-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μπορείς να ορίσεις τον χρόνο που ψεκάζουν ταυτόχρονα και τα 2 συστήματα σε 1 δευτ. ή και παραπάνω ώστε να προλάβει να σηκώσει πίεση η σβηστή αντλία βενζίνης (δεν χρειάζεται καν αυτοματισμός - τα περισσότερα κιτ έχουν καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι αυτή τη δουλειά - δεν το έχουν για την αντλία αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί).
Αναρωτιέμαι όμως αν υπερθερμαίνεται η βενζίνη που βρίσκεται πάνω από τον κινητήρα και δεν κυκλοφορεί. Ίσως να είναι καλύτερα να δουλεύει συνέχεια η αντλία βενζίνης - έτσι κι αλλιώς οι αντλίες αντέχουν πάρα πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
μια ερωτηση με καποια δεδομενα που δεν ειναι απιθανο να συμβουν.
εισαι στα τελειωματα του υγραεριου, ο εγκαταστατης εχει βαλει την πολυβαλβιδα στην μπροστινη μερια, βρησκεσε σε ανηφορα και κανεις προσπεραση (μαστραντωνη και οαταν πας χαλαρα και για οικονομια μπορεις να κανεις προσπεραση χωρις να εισαι αναγκασμενος να γυρνας συνεχεια με το χερι τα δυο καυσιμα) απο την κληση του οχηματος και την επιταχυνση η πολυβαλβιδα μενει ακαριαια απο υγραεριο, που ο χρονος ενα ή και παραπανω δευτερολεπτα για να δουλεψουν τα δυο καυσιμα μαζι?
στα αυτοκινητα που δεν εχουν επιστροφη της βενζινας απο την μπεκιερα πιστευω οτι απο θερμοκρασια η βενζινα κανει φυσαλιδες στην μπεκιερα ειδικα τις ζεστες ημερες.
Ηλία μου, όταν δεν έχουμε την αρχική ή την μέση πίεση του αεριού, αντίστοιχα χάνουμε κάποια πράγματα. Στην βενζίνα δεν συμβαίνει για την απόδοση, έστω και εάν αυτή είναι στην θέση της ρεζέρβας. Βεβαία παίζει ρόλο και το σύστημα του κιτ αεριού.
Στο αυτοκίνητο φίλε μου δεν έχουμε θερμαστή όπως στης ατμομηχανές!!!!. Έτσι το γυρίζω τα καύσιμα δεν είναι για ένα ταξίδι, λογική διεργασία!. Άλο να το κάνουμε μια δυο φορές, απλά φουλάρουμε!.......
Η κλισμένη βενζίνα, δεν κάνει ποτέ φυσαλίδες.
Με σταθερό το γκάζι και ποριά, δοκίμασε να κάνεις την αλλαγή, και να μας πεις τι παρατήρησες.
Α. -
Μπορείς να ορίσεις τον χρόνο που ψεκάζουν ταυτόχρονα και τα 2 συστήματα σε 1 δευτ. ή και παραπάνω ώστε να προλάβει να σηκώσει πίεση η σβηστή αντλία βενζίνης (δεν χρειάζεται καν αυτοματισμός - τα περισσότερα κιτ έχουν καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι αυτή τη δουλειά - δεν το έχουν για την αντλία αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί).
Αναρωτιέμαι όμως αν υπερθερμαίνεται η βενζίνη που βρίσκεται πάνω από τον κινητήρα και δεν κυκλοφορεί. Ίσως να είναι καλύτερα να δουλεύει συνέχεια η αντλία βενζίνης - έτσι κι αλλιώς οι αντλίες αντέχουν πάρα πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
μια ερωτηση με καποια δεδομενα που δεν ειναι απιθανο να συμβουν.
εισαι στα τελειωματα του υγραεριου, ο εγκαταστατης εχει βαλει την πολυβαλβιδα στην μπροστινη μερια, βρησκεσε σε ανηφορα και κανεις προσπεραση (μαστραντωνη και οαταν πας χαλαρα και για οικονομια μπορεις να κανεις προσπεραση χωρις να εισαι αναγκασμενος να γυρνας συνεχεια με το χερι τα δυο καυσιμα) απο την κληση του οχηματος και την επιταχυνση η πολυβαλβιδα μενει ακαριαια απο υγραεριο, που ο χρονος ενα ή και παραπανω δευτερολεπτα για να δουλεψουν τα δυο καυσιμα μαζι?
