-
Για LANDIRENZO EVO και BRC SEQ 24 τι γνώμη έχετε?
-
απορω πως μας εμπιστευεσαι
-
Θεωρούνται καλά συστήματα και αξιόπιστα?Συνεργάζονται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για καλύτερα απόδοση?Το ένα ψεκάζει βενζίνη διακόπτοντας τελείως την παροχή αερίου και το άλλο το κάνει παράλληλα...έχει σημασία αυτό η είναι αδιάφορο?Σε αύξηση κατανάλωσης και απώλεια ιπποδύναμης έχουν διαφορές μεταξύ τους?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
απορω πως μας εμπιστευεσαιΠοτέ δεν είπα για κανέναν ότι είναι άσχετος η οτιδήποτε άλλο..απλά διαφώνησα με κάποιους για τον τρόπο που σκέφτονται...τώρα αν εσύ ειρωνεύεσαι και μετά το σβήνεις είναι δικό σου θέμα φίλε μου...εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στα οφέλη ενός φόρουμ και θα συνεχίσω να διατυπώνω τις απορίες μου...αν κάποιος θέλει είτε να τις χλευάζει είτε να τις απαντήσει παραπλανητικά είναι δικό του θέμα...όπως μου γράψατε τόσες φορές έχω να κάνω με επαγγελματίες που γνωρίζουν το αντικείμενο και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό...εσύ πάλι πράξε όπως σου ορίζει η λογική σου και αντιμετώπισε τις ερωτήσεις μου με όποιον τρόπο νομίζεις σωστό....φιλικά και χωρίς κανένα κόμπλεξ απο την μεριά μου αδερφέ...μπορώ να το ξεπεράσω..δεν θα πάθω και τίποτα
-
Ο χρήστης DIM P. έγραψε:
Λοιπόν....μόλις μίλησα με 2 επώνυμες εταιρίες του χώρου με site και όλα τα σχετικά και μου είπαν πως γίνεται κανονικότατα και το έχουν ήδη κάνει και άλλες φορές με δήλωση απεγκατάστασης απο το παλιό αυτοκίνητο(αλήθεια αυτοί που έλεγαν ότι η άδεια δεν ξαναγυρίζει τι λένε τώρα?),μέχρι και πόσο κοστίζει μου είπαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο σε κάποιον άγνωστο για εκείνους,όχι απο κοντά....θα μιλήσω και με άλλες και θα ενημερώσω έτσι για το γαμώτο...για να δούμε πόσοι κακοί επαγγεματίες υπάρχουν έξω...Δημοσίευσηαπό Ηλιας Α » 20/07/14 11:25
DIM P. έγραψε:
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις...μόνο που με χάλασε πολύ το ότι δεν θα μπορώ να το βάλω σε άλλο αυτοκίνητο...αυτό που λές είναι θέμα ουσίας η απλά ένας ηλίθιος νόμος που σε αναγκάζει να βάλεις καινούριο...επίσης πως το κράτος πιστοποιεί ότι το κιτ είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο?...άλλο τρόπο πλήν του παραστατικού αγοράς του κιτ δεν μπορώνα φανταστώ...στο ζητάνε για την μετατροπή της άδειας δηλαδή?αν θα βαλεις ξηλωσε-βαλε, ξαναγυρνα την αδεια του προηγουμενο αυτοκινητου, καποιες καινουριες σωληνωσεις και καποια αλλα αναλωσημα τελικα με περιπου 100-150 ευρω παραπανω θα εχεις καινουριο κιτ παλι, αξιζει για αυτο το ποσο ολη αυτη η διαδικασια?
αν χρειαστεις και αλλη δεξαμενη τοτε περισσοτερα θα πληρωσεις για τη μεταφορα.πες μας τι παιρνεις να το παρουμε και εμεις για να ευτυχισουμε, απο την αρχη εχεις παρει απαντηση σε αυτο.
καταλαβαινεις πλεον οτι δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου γιατι θα ειναι σαν να υποτημω τη νοημοσυνη μου.
καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις. -
Ο χρήστης DIM P. έγραψε:
Λοιπόν....μόλις μίλησα με 2 επώνυμες εταιρίες του χώρου με site και όλα τα σχετικά και μου είπαν πως γίνεται κανονικότατα και το έχουν ήδη κάνει και άλλες φορές με δήλωση απεγκατάστασης απο το παλιό αυτοκίνητο(αλήθεια αυτοί που έλεγαν ότι η άδεια δεν ξαναγυρίζει τι λένε τώρα?),μέχρι και πόσο κοστίζει μου είπαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο σε κάποιον άγνωστο για εκείνους,όχι απο κοντά....θα μιλήσω και με άλλες και θα ενημερώσω έτσι για το γαμώτο...για να δούμε πόσοι κακοί επαγγεματίες υπάρχουν έξω...Από περιέργεια, πόσο σου είπαν για μετεγκατάσταση;
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Λοιπόν....μόλις μίλησα με 2 επώνυμες εταιρίες του χώρου με site και όλα τα σχετικά και μου είπαν πως γίνεται κανονικότατα και το έχουν ήδη κάνει και άλλες φορές με δήλωση απεγκατάστασης απο το παλιό αυτοκίνητο(αλήθεια αυτοί που έλεγαν ότι η άδεια δεν ξαναγυρίζει τι λένε τώρα?),μέχρι και πόσο κοστίζει μου είπαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο σε κάποιον άγνωστο για εκείνους,όχι απο κοντά....θα μιλήσω και με άλλες και θα ενημερώσω έτσι για το γαμώτο...για να δούμε πόσοι κακοί επαγγεματίες υπάρχουν έξω...
Δημοσίευσηαπό Ηλιας Α » 20/07/14 11:25
DIM P. έγραψε:
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις...μόνο που με χάλασε πολύ το ότι δεν θα μπορώ να το βάλω σε άλλο αυτοκίνητο...αυτό που λές είναι θέμα ουσίας η απλά ένας ηλίθιος νόμος που σε αναγκάζει να βάλεις καινούριο...επίσης πως το κράτος πιστοποιεί ότι το κιτ είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο?...άλλο τρόπο πλήν του παραστατικού αγοράς του κιτ δεν μπορώνα φανταστώ...στο ζητάνε για την μετατροπή της άδειας δηλαδή?αν θα βαλεις ξηλωσε-βαλε, ξαναγυρνα την αδεια του προηγουμενο αυτοκινητου, καποιες καινουριες σωληνωσεις και καποια αλλα αναλωσημα τελικα με περιπου 100-150 ευρω παραπανω θα εχεις καινουριο κιτ παλι, αξιζει για αυτο το ποσο ολη αυτη η διαδικασια?
αν χρειαστεις και αλλη δεξαμενη τοτε περισσοτερα θα πληρωσεις για τη μεταφορα.πες μας τι παιρνεις να το παρουμε και εμεις για να ευτυχισουμε, απο την αρχη εχεις παρει απαντηση σε αυτο.
καταλαβαινεις πλεον οτι δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου γιατι θα ειναι σαν να υποτημω τη νοημοσυνη μου.
καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.Μάλλον αυτός που πίνει κάτι δεν είμαι εγώ....έχουμε ανταλλάξει τόσα πόστ επειδή εσύ δεν απάντησες ποτέ στο αν είναι ασφαλές αυτό και τώρα μου παραθέτεις αυτό???μιλούσατε συνεχώς για παράνομους,ηλίθιους ,κακούς επαγγελματίες,λαμόγια και εγω δεν ξέρω τι άλλο και μέχρι στιγμής σήμερα έχω μιλήσει με 6 επώνυμες εταιρίες και όλες ανεξαιρέτως μου είπαν ευθαρσώς πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι το κάνουν όλοι,πράγμα που σημαίνει πως όλη η αγορά το κάνει και εσείς προσπαθείτε απο χθές να με πείσετε ότι κατέβηκα απο τον άρη,όταν λοιπόν έγραψα ότι καταλαβαίνω αν δεν μπορείτε να το γράψετε δημόσια πως γίνεται γιατί δεν σταματήσατε παρά συνεχίζατε να χλευάζετε?...την άδεια μην την βάζεις στην κουβέντα γιατί δεν είσαι εσύ αυτός που είπε πως δεν ξαναγυρίζει οπότε και δεν σε αφορά...έγραψα αρκετές φορές πως την άδεια του παλιού δεν με ενδιαφέρει να την ξαναγυρίσω άρα μην την βάζεις στο κόστος...και τέλος το κόστος μετεγκατάστασης που περιγράφεις δεν είναι τόσο μεγάλο γιατί έρχεται περίπου στα 250 με 300 ευρώ που θα έχουν αποσβεστεί στα 2 τουλάχιστον χρόνια που θα το έχω στο τωρινό μου αυτοκίνητο...αντί λοιπόν να συνεχίζεις όλο αυτό το ανούσιο πράγμα και να μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα γράψε 2 λόγια για τα συστήματα που ανέφερα πιο πάνω μήπως και βοηθήσεις και κανέναν άλλο και βάλε τον εγωισμό σου στην άκρη...εύκολο είναι και δεν πονάει...πίστεψε με!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Λοιπόν....μόλις μίλησα με 2 επώνυμες εταιρίες του χώρου με site και όλα τα σχετικά και μου είπαν πως γίνεται κανονικότατα και το έχουν ήδη κάνει και άλλες φορές με δήλωση απεγκατάστασης απο το παλιό αυτοκίνητο(αλήθεια αυτοί που έλεγαν ότι η άδεια δεν ξαναγυρίζει τι λένε τώρα?),μέχρι και πόσο κοστίζει μου είπαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο σε κάποιον άγνωστο για εκείνους,όχι απο κοντά....θα μιλήσω και με άλλες και θα ενημερώσω έτσι για το γαμώτο...για να δούμε πόσοι κακοί επαγγεματίες υπάρχουν έξω...
