-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εγγυηση ο πνευμονας σου δεν ειχε???Περαν αυτου 20 ευρω εργατικα για δυο φιλτρα που και παιδι γυμνασιου αλλαζει?!Τα φιλτρα μπορουμε να τα αγορασουμε μονοι μας ή δεν διατιθενται προς ιδιωτες?η αλλαγή των φίλτρων απαιτούσε να σηκωθεί το αμάξι σε ράμπα...όλη η δουλειά γίνεται από κάτω!
-
Εγγυηση ο πνευμονας σου δεν ειχε???Περαν αυτου 20 ευρω εργατικα για δυο φιλτρα που και παιδι γυμνασιου αλλαζει?!Τα φιλτρα μπορουμε να τα αγορασουμε μονοι μας ή δεν διατιθενται προς ιδιωτες?εγγυηση στα 4,5 χρονια?
-
Ο χρήστης dim63 έγραψε:
Εγγυηση ο πνευμονας σου δεν ειχε???Περαν αυτου 20 ευρω εργατικα για δυο φιλτρα που και παιδι γυμνασιου αλλαζει?!Τα φιλτρα μπορουμε να τα αγορασουμε μονοι μας ή δεν διατιθενται προς ιδιωτες?
εγγυηση στα 4,5 χρονια?
προφανώς κι αυτό...ξέχασα να το γράψω
Απλά επειδή έχω γράψει επανειλημμένως εδώ για το πόσο ευχαριστημένος είμαι από την εγκατάσταση υγραερίου που έκανα πριν 4,5 χρόνια θεώρησα τίμιο να γράψω και το πρόβλημα που εμφανίστηκε έστω και μετά από σχεδόν 100.000 χλμ.
Εξυπακούεται, όπως έγραψα και παραπάνω, ότι η βλάβη αυτή είναι ασήμαντη μπροστά στα συνολικά οικονομικά οφέλη από τα 100.000 χλμ με υγραέριο...Μακάρι να μην εμφανιστούν βέβαια άλλες βλάβες για όσο κρατήσω το αμάξι εγώ και για τον επόμενο που θα το πάρει... -
Αν ηθελε ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον αντικαταστησει στα πλαισια της εγγυησης ενος αλλου αυτοκινητου.
-
καπως ετσι η εθνικη αθηνα πατρα κοστιζει 3 φορες πανω απο μια εθνικη οδο γερμανιας
το βλεπουμε απο αλλη οπτικη -
Αν ηθελε ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον αντικαταστησει στα πλαισια της εγγυησης ενος αλλου αυτοκινητου.χωρια αυτο που λεει πολυ σωστα ο dim63.
ξεκινησες με την υπερβολικη εργασια των 20 ευρω, πηγες στην εγγυηση μετα απο 4,5 χρονια και το εκανες ακομα καλυτερο τωρα, τελικα τα θελεις και τα λες αυτα ή σου ξεφευγουν? -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Αν ηθελε ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον αντικαταστησει στα πλαισια της εγγυησης ενος αλλου αυτοκινητου.
χωρια αυτο που λεει πολυ σωστα ο dim63.
ξεκινησες με την υπερβολικη εργασια των 20 ευρω, πηγες στην εγγυηση μετα απο 4,5 χρονια και το εκανες ακομα καλυτερο τωρα, τελικα τα θελεις και τα λες αυτα ή σου ξεφευγουν?Δεν μου ξεφευγουν καθολου.Τουλαχιστον εγω πληρωσα 1500 ευρω για κιτ υγραεριου 4ης γενιας ενω αλλου τα ιδια κιτ τοποθετουνται με 700 ευρω.Εγω με τα 1500 ευρω ΝΑΙ απαιτω τετοια συμπεριφορα απο τον εγκαταστατη.Αν ειχα κιτ με 700 ευρω οχι δεν θα απαιτουσα ουτε καν θα ζητουσα κατι τετοιο.Εδω θα μου πεις 'καλα ρε φιλε γιατι δεν εβαλες με 700 ευρω?'Δεν εβαλα γιατι ηθελα να εχω αμεση ανταποκριση σε πιθανα προβληματα.Κομοτηνη εχει ωραιοτατα με 700 ευρω.Θεσσαλια ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Επισης στον φιλο που ειπε οτι ετσι θα ζημιωνα το κρατος......Πρωτον θα χρεωνα με ευτελιστικο κοστος μια ιταλικη εταιρια και επιπλεον ακομη και το ελληνικο δημοσιο να χρεωνα δεν με νοιαζει αφου αν εγω κανω τον σωστο παλι μπαγλαμας θα θεωρουμαι απο τους υπολοιπους.Ας λειτουργησει το κρατος σωστα και μετα ας περιμενει ανταποκριση και ομοια συμπεριφορα απο τους πολιτες του.Αν εγω βγαζω χρηματα σαφως και θα συμπεριφερθω ορθοτερα σαν πολιτης.
