-
Στο αλλο φορουμ είπε κάποιος οτι του το έδωσε ο Qgas μαζί με το κιτ, το διαβασες;
Δεν κατάλαβα αν έπρεπε να ηταν μέσα στο κιτ και δεν σου δόθηκε απο το δικο σου εγκαταστατη ή εαν απλα πωλείται κι ο Qgas το έκανε δώρο με την εγκατάσταση (αν και νομιζω κι εκείνος έγραψε οτι έπρεπε να σου δοθεί....αρα??). Με κάνα δυο πμ ή κάνα τηλέφωνο θα το είχες λύσει το θέμα άμεσα αντί να ψαχνεσαι στα ιντερνετς και τα εξωτερικά. -
λες να μη το κανα; Ακρη δεν βρηκα και με τους δυο.
Εδω δεν τα φερνει ο εισαγωγεας
Παντως παγκοσμιως ανηκει στα εξτρα, τωρα πως το βρηκαν αυτοι στα στανταρ, δεν ξερω -
Και πως το έδωσε με το κιτ αν δεν το φέρνει ο εισαγωγέας και δεν το είχε κι εκείνος;
-
ειπαμε και πιο πανω σε άλλη περιπτωση ότι δεν ειναι σωστο να λεμε κακα πραγματα για κανεναν. απλα αστο αγαπητε. Δε θελω να το συζηταμε. Αν εχεις κατι να βοηθησεις καλως. Αλλιως μπορεις αλλου να συνεχισεις
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Μονο ο δευτερος με 50 ευρω το φέρνει http://www.lpgshop.co.uk/vialle-lsi-tor ... -cover-j2/ο φθηνος μου ειπε να αποτανθω στους εισαγωγεις των συστηματων στην Ελλαδα: Viridia που δεν ανοιξε ακομα και Auto Turbo Ασπροπυργο που δεν θα το κανουν εισαγωγη και μου ειπαν να παρω στην viridia!
Απο την άλλη βλεποντας το κάλυμμα της vialle μου φαινεται απο 2 εκατοστα αφρωδες μονωτικο. Αυτα που αγορασα απο practiker ειναι 4 με 5 εκατοστα. Αν τα βάλω με μοκετα που να τα σφιγγει μήπως θα ειναι πιο αποτελεσματικα; http://www.greenpromaterials.gr/proiont ... vyrinthoi/
Εντωμεταξυ όλοι οι εγκαταστατες μου λενε να κανω κουτι απο ξυλο
Αμα το λενε για το ξυλινο κουτι antonn ετσι θα ειναι. Εγω σου λεω απο εμπειρια για ηχοσυνολα. Δεν ειναι κανονας δλδ αυτο που γραφω. 50 ευρω με μεταφορικα μου ακουγονται λογικα. Παρομοιο με αυτο το υλικο που εχεις απο το greenpro εχουν σε δωματια που κανουν ραδιοφωνικες εκπομπες. Κοιταξε, υλικο με υλικο διαφερει. Θα το ξερεις αλωστε. Το διλημα ειναι αν του εξωτερικου το ετοιμο εχει καλυτερο ή οχι υλικο απο αυτο που θες να παρεις. Αυτο ειναι γριφος.
