-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Χαλκοσωληνα δεν βάζει κανένας σύγχρονος τοποθετητής ρε φίλε θερμοπλαστικό φάρο διπλάσιας αντοχής και ανοχής κατευθείαν απο τη φόρμουλα 1.
ερωτηση.
γιατι σε ολες τις 'υγρες μεταφορες' πανω στο σασι του αυτοκινητου -ακινητα σημεια- οι κατασκευαστες χρησιμοποιουν μεταλικους αγωγους(σωληνες) ΦΡΕΝΑ και ΚΑΥΣΗΜΟ? και ελαστικους μονο στα μερει που κινουνται σε σχεση με το σασι(αναρτησεις κινητηρας)
λεω εγω τωρα,
-
καλησπερα!τελικα οσο το ψαχνω περισσοτερο,τοσο μπλεκω!!!!ο ενας βαζει λαδιερα γιατι ετσι πρεπει,ο αλλος δεν βαζει αλλα πεφτει λιγη βενζινη παραλληλα,που ο πρωτος δεν το συνιστα λογω διαφορετικων θερμοκρασιων καυσιματων....Οσο αφορα τιμες για ολα τα γουστα.....εχω μιλησει με bigas,brc,tartarini,tomaseto και πολλους αλλους....μπλεξαμε.....
-
Ο χρήστης kostas77kostas έγραψε:
καλησπερα!τελικα οσο το ψαχνω περισσοτερο,τοσο μπλεκω!!!!ο ενας βαζει λαδιερα γιατι ετσι πρεπει,ο αλλος δεν βαζει αλλα πεφτει λιγη βενζινη παραλληλα,που ο πρωτος δεν το συνιστα λογω διαφορετικων θερμοκρασιων καυσιματων....Οσο αφορα τιμες για ολα τα γουστα.....εχω μιλησει με bigas,brc,tartarini,tomaseto και πολλους αλλους....μπλεξαμε.....η επιλογη ειναι δικη σου.
με οποιο συνεργειο ταιριαξουν τα χνωτα σου καλλιτερα (συναρτηση και του κιτ ) ακουμπα επανω τους και το πολυ πολυ να πεσετε και δυο.
μαγικα δεν υπαρχουν
ολα δουλευουν και ολα χαλανε
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...
Είμαι θυμωμένος Ντελικανή, διότι δεν απήντησες στην παράθεση μου. από Χανιώτη περίμενα μεγαλύτερη λογικοπραγματικότητα.
Μια εξευγενισμένη ενότητα, οφείλει στους αιτούντες!.
Α.Κύριε Αντώνη αναφέρεσαι σε εμένα;
-
οι μονοι που με κερδισαν ηταν η geartech με vigas 700 και σημερα ειδα το Τσοπελογιαννη που εχει βγαλει καποιες προσφορες σε διαφορα, οπως το nigs σε 665 και αλλα 2 πακετα...Και επειδη οπως προαναφερατε πρωτα παιζει ρολο ο εγκαταστατης,ξερουμε τιποτα για τις εγκαταστασεις τους και τα συστηματα τους?
-
οι μονοι που με κερδισαν ηταν η geartech με vigas 700 και σημερα ειδα το Τσοπελογιαννη που εχει βγαλει καποιες προσφορες σε διαφορα, οπως το nigs σε 665 και αλλα 2 πακετα...Και επειδη οπως προαναφερατε πρωτα παιζει ρολο ο εγκαταστατης,ξερουμε τιποτα για τις εγκαταστασεις τους και τα συστηματα τους?θα φανει οτι διαφημιζω απλα δεν εχω προβλημα εδω και 3 χρονια.
κοιτα υπογραφη μου -
H λαδιέρα είναι για να λαδώνονται οι βαλβίδες;
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...
Είμαι θυμωμένος Ντελικανή, διότι δεν απήντησες στην παράθεση μου. από Χανιώτη περίμενα μεγαλύτερη λογικοπραγματικότητα.
Ναι Κώστα μου!. όταν γράφω επάνω σε έναν, αναζητώ την γνώμη του!....
Α. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
H λαδιέρα είναι για να λαδώνονται οι βαλβίδες;
Μια έξτρα λίπανση, έχει θετικά αποτελέσματα.
