-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Για πιο λόγο να ξηλώσει κάποιος ενα Α200 ; ....και εάν ναι αν τα μπεκ ειναι μέσα στην εισαγωγή οπως πρέπει και όχι πεταμένα πισω .. θέλει έξω εισαγωγή φλατζες κτλ .. δεν ειναι ολα τα αμάξια ίδια κάποιο μπορεί να γίνει και σε 2 ώρες κάποιο σε 5-6 ..
Εργασία στην ψωροκώσταινα 150 € οταν σε αλλες χώρες 150 € ειναι η αλλαγή των φίλτρων του αερίου με τον ετήσιο έλεγχο ...
Εργασία σε εργοστασιακή μετατροπή ειναι μεταξύ 8-12 ώρες .. ανάλογα το κιτ .
Γιατί του κάνει διακοπές όταν κινείται, κοψίματα δηλαδή, έχει αλλάξει τα πάντα απο αισθητήρες, εγκέφαλο, έχει αλλάξει πεταλούδα με άλλη (μεταχειρισμένη) και συνεχίζει τα ίδια. Θέλει να το πουλήσει να πάρει το ίδιο σε diesel γιατι τον εχει βολέψει και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δεν θέλω υγραέριο. Θέλω να ξηλώσει το υγραέριο να δω την συμπεριφορά του κι αν συνεχίσει τα ίδια υποψιάζομαι πεταλούδα (καινούργια γιατί ίσως και η μεταχ. που του βάλανε να είχε θέμα). Είναι γνωστός μου, λίγο μεγάλος σε ηλικία (όχι κανα πουρό) θα του δώσω οσα του δίνει η μάντρα που είναι αστείο ποοσόν αν σκεφτείς οτι ειναι Α200 full extra με 200K Km όλα εθνική οδό. Δεν έχει χρόνο να μπλέκει με αγγελίες κτλ.
-
Αμα το γυρίσεις μονο σε βενζινη παλι δημιουργεί πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Αμα το γυρίσεις μονο σε βενζινη παλι δημιουργεί πρόβλημα;Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γνωρίζω αυτο θέλω να μάθω, γιαυτο ρώτησα.
edit: sorry, λαθος καταλαβα. Ναι κι εκει τα ίδια
-
Τοτε να δοκιμαζατε αποσύνδεση του συστηματος υγραερίου δηλαδή να γίνει αποσύνδεση της φισας και βραχυκύκλωματος της και κλείσιμο της δεξαμενής υγραερίου να τσεκαρατε πως παει. Η αποσύνδεση βέβαια να γίνονταν απο του υγραεραδικο. Έτσι θα είναι σαν να μην έχει υγραέριο καθώς δεν θα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των εγκεφάλων βενζινης-υγραεριου, αν συνεχίζει το πρόβλημα πιθανόν να είναι μηχανικό να μην φτάνει το υγραέριο ασχετως αν ισως δημιουργήθηκε εξαιτίας του. Τίποτα βαλβίδες, διακενα τους ελεγξατε; συνήθως έχει πάσχουν τα υγραεριοκινητα. Βασικά το πρόβλημα το είδατε και με το κανονικο συνεργειο και με το υγραεραδικο; το είδατε και σε άλλο υγραεραδικο γιατί πολλά υγραεραδικα είναι ουρανοκατεβατοι και δεν το έχουν με τη σωστη ρύθμιση αμα τυχόν το αυτοκίνητο τύχει να είναι λίγο δύστροπο.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Για πιο λόγο να ξηλώσει κάποιος ενα Α200 ; ....και εάν ναι αν τα μπεκ ειναι μέσα στην εισαγωγή οπως πρέπει και όχι πεταμένα πισω .. θέλει έξω εισαγωγή φλατζες κτλ .. δεν ειναι ολα τα αμάξια ίδια κάποιο μπορεί να γίνει και σε 2 ώρες κάποιο σε 5-6 ..
Εργασία στην ψωροκώσταινα 150 € οταν σε αλλες χώρες 150 € ειναι η αλλαγή των φίλτρων του αερίου με τον ετήσιο έλεγχο ...
Εργασία σε εργοστασιακή μετατροπή ειναι μεταξύ 8-12 ώρες .. ανάλογα το κιτ .