στα αυτοκινητα που δεν εχουν επιστροφη της βενζινας απο την μπεκιερα πιστευω οτι απο θερμοκρασια η βενζινα κανει φυσαλιδες στην μπεκιερα ειδικα τις ζεστες ημερες.Το αμάξι μου είναι τέτοιο και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στο γύρισμα σε βενζίνη. Το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι το μπιπ, αλλιώς δεν θα το ήξερα καν.
-
Ηλία μου, όταν δεν έχουμε την αρχική ή την μέση πίεση του αεριού, αντίστοιχα χάνουμε κάποια πράγματα. Στην βενζίνα δεν συμβαίνει για την απόδοση, έστω και εάν αυτή είναι στην θέση της ρεζέρβας. Βεβαία παίζει ρόλο και το σύστημα του κιτ αεριού.
Στο αυτοκίνητο φίλε μου δεν έχουμε θερμαστή όπως στης ατμομηχανές!!!!. Έτσι το γυρίζω τα καύσιμα δεν είναι για ένα ταξίδι, λογική διεργασία!. Άλο να το κάνουμε μια δυο φορές, απλά φουλάρουμε!.......
Η κλισμένη βενζίνα, δεν κάνει ποτέ φυσαλίδες.εδω θα διαφωνισω μαζι σου μαστορα μου.
Με σταθερό το γκάζι και ποριά, δοκίμασε να κάνεις την αλλαγή, και να μας πεις τι παρατήρησες.
Α.[/quote]οταν δουλευει συνεχεια η αντλια βενζινας (ετσι ειναι το σωστο και το ασφαλες) απο καμια διαφορα εως ενα πολυ αμυδρο κοψιμο, οταν δεν δουλευει συνεχεια η αντλια βενζινας ενα εντονο εως πολυ εντονο κοψιμο ειδικα αν ο ρυθμιστης πιεσης βενζινης δεν κραταει σωστη πιεση οταν δεν δουλευει η αντλια λογο φθορας του ή οταν χανουμε την πιεση στο κυκλωμα βενζινης λογο διαρροης καποιου μπεκ βενζινης.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
.
...
Το αμάξι μου είναι τέτοιο και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στο γύρισμα σε βενζίνη. Το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι το μπιπ, αλλιώς δεν θα το ήξερα καν.Ακριβώς το ίδιο πράγμα παρατηρώ και εγώ. Όποτε τελειώνει το αέριο δεν κάνει το παραμικρό δισταγμό και το λέω λόγου της απενεργοποίησης της αντλίας που είπαμε παραπάνω κάτι που δεν ήθελε ο εγκαταστάτης να το κάνει παρά μετά από δική μου «εντολή». Ούτε ξέρω αν αφρίζει ούτε αν ζεσταίνεται.
Προσωπικά μου φαίνεται παράξενο που δεν κάνει έστω κάποιο δισταγμό κάτι που με κάνει να υποθέσω ότι πιθανόν να κρατάει κάποια μικρή πίεση μετά την απενεργοποίηση αυτής.
Πάντως εάν ήθελε έστω και μισό δευτερόλεπτο για την αλλαγή, θα το έλεγα του μάστορα να την ενεργοποιήσει άσε που πιστεύω ότι θα το έκανε και μόνος του. -
Αντωνη μου,
οποιος απενεργοποιει αντλιες βενζινης δεν ρισκαρει μονο την δικη του σωματικη ακεραιοτητα και των επιβαινοντων του αλλα και των αλλων που θα βρεθουν στο διαβα του. Οταν Αντωνη μου μου λες για οικονομια ρευματος, μεσω της απενεργοποιησης της αντλιας, μονο σαν αστειο μπορω να το προσλαβω γιατι δεν στεκει καν για σοβαρη συζητηση. Οπως φυσικα ειναι αστειοτητες περι της φθορας της αντλιας. Αυτα τα εργαλεια εχουν κατασκευαστει για να δουλευουν ακαταπαυστα, ειναι η καρδια που στελνει αιμα στον οργανισμο του αυτοκινητου, δεν ειναι παιξε γελασε μιας χρησεως. Το να απενεργοποιεις την αντλια βενζινης σε μια μετατροπη υγραεριου ειναι εγκληματικο και οποιος εχει εστω στειχειωδη γνωση δεν θα επρεπε σε καμμια περιπτωση να προτρεπει κατι τετοιο. Αν πχ γινει ενα δυστυχημα λογω μιας τετοιας αυθαιρεσιας (η παροχη υγραεριου μπορει να κοπει πολυ μα παρα παρα παρα πολυ πιο ευκολα απο την παροχη βενζινης κατα την οδηγηση), τοτε να δουμε που θα μπορεσουν να κρυφτουν οσοι προτρεπουν η υιοθετουν τετοιες πρακτικες. Ειδικα εδω σε τετοιο φορουμ τετοιες αναφορες ειναι απαγορευτικες και μαλιστα απο καποιον που ασχολειται με τα αυτοκινητα χρονια και μεριμνει για την ασφαλη τους λειτουργια.