Επιπλεον για την μεμβρανη του πνευμωνα......Πολλοι εγκαταστατες εκοψαν αποδειξη κατα την τοποθετηση του κιτ?Οχι συνεπως ποιος κλεβει ποιον στην τελικη.Εγω που κοιταω να γλυτωσω το κοστος ενος πνευμωνα ή ο εγκαταστατης που εβγαλε 8-900 ευρω αφορολογητα.
Για τα 20 ευρω:Ωραια επρεπε να σηκωθει το αυτοκινητο για να αλλαχθουν τα φιλτρα.Ποση ωρα εκανε ο ανθρωπος να αλλαξει δυο φιλτρα τετοιου τυπου?15 λεπτα???αντε να πουμε 30 λεπτα για να μην πει κανεις οτι τον πιεζουμε.Οποτε η εργατοωρα κοστιζει 40 ευρω........Μηπως σε αντιπροσωπεια πηγες και δεν μας το λες????? -
ξεκινησες με την υπερβολικη εργασια των 20 ευρω, πηγες στην εγγυηση μετα απο 4,5 χρονια και το εκανες ακομα καλυτερο τωρα, τελικα τα θελεις και τα λες αυτα ή σου ξεφευγουν?Δεν μου ξεφευγουν καθολου.Τουλαχιστον εγω πληρωσα 1500 ευρω για κιτ υγραεριου 4ης γενιας ενω αλλου τα ιδια κιτ τοποθετουνται με 700 ευρω.Εγω με τα 1500 ευρω ΝΑΙ απαιτω τετοια συμπεριφορα απο τον εγκαταστατη.Αν ειχα κιτ με 700 ευρω οχι δεν θα απαιτουσα ουτε καν θα ζητουσα κατι τετοιο.Εδω θα μου πεις 'καλα ρε φιλε γιατι δεν εβαλες με 700 ευρω?'Δεν εβαλα γιατι ηθελα να εχω αμεση ανταποκριση σε πιθανα προβληματα.Κομοτηνη εχει ωραιοτατα με 700 ευρω.Θεσσαλια ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Επισης στον φιλο που ειπε οτι ετσι θα ζημιωνα το κρατος......Πρωτον θα χρεωνα με ευτελιστικο κοστος μια ιταλικη εταιρια και επιπλεον ακομη και το ελληνικο δημοσιο να χρεωνα δεν με νοιαζει αφου αν εγω κανω τον σωστο παλι μπαγλαμας θα θεωρουμαι απο τους υπολοιπους.Ας λειτουργησει το κρατος σωστα και μετα ας περιμενει ανταποκριση και ομοια συμπεριφορα απο τους πολιτες του.Αν εγω βγαζω χρηματα σαφως και θα συμπεριφερθω ορθοτερα σαν πολιτης.
Επιπλεον για την μεμβρανη του πνευμωνα......Πολλοι εγκαταστατες εκοψαν αποδειξη κατα την τοποθετηση του κιτ?Οχι συνεπως ποιος κλεβει ποιον στην τελικη.Εγω που κοιταω να γλυτωσω το κοστος ενος πνευμωνα ή ο εγκαταστατης που εβγαλε 8-900 ευρω αφορολογητα.