Σίγουρα υποκαθιστά το ‘λάδι’ (βελτιωτικά) που έχει η αμόλυβδη σήμερα.
Σίγουρα ο Βασίλης μπορεί να τα περιγράψει.
Α. -
...
Α.Δηλαδή τι περίμενες; Μπήκε κάποιος καινούργιος και άρχισε τις αντιπαραθέσεις με οποιοδήποτε!!
Π.χ. στη πρώτη παρατήρηση που μου κάνεις δεν καταλαβαίνω τη διαφορά μας.
Φαίνεται να συμφωνείς μαζί μου. Γράφεις ότι είναι ασφαλέστερη η μεταφορά του αερίου προς το κινητήρα. Δε διαφωνώ.Στη δεύτερη παράθεση γράφεις ότι συγκρίνω πορτοκάλια με πατάτες. Κατά τη γνώμη μου είσαι λάθος. Συγκρίνω αποκλειστικά 2 δοχεία διαφορετικών καυσίμων και εξηγώ το λόγο που είναι ασφαλέστερο του υγραερίου. Σε ατύχημα-πυρκαγιά αυτό που θα προκαλέσει ανάφλεξη-έκρηξη είναι της βενζίνης.
Στη επόμενη δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γράφεις «οπότε διαγράφετε από εμένα το ΙΧ!!!.»
Στην επόμενη παρατήρησή σου αναφέρεις 2 Κωστήδες και γράφω αστεία πράγματα;
Εάν κατάλαβες αναφερόμουν στον τύπο lpgboom όπου και το ανέφερα από τη αρχή.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι χάνει κανείς το δικαίωμα να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μου –όπως έκανες και εσύ- άλλωστε εάν όλοι συμφωνούσαμε θα γράφαμε ένα «ναι» και τίποτα άλλο. Για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ για να ανταλλάσουμε απόψεις αλλά και να αλληλοβοηθούμαστε.Και ο μοναδικός λόγος που δεν απάντησα στη παράθεσή σου που μου γράφεις είναι διότι εσύ δεν είσαι χθεσινός και ποιος είναι-είμαι αυτός ο θρασύς που μόλις μπήκε άρχισε τις αντιπαραθέσεις με οποιονδήποτε; Δεν περίμενα να σε πειράξει η σιωπή που επέλεξα αλλά το ξαναγράφω, το έκανα διότι σαν καινούργιος είναι προτιμότερο να σωπαίνεις παρά να αντιπαραθέτεις, ίσως να έκανα λάθος.
Φιλικά Κώστας.
-
...
Α.Δηλαδή τι περίμενες; Μπήκε κάποιος καινούργιος και άρχισε τις αντιπαραθέσεις με οποιοδήποτε!!
Π.χ. στη πρώτη παρατήρηση που μου κάνεις δεν καταλαβαίνω τη διαφορά μας.
Φαίνεται να συμφωνείς μαζί μου. Γράφεις ότι είναι ασφαλέστερη η μεταφορά του αερίου προς το κινητήρα. Δε διαφωνώ.Στη δεύτερη παράθεση γράφεις ότι συγκρίνω πορτοκάλια με πατάτες. Κατά τη γνώμη μου είσαι λάθος. Συγκρίνω αποκλειστικά 2 δοχεία διαφορετικών καυσίμων και εξηγώ το λόγο που είναι ασφαλέστερο του υγραερίου. Σε ατύχημα-πυρκαγιά αυτό που θα προκαλέσει ανάφλεξη-έκρηξη είναι της βενζίνης.
Στη επόμενη δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γράφεις «οπότε διαγράφετε από εμένα το ΙΧ!!!.»