Συγγνωμη Αντωνη μου αλλα εδω δεν εισαι απλα φαουλ αλλα απευθειας κοκκινη (μεταφορικα παντα και μονο για το συγκεκριμενο θεμα). Εξαλλου για την προστασια σου μεριμνω, οσο βεβαια μου επιτρεπεις. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Αντωνη μου,
οποιος απενεργοποιει αντλιες βενζινης δεν ρισκαρει μονο την δικη του σωματικη ακεραιοτητα και των επιβαινοντων του αλλα και των αλλων που θα βρεθουν στο διαβα του. Οταν Αντωνη μου μου λες για οικονομια ρευματος, μεσω της απενεργοποιησης της αντλιας, μονο σαν αστειο μπορω να το προσλαβω γιατι δεν στεκει καν για σοβαρη συζητηση. Οπως φυσικα ειναι αστειοτητες περι της φθορας της αντλιας. Αυτα τα εργαλεια εχουν κατασκευαστει για να δουλευουν ακαταπαυστα, ειναι η καρδια που στελνει αιμα στον οργανισμο του αυτοκινητου, δεν ειναι παιξε γελασε μιας χρησεως. Το να απενεργοποιεις την αντλια βενζινης σε μια μετατροπη υγραεριου ειναι εγκληματικο και οποιος εχει εστω στειχειωδη γνωση δεν θα επρεπε σε καμμια περιπτωση να προτρεπει κατι τετοιο. Αν πχ γινει ενα δυστυχημα λογω μιας τετοιας αυθαιρεσιας (η παροχη υγραεριου μπορει να κοπει πολυ μα παρα παρα παρα πολυ πιο ευκολα απο την παροχη βενζινης κατα την οδηγηση), τοτε να δουμε που θα μπορεσουν να κρυφτουν οσοι προτρεπουν η υιοθετουν τετοιες πρακτικες. Ειδικα εδω σε τετοιο φορουμ τετοιες αναφορες ειναι απαγορευτικες και μαλιστα απο καποιον που ασχολειται με τα αυτοκινητα χρονια και μεριμνει για την ασφαλη τους λειτουργια.
Συγγνωμη Αντωνη μου αλλα εδω δεν εισαι απλα φαουλ αλλα απευθειας κοκκινη (μεταφορικα παντα και μονο για το συγκεκριμενο θεμα). Εξαλλου για την προστασια σου μεριμνω, οσο βεβαια μου επιτρεπεις.
Παντελή μου σε αγαπώ, και σίγουρα διαβάζω ότι γραφείς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα αποδέχομαι όλα!!!!......
Όσο για την κόκκινη κάρτα…… υπάρχουν και λάθος σφυρίγματα!!!!!!.......
Με τα από 3600 μετατροπές, έχω και «κολλημένες» ίδιες γνώμες……
Υπάρχουν κιτ, που δεν κερνάμε με βενζίνα ντε και καλά!.
Τότε στης φλέβες της μηχανής δεν υπάρχει βενζίνα για να λειτουργεί η «καρδιά» του αυτοκινήτου….. έτσι με την λογική μου και την τέχνη μου, την θεωρώ σαν άσκοπη λειτουργιά!.
