-
«ο υπο οπιαδήποτε συνθήκη πράγμα που καθιστά την βενζίνη μη απαραίτητο καύσιμο..»
Ονειροπολείτε παπαγάλοι μου!. σχεδιαστικέ για βενζίνα και δεν είναι απαραίτητο καύσιμε αυτή, και είναι απαραίτητο καύσιμο τα ουρά σας.
Αυτοκινητοβιομηχανίες , με τμήματα πολυπρόσωπα μελετών , τα στέλνετε στο διάβολο, υπερτερώντας ένατη αυτών , η ιδιοτέλεια σας!. Ξευτίλα όλη δικιά σας.
Έγραψα ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, και αποθρασυνθήκατε, ανθρωπάκια της δεκάρας, των 100ε ανά μετατροπή.
Φτού σας.
Ντροπή σας συνάδελφοι, ευτελίσατε το επάγγελμα με σορία ψεμάτων , ανυπόστατων παραβατικών παραθέσεων, ψεμάτων κατά συρροή.
Δεν θέλουμε θύματα, θέλουμε να βοηθήσουμε φτωχούς μεροκαματιάρηδες μα όχι παραμυθιασμένους πελάτες.
Και βαζετε Vovlo V60 1.6 με 180 hp άμεσου ψεκασμού. Μα ο πελάτης αυτός που θα κάνει μετατροπή υγραερίου στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι αχαρακτήριστος, και μόνον εάν τα έχει χοντροαρπάξει θα το κάνει!. Εκτός εάν είναι λιγούρη και του το χάρισαν.
Μην εκθέτης το έγκριτο συνάδελφο φαρμάκι, παπαγάλε του κερατά. Μετατροπή κάνουμε και σε πύραυλο για την σελήνη, μα δεν το διαφημίζουμε ως καταλυτικό αγαθό.
Καταστρέφεις την ενότητα, δημιουργώντας σκέψεις
Σκέψεις στους απλούς και φτωχούς βλάκα.
VOLBO τέρας που πότε αγοράστηκε, και πότε φτώχυνε ο αγοραστής του, φέτος?. Κάλο στην χούφτα του έχει?.
Πόσο θέλεις να καταλάβεις ότι είσαι ‘φύρα’ των φτωχών,?.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ παλικάρια μου, στείλτε τον παπαγάλο στο κλαρί του……..
Α. -
Ο χρήστης manpoul έγραψε:
Εγώ τώρα γιατί όμως φοβάμαι αυτά που μου λέτε;
Το ρεκτιφιέ και τις βαλβίδες;
Μήπως θα ανοίξω ιστορίες; Και δεν είναι εποχές να μείνω χωρίς αμάξι...Μάνος
Καλέ μου Μάνο, καλέ μου Ντελικανή. Έγραψα τα πάντα. 0 φίλος Κώστας με ξέρει, εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο. Ο μαχ και η σουκι μου στο αβαταρ μας εγγύηση της αλήθειας μας. edit mod, για κάθε ερώτηση.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«ο υπο οπιαδήποτε συνθήκη πράγμα που καθιστά την βενζίνη μη απαραίτητο καύσιμο..»
Ονειροπολείτε παπαγάλοι μου!. σχεδιαστικέ για βενζίνα και δεν είναι απαραίτητο καύσιμε αυτή, και είναι απαραίτητο καύσιμο τα ουρά σας.
Αυτοκινητοβιομηχανίες , με τμήματα πολυπρόσωπα μελετών , τα στέλνετε στο διάβολο, υπερτερώντας ένατη αυτών , η ιδιοτέλεια σας!. Ξευτίλα όλη δικιά σας.
Έγραψα ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, και αποθρασυνθήκατε, ανθρωπάκια της δεκάρας, των 100ε ανά μετατροπή.
Φτού σας.
Ντροπή σας συνάδελφοι, ευτελίσατε το επάγγελμα με σορία ψεμάτων , ανυπόστατων παραβατικών παραθέσεων, ψεμάτων κατά συρροή.
Δεν θέλουμε θύματα, θέλουμε να βοηθήσουμε φτωχούς μεροκαματιάρηδες μα όχι παραμυθιασμένους πελάτες.
Και βαζετε Vovlo V60 1.6 με 180 hp άμεσου ψεκασμού. Μα ο πελάτης αυτός που θα κάνει μετατροπή υγραερίου στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι αχαρακτήριστος, και μόνον εάν τα έχει χοντροαρπάξει θα το κάνει!. Εκτός εάν είναι λιγούρη και του το χάρισαν.
