων παρέχει το κιτ?
Διαφορετικα εχουν την ακόλουθη μπεκιερα στα 2 Ωhm
http://lpg-autohellas.gr/mpek-ygraerioy ... ckb.4cyl./
Αν είναι καλη σκέφτομαι κατευθείαν μπεκιερα και ενα ρυθμισμα να ξεμπερδευω χωρίς καλιμπραρισμα κτλ.
Αν δεν μπορεσει ο εγκαταστατης μου, θα μου προτεινουν καποιον αλλον.
Αξίζει να μπει?Υ. Γ. Καινουργια μετά απο τηλεφωνημα αλλου 230€
Εάν έχει προφίλ ο εγκέφαλος υγραερίου για τα μπέκ βενζίνης σε Ohm , μήν ασχολείσαι με τις ηλεκτροβαλβίδες.
Δές τα Hana Gold εγώ αυτά είχα βάλει.
Θα έχεις γραμμικό ψεκασμό για τουλάχιστον 100.000 χιλιόμετρα και καλύτερη απόκριση γκαζίου
Εννοείται οτι και να βάλεις ξανά ρύθμιση στο δρόμο -
Τελικά το αμαξι επανήλθε παίζει να ήταν το φίλτρο της αεριας φασης που δημιουργουσε θέμα. Προβληματιζομαι γενικά πλέον τι θα κανω μιας και πλησιάζει η ληξη υης δεξαμενής.
-
Τελικά το αμαξι επανήλθε παίζει να ήταν το φίλτρο της αεριας φασης που δημιουργουσε θέμα. Προβληματιζομαι γενικά πλέον τι θα κανω μιας και πλησιάζει η ληξη υης δεξαμενής.Τα φίλτρα πόσο τα είχες επάνω ;
Εάν είναι σε καλή κατάσταση το μοτέρ απο το υγραέριο , και έχει και υδραυλικές βαλβίδες , τότε αναβάθμισε το όταν λήξει και η δεξαμενή σου λόγω 10ετίας.
Δές για κάποιο πολωνικό με Obd υποστήριξη και μπέκ βενζίνης ή κάποιο Prins που είναι άμεσου ψεκασμού.
Εννοείται να επενδύσεις εάν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το αμάξι 3-4 χρόνια ακόμη -
Ο χρήστης meletis_m έγραψε:
Τελικά το αμαξι επανήλθε παίζει να ήταν το φίλτρο της αεριας φασης που δημιουργουσε θέμα. Προβληματιζομαι γενικά πλέον τι θα κανω μιας και πλησιάζει η ληξη υης δεξαμενής.
Τα φίλτρα πόσο τα είχες επάνω ;
Εάν είναι σε καλή κατάσταση το μοτέρ απο το υγραέριο , και έχει και υδραυλικές βαλβίδες , τότε αναβάθμισε το όταν λήξει και η δεξαμενή σου λόγω 10ετίας.
Δές για κάποιο πολωνικό με Obd υποστήριξη και μπέκ βενζίνης ή κάποιο Prins που είναι άμεσου ψεκασμού.
Εννοείται να επενδύσεις εάν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το αμάξι 3-4 χρόνια ακόμηΤο μοτέρ έχει πλέον πανω απο 510.000.Μιας και τα πάντα είναι στην εν τέλεια θα κρατηθεί αφου ο κινητήρας αντέχει όντως, όταν βαρέσει κινητηρα θα μπει ένας 2000 κυβικά,ήδη σταμπαρα εναν σαν καινούργιο. Παράλληλα θα αγοραστει ένα w204 ή w205, οπότε το υπάρχον θα τρώει τα καθημερινά χιλιόμετρα, τους χωματοδρομους χιλιομέτρων και τα χιόνια το χειμώνα.
Δεδομενης της λήξης της δεξαμενής +80€ κτεο + 260.000κμ το κιτ λεω να κοιτάξω για νεο κιτ.
Εγω που δεν εχω obd, αλλά την φυσα της μερκ τη στρογγυλή και για να διαβασει το elm θέλει ολόκληρο πρόγραμμα δεν οφελουμαι απο τη δυνατότητα σύνδεσης? Θα εχω ενα απροβληματιστο κιτ όπως τρ?