Στην επόμενη παρατήρησή σου αναφέρεις 2 Κωστήδες και γράφω αστεία πράγματα;
Εάν κατάλαβες αναφερόμουν στον τύπο lpgboom όπου και το ανέφερα από τη αρχή.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι χάνει κανείς το δικαίωμα να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μου –όπως έκανες και εσύ- άλλωστε εάν όλοι συμφωνούσαμε θα γράφαμε ένα «ναι» και τίποτα άλλο. Για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ για να ανταλλάσουμε απόψεις αλλά και να αλληλοβοηθούμαστε.Και ο μοναδικός λόγος που δεν απάντησα στη παράθεσή σου που μου γράφεις είναι διότι εσύ δεν είσαι χθεσινός και ποιος είναι-είμαι αυτός ο θρασύς που μόλις μπήκε άρχισε τις αντιπαραθέσεις με οποιονδήποτε; Δεν περίμενα να σε πειράξει η σιωπή που επέλεξα αλλά το ξαναγράφω, το έκανα διότι σαν καινούργιος είναι προτιμότερο να σωπαίνεις παρά να αντιπαραθέτεις, ίσως να έκανα λάθος.
Φιλικά Κώστας.
Ντελικανή μου συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!.
ΙΧ δεν φτιάχνω, διότι δεν συναγωνίζομαι οικονομικά με λιγούρικα. Έχω δουλειές και περισσότερες από όσο σηκώνει η καμπούρα των 68 μου χρόνων, και των τεχνιτών μου!.
Το κατάλαβα για τον μπόμπα, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!.
Και έκανες λάθος για το θέμα των αντιπαραθέσεων, διότι όπως καταλαβαίνεις, δεν με κατοχυρώνουν για του πάπα το αλάθητο, ούτε για της πλέων μερικών χιλιάδων εγκαταστάσεις και στατιστικά στοιχεία, ούτε οι μερικές χιλιάδες παραθέσεις. Άλλωστε όταν ποστάρω επάνω σε φίλους συνφορουμίτες, είναι διότι είναι άξιο λόγου να το κάνω!. Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν γράφεις για πρώτη φορά, μα συμφωνώντας συμπλήρωσα στα γραφόμενα σου!. οι διαφωνίες επί τάπητος!.
Αρχή μου να κάνω κοινωνούς των γνώσεων μου όσους με διαβάζουν!.
Να είσαι καλά Κώστα μου!
Καλή νύχτα.
Α. -
οι μονοι που με κερδισαν ηταν η geartech με vigas 700 και σημερα ειδα το Τσοπελογιαννη που εχει βγαλει καποιες προσφορες σε διαφορα, οπως το nigs σε 665 και αλλα 2 πακετα...Και επειδη οπως προαναφερατε πρωτα παιζει ρολο ο εγκαταστατης,ξερουμε τιποτα για τις εγκαταστασεις τους και τα συστηματα τους?Μην ξεχνάς να προσθέσεις και το ΦΠΑ και το ΚΤΕΟ τα μπουζι που πιθανώς θα χρειαστούν κτλ εύκολα τα 665 θα γίνουν 900 και ευρω ... Δες και αυτο που ειναι πολυ καλο κιτ κατα τη γνώμη μου εδω http://www.qgas.gr/products/aeb-kit-by-qgas
-
...
Ντελικανή μου συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!.
ΙΧ δεν φτιάχνω, διότι δεν συναγωνίζομαι οικονομικά με λιγούρικα. Έχω δουλειές και περισσότερες από όσο σηκώνει η καμπούρα των 68 μου χρόνων, και των τεχνιτών μου!.
Το κατάλαβα για τον μπόμπα, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!.
Και έκανες λάθος για το θέμα των αντιπαραθέσεων, διότι όπως καταλαβαίνεις, δεν με κατοχυρώνουν για του πάπα το αλάθητο, ούτε για της πλέων μερικών χιλιάδων εγκαταστάσεις και στατιστικά στοιχεία, ούτε οι μερικές χιλιάδες παραθέσεις. Άλλωστε όταν ποστάρω επάνω σε φίλους συνφορουμίτες, είναι διότι είναι άξιο λόγου να το κάνω!. Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν γράφεις για πρώτη φορά, μα συμφωνώντας συμπλήρωσα στα γραφόμενα σου!. οι διαφωνίες επί τάπητος!.
Αρχή μου να κάνω κοινωνούς των γνώσεων μου όσους με διαβάζουν!.
Να είσαι καλά Κώστα μου!
Καλή νύχτα.
Α.Συμφωνούμε τελικά και οι δυό μας, να είσαι καλά και εσύ.