Από περιέργεια, πόσο σου είπαν για μετεγκατάσταση;
γ'υρω στα 300 φίλε...για τα κιτ που ανέφερα ,το αυτοκίνητο μου και ένα παρόμοιο στο οποίο θα μετεγκατασταθεί...δεν ξέρω αν σε άλλο τύπο αυτοκινήτου αλλάζει η τιμή...
-
Ο χρήστης DIM P. έγραψε:
Από περιέργεια, πόσο σου είπαν για μετεγκατάσταση;
γ'υρω στα 300 φίλε...για τα κιτ που ανέφερα ,το αυτοκίνητο μου και ένα παρόμοιο στο οποίο θα μετεγκατασταθεί...δεν ξέρω αν σε άλλο τύπο αυτοκινήτου αλλάζει η τιμή...
Υποθέτω ότι πάνω κάτω εκεί θα παίζει! Ευχαριστώ.
-
Εγώ θα αφήσω απ΄έξω το αν είναι νόμιμο ή όχι. 300€ Δεν νομίζω να σου στοιχίσει σε καμία περίπτωση, για να στο ξηλώσουν μόνο μπορεί. Θα χρειαστείς δουλειά στο μηχανοστάσιο στα ηλεκτρικά και λαμαρινοδουλειά . Από την άλλη αν θελήσεις να το πουλήσεις αν αφήσεις το σύστημα μπόνους θα είναι θα φύγει πιο γρήγορα και μπορεί να ζητήσεις και κανα € παραπάνω. Αν το ξηλώσεις αυτομάτως το απαξιώνεις στα μάτια του όποιου αγοραστή.
-
Παιδιά τι γνώμη έχετε για την AGN στην Καλλιθέα ως εγκαταστάτη?
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Εγώ θα αφήσω απ΄έξω το αν είναι νόμιμο ή όχι..Μα ΑΥΤΟ ειναι η ολη ουσια....
αν το αφησεις απεξω δεν εχει νοημα καμια κουβεντα...πχ αν ο εγκαταστατης εχει ΚΑΝ αδεια...... αν το συνεργειο εχει ΚΑΝ αδεια...
βαλτο σε πυλωτη απο αλουμινά και εξαρτηματα απο οπου ναναι και οτι ναναι.... οχι 300.... ουτε 100 δε θα πληρωσεις....η υπογραφη προστατευει τον καταναλωτη.
και μπορει για τους 'επαγγελματιες' να την εχουν ως 'εσοδο' μονο και να την 'πουλανε' οπου τυχει, αλλα αν γινει κανα καλό μπαμ ( φτου φτου ) που ΟΛΑ θα αρχισουν να 'ξεσκονιζονται καταλληλως', εκει να δω οσους αγνοησαν το ρητο 'την υπογραφη και την ..... πρεπει να ξερεις που τη βαζεις'... που θα τρεχουν να κρυφτουν ΚΑΙ του πελατη συμπεριλαμβανομένου -
Ρε παιδιά κλείστε το εδώ το θέμα,δεν έχει νόημα....μιλάμε για όλους όσους μίλησα που είναι με άδειες υπογραφές και όλα τα σχετικά...ένα νέο τιμολόγιο απλά κόβουν...δεν είναι τίποτα...το κόστος δεν το έβγαλα απο την κοιλιά μου,μου το είπαν....το παλιό δεν θα το πουλήσω...για τα συστήματα αν ξέρετε πείτε κάτι...αυτό το κουράσαμε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
-
Νομίζω τα πράγματα είναι απλά: Ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει μια νομοθεσία που αφορά μόνο μηχανικούς, εγκαταστάτες κτλ. υπό την αίρεση φυσικά ότι δε θα απεγκαταστήσει ο ίδιος το σύστημά του, αυτό νομίζω είναι αυτονόητο. Ο καταναλωτής θα πάει σε ένα συνεργείο με άδεια και θα ζητήσει αν είναι δυνατή η μετεγκατάσταση συστήματος. Εάν ο νόμιμος εγκαταστάτης του απαντήσει θετικά, αναλαμβάνει με την υπογραφή του και τα πιστοποιητικά του την όποια ευθύνη.