Τα φίλτρα δυστυχώς φερω ευθύνη και εγω που τα παραμελησα και με το ασε του εγκατάστατη και το δεν έχω. Της υγρής στον πνεύμονα ήταν καθαρό αλλά ξερό και το αεριαςειχε μαυριλα σαν γρασο ολο καλυμμενο οπως και ο πλαστικός κυλινδρος που μπαίνει. Απο δω και πέρα θα αγοραζω και θα το αλλαζω μόνος μου. Η δε κατανάλωση που γραφω παραπάνω επανήλθε.
Τα hana εχουν εγγύηση εφορου ζωής σωστά? Έχεις θεματα με καθαρισμούς κτλ? -
Τα φίλτρα πόσο τα είχες επάνω ;
Εννοείται να επενδύσεις εάν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το αμάξι 3-4 χρόνια ακόμηΤο μοτέρ έχει πλέον πανω απο 510.000.Μιας και τα πάντα είναι στην εν τέλεια θα κρατηθεί αφου ο κινητήρας αντέχει όντως, όταν βαρέσει κινητηρα θα μπει ένας 2000 κυβικά,ήδη σταμπαρα εναν σαν καινούργιο. Παράλληλα θα αγοραστει ένα w204 ή w205, οπότε το υπάρχον θα τρώει τα καθημερινά χιλιόμετρα, τους χωματοδρομους χιλιομέτρων και τα χιόνια το χειμώνα.
Δεδομενης της λήξης της δεξαμενής +80€ κτεο + 260.000κμ το κιτ λεω να κοιτάξω για νεο κιτ.
Εγω που δεν εχω obd, αλλά την φυσα της μερκ τη στρογγυλή και για να διαβασει το elm θέλει ολόκληρο πρόγραμμα δεν οφελουμαι απο τη δυνατότητα σύνδεσης? Θα εχω ενα απροβληματιστο κιτ όπως τρ?
Τα φίλτρα δυστυχώς φερω ευθύνη και εγω που τα παραμελησα και με το ασε του εγκατάστατη και το δεν έχω. Της υγρής στον πνεύμονα ήταν καθαρό αλλά ξερό και το αεριαςειχε μαυριλα σαν γρασο ολο καλυμμενο οπως και ο πλαστικός κυλινδρος που μπαίνει. Απο δω και πέρα θα αγοραζω και θα το αλλαζω μόνος μου. Η δε κατανάλωση που γραφω παραπάνω επανήλθε.
Τα hana εχουν εγγύηση εφορου ζωής σωστά? Έχεις θεματα με καθαρισμούς κτλ?Εγώ φίλτρα στο Honda άλλαζα ανα 20.000 χιλιόμετρα και τα 2. 30€ κόστος.
Για το πρωτόκολλο Obd αφού δέν έχει και έχει στρογγυλή φίσα δέν ξέρω τι ισχύει.
Τα Hana έχουν όριο ζωής 100.000 και καθαρίζονται με υπέρηχους.
Πάντως δέν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα μπέκ όσο τα είχα.
Πλέον με χτυπήσαν και δέν έχω αμάξι, είμαι στήν αναζήτηση. -
χω τοποθετησει στο αμαξι μου FORD C MAX ECOBOOST 1.6 150 PS το σύστημα.
ειχα πληρωσε το αστρονομικο ποσο 2.900 ευρω
λειτουργησε καλα για 2 χρονια. Έπειτα άρχισε τα μικροπροβλήματα τα υπόλοιπα λύνονταν (?)
με πατέντες της prins
μετά απο μια τεράστια βλάβη κι αλλαγή στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου (κανείς δεν ήξερε τι ευθυνόταν) , το σύστημα του αερίου σταμάτησε πλέον να λειτουργεί και η απάντηση της prins είναι ότι χρειάζεται αναβάθμιση και πρέπει να πληρώσω επιπλέον 600 ευρω!!!
τα συμπεράσματα δικά σας!!!
οποιος ενδιαφέρεται έχω και την απάντηση της prins
Υγραεριοκίνηση!