Γιατί του κάνει διακοπές όταν κινείται, κοψίματα δηλαδή, έχει αλλάξει τα πάντα απο αισθητήρες, εγκέφαλο, έχει αλλάξει πεταλούδα με άλλη (μεταχειρισμένη) και συνεχίζει τα ίδια. Θέλει να το πουλήσει να πάρει το ίδιο σε diesel γιατι τον εχει βολέψει και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δεν θέλω υγραέριο. Θέλω να ξηλώσει το υγραέριο να δω την συμπεριφορά του κι αν συνεχίσει τα ίδια υποψιάζομαι πεταλούδα (καινούργια γιατί ίσως και η μεταχ. που του βάλανε να είχε θέμα). Είναι γνωστός μου, λίγο μεγάλος σε ηλικία (όχι κανα πουρό) θα του δώσω οσα του δίνει η μάντρα που είναι αστείο ποοσόν αν σκεφτείς οτι ειναι Α200 full extra με 200K Km όλα εθνική οδό. Δεν έχει χρόνο να μπλέκει με αγγελίες κτλ.
Πάρε πρώτα μια συμπίεση ....
Άστο το υγραέριο έχει θέμα αυτο με τις βαλβιδες αν δεν ειχε λίπανση και σωστά μείγματα τι κιτ αερίου φοράει ; -
Παιδιά δεν ξέρω πολλά γιατί είναι φίλος του πατέρα μου. Θα πάρω κι άλλες πληροφορίες και θα επανέλθω γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και είναι ευκαιρία αν δεν έχει κάτι σοβαρό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Παιδια, σκεφτομαι να βαλω αεριο σε ενα Almera Ν15 1.4 87ps του 98 με 240Κ χλμ γιατι τωρα τελευταια κανω πολλα χιλιομετρα λογω δουλειας (25Κ το χρονο).
Εχει τη δυνατοτητα ο κινητηρας να παρει αεριο? Φανταζομαι πως ναι.
Εχετε ακουσει τιποτα προβληματα? Τι μου προτεινετε? Ποιο συστημα ειναι καλο?
Επισης, εγκαταστατες ποιοι ειναι καλοι στη δουλεια τους? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα υπαρχουν πολλοι και δεν μπορεις να ξερεις ποιος αξιζει και ποιος οχι. -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Παιδια, σκεφτομαι να βαλω αεριο σε ενα Almera Ν15 1.4 87ps του 98 με 240Κ χλμ γιατι τωρα τελευταια κανω πολλα χιλιομετρα λογω δουλειας (25Κ το χρονο).Εχει τη δυνατοτητα ο κινητηρας να παρει αεριο? Φανταζομαι πως ναι.
Εχετε ακουσει τιποτα προβληματα? Τι μου προτεινετε? Ποιο συστημα ειναι καλο?
Επισης, εγκαταστατες ποιοι ειναι καλοι στη δουλεια τους? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα υπαρχουν πολλοι και δεν μπορεις να ξερεις ποιος αξιζει και ποιος οχι.Σκυλί αταιστο ειναι παρτο με κλειστά μάτια
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Ας ξεχάσουμε την ανεργία στην ψωροκωσταινα, ας πούμε ότι δουλεύουν όλοι (εδώ γελαμε!).
Εχεις υποψη σου ότι τα 200 (μαύρα) που ζητάς (και τα θεωρεις και λιγα) για 2-6 ώρες δουλειάς είναι το 1/3 του (φορολογητεου) μηνιατικου ενος εργαζομενου (aka στην καλύτερη >60 ώρες δουλειάς για τις δικές σου 2-6) στην ψωροκωσταινα για την οποία μιλας?
Και δεν μιλάω για ανειδίκευτους εργαζόμενους, αλλά με πανεπιστημιο, μεταπτυχιακό κτλ.
-
Μη μπερδευεις την τιμη του καταστηματος για καποια εργασια με το ποσο παιρνει ενας υπαλληλος, ειναι ατοπο.