Κοιταξε, πρακτικοτερο ειναι αν πας σε εναν εδω στην Ελλαδα να κανει το κουτι και να το δοκιμασετε με το υλικο που εχεις αγορασει αν δεν μεινεις ικανοποιημενος, να στο βγαλει και να βαλεις αλλο ηχομονωτικο. Στο ετοιμο, το μονο που μπορεις να κανεις αν δεν σε ικανοποιει, ειναι να του βαλεις απο μεσα επιπλεον ηχομονωτικο. Αλλα δεν ξερω αν μετα θα κουμπωνει το καπακι. Θα σκωθει με το επιπλεον υλικο που θα βαλεις. -
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ο εγκαταστατης μου λεει οτι θα φερει το κάλυμμα της Vialle τη Δευτερα, αν ειναι το κυλινδρικο θα το αγορασω και θα δω αποτελεσματα και θα σας ενημερωσω. Αν δε δω πληρες αποτελεσμα θα φτιαξω και μοκετα με το μονωτικο που εχω απο πάνω απο αυτο
-
Εχω βάλει υγραέριο OMVL σε γνωστό εγκαταστάτη. Μετά απο 4 χρόνια και μόλις 50.000χλμ (service και 80άρια έδινα κανονικά κάθε 15000χλμ), γύρναγε σε βενζίνη κατα την επιτάχυνση και κάποιες φορές γύρναγε με το κουμπάκι, ενώ άλλες έπρεπε να κλείσω και να ξαναανοίξω τη μηχανή. Το πήγα για service και αρχική διάγνωση κάποιος αισθητήρας, καλώδιο δίνει ψεύτικο σήμα για αύξηση θερμοκρασίας. Το κρατήσανε 3 μερες και το ψάχνανε, με αποτέλεσμα να μου απαντήσουν οτι πρέπει να αλλαχθεί καλωδίωση, και εγγέφαλος γιατί πάνε μαζί, καθώς και ΜΠΕΚ. Ολα αυτά χαλάσανε ταυτόχρονα, λόγω χρήσης, τα μπέκ πάνε σετ, και η καλωδίωση απο την υγρασια!. Μου προτείνανε λοιπόν να μου αλλάξουν ΟΛΟ το κιτ, εκτός του πνεύμονα (περιεργο αυτός δε χάλασε) και της δεξαμενης! Με πιέζανε δε, να μου δώσουνε και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τις γιορτές. Φυσικά αρνήθηκα και το πήρα αφού χρεώθηκα το service και το ψάξιμο (αλήθεια αφού θέλανε όλα αλλαγή, το service τους μάρανε?!).. Μετά απο μια μικρή καθυστέρηση, για να τα βάλουν όλα μέσα ξανα (χρειάστηκε την επόμενη μέρα να στερεώσω τα καλώδια εγώ!), το πήρα και είδα οτι ειχανε αλλαξει και ενα αισθητηρα θερμοκρασίας. Απο τότε το αυτοκίνητο λειτουργεί κανονικά!! Δε ξέρω αν πάθει κάτι αργότερα, αλλα φυσικά αν ήτανε να χαλάσει ΟΛΟ το κιτ τόσο σύντομα δε θα έβαζα το ίδιο! Ο δε εγκαταστάτης, δεν ήταν ο μπαρμπαμήτσος της γειτωνιάς.
-
στιγμιαιο μπουκομα-κοψιμο παρατηρω με χαμηλες στροφεσ οταν ειμαι εντος του πρωτου λεπτου λειτουργιας του αυτοκινητου ειτε ειναι ζεστο ειτε ειναι κρυο αλλα να εχει γυρισει σε αεριο.. ειναι λογικο αυτο!? vw passat 2001 1,8τ με brc plug and drive .....εχω κανει μεχρι τωρα 10000χλμ (εχω αποσβεσει ενα 400Ε) καθως απο καταναλωση δεν πεφτει κατω απο 9,5λτρ... εντος πολης με 48λτ υγραεριο βγαζω 380χλμ και εκτος 490. μου φενονται λογικες τιμες αλλα δεν παει η αυτονομια με τπτ πανω απο 500 χλμ.... το σερβις στο συστημα καθε ποσο γινεται γιατι αν ειναι καθε 15000χλμ που ειπε ο πατερας μου μου φενονται λιγα σχετικα δεδομενου οτι με το lpg γινεται καθαροτερη καυση αρα επεκτεινονται τυπικα τα διαστηματα των σερβις...
-
εμενα το vialle liquid si ειναι χωρις πνευμονα και δεν χρειαζεται ποτε service. Το βαζεις και το ξεχνας.