Για τα 20 ευρω:Ωραια επρεπε να σηκωθει το αυτοκινητο για να αλλαχθουν τα φιλτρα.Ποση ωρα εκανε ο ανθρωπος να αλλαξει δυο φιλτρα τετοιου τυπου?15 λεπτα???αντε να πουμε 30 λεπτα για να μην πει κανεις οτι τον πιεζουμε.Οποτε η εργατοωρα κοστιζει 40 ευρω........Μηπως σε αντιπροσωπεια πηγες και δεν μας το λες?????με την ιδια λογiκη τραβα και στην mercedes γιατι το αυτοκνητο σου καινουριο ειχε 30000+ ευρω ενω υπηρχαν αλλα με 9000 και ζητα τους δωρεαν γενικη επισκευη υστερα απο 550000κμ.
ληγμενα μηπως παιρνεις? -
Για τα 20 ευρω:Ωραια επρεπε να σηκωθει το αυτοκινητο για να αλλαχθουν τα φιλτρα.Ποση ωρα εκανε ο ανθρωπος να αλλαξει δυο φιλτρα τετοιου τυπου?15 λεπτα???αντε να πουμε 30 λεπτα για να μην πει κανεις οτι τον πιεζουμε.Οποτε η εργατοωρα κοστιζει 40 ευρω........Μηπως σε αντιπροσωπεια πηγες και δεν μας το λες?????με την ιδια λογiκη τραβα και στην mercedes γιατι το αυτοκνητο σου καινουριο ειχε 30000+ ευρω ενω υπηρχαν αλλα με 9000 και ζητα τους δωρεαν γενικη επισκευη υστερα απο 550000κμ.
ληγμενα μηπως παιρνεις?Για γενικη επισκευη δεν νομιζω αλλα για υδραργυρο του βεντιλατερ ναι εχω κανει φασαρια καθως το πληρωνω διπλασια τιμη απο οτι το ιμιτασιον και εχει 1 χρονο εγγυηση.3 φορες ...Καθε φορα.....μερες εως μηνα μετα την εγγυηση εχαναν τα υγρα τους(δεν πρεπει να χουν υδραργυο πλεον).Ναι σαφως και αυτη η συμπεριφορα ειναι ανεκδιηγητη.
Ωσπου μεσα απο τη μερσεντες μου ειπαν οτι τους ξαναγεμιζουν θεσσαλονικη,εβαλα εναν ιμιτασιον και 4 χρονια τωρα ειναι μια χαρα.Εσυ θες να μου πεις τωρα οτι αν αγοραζες ενα καινουργιο αυτοκινητο με 2 χρονια εγγυηση και στα 2 χρονια και 2 μηνες ειχε ρηγμα η κεφαλη δεν θα απαιτουσες αλλαγη???Αν δεν ζητουσες 2 πραγματα παιζουν :Εισαι υπερβολικα ιδεατης ειτε σε γαργαλανε οι μοβ χαρτοπετσετες στην τσεπη του παντελονιου σου.
-
ξεκινησες με την υπερβολικη εργασια των 20 ευρω, πηγες στην εγγυηση μετα απο 4,5 χρονια και το εκανες ακομα καλυτερο τωρα, τελικα τα θελεις και τα λες αυτα ή σου ξεφευγουν?Δεν μου ξεφευγουν καθολου.Τουλαχιστον εγω πληρωσα 1500 ευρω για κιτ υγραεριου 4ης γενιας ενω αλλου τα ιδια κιτ τοποθετουνται με 700 ευρω.Εγω με τα 1500 ευρω ΝΑΙ απαιτω τετοια συμπεριφορα απο τον εγκαταστατη.Αν ειχα κιτ με 700 ευρω οχι δεν θα απαιτουσα ουτε καν θα ζητουσα κατι τετοιο.Εδω θα μου πεις 'καλα ρε φιλε γιατι δεν εβαλες με 700 ευρω?'Δεν εβαλα γιατι ηθελα να εχω αμεση ανταποκριση σε πιθανα προβληματα.Κομοτηνη εχει ωραιοτατα με 700 ευρω.Θεσσαλια ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Επισης στον φιλο που ειπε οτι ετσι θα ζημιωνα το κρατοςOXI ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς......Πρωτον θα χρεωνα με ευτελιστικο κοστος μια ιταλικη εταιρια και επιπλεον ακομη και το ελληνικο δημοσιο να χρεωνα δεν με νοιαζει αφου αν εγω κανω τον σωστο παλι μπαγλαμας θα θεωρουμαι απο τους υπολοιπους.Ας λειτουργησει το κρατος σωστα και μετα ας περιμενει ανταποκριση και ομοια συμπεριφορα απο τους πολιτες του.Αν εγω βγαζω χρηματα σαφως και θα συμπεριφερθω ορθοτερα σαν πολιτης.