-
στο ρελαντι ζεστο ενω δουλευε με χρονους ψεκασμου στα 2.80-3.40ms, σημερα προσεξα οτι δουλευει 4.00-4.80ms
χρονοι ψεκασμου βενζινης σε λειτουργια με αεριο, ειναι πολυ υψηλα οι χρονοι ψεκασμου κατι συμβαινει
γυρισα με βεζινη λειτουργια δουλευε στα 3.90-4.40ms, τα μπεκ βενζινης χρειαζονται καθαρισμο και δεν κατεβαζει ουτε εκει; ειναι κανενας αισθητηρας λαμδα και δεν κατεβαζει και στα δυο;
με vag com διαγνωση δεν εβγαλε κανενα σφαλμα
τετοιους ψηλους χρονους ψεκασμου ρελαντι θυμαμαι να εχω προσεξει μονο οταν ο κινητηρας εχει 50-60βαθμους θερμοκρασια νερου -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μη μπερδευεις την τιμη του καταστηματος για καποια εργασια με το ποσο παιρνει ενας υπαλληλος, ειναι ατοπο.Σίγουρα, ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Αλλά ατοπο δεν ειναι, καθόλου μάλιστα. Είναι σύγκλιση με την πραγματικότητα.
Άλλο αυτό κι άλλο να παραπονιέται για την ήδη ακριβή τιμή που χρεώνει με βάση την κατακρεουργηση που έχουν υποστεί οι μισθοί και μάλιστα να την συγκρίνει με το κόστος εργασιών σε άλλες χώρες. Θέλει μήπως να μας πει και το μέσο μισθό στις χώρες τις οποίες έχει υπόψη του; Οεο;
Επίσης, ο όποιος ζηλεύει και θέλει να χρεώνει όσο σε εκείνες τις χωρες, καλλιστα μπορεί να μεταφέρει την επιχειρηση του εκεί.
Κι αν συγκρίνουμε κι αυτά...θέλετε μήπως να πούμε αν εκεί η εγκατάσταση θα γίνεται κοβοντας μισές αποδείξεις, καθόλου αποδείξεις κτλ; Ή μήπως σε τέτοιες χωρες δεν θα τολμάει να το κάνει, γιατί δεν είναι όπως εδώ στην ψωροκωσταινα;
-
Η θεμοκρασια που διαβαζει ο εγκέφαλος είναι σωστη?
Δοκιμασε αν είναι ευκολο να το βαλεις μπροστα μονο με βενζινη και να μην γυρισεις σε υγραεριο καθολου.....οι χρονοι ψεκασμου θα είναι οι ιδιοι?
Δν γνωρίζω γιατι αλλα με ζεστο κινητηρα αν βαλεις μπροστα και περιμενεις με κενο αρα το υγραεριο είναι σε αναμονη για να εμπλακει...ο κινητήρας εχει αισθητα αν το παρατηρήσεις περισσοτερους κραδασμούς(όχι εντονοι....λιγο πιο ηπιοι από την λειτουργια μεγαλου μονου υαλοκαθαριστηρα είναι).Μολις πατησεις μια φορα γκαζι μπει το υγραεριο,οση ωρα και να μεινει ρελαντί(στο ρελαντί δουλευει βενζινη) δν εχει αυτους τους κραδασμους.
Δεν διευκρίνισα σε μενα συμβαινει το παραπανω...και η λογικη λεει πως με το υγραεριο σε αναμονη κατι συμβαινει.Σε εσενα αλλαζουν οι χρονοι ψεκασμου. -
ναι 88-90βαθμους διαβαζει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου μεσω διαγνωστικο που το ειδα
παλι το ιδιο
για καποιο λογο ο εγκεφαλος ανεβαζει τους χρονους ψεκασμου για να λειτουργησει στη δεδομενη κατασταση αλλα για ποιο λογο; χρειαζεται ψαξιμο και χρονο....
το μυαλο μου γυρναει για καθαρισμα των μπεκ βενζινης, αλλα στο υγραεριο που ειναι καθαρα τα μπεκ δεν θα τον κατεβαζε το χρονο;
η και το αντιστροφο αν τα μπεκ υγραεριου ηταν βρωμικα θα ειχα μεγαλυτερο χρονο ψεκασμου μολις θα γυρνουσα βενζινη θα επεφταν στο φυσιολογικο σωστα; -
Μηπως κατι παιζει με fuel trims(αν και στην εκκινηση γινεται λογος περι αυτων).
-
απο χθες εκανα καθαρισμο μπεκ, αφησα να δουλευει με βενζινη μεχρι που ζεσταθηκε καλα κ λειτουργει κανονικα
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ας ξεχάσουμε την ανεργία στην ψωροκωσταινα, ας πούμε ότι δουλεύουν όλοι (εδώ γελαμε!).
