-
Είδα το παρακάτω:
http://www.vialle.nl/index.php/en/produ ... u-liquidsiΕίναι προσιτό κιτ υγρού ψεκασμού της Vialle για μικρά τετρακύλινδρα μοτέρ.
Είδα πως ο Τσοπελογιάννης το βάζει με 1200€. Νομίζω πως αξίζει σαν εναλλακτική των φτηνών συστημάτων αερίου ψεκασμού με πνεύμονα. Ας το κοιτάξουν όσοι ενδιαφέρονται.http://www.tsopelogiannisautogas.gr/� ... %82/vialle
-
σε εμμεσου ψεκασμου κινητηρες ο υγρος ψεκασμος οχι μονο δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τον αεριο ψεκασμο, αλλα λογο του οτι δεν μπορει ακομα να υποστηριξει μεικτο ψεκασμο υγραεριου βενζινης δεν μπορουμε να εχουμε την προστασια που χρειαζεται σε 'προβληματικους' κινητηρες.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
σε εμμεσου ψεκασμου κινητηρες ο υγρος ψεκασμος οχι μονο δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τον αεριο ψεκασμο, αλλα λογο του οτι δεν μπορει ακομα να υποστηριξει μεικτο ψεκασμο υγραεριου βενζινης δεν μπορουμε να εχουμε την προστασια που χρειαζεται σε 'προβληματικους' κινητηρες.Γενικώς όμως σε μη προβληματικούς κινητήρες, ο υγρός ψεκασμός δεν είναι προτιμότερος; Αφού από την φύση του αναπτύσσει πιο χαμηλές θερμοκρασίες στο θάλαμο καύσης, άρα δεν έχει και ανάγκη για ψεκασμό βενζίνης...
-
Έχω ένα Nissan Qashqai +2 , 1600 cc , του 2010 και θέλω να κάνω μετατροπή σε υγραέριο. Επειδή έχω ακούσει διάφορα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο , σε σχέση με τη μετατροπή του , θα ήθελα ν΄ακούσω κάποιες γνώμες και ειδικότερα από κάποιον που έχει ίδιου τύπου αυτοκίνητο.
Παρεμπιπτόντως έχω μετατρέψει ένα Nissan micra 1,0 cc με αυτόματο κιβώτιο , έχω κάνει 45000 χλμ και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Η κατανάλωση σε λίτρα είναι ακριβώς ίδια με την βενζίνη.
Ευχαριστώ... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
σε εμμεσου ψεκασμου κινητηρες ο υγρος ψεκασμος οχι μονο δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τον αεριο ψεκασμο, αλλα λογο του οτι δεν μπορει ακομα να υποστηριξει μεικτο ψεκασμο υγραεριου βενζινης δεν μπορουμε να εχουμε την προστασια που χρειαζεται σε 'προβληματικους' κινητηρες.
Γενικώς όμως σε μη προβληματικούς κινητήρες, ο υγρός ψεκασμός δεν είναι προτιμότερος; Αφού από την φύση του αναπτύσσει πιο χαμηλές θερμοκρασίες στο θάλαμο καύσης, άρα δεν έχει και ανάγκη για ψεκασμό βενζίνης...
η toyota που βαζει vialle εχει ψεκασμο βενζινης με κυκλους λειτουργειας (π.χ. στον καθε κυλινδρο ανα 7 φορες που θα ψεκασει το μπεκ υγραεριου την 8η θα ψεκασει για μια φορα το μπεκ της βενζινης) η subaru που εβαζε και αυτη vialle οταν ειχε και την αντιπροσωπεια της συγκεκριμενης εταιριας, χωρις να εχει ψεκασμο βενζινης, δεν προλαβαινε να αλλαζει τα καπακια απο τα forester, αν ο υγρος εδινε μεγαλυτερη προστασια απο τον αεριο νομιζω οτι η subaru δεν θα επερνε τα καπακια στο χερι και η toyota δεν θα εβαζε ψεκασμους βενζινης.
-
Ωραία, άρα αφού γίνεται και ψεκασμός σε κύκλους όπως το κάνει η Toyota, τότε και στα ευαίσθητα μοτέρ μπορεί να μπει και υγρός ψεκασμός.
Άρα δεν βλέπω πού ακριβώς μειονεκτεί ο υγρός ψεκασμός.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα δεν βλέπω πού ακριβώς μειονεκτεί ο υγρός ψεκασμός.
k
στην τιμη του κιτ......