Επιπλεον για την μεμβρανη του πνευμωνα......Πολλοι εγκαταστατες εκοψαν αποδειξη κατα την τοποθετηση του κιτ?Οχι συνεπως ποιος κλεβει ποιον στην τελικη.Εγω που κοιταω να γλυτωσω το κοστος ενος πνευμωνα ή ο εγκαταστατης που εβγαλε 8-900 ευρω αφορολογητα.βλακεια του πελατη
Για τα 20 ευρω:Ωραια επρεπε να σηκωθει το αυτοκινητο για να αλλαχθουν τα φιλτρα.Ποση ωρα εκανε ο ανθρωπος να αλλαξει δυο φιλτρα τετοιου τυπου?15 λεπτα???αντε να πουμε 30 λεπτα για να μην πει κανεις οτι τον πιεζουμε.Οποτε η εργατοωρα κοστιζει 40 ευρω........Μηπως σε αντιπροσωπεια πηγες και δεν μας το λες?????Εγω το ειπα για την νοοτροποια η οποια υπαρχει (και ελπιζω καποια στιγμη να παψει) ελα μωρε γραψε δυο μαγνητικες. ελα μωρε ....................δημοσιο ειναι..
η νοοτροποια του ελα μωρε , του ωχαδερφισμου και του ξερεις ποιος ειμαι εγω.
το τελευταιο κολλαει στα γραφωμενα σου στη λογικη του 'αφου σε πληρωσα' με παντρευτικες και θα μου καθεσε οποτε θελω. -
τι σχεση εχει ενα ανταλλακτικο που αγορασες και βγηκε προβληματικο, με την απαιτηση να σε καλυψει με εγγυηση 2,5 χρονια μετα το τελος της.
σοβαρεψου. -
Καταρχας το ποιος ειμαι εγω ειναι στην φαντασια σου η οποια ειναι πολυ μεγαλη και ο χαρακτηρισμος σου ειναι αρκετα ατυχης.Το θεμα της εγγυησης και της σχετικης εγκυροτητας της ειναι γνωστο σε ολους.Αν πατησετε στο google θα δειτε πολλες περιπτωσεις οπου σε χοντρες βλαβες Ναι γινεται αντικατασταση του ανταλλακτικου εκτος εγγυηση.(συμφωνα με εσας κακως?).Καποιοι καποια πραματα τα θεωρουν αναλωσιμα καποιοι αλλοι οχι.Δεν το συνεχιζω ας πορευτει ο καθενας στη ζωη του οπως νομιζει και ας πραξει κατα το δοκουν.
-
Καταρχας το ποιος ειμαι εγω ειναι στην φαντασια σου η οποια ειναι πολυ μεγαλη και ο χαρακτηρισμος σου ειναι αρκετα ατυχης.Το θεμα της εγγυησης και της σχετικης εγκυροτητας της ειναι γνωστο σε ολους.Αν πατησετε στο google θα δειτε πολλες περιπτωσεις οπου σε χοντρες βλαβες Ναι γινεται αντικατασταση του ανταλλακτικου εκτος εγγυηση.(συμφωνα με εσας κακως?).Καποιοι καποια πραματα τα θεωρουν αναλωσιμα καποιοι αλλοι οχι.Δεν το συνεχιζω ας πορευτει ο καθενας στη ζωη του οπως νομιζει και ας πραξει κατα το δοκουν.μονο οταν υπαρχει εγκριση απο τον κατασκευαστη, θεωρεις χοντρη βλαβη την επισκευη του πνευμονα στα 100.000 km? ή τα 20 ευρω της εργασιας του.