Εχεις υποψη σου ότι τα 200 (μαύρα) που ζητάς (και τα θεωρεις και λιγα) για 2-6 ώρες δουλειάς είναι το 1/3 του (φορολογητεου) μηνιατικου ενος εργαζομενου (aka στην καλύτερη >60 ώρες δουλειάς για τις δικές σου 2-6) στην ψωροκωσταινα για την οποία μιλας?
Και δεν μιλάω για ανειδίκευτους εργαζόμενους, αλλά με πανεπιστημιο, μεταπτυχιακό κτλ.
Καταρχήν εισαι φάουλ σε ολα .
1 στη ψωροκώσταινα 1/3 που λες σε αλλες χώρες ο ίδιος εργαζόμενος λαμβάνει 20-30 € την ώρα . Ίσως να μεταφερθεί εκει αυτος .
2 τα 150 € 200 έγραψες ) που λες οτι ζητάω και δεν ειναι μαύρα ... αφήνουν ίσως στο μαγαζί 70 € καθαρά για 4-6 ώρες εργασίας.
Να πληρώσει τι το ενοίκιο ; τον μηχανικό ( 70-80 € την ημέρα ) τα υλικά το ρεύμα τον ΟΑΕΕ και να παρει το μαγαζί κάτι να ζήσει ; δεν τα θεωρώ λίγα τα 150 € αλλα τόσο κοστίζουν τα φίλτρα στο Βέλγιο με ΦΠΑ 20 % .... εδω 50 € .. επίσης η αλλαγή πνεύμονα σε ενα ιταλικό κιτ έχει 500 € εδω με το ζόρι 100-150 €
3 σωστά μπορεί να μεταφέρεις την επιχείρηση εκει θα πληρώνει φόρους αλλα δεν θα έχει συνέταιρο το κράτος και το δημόσιο υπάλληλο μεγαλομέτοχο .. το ίδιο ισχύει με τον εργαζόμενο .
Ρε παιδί μου να μην μπορώ να βρω έναν που ψήφισε στις προηγούμενες 2 εκλογές η έναν που ψήφισε τον βλαμενο τον Γαπ το ΣαμαροΒενιζέλο κτλ .. περί ανεργίας αναφέρομαι ..
Η λογική σου να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δεν πάει πχ οτι πληρωνεις το λίτρο 70 λεπτά οταν στο Βέλγιο έχει 35 !! Με βασικό μισθό 2000 €...... δεν συμβαδίζει με τις απόψεις μου και δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι για τη τιμη !! Με βενζινη στο 1.50€ -
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Καταρχήν εισαι φάουλ σε ολα .
1 στη ψωροκώσταινα 1/3 που λες σε αλλες χώρες ο ίδιος εργαζόμενος λαμβάνει 20-30 € την ώρα . Ίσως να μεταφερθεί εκει αυτος .
2 τα 150 € 200 έγραψες ) που λες οτι ζητάω και δεν ειναι μαύρα ... αφήνουν ίσως στο μαγαζί 70 € καθαρά για 4-6 ώρες εργασίας.
Να πληρώσει τι το ενοίκιο ; τον μηχανικό ( 70-80 € την ημέρα ) τα υλικά το ρεύμα τον ΟΑΕΕ και να παρει το μαγαζί κάτι να ζήσει ; δεν τα θεωρώ λίγα τα 150 € αλλα τόσο κοστίζουν τα φίλτρα στο Βέλγιο με ΦΠΑ 20 % .... εδω 50 € .. επίσης η αλλαγή πνεύμονα σε ενα ιταλικό κιτ έχει 500 € εδω με το ζόρι 100-150 €
3 σωστά μπορεί να μεταφέρεις την επιχείρηση εκει θα πληρώνει φόρους αλλα δεν θα έχει συνέταιρο το κράτος και το δημόσιο υπάλληλο μεγαλομέτοχο .. το ίδιο ισχύει με τον εργαζόμενο .
Ρε παιδί μου να μην μπορώ να βρω έναν που ψήφισε στις προηγούμενες 2 εκλογές η έναν που ψήφισε τον βλαμενο τον Γαπ το ΣαμαροΒενιζέλο κτλ .. περί ανεργίας αναφέρομαι ..