-
Κύριε Αντώνη μια που ασχολείσαι αποκλειστικά με επαγγελματικά σου έχει τύχει ποτέ να τοποθετήσεις κιτ σε πετρελαιοκινητήρα;
-
Κύριε Αντώνη μια που ασχολείσαι αποκλειστικά με επαγγελματικά σου έχει τύχει ποτέ να τοποθετήσεις κιτ σε πετρελαιοκινητήρα;
Καλέ μου Κώστα, κάποια πράγματα δεν αξίζει να τα δοκιμάσεις!!!. Ένας έμπειρος συνάδελφος γνωρίζει ότι το κιτ του αερίου, δεν μπαίνει για βίτσιο!. Δεν μπαίνει για να πουσάρεις’ έναν κινητήρα!....... μπαίνει λόγο φτώχιας…….
Από την άλλη, ένας οδηγός με ‘μαζεμένο’ πόδι, έχει περίπου 30% οικονομικό κέρδος με το αέριο. Μα η διαφορά βενζίνα με diesel φτάνει άνετα τα 35%!. Από την άλλη έχει ‘κτηνώδη’ αντοχή, ατελείωτες ροπές, κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας κάθε μέρα και δεν πληρώνει φόρο!!!!!... σχεδιάστηκε diesel και παραμένει diesel…….
Βέβαια στο 1ο 2ο 3ο υπόγειο ενός εργοστασίου ή μιας αποθήκης, το αέριο δίνει ζωή στα πνευμόνια των εργατών!. Και επίσης όποιος αγόρασε κραυγαλέα κυβικά με μικρή τσέπη, τότε προσαρμόζει αυτοκίνητο 60000ε εισοδήματος στα 25000ε που παίρνει…..
Μα και αυτός που αγόρασε για την δουλειά του εδώ και χρόνια μικρότερο, και κάνει από 20000 έως 30000κμ τον χρόνο, κάνει την μετατροπή αερίου. Μα εάν κάνει πάνω από 40000κμ τον χρόνο κάνεις την μετατροπή σε diesel.
Βέβαια μετατροπή με 650ε σε αέριο, δεν το σχολιάζω…… να μαζευτούμε να το βάλετε…..
Το φτηνότερο κιτ αερίου, έχει 350ε χοντρική!.…….
Δεν θα κερδίσεις και εξ εμπορικών επιχειρήσεων 26% που αποδέχεται ως μίνιμουμ εμπορικό κέρδος η εφορία?. 441ε μεικτό κέρδος. Πας για 209ε εργατικό κέρδος μεικτό. Μεροκάματα?,(δυο τεχνίτες μια μέρα). Ενοίκιο?. ΔΕΗ + χαράτσι?. Απόσβεση εργαλείων?. Νερό?. Τηλέφωνο?. Το τσουκάλι της οικογένειας?.
Και εδώ δεν είναι η φτήνια που τρώει τον παρά, είναι κάτι άλλο……
«και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?....» (δρακουμέλ)!. Εγώ βάζω στα εργαλεία BRC, με μεταλλικούς σωλήνες και ρακόρ ασφαλείας. Οι δικηγόροι των βιομηχάνων δαγκώνουν άσχημα…..
Ρεζουμέ: από το 1966, πρώτη εγκατάσταση ΙΧ αέριο, (έχει ακόμη ζωή!!!!!...... 1.450.000κμ) και μέχρι σήμερα πότε σε diesel!.
Φιλικά.
Α. -
οι μονοι που με κερδισαν ηταν η geartech με vigas 700 και σημερα ειδα το Τσοπελογιαννη που εχει βγαλει καποιες προσφορες σε διαφορα, οπως το nigs σε 665 και αλλα 2 πακετα...Και επειδη οπως προαναφερατε πρωτα παιζει ρολο ο εγκαταστατης,ξερουμε τιποτα για τις εγκαταστασεις τους και τα συστηματα τους?Μακρια απο Τσοπελλογιαννη
Geartech δαγκωτο, τα παιδια ειναι επαγγελματιες απλα!!