παντος σε αμεσο ψεκασμο ο υγρος ειναι μαστ ...ομοιος και σε τουρμπατα λογο χαμηλοτερων θερμοκρασιων καυσης... ετσι δεν ειναι!?
εγω παντος οσο υπαρχει φθηνη 100αρα με τιμη διαφορας μαξ τα 12-15λεπτα απ την απλη μια χαρα οικονομια κανω
27λιτρα (50ευρω) για 320χλμ εντος αττικης μικρες διαδρομες στην ευρητερη περιοχη μου...και εχω και το κεφαλι μου ισυχο απ το να βαλω ενα κιτ που δεν ξερει κανεις αν θα δουλεψει σωστα.
παντος ο τσοπελογιαννης ειναι ακριβος κατω απ το σπιτι μου θα περασω καποια στιγμη να δω τι θα πει για το φθηνο συστημα υγρου ψεκασμου.. -
Ωραία, άρα αφού γίνεται και ψεκασμός σε κύκλους όπως το κάνει η Toyota, τότε και στα ευαίσθητα μοτέρ μπορεί να μπει και υγρός ψεκασμός.
Άρα δεν βλέπω πού ακριβώς μειονεκτεί ο υγρός ψεκασμός.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1ον στην τιμη
2ον σε περιορισμενων διαστασεων δεξαμενες
3ον σε ακριβα αναλωσιμα (αντλια υγραεριου)
4ον σε δραματικα λιγοτερες δυνατοτητες ρυθμισης
5ον σε μεγαλυτερη καταναλωση βενζινης (σε οσα συστηματα μπορουν να υποστηριξουν αυτη την λειτουργεια) λογο του 4
6ον σε πολλα προβληματα απο διαρροη των μπεκ υγραεριου
7ον σε αρκετα προβληματα απο οχι σωστη τοποθετηση μπεκ υγραεριου (μαλακια του μαστορα που παιδευεται ο πελατης) -
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 798&type=1
Έβαλε ένας φίλος το παραπάνω με 850 € με Hana μπεκ ., φυσάει το αμαξι σε ολο το φάσμα στροφών ., 225 hp μαμα .,.πηγε εκει γιατι εχουν πανω απο 100 τέτοια μοτέρ στο δρομο
Τιμες
AEB 850 € me Hana μπλε (65;hp / κυλ)
Prins 1000 €
Vialle 1400 €
-
Ο χρήστης spyros1965 έγραψε:
Έχω ένα Nissan Qashqai +2 , 1600 cc , του 2010 και θέλω να κάνω μετατροπή σε υγραέριο. Επειδή έχω ακούσει διάφορα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο , σε σχέση με τη μετατροπή του , θα ήθελα ν΄ακούσω κάποιες γνώμες και ειδικότερα από κάποιον που έχει ίδιου τύπου αυτοκίνητο.
Παρεμπιπτόντως έχω μετατρέψει ένα Nissan micra 1,0 cc με αυτόματο κιβώτιο , έχω κάνει 45000 χλμ και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Η κατανάλωση σε λίτρα είναι ακριβώς ίδια με την βενζίνη.
Ευχαριστώ...http://qgas.gr/products/vialle-lpdi-liq ... qgas-.html
Νομίζω οτι εινσι η καλύτερη λυση στο μοτέρ αυτο .. Υγρος ψεκασμος ...
-
Είδα το παρακάτω:
http://www.vialle.nl/index.php/en/produ ... u-liquidsiΕίναι προσιτό κιτ υγρού ψεκασμού της Vialle για μικρά τετρακύλινδρα μοτέρ.
Είδα πως ο Τσοπελογιάννης το βάζει με 1200€. Νομίζω πως αξίζει σαν εναλλακτική των φτηνών συστημάτων αερίου ψεκασμού με πνεύμονα. Ας το κοιτάξουν όσοι .....1450 € με ΦΠΑ το βάζει αυτός που αναφέρεις 1200 + ΦΠΑ
η QGAS που εχει βάλει απο οτι είδα παρά πολλα το εχει 1400 και 6 άτοκες δόσεις .