οταν γραφεις σε δημοσιο χωρο να εισαι ετοιμος για την κριτικη συμφωνα με τα γραφωμενα σου.
το ποιος και το τι εισαι ουτε το γνωριζω αλλα ουτε και με ενδειαφερει να το μαθω οταν κουβαλας αυτες τιις αποψεις. -
Για τα 20 ευρω:Ωραια επρεπε να σηκωθει το αυτοκινητο για να αλλαχθουν τα φιλτρα.Ποση ωρα εκανε ο ανθρωπος να αλλαξει δυο φιλτρα τετοιου τυπου?15 λεπτα???αντε να πουμε 30 λεπτα για να μην πει κανεις οτι τον πιεζουμε.Οποτε η εργατοωρα κοστιζει 40 ευρω........Μηπως σε αντιπροσωπεια πηγες και δεν μας το λες?????Ο υπάλληλος, για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχω λόγο να έχω αρνητική γνώμη αφού κι όσες φορές χρειάστηκε να γίνει κάποιος έλεγχος για το αμάξι ήταν εξυπηρετικότατος, μου είπε ότι συνολικά απαιτούνται 3 ώρες για να γίνει το άνοιγμα του πνεύμονα και η επισκευή. Το εάν με κορόιδεψε δεν το γνωρίζω γιατί δε μπορούσα να μείνω εκεί κι απλά άφησα το αμάξι.
Αν το βρήκα σωστά πρόκειται για αυτά τα φίλτρα σύν φυσικά την επισκευή :
http://qgas.gr/guide/vsi-20-components/ ... si-20.html
Τώρα αν το 3 ώρες ήταν παραμύθι ομολογώ πως θα είναι έκπληξη για μένα ιδίως από τη στιγμή που ο πνεύμονας μου είπαν ότι ήταν στα όρια της οξείδωσης... -
Μισο λεπτο!!!Αν τα 20 ευρω ειναι ΜΕ εργασια για τον πνευμωνα τοτε παω πασο!Την εκανε τζαμπα την δουλεια.Αν τα 20 ευρω ειναι για τα φιλτρα ειναι απλα απατεωνια.Ηλιας οπως σου ειπα παραπανω ,Ασχετως εγγυησης καποια πραματα δεν ειναι να χαλανε καθε μερα.Και εγω μολις τελειωσω την σχολη ελευθερος επαγγελματιας θα ειμαι που θα εμπορευεται-περναει λεβητες φυσικο αεριο κτλ.Αν ο κυκλοφορητης των 500 ευρω χαλασει μερες μετα την εγγυηση θα τον αλλαξω χωρις καν να μου το ζητησει ο ιδιοκτητης γιατι αυτο ειναι επαγγελματισμος.Αν περασω και 2 κυκλοφορητες το τριμηνο στην εγγυηση θα γινει κατι?Νταξει τα 100.000 για τον πνευμονα ειναι πολλα αλλα ειπα οτι ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον διευκολυνει τον ανθρωπο.Αν του πηρε 20 ευρω συνολικα οκ τον διευκολυνε εκει.Οπως και να χει επειδη επαγγελματικα σχετιζεσαι με τον τομεα του αυτοκινητου ο κλαδος σας εχει κανει πολλα.Μπορει να μην σ αρεσει να τα ακους γιατι πιθανον να μην ενεργεις ετσι,αλλα απο την αλλη ε οχι και δεν θα τολμαμε να σας προσυναψουμε κατι γιατι δεν ειστε σωστοι.Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν ολων των ειδων οι επαγγελματιες.
-
απ οτι καταλαβα τα 20 ευρω ειναι εργασια και αυτα τα λεφτα ειναι η αμοιβη του μαγαζιου γιατι αν δεν παιρνει αμοιβη το μαγαζι θα κλεισει.
η υποχρεωση του μαγαζιου ειναι να κανει σωστη δουλεια, να ειναι εξυπηρετικο και καλο θα ειναι να εχει λογικες τιμες, θα το δεις και εσυ στην πορεια αυτο.
τωρα για το αλλο που ειπες σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και οι μεν και οι δεν, απλα οι κακοι φαινονται παντα περισσοτερο γιατι το καλο δεν εχουμε μαθει να το επαινουμε ποτε.