-
Κύριε Αντώνη σε ρώτησα διότι έχω δει σε ξένες ιστοσελίδες (Εγγλέζικες) ότι το βάνουν ψεκάζοντας περίπου 30% του συνολικού καυσίμου. Από ότι είδα αυξάνει και η ιπποδύναμη περί το 30% (λόγου ποιο φιλόξενου-εύφλεκτου χώρου καύσεως) αλλά πέφτει και η κατανάλωση του πετρελαίου 15% όλα στο περίπου. Θυμάμαι μάλιστα ότι εάν έβαναν πάνω από 30% αύξανε η θερμοκρασία του κινητήρα.
-
Κύριε Αντώνη σε ρώτησα διότι έχω δει σε ξένες ιστοσελίδες (Εγγλέζικες) ότι το βάνουν ψεκάζοντας περίπου 30% του συνολικού καυσίμου. Από ότι είδα αυξάνει και η ιπποδύναμη περί το 30% (λόγου ποιο φιλόξενου-εύφλεκτου χώρου καύσεως) αλλά πέφτει και η κατανάλωση του πετρελαίου 15% όλα στο περίπου. Θυμάμαι μάλιστα ότι εάν έβαναν πάνω από 30% αύξανε η θερμοκρασία του κινητήρα.
Η ιστοσελίδα πολλές φόρες ενεργεί σαν παπαγαλάκι, και έτσι έχω σαν αρχή μου, να ρωτάω ανθρώπους που εμπιστεύομαι!. Και σίγουρα εμπιστεύομαι εσάς και τους έγκριτους συναδέλφους που περνούν από εδώ μέσα.
Σίγουρα μπουζί δεν υπάρχουν. Κατά συνέπια έχουμε αυτανάφλεξη, από κροταλισμούς?.
Σίγουρα προστίθεται στο εισαγόμενο αέρα, που του αλλοιώνουν την περιεκτικότητα του σε οξυγόνο.
Το ανέβασμα θερμοκρασίας, υποδηλώνει άεργο ενέργεια, και έξτρα φθορά. Λάθος μετασχηματισμό.
Πειραματίζομε όταν το χαρτί και το μολύβι, και οι μαθηματικοί τύποι, μυρίζουν κέρδος δικό μου και των πελατών.
Ανήκω στην εκτελεστική εξουσία και όχι στην μελετητική εδώ και χρόνια!. Το δια ταύτα είναι αυτό που με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι με το αεικίνητο!!!!!..... αυτό το αφίσα στον Αϊνστάιν, που έκλεψε όπως λένε την θεωρία της σχετικότητας από Κρητικό επιστήμονα!!!!....
Όσο για της εγγλέζικες ιστοσελίδες…….. είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων….
Α. -
Οι πετρελαιοκινητήρες δουλεύουν με περίσσεια αέρα.
Ψεκάζοντας υγραέριο μαζί με το πετρέλαιο αυξάνεις τη δύναμη του κινητήρα γιατί ψεκάζεις περισσότερο καύσιμο.Με σκέτο υγραέριο δεν δουλεύει ο κινητήρας, θα σπάσει επειδή θα χτυπάει συνέχεια πιράκια.
Με την τιμή που έχει το πετρέλαιο και το υγραέριο η οικονομία που έχεις είναι ελάχιστη και δεν θα κάνεις ποτέ απόσβεση.
Θα έχεις παραπάνω δύναμη, μπορείς να ψεκάζεις όλο και περισσότερο υγραέριο μέχρι να λιώσεις τα πιστόνια ή να σπάσεις τον κινητήρα.
-
Κύριε Αντώνη μια που ασχολείσαι αποκλειστικά με επαγγελματικά σου έχει τύχει ποτέ να τοποθετήσεις κιτ σε πετρελαιοκινητήρα;Υπάρχουν πολλα κιτ για πετρέλαιο δες ένα παράδειγμα εδω
To κιτ ειναι απόλυτα ασφαλές για το μοτέρ σύμφωνα με το οτι γράφουν και κάνει εξοικονόμηση 30 % περίπου , υπάρχουν πολλα στη λίστα κιτ για μεγάλα φορτηγά. Δεν μπορεί να το ρυθμίσει ο μάστορας έρχεται κλειδωμενο !'
Υγραεριοκίνηση!