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Ευχαριστώ...http://qgas.gr/products/vialle-lpdi-liq ... qgas-.html
θα ηθελα να ακουσω το γιατι
-
Έχω ένα Nissan Qashqai +2 , 1600 cc ,
http://qgas.gr/products/vialle-lpdi-liq ... qgas-.html
θα ηθελα να ακουσω το γιατι
δεν ειμαι ειδικος ακουγωντας καποια απο αυτα που εχουνε κανει στον κυριακουδη νισσαν με Icom δεν αντιμετωπισαν προβληματα με τον καταλυτη με τον υγρο ψεκασμό ... και εχουν πληρωθει στα 2κ για πλακα σημερα δεν ειναι η αποσταση στα χρηματα μεγαλη μεταξυ υγρου και αεριου εχεις μεγαλυτερη οικονομια βενζινης ( δεν περιμενεις να ζεσταθει το μοτερ απλα στα 60 δευτ γυρναει ) δεν εχει νερα να ζεστανει ο πνευμονας και τελος ( σσ ο φιλος μου ο Θανασης στα παληκαρια εκει ) μου ειπε οτι δεν εχει σερβις πχ φιλτρα κτλ ... ποτε
-
το φιλτρο που εχει στην πληρωση δεν αλλαζεται ποτε?
κυκλοφορουν μερικες εκατονταδες qashqai και περισσοτερα xtrail με αεριο ψεκασμο χωρις κανενα προβλημα εδω και 3+ χρονια. -
....κυκλοφορουν μερικες εκατονταδες qashqai και περισσοτερα xtrail με αεριο ψεκασμο χωρις κανενα προβλημα εδω και 3+ χρονια.Σε RAV4 εχω δει τοποθετηση υγρο ψεκασμου απο αντιπροσωπια.... οπως και εχω δει αρκετες ραγισμενες πολλαπλες εισαγωγης!!!
Απλα στα QQ νομιζω πως κατι θελει με τους λαμδα... ή τους καταλυτες αν δεν κανω λαθος! Παντως μπαινει κανονικα συστημα αεριου ψεκασμου με ψεκασμο βενζινης!
Σε NV200 που φοραει το ιδιο μοτερ εχει μπει Lovato χωρις κανενα προβλημα!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
θες να πεις ότι υπάρχει έστω ένα NV200 που ΔΕΝ είναι πετρέλαιο!!!
-
Ναι ναι ναι...
Αλλα και παλι ειναι πολυ λογικο στην καταναλωση!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
....κυκλοφορουν μερικες εκατονταδες qashqai και περισσοτερα xtrail με αεριο ψεκασμο χωρις κανενα προβλημα εδω και 3+ χρονια.
Σε RAV4 εχω δει τοποθετηση υγρο ψεκασμου απο αντιπροσωπια.... οπως και εχω δει αρκετες ραγισμενες πολλαπλες εισαγωγης!!!
Απλα στα QQ νομιζω πως κατι θελει με τους λαμδα... ή τους καταλυτες αν δεν κανω λαθος! Παντως μπαινει κανονικα συστημα αεριου ψεκασμου με ψεκασμο βενζινης!
σοβαρο θεμα με τους καταλυτες εχει το xtrail, αν δεν γινει η τελεια ρυθμιση λιωνει ο καταλυτης και τα κεραμικα ρινισματα απο την egr μπαινουν μεσα στον θαλαμο καυσεως με ολεθρια αποτελεσματα.
-
το φιλτρο που εχει στην πληρωση δεν αλλαζεται ποτε?
κυκλοφορουν μερικες εκατονταδες qashqai και περισσοτερα xtrail με αεριο ψεκασμο χωρις κανενα προβλημα εδω και 3+ χρονια.Οχι οπως λεει ο Θανασης μονο σε περιπτωση καταστροφης του οπου δεν μπορει να βαλει καυσιμο.. εχει εγγυηση 2 ετων αλλα δεν εχει οδηγια αντικαταστασης απο την Vialle
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου ,εχει καποιος εμπειρία απο μετατροπή audi A4 με τον απλο τον κινητηρα 1.6 σε υγραεριο.στην audi ζητανε 2000 και θεωρω οτι ειναι αρκετα να τα δωσω,απο την αλλη υπάρχει η περιπτωση αγορας νέου...θα πρεπει να βρω μια καλη λυση και αξιοπιστη σε περιπτωση υγραεριου,Τα συστηματα vialle που βαζει και η karenta ειναι καλά απο οτι διαβασα.Πειτε μου την αποψη σας και προτεινετε κατι αξιοπιστο Δεκτα τα pmΕγω εχω αεριο στο αμαξι μου σχεδον 1 χρονο και δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο.(audi a3 1.6) Το συστημα ειναι της BRC και δεν υπαρχει θεμα με την τελικη ή την αποδοση. Οπως παει με την βενζινη παει και με το αεριο(μην πω και καλυτερα) Τιμη 900€
Υγραεριοκίνηση!