Νομιζω με το να πληρωνεις καθε λιγο 60αρια δεν εχεις τελικα οικονομια -
Πάντως 60αρια δεν είναι, 20-40 ευρώ είναι και δεν είναι κάθε λίγο, αλλά ανά 15.000χλμ.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
εμενα το vialle liquid si ειναι χωρις πνευμονα και δεν χρειαζεται ποτε service. Το βαζεις και το ξεχνας.
Νομιζω με το να πληρωνεις καθε λιγο 60αρια δεν εχεις τελικα οικονομιααυτο να το θυμηθεις οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξεις την αντλια του υγραεριου.
τα μπεκ ειναι αθανατα?
ας μη μιλησω και για το φλοτερ. -
Εμένα στο service για αλλαγή 2 φιλτρων και οπτικό ελεγχο και αναβάθμιση (καλα καθε τόσο αναβάθμιση??) μου παίρνει 80ρια!! Και ΚΤΕΟ χαρτί 30. Ψάχνω άλλο συνεργείο να το αναλάβει αλλα πρεπει να βαζει omvl για να εχει τα απαραίτητα όργανα.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Νομιζω με το να πληρωνεις καθε λιγο 60αρια δεν εχεις τελικα οικονομιααυτο να το θυμηθεις οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξεις την αντλια του υγραεριου.
τα μπεκ ειναι αθανατα?
ας μη μιλησω και για το φλοτερ.φιλτρα δεν μπαινουν με τιποτε στο vialle! Πολλα χρονια τα βαζει η ΤΟΥΟΤΑ. Αυτες ειναι οι οδηγιες της κεντρικης αντιπροσωπιας.
Αμα εχει αναγκες ο εγκαταστατης, τοτε του βάζει λαδιερα! Καπως αλλιως το λεν βεβαια και λιγο πιο εξελιγμενο, αλλα ειναι προαιρετικο -
?????
-
Η ΤΟΥΟΤΑ εδω και χρονια βαζει το vialle χωρις φιλτρα, χωρις λαδιερα, χωρις service. Αυτες ειναι άλλωστε οι οδηγιες της vialle. Τοσα χρονια ιδιαιτερα προβληματα δεν βγηκαν.
Μου φαινεται αυτα τα Service και οι λαδιερες ειναι Ελληνικο φαινομενο, οπως επισης οι υψηλες τιμες αυτων -
εχει ενα φιλτρο στην πληρωση του υγραεριου το οποιο δεν αλλαζετε ανα τακτα διαστηματα.
προβληματα εχουν βγαλει και με τα μπεκ, αλλα και με τη στεγανοποιηση των εγκεφαλων απο νερα. -
- Κανεις χρήστης σε audi A4 1.6 ή παρόμοιου κινητήρα ευχαριστημένος?
- Για αξιόπιστο εγκαταστάτη Θεσσαλονίκη (στείλτε πμ) ?
-
Λοιπον το αμαξι βρισκεται Χανια και ο εγκαταστατης μου Αθηνα. Πρεπει να περασει κτεο σε μια βδομαδα. Ποιος μου δινει το χαρτι του υγραεριου? Μπορω να παω σε οποιοδηποτε συνεργειο υγραεριου?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Λοιπον το αμαξι βρισκεται Χανια και ο εγκαταστατης μου Αθηνα. Πρεπει να περασει κτεο σε μια βδομαδα. Ποιος μου δινει το χαρτι του υγραεριου? Μπορω να παω σε οποιοδηποτε συνεργειο υγραεριου?Να σου σκαναρει ενα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Λοιπον το αμαξι βρισκεται Χανια και ο εγκαταστατης μου Αθηνα. Πρεπει να περασει κτεο σε μια βδομαδα. Ποιος μου δινει το χαρτι του υγραεριου? Μπορω να παω σε οποιοδηποτε συνεργειο υγραεριου?ναι σου το δινουν ολοι, απλα ρωτα το κοστος πρωτα.
Υγραεριοκίνηση!