μαθε και κατι ακομα ειδικα για τον τομεα του υγραεριου, αν εξαιρεσουμε 3-4 εταιριες στον χωρο οι οποες ειναι σωστες στην καλυψη της εγγυησης οι περισοτερες (ειδικα αυτες με την χαμηλη τιμη) αν και δινουν 2 χρονια εγγυηση δεν σε καλυπτουν ουτε μετα απο 6 μηνες, οχι εσενα αλλα τον συνεργατη τεχνικο τους. -
απ οτι καταλαβα τα 20 ευρω ειναι εργασια και αυτα τα λεφτα ειναι η αμοιβη του μαγαζιου γιατι αν δεν παιρνει αμοιβη το μαγαζι θα κλεισει.
η υποχρεωση του μαγαζιου ειναι να κανει σωστη δουλεια, να ειναι εξυπηρετικο και καλο θα ειναι να εχει λογικες τιμες, θα το δεις και εσυ στην πορεια αυτο.
τωρα για το αλλο που ειπες σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και οι μεν και οι δεν, απλα οι κακοι φαινονται παντα περισσοτερο γιατι το καλο δεν εχουμε μαθει να το επαινουμε ποτε.
μαθε και κατι ακομα ειδικα για τον τομεα του υγραεριου, αν εξαιρεσουμε 3-4 εταιριες στον χωρο οι οποες ειναι σωστες στην καλυψη της εγγυησης οι περισοτερες (ειδικα αυτες με την χαμηλη τιμη) αν και δινουν 2 χρονια εγγυηση δεν σε καλυπτουν ουτε μετα απο 6 μηνες, οχι εσενα αλλα τον συνεργατη τεχνικο τους.Αν ειναι τα πραματα ετσι οπως λες με την εγγυηση των κιτ υγραεριων(δουλεια σου ειναι) παω πασο!Εγω αρχικα το ανεφερα οτι θα μπορουσε να περαστει εγγυηση ο πνευμονας μιας και ο εγκαταστατης μου με ειχε ενημερωσει οτι μπορει να το κανει αυτο σε παρομοια κατασταση μιας και τον ειχα ενημερωσει οτι σε τρια χρονια θα γινουν 150.000χιλιομετρα.Βεβαια ηταν ,κυριολεκτικα,το πρωτο αυτοκινητο που εκανε εγκατασταση,αρα πιθανον να μην γνωριζε.
-
Μισο λεπτο!!!Αν τα 20 ευρω ειναι ΜΕ εργασια για τον πνευμωνα τοτε παω πασο!Την εκανε τζαμπα την δουλεια.Αν τα 20 ευρω ειναι για τα φιλτρα ειναι απλα απατεωνια.Ηλιας οπως σου ειπα παραπανω ,Ασχετως εγγυησης καποια πραματα δεν ειναι να χαλανε καθε μερα.Και εγω μολις τελειωσω την σχολη ελευθερος επαγγελματιας θα ειμαι που θα εμπορευεται-περναει λεβητες φυσικο αεριο κτλ.Αν ο κυκλοφορητης των 500 ευρω χαλασει μερες μετα την εγγυηση θα τον αλλαξω χωρις καν να μου το ζητησει ο ιδιοκτητης γιατι αυτο ειναι επαγγελματισμος.Αν περασω και 2 κυκλοφορητες το τριμηνο στην εγγυηση θα γινει κατι?Νταξει τα 100.000 για τον πνευμονα ειναι πολλα αλλα ειπα οτι ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον διευκολυνει τον ανθρωπο.Αν του πηρε 20 ευρω συνολικα οκ τον διευκολυνε εκει.Οπως και να χει επειδη επαγγελματικα σχετιζεσαι με τον τομεα του αυτοκινητου ο κλαδος σας εχει κανει πολλα.Μπορει να μην σ αρεσει να τα ακους γιατι πιθανον να μην ενεργεις ετσι,αλλα απο την αλλη ε οχι και δεν θα τολμαμε να σας προσυναψουμε κατι γιατι δεν ειστε σωστοι.Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν ολων των ειδων οι επαγγελματιες.Σου έυχομαι όταν μπεις και εσυ στο σχετικο κυκλωμα να μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανα τα όνειρά σου.