Μην εκθέτης το έγκριτο συνάδελφο φαρμάκι, παπαγάλε του κερατά. Μετατροπή κάνουμε και σε πύραυλο για την σελήνη, μα δεν το διαφημίζουμε ως καταλυτικό αγαθό.
Καταστρέφεις την ενότητα, δημιουργώντας σκέψεις
Σκέψεις στους απλούς και φτωχούς βλάκα.
VOLBO τέρας που πότε αγοράστηκε, και πότε φτώχυνε ο αγοραστής του, φέτος?. Κάλο στην χούφτα του έχει?.
Πόσο θέλεις να καταλάβεις ότι είσαι ‘φύρα’ των φτωχών,?.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ παλικάρια μου, στείλτε τον παπαγάλο στο κλαρί του……..
Α.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ
http://manologlou-gas.blogspot.gr/2012/ ... ost_8.html.
Η μετατροπη κόστισε γυρω απο 3000 ευρω .. Σε αυτοκίνητο που καίει 10 -12 λίτρα στη πόλη οτσν σταματήσεις να πίνεις τσίπουρο πριν αρχίσεις να γράφεις οτι σου κατέβει πια 100 ευρω ;
Και κόψε τα περί παπαγαλων μην σε πάρει και σε σηκώσει ... Οσο για το βλάκα σέβομαι την ηλικία σου και το πιθανό Αλτσχάιμερ.
Και εγω που την περίμενα 2 χρονια δεν μου την δώσανε να αλλάξω το αμάξι σε μονού καυσίμου !! Δεν γίνετε στη ευρωπη είπαν μονο στην Ασία !!
Βενζίνη μια χαρα καίει άμα θες με το πάτημα ενός κουμπιού ., αλλα γιατι ; Μπροστα με υγραεριο παίρνει υγρου ψεκασμού .. Πνεύμονα δεν εχει μπεκ δεν εχει ψεκαζει απο τα μπεκ της βενζίνης. 1600 τουρμπο άμεσου ψεκασμού 180 HP ..
Πως να το καταλάβει κάποιος με γνώση καρπυρατερ ;
Το Volvo V 60 Εχει αντλία υψηλής Prins απο τη bocsh και την μαμα αντλία στο πορτμαπγκαζ για σουβενίρ αν θέλησει να το ξηλώσει !! Καλο δεν εχει ο κάτοχος 30 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο εχει κανε τις πράξεις να δεις αν βγαίνει ..
Σαν το Μαρουδα και εσυ Αντώνη θα πυροβολησουμε τους δορυφόρους πανω απο την Ελλάδα !!
-
Εγώ το ξεκίνησα και έπρεπε να το περιμένω, δεν σχολιάζω……
Μα γίνομαι θηρίο, όταν προτείνετε μετατροπή, χωρίς προηγουμένως να ρωτήσετε της συνθήκες κυκλοφορίας, του επίδοξου πελάτη. Και σίγουρα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΑ.
Α. -
Βγάλτε την φύσα της αντλίας, αδειάστε το ρεζερβουάρ της βενζίνης και κάντε το μόνοι σας μονού καυσίμου, ποιός σας εμποδίζει; Και άμα κάνα βράδυ ξεμείνει στην μέση του πουθενά από αέριο, ας βρίζει αυτόν που του το πρότεινε, να μην έχει ούτε 10 λίτρα βενζίνη για την ανάγκη...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Βγάλτε την φύσα της αντλίας, αδειάστε το ρεζερβουάρ της βενζίνης και κάντε το μόνοι σας μονού καυσίμου, ποιός σας εμποδίζει; Και άμα κάνα βράδυ ξεμείνει στην μέση του πουθενά από αέριο, ας βρίζει αυτόν που του το πρότεινε, να μην έχει ούτε 10 λίτρα βενζίνη για την ανάγκη...τα περισσοτερα συστηματα της αγορας για να μην πω ολα που εχουν αεριο ψεκασμο δεν μπορουν να δουλεψουν μονο με υγραεριο σε ολο το φασμα λειτουργειας του κινητηρα, καθως χρειαζονται και θερμοκρασια ψυκτικου υγρου μηχανης 25 βαθμους και πανω για να μπορεσουν να αλλαξουν την υγρη μορφη του υγραεριου.
-
Αυτό που συζητάνε παραπάνω είναι υγρού...