Για την ιστορία, η ασφάλεια της αντλίας στα αυτοκίνητα είναι μεγάλη, και μεγαλύτερη από τα φωτά και έχει και ρελέ, όχι βεβαίως βεβαίως σε όλα τα αυτοκίνητα!. Και σίγουρα τα αυτοκίνητα την νύχτα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου, λόγο έξτρα κατανάλωσης ρεύματος. Οπωσδήποτε δεν είναι εμβολοφόρες, αλά φυγοκεντρικές, με αποτέλεσμα πολύστροφες, που σημαίνει ρεύμα και έξτρα φθορά στα υδρολίπαντα κουζινέτα που έχουν!. Γιατί να μην τα κερδίσουμε και αυτά τα δυο στοιχεία, (οικονομία ελάχιστη?, φθορά ελάχιστη έξτρα?) γιατί όχι?. Επαγγελματικό μου, 1000000 κμ, πόσες φορές θα την είχε αλλάξει?. Με το «λάθος» μου καμία!.
Υπάρχουν εγκέφαλοι μαμάς, που σε σκληρά ατυχήματα, κόβουν την παροχή της βενζιναντλίας για αποφυγή φωτιάς. Υπάρχει τέτοιο πράγμα στο αέριο?. Σίγουρα αυτά θα μπορέσουν να κάνουν της κατάλληλες διεργασίες με αναμμένη μηχανή, πχ να πάνε στην άκρη με το αέριο……. Άλλωστε με το αέριο που έχουμε οικονομία, δεν παριστάνουμε τους τρεχαλιάρηδες, και έχουμε σιγουρότερο ταξίδι, με λιγότερα ευτράπελα!.Βέβαια εάν μιλάς για εγκαταστάσεις που κερνάμε και βενζίνα, σίγουρα δεν κόβεις την παροχή και της βενζίνας, διότι θα……. χάσεις και την αγρότισσα της πλατέας Κολωνακίου!!!!!!.....
Ο φίλος μας ο Κώστας, που παρέθεσε από επάνω σου, από την μεγαλόνησο, που φτιάχνει απίθανο καφέ, που σημαίνει ότι είναι πάντα ‘εν εγρήγορση’!, και είναι και υποψιασμένος, δεν τον παραμυθιάζω.
«όσο βέβαια μου επιτρέπεις» όχι μόνον ναιεεεεεεεεεεεεεεε, μα το επιδιώκω!!!!!.
Γυράσκω αει διδασκόμενος.
……. Στην περίπτωση δίδαξα!!!!!!!!......... χαρά μου να σε διαβάζω!.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
...
οποιος απενεργοποιει αντλιες βενζινης δεν ρισκαρει μονο την δικη του σωματικη ακεραιοτητα και των επιβαινοντων του αλλα και των αλλων που θα βρεθουν στο διαβα του...Παντελή μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. Φιλικά πάντα. Δεν απενεργοποιούμε τίποτα ψύξη σε αντιδραστήρα. Μιλάμε για απενεργοποίηση αντλίας η οποία εάν έχουμε και λίγη βενζίνη πιθανόν και να υπερθερμανθεί. Κατά τη φάση της ενεργοποίησης η πίεση επανέρχεται σε χρόνο μηδέν μια που οι σωληνώσεις είναι πάντα γεμάτες.
Στο λέω διότι είχα πειραματιστεί παλαιότερα βλέποντας το πιεσόμετρο σε ένα κολωπειραγμένο που είχα (σχεδόν αγωνιστικό) και μια από τους 14!!! διακόπτες που του είχα βάλει ήταν και η απενεργοποίηση αυτής.
Asxeto: ξέρει κανείς να μου πει εάν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω φωτογραφία την οποία έχω σε word? -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...
οποιος απενεργοποιει αντλιες βενζινης δεν ρισκαρει μονο την δικη του σωματικη ακεραιοτητα και των επιβαινοντων του αλλα και των αλλων που θα βρεθουν στο διαβα του...Παντελή μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. Φιλικά πάντα. Δεν απενεργοποιούμε τίποτα ψύξη σε αντιδραστήρα. Μιλάμε για απενεργοποίηση αντλίας η οποία εάν έχουμε και λίγη βενζίνη πιθανόν και να υπερθερμανθεί. Κατά τη φάση της ενεργοποίησης η πίεση επανέρχεται σε χρόνο μηδέν μια που οι σωληνώσεις είναι πάντα γεμάτες.
Στο λέω διότι είχα πειραματιστεί παλαιότερα βλέποντας το πιεσόμετρο σε ένα κολωπειραγμένο που είχα (σχεδόν αγωνιστικό) και μια από τους 14!!! διακόπτες που του είχα βάλει ήταν και η απενεργοποίηση αυτής.