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Μισο λεπτο!!!Αν τα 20 ευρω ειναι ΜΕ εργασια για τον πνευμωνα τοτε παω πασο!Την εκανε τζαμπα την δουλεια.Αν τα 20 ευρω ειναι για τα φιλτρα ειναι απλα απατεωνια.Ηλιας οπως σου ειπα παραπανω ,Ασχετως εγγυησης καποια πραματα δεν ειναι να χαλανε καθε μερα.Και εγω μολις τελειωσω την σχολη ελευθερος επαγγελματιας θα ειμαι που θα εμπορευεται-περναει λεβητες φυσικο αεριο κτλ.Αν ο κυκλοφορητης των 500 ευρω χαλασει μερες μετα την εγγυηση θα τον αλλαξω χωρις καν να μου το ζητησει ο ιδιοκτητης γιατι αυτο ειναι επαγγελματισμος.Αν περασω και 2 κυκλοφορητες το τριμηνο στην εγγυηση θα γινει κατι?Νταξει τα 100.000 για τον πνευμονα ειναι πολλα αλλα ειπα οτι ο εγκαταστατης θα μπορουσε να τον διευκολυνει τον ανθρωπο.Αν του πηρε 20 ευρω συνολικα οκ τον διευκολυνε εκει.Οπως και να χει επειδη επαγγελματικα σχετιζεσαι με τον τομεα του αυτοκινητου ο κλαδος σας εχει κανει πολλα.Μπορει να μην σ αρεσει να τα ακους γιατι πιθανον να μην ενεργεις ετσι,αλλα απο την αλλη ε οχι και δεν θα τολμαμε να σας προσυναψουμε κατι γιατι δεν ειστε σωστοι.Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν ολων των ειδων οι επαγγελματιες.
Σου έυχομαι όταν μπεις και εσυ στο σχετικο κυκλωμα να μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανα τα όνειρά σου.
Σ ευχαριστω!Αυτο θα εξαρτηθει απο τις συνθηκες τοτε.Αν εχω δουλεια,αν εχω κεφαλαιο κτλ.Αν δεν μπορω να διατηρω στοκ εναν κυκλοφορητη δεν γινεται να το κανω αυτο το πραγμα για οικονομικους λογους μιας και κατι τετοιο απαιτει κεφαλαιο κινησης.
-
Μισο λεπτο!!!Αν τα 20 ευρω ειναι ΜΕ εργασια για τον πνευμωνα τοτε παω πασο!Την εκανε τζαμπα την δουλεια.Αν τα 20 ευρω ειναι για τα φιλτρα ειναι απλα απατεωνια.Ηλιας οπως σου ειπα παραπανω ,Ασχετως εγγυησης καποια πραματα δεν ειναι να χαλανε καθε μερα......Περαν αυτου 20 ευρω εργατικα για δυο φιλτρα που και παιδι γυμνασιου αλλαζει?!Τα φιλτρα μπορουμε να τα αγορασουμε μονοι μας ή δεν διατιθενται προς ιδιωτες?
τελικα ήταν μαλλον λογο περισσοτερα τα εργατικα.
Καλο θα ηταν βεβαια να γνωριζουμε ποσο κοστιζουν τα υλικα, αλλα σιγουρα οπως ειπε κι ο Ηλιας δεν γινεται το καθε μαγαζι να δουλευει τζαμπα......
Σήμερα άφησα το αμάξι και όντως μου άλλαξαν τα φίλτρα, ενώ βρήκαν και διαρροή υγρών στον πνεύμονα η οποία μου είπαν ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα εάν το άφηνα έτσι περισσότερο. Μου άλλαξαν κανά δυο πραγματάκια ακόμη στον πνεύμονα κι αντί για 60 ευρώ που θα πλήρωνα (40 αν θυμάμαι καλά κάνουν τα φίλτρα και 20 τα εργατικά...) τελικά πλήρωσα 95 ευρώ για όλα. ...
Υγραεριοκίνηση!