Η λογική σου να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δεν πάει πχ οτι πληρωνεις το λίτρο 70 λεπτά οταν στο Βέλγιο έχει 35 !! Με βασικό μισθό 2000 €...... δεν συμβαδίζει με τις απόψεις μου και δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι για τη τιμη !! Με βενζινη στο 1.50€-
Το τι θα κάνει ο εργαζόμενος, ΑΝ θέλει να λάβει το μισθό άλλων χωρών είναι δικό του θέμα. Δεν θα του πεις εσύ.
Εσύ όμως που από ότι φαινεται απο τα γραπτα σου έχεις ως μέτρο σύγκρισης τις άλλες χώρες (το 'χώρες' έγινε μόνο Βελγιο?), μπορείς κάλλιστα να πας εκεί αντί να είσαι στην Ελλαδα του σήμερα και να θες να συγκρινεσαι με εκείνες. -
Τιμές εσύ ανεφερες. Όσο για το εάν οι τιμές που αναφέρεις σε επισκευές/εγκαταστάσεις είναι με ΦΠΑ ή χωρίς....θς όντως να το θιξουμε; Γιατί έχω παραδείγματα αρκετά. Το ξέρεις πιστεύω ότι στον πελάτη πρέπει παντα να αναφέρεται η τελική τιμη ΜΕ ΦΠΑ κι όχι οτιδήποτε άλλο...είναι απλά παράνομο.
Ακολουθεί (όχι και τόσο) υποθετικός διάλογος:
-αλλαχθηκε το μπλαμπλαμπλα και το κόστος είναι 70€.
-με απόδειξη;
-με απόδειξη είναι 70+ΦΠΑ
Θα τολμούσες αγαπητέ Qgas να κάνεις αυτόν τον διάλογο στο Βελγιο και στις άλλες χώρες που αναφερεις;
Στα κόστη...ας μην το ξαναπαμε εκεί, είπαμε...υπερτριπλασιοι μισθοί, ανάλογα και τα κόστη, δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης. Και ναι...τα θεωρεις λίγα τα εδώ, εσύ το εγραψες στο προηγούμενο μήνυμα σου περί ψωροκωσταινας.
- Με αυτο που γραφεις μας 'δικαιολογεις' για την πρακτική του (2) δηλαδή; Ίσως αν γίνονταν το (2) όπως πρέπει (και βάση νόμου), από όλους, να μην είχαμε φτάσει ως εδώ...όπως 'οι άλλες χωρες και το Βελγιο' που αγαπας!
Επισης...δεν λέγεται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, λέγεται προσγείωση στην πραγματικότητα.
Και είπαμε, σε όποιον δεν αρέσει εδώ...φεύγει, είτε εργαζόμενος (τόσες χιλιάδες έχουν φύγει), εάν δεν σου αρέσει φεύγεις κι εσύ
Για τις τιμές των καυσίμων γιατί υποθέσεις αυθαίρετα ότι δεν διαμαρτυρομαι;
Τα λοιπά, περί ανεύρεσης ποιου ψήφισε ποιον...μάλλον Ελληνοφρενεια έβλεπες χτες βραδυ και ειπες να αντιγραψεις λιγο τον τσολιά;
-
-
Καλησπερα παιδια , ο πατερας μου εχει ενα πασσατ του 99 με 200000 χιλιομετρα. Θελει να βαλει αεριο.Εχει παει και εχει ρωτησει στον τσοπελογιαννη. Μηπως γνωριζετε εσεις να με στειλετε καπου καλα ? και τι να προσεξω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο? Μενω στο μαρουσι αττικης. Ευχαριστω
-
Κι εγώ στο Club με Check engine. Είναι η 3η φορά, τις 2 προηγούμενες πήγα και το έσβησα με αιτιολογία πλούσιο μείγμα σε σύστημα landirenzo omegas 3. Τι μπορεί να φταίει; Αν αφήσω το Λαμπάκι αναμμένο και δεν κάνω κάτι θα έχει πρόβλημα ο κινητήρας; (Ο τεχνικός μου είπε δεν τρέχει τίποτα, αλλά αφού τον πίεσα μου είπε θα ζητήσει από τον αντιπρόσωπο άλλο πρόγραμμα να μου περάσει...)
Ευχαριστώ.
Υγραεριοκίνηση!