-
Θα το κλείσω με ένα παράδειγμα....ας υποθέσουμε πως κάποιος βάζει στο αυτοκίνητο του ενα καλό κιτ της vialle πχ και σκάει 2000 ευρώ,μετά απο μια εβδομάδα λοιπόν πετάγεται ένα ωραίο παλικάρι απο ένα stop και του το κάνει καλοκαιρινό σε σημείο που να μην συμφέρει να επισκευάστεί...υπάρχει κανέις που θα άφηνε το ολοκάινουριο κιτ στο αυτοκίνητο και δεν θα το έβαζε στο καινούριο που θα έπαιρνε με τα λεφτά της ασφάλειας αν είχε την δυνατότητα...και υπάρχει κάποιος που θα τον κατηγορούσε επειδή ο ηλίθιος νομοθέτης δεν έχει προβλέψει την δυνατότητα μετεγκατάστασης(ελεγχόμενης φυσικά και με προδιαγραφές)...η μήπως εκεί θα κάνουμε εκπτώσεις στην 'ηθική' μας και θα πούμε εντάξει μωρέ έπαθε ζημιά ο άνθρωπος,δεν πειράζει????..όλα είναι σχετικά λοιπόν και το 'νόμιμο' δεν είναι πάντα και το σωστό...ειδικά σε αυτή την κωλοχώρα!
-
Στο υποθετικό σου παραδειγμα που παει 'ολικη' το αυτοκινητο συνηπολογιζεται στην αποζημιωση ΚΑΙ το κατακαινουργιο συστημα που μολις εβαλες 2.000 ευρω.
( εφ. οσον βεβαια εχεις και τα σχετικά παραστατικά )και να στο παω παρακατω.
Ποσο σιγουρος οτι απο το τρανταγμα δεν 'την εχει ακουσει' κατι? ΠΧ η πολυβαλβιδα που εχει κινουμενα μερη, προβλημα το οποιο ενδεχεται να μην στο βγαλει αμεσα ή να μην ειναι αμεσα ορατό... -
Ο χρήστης DIM P. έγραψε:
Θα το κλείσω με ένα παράδειγμα....ας υποθέσουμε πως κάποιος βάζει στο αυτοκίνητο του ενα καλό κιτ της vialle πχ και σκάει 2000 ευρώ,μετά απο μια εβδομάδα λοιπόν πετάγεται ένα ωραίο παλικάρι απο ένα stop και του το κάνει καλοκαιρινό σε σημείο που να μην συμφέρει να επισκευάστεί...υπάρχει κανέις που θα άφηνε το ολοκάινουριο κιτ στο αυτοκίνητο και δεν θα το έβαζε στο καινούριο που θα έπαιρνε με τα λεφτά της ασφάλειας αν είχε την δυνατότητα...και υπάρχει κάποιος που θα τον κατηγορούσε επειδή ο ηλίθιος νομοθέτης δεν έχει προβλέψει την δυνατότητα μετεγκατάστασης(ελεγχόμενης φυσικά και με προδιαγραφές)...η μήπως εκεί θα κάνουμε εκπτώσεις στην 'ηθική' μας και θα πούμε εντάξει μωρέ έπαθε ζημιά ο άνθρωπος,δεν πειράζει????..όλα είναι σχετικά λοιπόν και το 'νόμιμο' δεν είναι πάντα και το σωστό...ειδικά σε αυτή την κωλοχώρα!δεν μπορεις να φανταστεις ποσα αμαξια κυκλωφορουν με μετεγκατεστιμενο κιτ... παρα πολλα..
και δεν πιστευω οτι υπαρχει ατομο που δεν σεβετε την ασφαλεια του fokion ....η δεξαμενη απο γνωστο ιντερνετομαγαζο μαζι με πολυβαλβιδα παει στο +100ε.. -
-
Είμαι πλέον σίγουρος οτι κυκλοφορούν πολλά φίλε μου,τώρα αυτό με την ασφάλεια δεν θα το αμφισβητήσω αλλά θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου γιατί για να πάρεις τα έξτρα χρήματα του κιτ δεν θα πρέπει λογικά να έχεις αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο σου για να τα καλύπτει?...δεν είδα πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να αλλάξεις την ασφάλεια σου αλλά όπως είπα δεν έχω τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εκφέρω άποψη...όποιος γνωρίζει ας μας πεί
-
Ρωτησα τον ασφαλιστη μου - interamerican - δεν τους ενδιεφερε...
Υγραεριοκίνηση!