-
Αυτό που συζητάνε παραπάνω είναι υγρού......και σε κινητήρα άμεσου ψεκασμού (το εν λόγω κιτ χρησιμοποιεί τα ίδια μπεκ με βενζίνη ΚΑΙ υγραέριο).
Δηλαδή ακόμα και στην κρύα εκκίνηση με υγραέριο γίνεται κανονικά εμπλουτισμός του μείγματος κλπ.Πάντως δεν υπάρχει λόγος κάποιος να καταργήσει την βενζίνη αφού ήδη υπάρχει στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Βγάλτε την φύσα της αντλίας, αδειάστε το ρεζερβουάρ της βενζίνης και κάντε το μόνοι σας μονού καυσίμου, ποιός σας εμποδίζει; Και άμα κάνα βράδυ ξεμείνει στην μέση του πουθενά από αέριο, ας βρίζει αυτόν που του το πρότεινε, να μην έχει ούτε 10 λίτρα βενζίνη για την ανάγκη...
τα περισσοτερα συστηματα της αγορας για να μην πω ολα που εχουν αεριο ψεκασμο δεν μπορουν να δουλεψουν μονο με υγραεριο σε ολο το φασμα λειτουργειας του κινητηρα, καθως χρειαζονται και θερμοκρασια ψυκτικου υγρου μηχανης 25 βαθμους και πανω για να μπορεσουν να αλλαξουν την υγρη μορφη του υγραεριου.
Ηλία θα διαφωνήσω λιγάκι λόγου του ότι το έχω κάνει ο ίδιος:
Για κανένα χρόνο περίπου το δούλευα αποκλειστικά με αέριο και ειλικρινά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Βέβαια εδώ νότια οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν πάντα πάνω από το 0.
Αν δεν κάνω λάθος την θερμοκρασία του ψυκτικού την έχει ανάγκη ο πνεύμονας διότι «κατά την εξάτμιση παράγεται ψύχος» (νόμος της φύσης). Έτσι λοιπόν στην αρχή ο πνεύμονας έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και έτσι εξαερώνει άνετα το αέριο αλλά η παρατεταμένη χρήση του π.χ. μετά 15 λεπτά για να μην παγώσει εκμεταλλεύεται τη θερμοκρασία του ψυκτικού. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
τα περισσοτερα συστηματα της αγορας για να μην πω ολα που εχουν αεριο ψεκασμο δεν μπορουν να δουλεψουν μονο με υγραεριο σε ολο το φασμα λειτουργειας του κινητηρα, καθως χρειαζονται και θερμοκρασια ψυκτικου υγρου μηχανης 25 βαθμους και πανω για να μπορεσουν να αλλαξουν την υγρη μορφη του υγραεριου.
Για κανένα χρόνο περίπου το δούλευα αποκλειστικά με αέριο και ειλικρινά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Βέβαια εδώ νότια οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν πάντα πάνω από το 0.
Αν δεν κάνω λάθος την θερμοκρασία του ψυκτικού την έχει ανάγκη ο πνεύμονας διότι «κατά την εξάτμιση παράγεται ψύχος» (νόμος της φύσης). Έτσι λοιπόν στην αρχή ο πνεύμονας έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και έτσι εξαερώνει άνετα το αέριο αλλά η παρατεταμένη χρήση του π.χ. μετά 15 λεπτά για να μην παγώσει εκμεταλλεύεται τη θερμοκρασία του ψυκτικού.Όταν ήταν κρύα η μηχανή και έβαζες μπρος, έπαιρνε κανονικά; Με τον εμπλουτισμό που κάνει ο εγκέφαλος της βενζίνης και που δεν είναι απαραίτητος στο υγραέριο τι έκανες;
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος την θερμοκρασία του ψυκτικού την έχει ανάγκη ο πνεύμονας διότι «κατά την εξάτμιση παράγεται ψύχος» (νόμος της φύσης). Έτσι λοιπόν στην αρχή ο πνεύμονας έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και έτσι εξαερώνει άνετα το αέριο αλλά η παρατεταμένη χρήση του π.χ. μετά 15 λεπτά για να μην παγώσει εκμεταλλεύεται τη θερμοκρασία του ψυκτικού.με εξωτερικη θερμοκρασια 5 ή 10 βαθμων παιρνει μπροστα με αεριο?