Asxeto: ξέρει κανείς να μου πει εάν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω φωτογραφία την οποία έχω σε word?Κωστα δεν ειναι υπερβολικος καθολου, οταν χαλαει η τρομπα βενζινας το πιο συνηθησμενο να μην ξεκινησει να λειτουργει απο το σταματησει ενω λειτουργει, καταλαβαινεις τις συνεπειες αυτης της περιπτωσης σε καποιες ειδικες συνθηκες?
σε προηγουμενο ποστ εγραψες οτι παιρνει ακαριαια μπροστα η τρομπα οταν τελειωσει το υγραεριο και δεν καταλαβαινεις κανενα κοψιμο, αφησε με φιλε μου να διαφωνησω μαζι σου αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει εκτος και αν ο ρελες που εχετε βαλει για την απενεργοποιηση της τρομπας βενζινης εχει μαντικες ικανοτητες και καταλαβαινει οτι θα μεινει απο υγραεριο πριν μεινει (δεν το γραφω με σκοπο να ειρωνευτω, μην το παρεις ετσι).
ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό που συζητάνε παραπάνω είναι υγρού...
...και σε κινητήρα άμεσου ψεκασμού (το εν λόγω κιτ χρησιμοποιεί τα ίδια μπεκ με βενζίνη ΚΑΙ υγραέριο).
Δηλαδή ακόμα και στην κρύα εκκίνηση με υγραέριο γίνεται κανονικά εμπλουτισμός του μείγματος κλπ.Πάντως δεν υπάρχει λόγος κάποιος να καταργήσει την βενζίνη αφού ήδη υπάρχει στο αυτοκίνητο.
Φυσικα και όχι η βενζίνη πάντα ειναι εκεί , η διαδικασία αλλαγής καυσίμου διαρκεί κάποια λεπτά αδειάζει η αντλία υψηλής απο υγραεριο και γεμίζει με βενζίνη και το αντίθετο οτσν επιλέξει να γυρίσει απο βενζίνη σε αέριο .. Το θέμα είνσι οτι δεν καταλαβαίνει κανεις τι καύσιμο εχει το αμάξι αν δε δει το κουμπί , με οτι καύσιμο το σβησεις με το ίδιο θα εκκινησεις, οτσν αδειάσει απο αέριο θα γυρίσει βενζίνη αφού αδειάσει την αντλία υψηλής απο το αέριο. Ποιος όμως θα καίει βενζίνη στα 1.65 / λίτρο αντι αερίου 0,85 /λίτρο για το ίδιο αν όχι καλύτερο αποτέλεσμα ;
-
Αυτός που θέλει να βγάλει φορτωμένος τον ανήφορο, ή να τρέξει λίγο το αμάξι του, χωρίς να ξεροψήσει τις βαλβίδες του λόγω 5-10 μοίρες διαφορετικού αβάνς. Και μετά να το ξαναγυρίσει στο αέριο να συνεχίσει το ήρεμο ταξίδι του.
-
...
Asxeto: ξέρει κανείς να μου πει εάν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω φωτογραφία την οποία έχω σε word?Κωστα δεν ειναι υπερβολικος καθολου, οταν χαλαει η τρομπα βενζινας το πιο συνηθησμενο να μην ξεκινησει να λειτουργει απο το σταματησει ενω λειτουργει, καταλαβαινεις τις συνεπειες αυτης της περιπτωσης σε καποιες ειδικες συνθηκες?
σε προηγουμενο ποστ εγραψες οτι παιρνει ακαριαια μπροστα η τρομπα οταν τελειωσει το υγραεριο και δεν καταλαβαινεις κανενα κοψιμο, αφησε με φιλε μου να διαφωνησω μαζι σου αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει εκτος και αν ο ρελες που εχετε βαλει για την απενεργοποιηση της τρομπας βενζινης εχει μαντικες ικανοτητες και καταλαβαινει οτι θα μεινει απο υγραεριο πριν μεινει (δεν το γραφω με σκοπο να ειρωνευτω, μην το παρεις ετσι).
ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο.Το presure simulator δεν κάνει δουλεια ; Η ένας ρελες 87 Α απο την ηλεκτροβανα της δεξαμενής όπου όταν ανοίγει η δεξαμενη να κλείνει την αντλία βενζίνης και όταν την κλείνει την ηλεκτροβανα να την ανοίγει ;
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
...
ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο.Το presure simulator δεν κάνει δουλεια ; Η ένας ρελες 87 Α απο την ηλεκτροβανα της δεξαμενής όπου όταν ανοίγει η δεξαμενη να κλείνει την αντλία βενζίνης και όταν την κλείνει την ηλεκτροβανα να την ανοίγει ;
για να δωσεις εντολη ανοιξε κλεισε στην αντλια βενζινης κανει δουλεια, για να ξεκινησει η αντλια να δουλευει πριν κλεισει η ηλεκτροβανα οχι δεν κανει.
-
...
Κωστα δεν ειναι υπερβολικος καθολου, οταν χαλαει η τρομπα βενζινας το πιο συνηθησμενο να μην ξεκινησει να λειτουργει απο το σταματησει ενω λειτουργει, καταλαβαινεις τις συνεπειες αυτης της περιπτωσης σε καποιες ειδικες συνθηκες?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
[/quote][/quote]
Το ξέρω ότι δεν με ειρωνεύεσαι, δεν είσαι από αυτούς και καλά κάνεις και τα γράφεις.
Αλλά τι να σου πώ ρε αδερφέ. Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω.
Να ορκιστώ στη Μεγαλόχαρη που γιορτάζει σήμερα, αλλά μπορεί να είναι ορισμένοι που δεν πιστεύουν στους αγίους!!!
Εάν κάποτε ανταμώσουμε και κυριολεκτώ, (κατέβεις για διακοπές στην Κρήτη, ή ανέβω για Αθήνα) θα ήθελα ευχαρίστως να στο δείξω επιτόπου απλά αντί να περιμένουμε να αδειάσει το αέριο θα το κάνουμε από το μπουτόν.ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο.
[/quote][/quote]
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό (την απενεργοποίησή της) είναι σχεδόν αδύνατο να χαλάσει μια που δεν μπορεί να πλησιάσει καν τις ώρες που είναι κατασκευασμένη να δουλεύει. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...
Κωστα δεν ειναι υπερβολικος καθολου, οταν χαλαει η τρομπα βενζινας το πιο συνηθησμενο να μην ξεκινησει να λειτουργει απο το σταματησει ενω λειτουργει, καταλαβαινεις τις συνεπειες αυτης της περιπτωσης σε καποιες ειδικες συνθηκες?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
[/quote]
Το ξέρω ότι δεν με ειρωνεύεσαι, δεν είσαι από αυτούς και καλά κάνεις και τα γράφεις.
Αλλά τι να σου πώ ρε αδερφέ. Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω.
Να ορκιστώ στη Μεγαλόχαρη που γιορτάζει σήμερα, αλλά μπορεί να είναι ορισμένοι που δεν πιστεύουν στους αγίους!!!
Εάν κάποτε ανταμώσουμε και κυριολεκτώ, (κατέβεις για διακοπές στην Κρήτη, ή ανέβω για Αθήνα) θα ήθελα ευχαρίστως να στο δείξω επιτόπου απλά αντί να περιμένουμε να αδειάσει το αέριο θα το κάνουμε από το μπουτόν.ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο.
[/quote][/quote]
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό (την απενεργοποίησή της) είναι σχεδόν αδύνατο να χαλάσει μια που δεν μπορεί να πλησιάσει καν τις ώρες που είναι κατασκευασμένη να δουλεύει.[/quote]στην Αθηνα κερναω τις μπυρες εγω, στην Κρητη εσυ αλλα που στην Κρητη?