οταν θα το δουλεψεις κοντα στον κοφτη και τερμα γκαζι εισαι σιγουρος οτι δεν τρωει και βενζινα? -
Όταν ήταν κρύα η μηχανή και έβαζες μπρος, έπαιρνε κανονικά; Με τον εμπλουτισμό που κάνει ο εγκέφαλος της βενζίνης και που δεν είναι απαραίτητος στο υγραέριο τι έκανες;[/quote]
σε εχασα εδω.
-
! ! !
A. -
Όταν ήταν κρύα η μηχανή και έβαζες μπρος, έπαιρνε κανονικά; Με τον εμπλουτισμό που κάνει ο εγκέφαλος της βενζίνης και που δεν είναι απαραίτητος στο υγραέριο τι έκανες;σε εχασα εδω.[/quote]
Για ‘τσοκ’ μιλάει…..
Α. -
Αν δεν κάνω λάθος την θερμοκρασία του ψυκτικού την έχει ανάγκη ο πνεύμονας διότι «κατά την εξάτμιση παράγεται ψύχος» (νόμος της φύσης). Έτσι λοιπόν στην αρχή ο πνεύμονας έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και έτσι εξαερώνει άνετα το αέριο αλλά η παρατεταμένη χρήση του π.χ. μετά 15 λεπτά για να μην παγώσει εκμεταλλεύεται τη θερμοκρασία του ψυκτικού.με εξωτερικη θερμοκρασια 5 ή 10 βαθμων παιρνει μπροστα με αεριο?
οταν θα το δουλεψεις κοντα στον κοφτη και τερμα γκαζι εισαι σιγουρος οτι δεν τρωει και βενζινα?
Αναλόγως την ρύθμιση και το σύστημα…..
Α. -
! ! !
A.Συγγνώμη ρε εσείς αλλά όταν το είχατε πριν την μετατροπή μείνατε ποτέ από βενζίνη;;; Πλεόν τα πρατήρια υγραέριου είναι και παρά πολλά και σχεδόν παντού!!
-
Ο χρήστης kristos έγραψε:
! ! !
A.Συγγνώμη ρε εσείς αλλά όταν το είχατε πριν την μετατροπή μείνατε ποτέ από βενζίνη;;; Πλεόν τα πρατήρια υγραέριου είναι και παρά πολλά και σχεδόν παντού!!
Δεν γράφεις λάθος !. αλλά δεν επιτρέπεις στον antonis-team έγραψε :asteris έγραψε:? Να κάνουμε και λίγο πλακίτσα?.
Μα να το πάρουμε και ανάποδα!. Όλα τα χωρία έχουν πρατήριο?. Και μην μου πεις ναι, διότι όχι!.
Οι πίνακες το γράφουν αυτό!.
Τώρα το να ταξιδεύεις και να κάνεις υπολογισμούς εναπομένοντος υγραερίου, είναι τουλάχιστον ψυχοφθόρο……
Αναμφίβολα Χρήστο μου, δικό σου το τουτού, δικιά σου και η διάθεση!.
Για την ιστορία 3 πελάτες μου, με παλιά αυτοκίνητα με μηχανικές αντλίες καυσίμου, της αντικατέστησα με 25ε την κάθε μια, με ηλεκτρικές που όταν είναι γυρισμένο το αέριο δεν δουλεύουν.
Εδώ και χρόνια, ανάβουν με αέριο, και με αυτό σβήνουν!. Αισθάνονται την σιγουριά της ‘γκαβάντζας’!.
Για φαντάσου τον φίλο μας τον δάσκαλο, με διαφορές συνθήκες να κάψει περισσότερο αέριο, και να μείνει στο βουνό………
Α. -
οταν θα το δουλεψεις κοντα στον κοφτη και τερμα γκαζι εισαι σιγουρος οτι δεν τρωει και βενζινα?
Αναλόγως την ρύθμιση και το σύστημα…..
Α.μονο ενα συστημα μπορει να υποστηριξει αυτη την λειτουργια.
-
Επειδή το υγραέριο δεν μαυρίζει μπουζί, αρκετοί έχουν ρυθμισμένο το μείγμα πολύ πλούσιο και έτσι παίρνει μπρος κρύο.
Δεν είναι σωστό (για καυσαέρια, οικονομία κλπ) αλλά δουλεύει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επειδή το υγραέριο δεν μαυρίζει μπουζί, αρκετοί έχουν ρυθμισμένο το μείγμα πολύ πλούσιο και έτσι παίρνει μπρος κρύο.Δεν είναι σωστό (για καυσαέρια, οικονομία κλπ) αλλά δουλεύει.
check engine λαμπακι τοτε?
Υγραεριοκίνηση!