-
Καλημέρα παιδια και χρόνια πολλα σε όλους!! Είχα την εντύπωση ότι αυτο το φόρμ είναι για να ρωτάμε και να μαθενουμε πράγματα που εχουν κάποια ουσία και που θα μας βοηθεισουν να κατα λάβουμε μερικα βασικά πράγματα για την ιγραεριο κίνηση και θα ήθελα αν βέβαια δεν σας χαλαω την ωραία σας παρέα να απαντάτε στης απορίες μας εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω γιατι εδω μέσα δεν είμαστε όλη μας μάστορες και δεν καταλαβαίνουμε τους όρους που χρησημοποιητε! Ευχαριστω και σορι για τον τροπο μου
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Καλημέρα παιδια και χρόνια πολλα σε όλους!! Είχα την εντύπωση ότι αυτο το φόρμ είναι για να ρωτάμε και να μαθενουμε πράγματα που εχουν κάποια ουσία και που θα μας βοηθεισουν να κατα λάβουμε μερικα βασικά πράγματα για την ιγραεριο κίνηση και θα ήθελα αν βέβαια δεν σας χαλαω την ωραία σας παρέα να απαντάτε στης απορίες μας εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω γιατι εδω μέσα δεν είμαστε όλη μας μάστορες και δεν καταλαβαίνουμε τους όρους που χρησημοποιητε! Ευχαριστω και σορι για τον τροπο μουεχεις δικιο αλλα καταλαβε και εμας που ολη τη μερα μιλαμε με αυτες τις ορολογιες, δεν ειναι κοπος για κανεναν πιστευω οταν δεν καταλαβεις κατι να κανεις μια ερωτηση, θα παρεις πολλες απαντησεις ετσι ωστε να κατανοησεις καλυτερα την απορια σου.
-
.....στην Αθηνα κερναω τις μπυρες εγω, στην Κρητη εσυ αλλα που στην Κρητη?
Αδερφέ για να γράφω «Κώστας Χανιά» από Χανιά είμαι.
Όπου και να βρεθούμε θα βαστάω κανένα φλασκί τσικουδιά. Απλά μετά οδηγάει άλλος!!! -
Καλημέρα παιδια και χρόνια πολλα σε όλους!! Είχα την εντύπωση ότι αυτο το φόρμ είναι για να ρωτάμε και να μαθενουμε πράγματα που εχουν κάποια ουσία και που θα μας βοηθεισουν να κατα λάβουμε μερικα βασικά πράγματα για την ιγραεριο κίνηση και θα ήθελα αν βέβαια δεν σας χαλαω την ωραία σας παρέα να απαντάτε στης απορίες μας εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω γιατι εδω μέσα δεν είμαστε όλη μας μάστορες και δεν καταλαβαίνουμε τους όρους που χρησημοποιητε! Ευχαριστω και σορι για τον τροπο μου
εχεις δικιο αλλα καταλαβε και εμας που ολη τη μερα μιλαμε με αυτες τις ορολογιες, δεν ειναι κοπος για κανεναν πιστευω οταν δεν καταλαβεις κατι να κανεις μια ερωτηση, θα παρεις πολλες απαντησεις ετσι ωστε να κατανοησεις καλυτερα την απορια σου.
Μα αυτο λέω ότι κάνουμε κάποιες ερώτησης που κανένας δεν απαντά οχι βέβαια ότι είσαστε υποχρεωμένη
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Καλημέρα παιδια πήγα πριν 5 μέρες στον Μιχανικος μου για να μου κάνει λιγω ποιο πλούσιο το μίγμα λόγω του ότι δεν τραβούσε τόσο καλα το αυτοκίνητο σε κάποιες στροφές και ενώ πριν είχα κάνει 5000 χιλιάδες χιλιόμετρα χορις να μου αναψη λαμπακι μετα τι νέα ριθμηση και περίπου στα 50 χιλιόμετρα μου άναψε το τσεκ τι λέτε να κάνω τώρα να πάω και να το κάνουμε οπος πριν η να το αφήσω ετσι και να μου αναβη το τσεκ κάθε τρις και λιγω??τι κωδικο βλαβης εγραψε?
στην ρυθμιση πρεπει να πατησουμε σωστα πανω στον χαρτη της βενζινης, να μην ειμαστε ουτε πλουσιοι ουτε φτωχοι σε καυσιμο.
αν γινει σωστα η ρυθμιση (θελει αρκετα χιλιομετρα στον δρομο) ουτε λαμπακια θα εχεις και σωστο τραβηγμα παντου. -
εχεις δικιο αλλα καταλαβε και εμας που ολη τη μερα μιλαμε με αυτες τις ορολογιες, δεν ειναι κοπος για κανεναν πιστευω οταν δεν καταλαβεις κατι να κανεις μια ερωτηση, θα παρεις πολλες απαντησεις ετσι ωστε να κατανοησεις καλυτερα την απορια σου.
Εγραψε πολυ πλούσιο μίγμα αλλα το θέμα είναι ότι τώρα παει όπως με την βενζίνη!
Υγραεριοκίνηση!